Nicci Hernestig Ex
Nicci Hernestig Ex

Nicci Hernestig Ex – Det har blivit ett uppbrott mellan Mathias Guss och Nicci Hernestig. På Instagram säger Nicci “Vi går vidare i detta som vänner”, med hänvisning till uppbrottet som båda hade upplevt. Nicci Hernestig, 22, och Mathias Guss, 26, har meddelat att de avslutat sitt förhållande som började för 2,5 år sedan. På samma Instagramkonto skriver både den första tv-profilen och influencern om uppbrottet.

“Efter 2,5 år har vi nu tillsammans tagit beslutet att gå vidare på varsina håll och följa våra drömmar,” skriver Nicci Hernestig och tillägger: “Jag är så tacksam för denna tid och kan också berätta med är så att vi slipper onödiga spekulationer att de inte ligger något drama bakom detta beslut.” Våra vänner säger att vi borde fortsätta med detta.

“En frånvaro av dramatik”

“Efter ett gemensamt beslut har jag och Nicci valt att skiljas åt”, förklarar Mathias Guss och fortsätter med att säga att deras beslut att separera saker inte är dramatikfyllt. Slutligen tilltalar han sin före detta flickvän direkt i sin uppsats och säger: “Det är ingen dramatik utan vi har valt att gå vidare som vänner.”

Nicci, du är någon jag kommer att vårda för alltid; må stjärnorna anpassa sig till din fördel. Efter att ha varit på “Love Island” i december 2018 började Mathias Guss dejta Nicci Hernestig. De blev snabbt vänner efter att ha kopplat på Instagram och tillbringade sin första jul tillsammans. Men nu, efter 2,5 år, har romansen tagit slut. Aftonbladets nyhetsteam har kontaktat Nicci Hernestig och Mathias Guss.

En internetsensation vars Du Vet Ben-kanal fick över 500 000 prenumeranter och slungade honom till stjärnstatus. Hans kanal skulle nu kallas Ben & Nicci. Han registrerade sig för YouTube i maj 2015 och lanserade omedelbart sin kanal. Han lanserade sin BenMitkusVEVO-kanal i juni 2016 och släppte sin första singel “Kills Me” på YouTube. Han är äldre än sin styvsyster. Han brukade inkludera sin nu ex-flickvän Nicci Hernestig på sin YouTube-kanal. I juli 2016 deltog han i Joakim Bergs och Jonna Lundells bröllop.

Trots att hon var gravid bröt Andreas Deak och Nicci Hernestig sin förlovning. De olympiska stötarna har fått Tystnaden att spricka. Trots allt, “Jag tycker att det är viktigt att påminna folk om livet och de olika sakerna människor vill göra med mig”, skriver Andreas på Instagram. Nicci Hernestig (24 år) och Andreas Deak (27 år) sågs tillsammans under inspelningen av Love Island 2023. De fullföljde loppet tillsammans till det sista, då de kom på tredje plats. Oavsett vilket var förälskelsen uppfylld när det romantiska äventyret fortsatte där hemma. Nicci och Andreas avslöjade sitt förestående föräldraskap några veckor efter finalen.

“Inte längre tillsammans” (som Nicci Hernestig beskriver det) på splittringen från Andreas Deak

Sedan dess har fansen uppdaterats om Niccis graviditet och den stora livsförändringen när den utvecklas. Å andra sidan kom söndagen med den chockerande nyheten om Nicci och Andreas uppbrott. I en artikel verifierade Nicci nyheten om inbrottet. Det oväntade händer hela tiden, och det är inte alltid lätt att förbereda sig på det.

Livet går vidare, och jag tror att det är viktigt att göra det bästa av varje situation, även om den inte stämmer överens med dina ursprungliga förväntningar eller övertygelser, genom att se det ur ett bredare perspektiv. Även om det verkar som att det inte finns något slut i sikte på det oändliga lidande och sorg vi upplever just nu, kan vi bara hoppas att när detta ögonblick är över kommer vi att ha åstadkommit något verkligt mirakulöst. Nicci sa att “Oavsett vad, jag tror att min lilla flicka i min mage är det bästa som någonsin har hänt mig, och jag ser upp till henne så mycket.”

Andreas Deak har nu uttalat sig om otrohets ryktena.

Ända sedan dess har rykten om beslutets grund cirkulerat oavbrutet. Plötsligt börjar Andreas avslöja allt som har hänt i hans liv den senaste tiden, samtidigt som han förnekar att han har varit föremål för rykten. Allt stöd och all kärlek från mig känns av Gud. Mycket förväntas. Uppenbarligen var jag något nedslagen efter det hela och insåg att min fantasi inte hade gått i uppfyllelse.

Jag ska önska många personer och många tingor som de vill göra med mig. Sätt igång dina teorier; Jag har inte gått någon annanstans. När allt går ihop, hur skulle du ha känt om det hade hänt dig, ditt barn eller till och med dig själv? I en Instagram-berättelse uttrycker Andreas sin tacksamhet för resultatet under detta utmanande ögonblick.

“Hold a flag up” är så Nicci Hernestig beskriver den giftiga kopplingen. Många har uppmärksammat Nicci Hernestigs nya TikTok-video, där hon visar blåljus och tankar om självskada. Nicci Hernestig har nu bekräftat för Nyheter24 att hon ska ha varit utsatt för våld i hemmet i ett tidigare förhållande.

Den 23-åriga influencern Nicci Hernestig har dejtat andra framstående personer och har hundratals miljoner följare på sociala medieplattformar. Hon har nyligen blivit en viral sensation på videodelningsplattformen TikTok. Relationen som Nicci Hernestig syftar på är en som har blivit destruktiv.

“Jag har blivit misshandlad i ett förhållande”, utbrister Nicci Hernestig. Den senaste veckan postade Nicci Hernestig en video på TikTok med sig själv med blå läppar och en sorglig, självhatande bildtext till texten till “Elastic Heart” av Sia, med orden “Du knäckte mig inte.” Kampen för fred har precis börjat.

Nicci säger till Nyheter24, “Jag har blivit fysiskt, men mestadels psykiskt, involverad i ett förhållande” med hänvisning till videon. I både polisanmälan och överklagan framgår att kvinnans utegångsförbud först infördes men sedan luckrades upp. Hon säger att hon skäms över att hon vägrade anmäla sig och stå upp för sig själv. Nicci har också skrivit om ett giftigt förhållande i ett tidigare inlägg på Instagram.

Nicci Hernestig Ex

Med hänvisning till den fruktansvärda perioden, säger Nicci Hernestig, “Känt att jag varit helt värdelös.” Nicci Hernestig har kommit fram till att syftet med hennes video inte är att hänga någon, utan att visa att saker och ting inte alltid är som de verkar. Nicci fortsätter, “Jag har kämpat mot mina känslor och mitt självförtroende länge och känt att jag har varit helt värdelös, tappat min livskraft och hållit en flagga uppe.”

Att få ut det jag haft i mig så länge var bara mycket skönt, men nu känner jag mig så stark och har ändå fått allt som har hänt till en drivkraft. Hon skriver med målet att hennes erfarenhet kanske visar andra att det går att fly en missbrukande relation, hur illa det än känns. “Jag är mer tacksam än någon annan för allt som är bra i mitt liv just nu”, tillägger Nicci.

Relationsstatusen för Marcelos Peñas och Nicci Hernestig är “dejtar”. Hemliga biodates med 18-åriga bloggaren Nicci Hernestig och Ben Mitkus inträffade under veckan. Det verkar som att Nicci gillar Bens beslut att inte prova någonting. Efter ett uppbrott är det inte lätt att försöka lägga det förflutna i det förflutna, men vi vet alla att det är nödvändigt.

Temptation Island-deltagaren Marcelo Peña var i ett förhållande med 18-åriga bloggaren Nicci Hernestig för några månader sedan. Kort efter att ha börjat ansluta på Instagram började paret träffas personligen. Marcelo var kopplad till Niccis familj och hon använde termen “sin kille” för att beskriva honom på sin blogg under den omtvistade instansen. De inblandade är Marcelo Peña och Nicci Hernestig.

Hernestig, Niccolò.

Men Marcelo och hans kompis Keela träffades ute på krogen för lunch och det slutade med att de två stod och myste. Varken Marcelos fans eller hans flickvän Nicci, som berättade om händelsen på sin blogg, ägnade någon uppmärksamhet åt kvällen. Det var en varm kväll när Marcelo Peña och Keela förlovade sig. “Tottallt ärligt så varit jag ledsen som fan när jag fick höra saker om M och åkte hem till mig och tog mig en funderare.” Resultatet kommer att avgöras av vad hon skrev härnäst.

Hade planer på att gå ut med Ben Mitkus. För bara några månader sedan bestämde sig YouTube-stjärnan Ben Mitkus, 23, och bloggaren My Karlberg, 23, för att avsluta sitt förhållande. Han har äntligen fått chansen att äta lunch med sin gamla vän Nicci. Mötesnamnet är ett mysterium för Ben, som erkänner lika mycket på sin vlogg, men han spelar ut det som “type var en dejt.” Ben och Nicci träffades på en biopremiär runt mitten av dagen, där även Marcelo var på plats.

Dessa två dejtar: Ben Mitkus och Nicci Hernestig. Ben teckenerade efter mötet att han hade haft “världens bästa dag” och att han verkligen har pitta öga för Nicci, men att han kommer ändå hålla ett visst avstånd, för hennes skalle. Helt klart den mest fantastiska unga kvinna jag någonsin sett. Jag kommer inte med att försöka “haffa henne” så ni vet eftersom hennes ex har klart sårat henne och varit taskig.’But I really want you to learn to feel her better, so you don’t need to speculate.’ säger Ben i min senaste video.

Nicci diskuterar också utflykten på sin blogg, där hon uttrycker sin djupa kärlek till Ben. Han är verkligen snäll, nådig, rolig, charmig, omtänksam och generös. Han har grått hår, för att uttrycka det på ett annat sätt. Vi kommer helt klart träffas flera gånger och har så möjligheter ihop, men jag är inte med för att “gå vidare” nu. “Känslor är subjektiva och när något känns bra så blir det starkare och tar över, och då kan man se vad som händer”, enligt henne.

I december kommer paret Love Island att gifta sig. Nicci Hernestig och Andreas Deak har skrivit “En bottenlös tomhet och sorg.” när det gäller uppbrottet. Nicci Hernestig och Andreas Deak blev ett par på Love Island Sweden. De tror att de inte är ett par längre, några månader efter att de meddelade att de skulle bli föräldrar. Nicci beskriver separationen som “en bottenlös avgrund av elände och sorg.”

Love Island Swedens vårsäsong bjöd på Nicci Hernestig och Andreas Deak, som kom på tredje plats som par. De flyttade ihop och väntar nu en familj, vilket vi fick veta av att följa deras kärlekshistoria på sociala medier efter att showen avslutats. Det var i juni som Nicci och Andreas offentliggjorde sina föräldrars avsikter. Vår relation blomstrade på Love Island. I ett kombinerat Instagram-inlägg som tillkännagav sin graviditet sa de att de bara är några månader bort och att de inte bara väntar varandra, utan att de nu ser fram emot nästa spännande utmaning i livet och att de väntar på dig.

Nicci Hernestig Ex
Nicci Hernestig Ex

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *