Luciano Axelsson Familj

Luciano Axelsson Familj
Luciano Axelsson Familj

Luciano Axelsson Familj – Lucianoz, som var nästan okänd för ett år sedan, har sedan dess dykt upp som en stigande sensation inom dans-musikbranschen. Han skriver om sin kärlek till genren, sina gratiskonserter för äldre och den största händelse han någonsin sett personligen i en artikel för Aftonbladet.

Till min förvåning hörde Hkan Hellström sig själv sjunga och frågade om jag ville sjunga med honom. Många åskådare fångades iväg när en flygblad plötsligt dök upp på scenen i uppehållet i vintersäsongens Melodifestivalen och sjöng den tidlösa klassikern “Piccadilly Circus” av Pernilla Wahlgren.

Inte för att hans sång var dålig, utan för att de inte fungerade tillsammans. Vi har nu mer information än tidigare. När det kommer till dansband är 30-åriga Lucianoz den nya kelgrisen. På nästan exakt ett år flyttade han från relativt dunkel till att sjunga på Skansen på Victoriadagen, resa över hela Sverige och tjänstgöra som Hkan Hellströms sideman.

Dokalitetsdokumentären “Lucianoz: Dansbandet som räddade Stockholm” har premiär på TV4 i början av oktober. Svaret var uppenbarligen ja, och gesten var mycket uppskattad. Det enda som återstår är att invänta leveransen. Lucianoz, eller Luciano Axelsson för att ge honom hans fullständiga namn, lovar att publiken ska lära sig “vad som får mig att ticka” och “vem jag är”.

Skaffa familj i Rinkeby

Han hävdar att hans passion för dansbandsmusik motiverades av hans far och att han är en “glädjespridare” från Stockholms Rinkebyförort. En stor del av sin barndom tillbringade han i Borlänges folkpark. Jag blev fascinerad av hans diskussion om musik och hans uppskattning för dans. Enligt Lucianoz var “mina favoriter Stefan Borsch och Flamingokvintetten, och jag gillar dem; jag tycker att genren passar mig väldigt bra.”

Att vara en blandning av svenskt och norskt blod har fungerat underbart för mig. Min pappa och hans syskon bildade ett band som blev känt över hela Skandinavien, där jag växte upp. Charlies var allestädes närvarande över hela Skandinavien.

2023 kommer Lucianoz att uppträda som en del av “Allsng p Skansen.”En likhet med Ali Lorestani
Vi börjar med att Lucianoz syster fångar honom när han dansar till “Det är ju dej jag gr och väntar p” av Stefan Borsch på familjemiddagen. Klippet blev snabbt viralt efter att hon laddat upp det till Tiktok. Även om hon inte tidigare hade frågat om juridiska frågor, var det utan betydelse.

Det blev viralt för skidföretaget snabbt och jag fick samtal från Warner, Sony och Universal på en och samma natt. Lucianoz tolkning av “Det är ju dej jag gr och väntar p” har varit mycket framgångsrik, och det finns i nuläget inget som tyder på att denna trend kommer att vända. Den låten är en jag har lyckats få andra att uppskatta. Som alla andra njuter jag av mörkret när ljusen har släckts. Värme och lycka skingras. När jag sjunger den i duschen blir alla jätteglada.

På jakt efter 2021 års “Idol”

Lucianoz har mer på hjärtat än bara dansbandsmusik, om historien ska berättas. För sin “Idol”-audition samma år (2021) valde han att uppträda framför R. Kellys “World’s Greatest”, en nick till hans kärlek till R&B. Då ska han inte ha övervägt att lägga pengar på dansbandsmusik.

Det löste sig så, även om det nog var uppenbart för alla som uppmärksammade att Lucianoz’ udda val av musikgenre skulle få folks uppmärksamhet. De allra flesta reaktioner och kommentarer jag har fått har varit uppmuntrande. Ingen har klagat på att det är för högt eller föreslagit att jag ska göra något mer underhållande. Jag värdesätter hjälpen mycket.

Lucianoz förklarar att han känner likadant, längtar efter de dagar då barn kunde springa fritt i traditionella gamla folkparker. Trots min höga ålder skulle jag älska att se parkeringsplatserna myllra av mänsklig aktivitet igen. Min far har berättat många spännande berättelser för mig om de fina stunder de hade. Människor kunde återupptäcka sin själ bland musiken och dansen.

Din pappa måste vara väldigt stolt över dig. Alla i min familj hyllar konstant hur fantastisk han är. Alla som ville vara med åkte på dykning med Hkan Hellström och alla satt i publiken. En vänförfrågan från Hkan Hellström på Way Out West och på Stockholms stadion tog Lucianoz på räls.

Det var häpnadsväckande att tänka på att Hkan hade hört sig själv sjunga och frågat om han fick sjunga med mig. Det betydde mycket för mig att en artist av Hkans kaliber ansåg mig vara en vän. Han komplimenterade mig för vem jag är som person, mina prestationer och min integration i stadslivet. Jag har uppträtt för äldre, jag sjunger i ett dansband och jag tycker om att dansa. Lucianoz förblev oberörd när han berättade hur Hkan beklagade det faktum att han var tvungen att begränsa sina inbjudningar till bara två av sina duschar.

Han är känd för att besöka vårdinrättningar och sjunga klassiska psalmer för de boende där.

Det är givande att se de äldre roa sig och slå med fötterna i takt. Det är bara normalt att folk vill varva ner och sätta på lite musik igen; trots allt har de alla sina egna åsikter. Jag får mycket tillgivenhet, så det kanske hjälper mig att förlänga deras liv. Personligen tycker jag att det är fördelaktigt, därför donerar jag min tid.

Luciano Axelsson Familj

“Skulle gärna” är den nuvarande svenska livsstilen.

Perspektivskiftet kommer att resultera i beundran och uppskattning från det motsatta könet. Enligt Lucianoz är allt OK. De många direktmeddelanden (DM) jag får på Instagram får mig alltid att känna mig uppmuntrad. Jag är vanligtvis den som svarar på deras förfrågningar.

Säger du att du känner dig utpekad av kvinnor?

Det är ett faktum som inte behöver bevisas; absolut, haha! Kanske är de bekymrade över min hälsa och mitt välbefinnande. Jag har inte gått ut på en dejt med ett fan eftersom jag inte är säker på hur jag skulle reagera. Med den här kommentaren förklarar Lucianoz varför han just nu är singel.

Jag skulle älska att sträcka min flickvän längre in i framtiden om jag träffar en cool, galen kvinna som är vänlig. Hon borde vara lika utåtriktad och entusiastisk som jag och tycka om att dansa till optimistisk musik. Dansbandet Lucianoz har alltid spelat nyskapande musik.

Sista omgången av Melodifestivalen har börjat. Om du är intresserad, kolla in Stina Dahlgrens RNSKLDSVIK-skrifter. Ta dig till den svenska fiskefestivalen med hjälp av TikTok. Den senaste dansbandsuccén, Lucianoz, diskuteras i detalj här. Med hjälp av Tiktok, Lucianoz eller Luciano Axelsson, för att ge honom det korrekta namnet, bröt han igenom det.

Hans covers av “Inga blommor växer p en sjömans grav” och “Det är ju dej jag gr och väntar p” har streamats miljontals gånger på Spotify. Låten “Piccadilly circus”, framförd av Pernilla Wahlgren, och Wahlgren själv, kommer att tas in i Melodifestivalen Hall of Fame, och Luzianoz hyllar dem båda. En svärm av insekter flög upp för att möta honom när ett band spelade hans “Wahlgrens Mellolt”-låt från 1985.

Detta blir Luzianoz första live-tv-framträdande.

I en enda session med att skriva för Tiktok kunde han få cirka 345 tusen likes och 27 000 följare. Han har utropats som den danska musikindustrins nästa stora grej, och hans videor samlar regelbundet miljontals visningar. Som ett resultat blev han känd över hela världen. När hans syster delade ett klipp där han använde kokain under en intervju med Sveriges radio väckte det en hel del väsen.

Till vilket han sa: “Jag slog bara ner den till baren.” En skidbutiks rekommendation inspirerade honom att etablera sin egen affärsverksamhet för utlåning av pengar. Lucianoz hävdar att kontrasten mellan honom och en ung man från Rinkeby som reser från landet för att sjunga dansmusik kommer att märkas.

Sedan den släpptes på juldagen har hans cover på Stefan Borschs “Det är ju dej jag gr och väntar p” hörts av runt 5 miljoner män. I en Melodifestivalens semifinal gjorde han sin tv-debut när han sjöng “Picadilly Circus” av Pernilla Wahlgren. Med start i Ljungby den 22 april med Lucianoz avslutas United Stages första stora turné i Sandviken den 28 april.

Förutom Ystad (30/4), Göteborg (26/5), Uddevalla (27/5), Kalmar (15/6), Bors (16/6), Trollhättan (17/6), Tidan (24/6). ), Stenungsund (30/6), Köpingsvik (1/7), Borlänge (7/7), Boden (8/7), Arvika (15/7), Lysekil (22/7), Borgsvik (25/8) , Silja Line (20/10), och Borlänge (23/9) serverades också.

Pernilla Wahlgren, 55 år, är den äldsta personen som tagit sig in i Melodifestivalens Hall of Fame. “Piccadilly Circus” är Lucianoz debutsingel, och den släpptes i torsdags via Tiktok-appen. En cover på Wahlgrens “Gamla Mello-lat” gav inspirationen till Hans pausdans.

Aftonbladets läsare borde “Ska ocks bli spännande och se vad Tiktok-Luciano gör för en ny upplaga av ‘Piccadilly Cirkus'”, som det står i ett sms som Pernilla Wahlgren skickat. Men han behövde inte spela discgolf ensam. Istället avslöjade ett videoklipp att Jesper Rönndahl, programledaren, personligen hade besökt Wahlgren hemma hos honom när han var 43 år och lämnat checken där.

Ta en paus och titta på det då.

Pernilla Wahlgren var blind för det på grund av sin oförmåga att se förbi sin egen döda vinkel. Istället för att gå till Linköpings Arena, där insatserna är mycket högre och se “Peter Pan Goes to Neverland” i duschen innan matchen, önskar jag att jag kunde ha varit där för att vinna kvällen. Hamnkonstnärer:

Han flyttade till en helt annan husstil den 29 juni 2022. Lucianos berömmelse är aldrig tidigare skådad. Det har varit 114 inlägg om honom på vår gruppchatt den här månaden. Luciano är anställd av en grupp som har anförtrott honom med privata uppgifter.

Luciano Axelsson Familj
Luciano Axelsson Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *