Nike Sellmar Pojkvän

Nike Sellmar Pojkvän
Nike Sellmar Pojkvän

Nike Sellmar Pojkvän – Nike Sellmar och Albin Tingwall, två idoler, har släppt uttalandet “Nu väntar livet”. Från och med dagens eftermiddag lade Nike Sellmar ut på Instagram att han och hans partner Albin Tingwall hade älskat. Det utspelar sig i Idol 2022.

Albin Tingwall, 20, och Nike Sellmar, 28, dog båda när de tävlade på Idol 2022. De två tavländarna klättrade uppför berget för vintern och förblev ett par. I Idol-finalen, där Nike fortsatte att stå som segrare, stod Albin Tingwall och Nike Sellmar mot varandra.

Albin Tingwall och Nike Sellmar har gett skickliga vittnesbörd: nu är kärlekssagan över. I ett inlägg på Instagram gör Nike påståendet att laget nu skaffat duktiga vägar. Jag har något viktigt att berätta för dig. Albin och jag har gjort en slampa.

Trots att jag har så stor kärlek till en person vet jag exakt när man behöver göra uppoffringar för sitt eget huvud. Så det förblev i det fallet. Allt är svart och vitt. Bland annat Nike skriver på sin Instagram att han har “så mycket kärlek” till Albin och kommer alltid att ha det.

Hon fortsätter sitt inlägg med att skriva: Det här är så otroligt härligt. Nu går livet framåt. Ett långt och händelserikt liv, men utan Albin. Jag tänker dock fortfarande utmana Albins utmanare en gång till. Jag tror inte på det. “Idol”-Albin om hans förhållande till Nike: A: “Jag är kär”.

Berättar om tillverkaren av hemlock:

Rivaliteten rörde sig mot Varandra. Nike Sellmar och Albin Tingwall från “Idol”-finalen har redan avslöjat sin förlovning. Situationen är svår, och jag är tacksam, förklarar Albin Tingwall. Två veckor senare stod de mot Varandra i “Idol” 2022-finalen.

Därefter diskuterades omfattningen av oenigheten mellan Nike Sellmar, 27, och Albin Tingwall, 19. Och så förblev det. Enligt Albin Tingwall är jag stark. Till och med Nike Sellmar hävdar att hon inte är singel.

Jag fokuserar på vad som gör mig lycklig och vem jag är. Och just nu är han en del av det. Nike Sellmar: “Albin började flyga med mig”. Under påverkan av tavlingen blev vampyrernas skrik starkare och starkare.

När de var med i “Idol” tillsammans insåg de båda att det fanns mer än bara talang. Vi har upptäckt alla i denna region på ett oväntat sätt. Efter att jag kastade mig över henne i början, säger hon, lärde vi oss att tycka synd om varandra.

Men det verkar som om det gjordes medvetna kommentarer om vem som tog det första steget. Enligt Nike Sellmar var det Albin som började flirta med mig. Om hon säger det så kanske jag tog första steget, men hon tog initiativet till att bara vilja vara med mig.

Jag tycker att vi är riktigt bra på att ligga i mitten, säger Albin Tingwall. Nike hördes säga: “Svärt att hlla tillbaka.” Under dagarna fram till “Idol”-finalen kämpade Albin mot Nike om rätten att ge henne en kyss så att de kunde fotograferas. Ett skämt, sa speakern.

Borde det ha varit den första kyssen? Nej, det skulle inte ha varit den första kyssen. Han har verkligen jobbat hårt för att gå tillbaka, så mannen kan inte ens skratta, hävdar Nike Sellmar. Hur var det möjligt att kalla allt rättvist? Det var inte lika illavarslande.

Vi fungerar smidigt och är exakt likadana. Det finns inte mycket att fokusera på när vi är med andra människor. Då kan vi bara vara trogna mot våra partners, säger hon. Nike Sellmar, en 27-årig idolvinnare, och pojkvän Rickard Johansson har gjort ett misstag.

Det tar Nike upp i en intervju med Aftonbladet. Det kommer att ha varit satt i två veckor nu. Jag är verkligen glad just nu över att vara ensam och kunna fokusera på mig själv. Särskilt mot början av min karriär.

Det är bra att inse att man kan prioritera sig själv. I nuet deklarerar Nike, “Det ser positivt ut jättebra” och fortsätter: “Det kom inte jätteplötsligt.” Vi har kämpat länge, och vi har alltid kämpat och gjort det bra.

Albin Tingvall om Nikes rekommendationer efter Idol 2022:

När Albin Tingwall, 19, som kom i två, presenteras för Hänt berättar han om sitt arbete för Nike. Enligt honom kom de andra varelserna ganska nära slutet av avsnittet. Det var riktigt bra. Vi kom till festen i tid.

Vi gjorde ett riktigt bra jobb under sista signalhornet. Vi spelade bra under hela matchen i fredagsfinalen, men speciellt under den sista semifinalen och matchen var vi konstanta. Vi sjöng biljard, pingis och Harry Potter medan vi skanderade rubikens kub. Vi vidtog alla tillgängliga åtgärder.

Tror du att vi kunde ha blivit en grupp nu när vi båda sjunger? Jag är inte säker på hur Nikes förhållande till honom eller det obefintliga förhållandet går. Det kan finnas många problem som måste lösas där först.

Men finns det något intressant från din sida? Kanske, verkligen. Kanske nu när du berättar det? Jag har definitivt åtagit mig att träffa henne den här gången innan vi får se hur det blir. Albins förståelse av relationen: “Nike kommer döda mig”.

I alla fall råder det ingen tvekan om att Albin och Nike framgångsrikt har återförenats. Här är en beskrivning av Albins tid med Idol-vinna. Kan man säga att det var flirtigt? Nike kommer att döda mig. Ändå lite kanske.

Har det varit någon där och hittills? Jag har ingen kommentar, haha. Jag vill att du ringer Nike först. Nike accepterar vad Albin säger. Vi hade en väldigt bra och nära relation under avgudadyrkan. Han har varit helt fantastisk och är en väldigt stark person.

Jag har fortfarande en nära relation med honom, så jag hoppas att vi kan se vad som förändras nu när idolen är borta, skriver hon i ett sms till Hänt. “Idol”-Nike Sellmar och Albin Tingwall diskuterar ramsan: “Vi vill se vad som förändras,”

Nike Sellmar Pojkvän

Beskriver det nuvarande förhållandet: Mycket hänger i bubblan. Har det varit någon kontrovers mellan “Idol”-finalerna? Nu diskuterar Nike Sellmar och Albin Tingwall sin relation. Dags att spå hur det kommer att bli, säger Albin till Aftonbladet.

I ett sms säger Nike: “Vi är fantastiska, och vår relation har växt avsevärt under “Idol”-eran.” Nike Sellmar, 27, hävdade för Aftonbladet att hon är singel och att hennes förhållande med sin ex-sambon tog slut oväntat för två veckor sedan.

Det har länge ryktats om att hon och “Idol”-tv-värden Albin Tingwall har blivit populärare än män, vilket till och med Hänt har intervjuat honom om. När Albin Tingwall får frågan av Aftonbladet om han jobbar för Nike Sellmar svarar han “Svr fraga.” Många saker går fel i bubblan, och när man är så nära andra människor hela tiden kan konstiga saker hända.

Vi har sagt att vi kommer att hantera saker långsammare och när de kommer. Vi har inte rört oss sedan igår. Vi betonar inte detta. “Tröstade mig”: När kommer du så långt bort? Det var kanske tre veckor sedan.

Nike hävdar att hon inte tänkte på mig alls i början. Hon observerade att jag var riktigt orolig och stressad hela tiden och trodde att situationen var allvarlig under intervjun. Vi började prata mer efter att jag hade betett mig illa en gång, då kom hon och tacklade mig.

Vi är verkligen lika varandra. Eftersom hon älskar att förlora sig själv i böcker, lärde jag henne hur man gör Rubiks kub-pusslet, och vi båda är stora Harry Potter-fans, så vi började leta efter böcker tillsammans.

Har du en mer meningsfull relation än en vänskapsrelation? Inga kommentarer, tack. Albin Tingwall utbrister, “Fraga Nike” och skrapar sedan upp sig. Har det blivit en kyss? Nike, kom! Nu när den kommer ut gör ingenting mig, så jag hoppas verkligen att Nike svarar på frågorna.

Hon har redan varit i ett förhållande som varat tills nu. Hur var det för dig? Vi höll oss inte i närheten under hela den tiden, upptäckte vi. I det här läget har vi verkligen kommit de andra människorna nära.

“Väldigt lika och väldigt olika” Om det hade varit du, skulle du ha etablerat en koppling med Nike? Vi är båda väldigt olika och väldigt lika andra människor. Vi bor i några olika städer; Jag är 19 och hon är 27.

Jag har nyligen slutat skolan, hon har ett jobb och vi båda håller på med musik nu, så vi vet inte riktigt hur det skulle gå om något skulle hända. Dags att se det tydligt, på en gång. Nike: “Vi måste se vad som fungerar” Nike Sellmar bekräftar vad Albin Tingwall sa.

“Vi är väldigt speciella, och vår relation har förbättrats avsevärt under ‘Idol’-eran. Jag har fortfarande en nära relation med honom, så jag är intresserad av att se vad som förändras nu när idolen är borta, skriver hon i ett sms. till Aftonbladet.

Nike Sellmar, 27, och Albin Tingwall, 19, har varit de enda idol-tittakers under hela säsongen, och de har flyttat närmare utan att vänta på slutet av dagen. Just dessa två kommer att tävla i den största Idol-finalen någonsin, som går av stapeln i Tele2-arenan på fredagskvällen.

Inför finalen, när Hent springer med Nike, pratar hon med honom om det betydande pris hon kommer att få av sin familj och sina vänner. Oj, min familj, vänner och familjevänner. Vad jag vet kommer det att vara över 50 personer. Det var 47 idag, och det finns nu fler, enligt Nike.

Rickard Johansson, pojkens pojkvän, är den ende som talar med sin första röst. Det gör han inte, han har sitt eget liv just nu och behöver koncentrera sig på det. Eftersom Rickard arbetar som musiker förutom att vara talesperson för Nike är han inte närvarande där på grund av sina egna skyldigheter.

Rickard har tidigare informerat Nike om detta. Han har en framgångsrik karriär som musiker. Han är en flamboyant gitarrist och kan hittas där också. Så han går på sin egen dröm samtidigt som jag går på min. Och sedan, om det alls är möjligt, bör vi para ihop dem med svart, som Nike tidigare sagt för Hannah.

Nike Sellmar Pojkvän
Nike Sellmar Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *