Eva Armini Föräldrar
Eva Armini Föräldrar

Eva Armini Föräldrar – Sommarens första P1-presentation har gjorts. Först ut är 76-åriga göteborgaren och nyfunnen framröstad till lyssnarnas sommarvärd, Eva Armini. En långdrömd dröm går nu i uppfyllelse för Eva Armini, som meddelade nyheten i ett pressmeddelande: “Jag kommer att kunna göra en Sommar och ha lyssnare som väntar på fortsättningen av min berättelse med återkoppling och konstiga tillfälligheter.

Radier har beräknats och sommarskörden för Lyssna 2023 är förutspådd. Väljarna i Stockholmsområdet slog sig ner på 76-åriga Eva Armini. Hör historien om en lärare och rektor från Göteborg när hon berättar om sin sommar av söker efter svar i hennes kommande memoarer.

Eva Armini föddes direkt efter konflikten mellan hennes föräldrar, som bestämde sig för att överge henne strax efter att hon föddes. Hon kanske läste upp om de biologiska föräldrarna i tidningarna. För att de var en del av Stockholms folkmassa på den tiden. Min adoptivmamma berättade för mig att när jag var gammal nog att förstå – kanske fem eller sex år gammal – hade jag “lånat ut” till ett annat barns tantriska magi.

Eva Armini berättar om “en mamma som inte ville ha mig.” Bara Eva Aminis livshistoria Enligt Bibi Rödöö, programmets producent, förtjänar Eva Arminis extraordinära livshistoria en plats på Sommar i P1. Under sitt besök på torsdagsmorgonen i SVT Morgonstudio sa Eva Armini att mediauppmärksamheten kring henne fick henne att känna sig “beredd”.

Det som har förvånat henne mest är hur mycket uppmärksamhet hon har fått; hon hade förväntat sig att sommaren inte skulle göra annat än att prata med sina vänner och titta på tv. Lyssna på hela intervjun med Eva Armini i SVT Morgonstudion nedan. Musikfantaster kan lyssna på P1 klockan 13:00 den 12 juli eller ladda ner Sveriges Radio Play-appen. Podden släpps vid midnatt.

Årets Lyssnarnas Sommarmässa vanns av Eva Armini från Göteborg som är 76 år. Eva Armini föddes direkt efter att hennes föräldrar bestämde sig för att överge henne under kriget. Min adoptivmamma berättade för mig att när jag var gammal nog att förstå – kanske fem eller sex år gammal – hade jag “lånat ut” till ett annat barns tantriska magi. Eva Armini berättar om “en mamma som inte ville ha mig.”

Hon kunde läsa om sina biologiska föräldrar. De var en del av folkmassan i 70-talets Stockholm. Historien som Eva berättar är en späd saga om hur vi formar vårt eget lidande och söker svar på frågan varför. Den här historien är full av välvilja och hopp, och den ger insikt i hur ens handlingar formar vem de kommer att bli. Bibi Rödöö, programchef för P1 Sommar, anser att Eva Arminis berättelse är unik och förtjänar sändning den här säsongen.

Lyssnas sommardröm Innan dess undervisade och ledde Eva Armini olika skolor på Gotland. Enligt Eva Armini “går en gammal dröm i uppfyllelse” nu när hon kan göra en Sommar och har lyssnare som väntar på fortsättningen på hennes berättelse om osannolika vänskaper och romantiska förvecklingar.

Åh, sommar i Lyssna!

Sommarredaktionen har reserverat ett datum för Lyssnarnas Sommar sedan 2007. Till Sommarprogrammet tar en telefonvakt emot inlämningar av introduktioner; redaktörerna väljer sedan ut ett antal bidrag som ska publiceras online. Det slutgiltiga beslutet fattas av de väljare som får rösta på sin favorit. Sommarpicknick 2023:

Hela listan Den svenska versionen av “The Soundtrack to Summer” sänds i P1 och Sveriges Radio Play-appen den 12 juli klockan 13:00. Podcast släpps vid midnatt. Läs vidare för att lära dig mer om vår arbetsmetodik. 1946 dök följande annons upp i Husmodern veckotidning: “Bäbis som väntas 10:e till 20:e september av unga friska föräldrar av god familj söker gott adoptivhem, helst direkt frn BB.”

Istället fick den nyfödda kattungen tillbringa sina första dagar i en smutsig återförslutningsbar plastpåse dagligen i vardagsrummets återförslutningsbara iskista. Senare kom hennes nya föräldrar och tog in henne och hon gav sig ut på sitt livs första resa, från Stockholm till rebro.

En ledtråd om att han “legat i en annan tants mage” var något man fick reda på av en slump.

“När jag var gammal nog att förstå – kanske fem eller sex år gammal – berättade min adoptivmamma att jag hade blivit invigd i en annan tants magi. Lyssnarna röstade ut ett härtskärande bidrag om adoptivbarns livet, som sänds den 12 juli som “Sommar i P1.”

Eva Armini Föräldrar

“Jag började skriva direkt när jag fick reda på det”, säger Eva Armini, som fyllde 76 år i dag. “Jag trodde jag” Jag skulle bli nervös om jag inte gjorde det.”Hon har bott och arbetat i Göteborg sedanett tag nu. Hon berättar för GP att hon flyttade dit för att börja sin utbildning och att hon även har öppnat en skola i området.

Den målinriktade gymnastiksalen grundades av Eva Armiri för 22 år sedan och hon har sedan dess fungerat som rektor. Hon hade funderat på idén att skapa ett sommarprogram ett tag. Hon fick möjlighet att hålla koll på saker och ting lite närmare på internet en söndagskväll i mars. Då var det bara tre timmar kvar till sista ansökningsdag.

Du skulle berätta din historia för en telefonoperatör i en halvtimme, och sedan skulle slanten falla: “Jag gör det!” Läs tidningen var “lika spännande för föräldrarna som att titta på filmstjärnorna,” Showen kretsar kring hennes omisskännliga identitet som adoptivbarn. Jag visste från väldigt ung ålder att jag aldrig hörde några ljud hemma, hur mycket jag än lyssnade.

Hon kunde hänga med sina biologiska föräldrar genom att läsa tidningarna. Mamma var en förebild och medverkade ofta i bidrag i olika damtidningar. Tidningsreportrar och deras föräldrar var medvetna om dagens kändispromenader runt Stureplan. Eva Armini, som satt i rebro, kom ihåg att det var som att titta på biostjärnor och undra varför de hade övergett henne.

Hon skrev ett brev till sin pappa och fick svar inom en månad. Det ena ledde till det andra och snart fick Eva Armini kontakt med ett helt nätverk av spioner. Jag har alltid varit väldigt självförsörjande och tidigt i livet utvecklade jag en stark motivation att “få mig själv rak”. Jag var inte medveten om att jag var adopterad förrän nyligen, och jag har varit sugen på att lära mig mer om min bakgrund.

Att hon blev ornig var ännu en oavsiktlig konsekvens av hennes mognad.

Jag har tillbringat mycket tid i Afrika och har äntligen bosatt mig i Tanzania med min man och vår då treårige son. Min show fokuserar mycket på första intryck och hur människor formas av människorna de möter. Processen med att göra sin egen “Sommar i P1” beskriver hon som “oerhört stimulerande” och som att det har gett både glädje och tillfredsställelse.

–Att berätta en historia som andra människor vill höra om får dig att må bra. Ska vi läsa en memoarbok just nu? – Du har nästan nått toppen av spiken där. Jag har fått ett sådant sug och uppfinningsrikedom av att vara här. Det har varit riktigt uppmuntrande. Nu funderar jag på att skriva mer, men om jag gör det blir det en mycket längre roman än den jag precis avslutat.

Kolla in: en recension av Patrik Lundberg, Josefin Sköld, och Alexander Mahmouds “Adoptionerna” Recension av Tobias Hübinettes “Adopterad” (prenumerera på vårt nyhetsbrev) LS OCKS: Så uppfattningen om adoption har förändrats Husläkarens kulturpersonal kommer att peka dig in riktningen för veckans bästa snacks, evenemang och kulturevenemang i Göteborg. Du behöver ett gratis digitalt konto med massor av förmåner för att registrera dig för nyhetsbrevet. Vänligen registrera dig för vårt nyhetsbrev genom att följa instruktionerna.

Eva Armini Föräldrar
Eva Armini Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *