Katia Mosally Föräldrar

Katia Mosally Föräldrar
Katia Mosally Föräldrar

Katia Mosally Föräldrar – Svensk-syriska advokaten och musikbranschens marknadsförare Katia Mosally. Hennes bidrag till det svenska bandet The Foos produktion gav henne en prestigefylld position på Capitol Records i Los Angeles och gav henne ett namn för sig själv i processen.

Under 2019 förväntas hon vara medlem i Svenska Idol-juryn. Kort information om Katia Mosally, Ålder: 35 år, Producera, marknadsföra och vara värd för ett tv-program. Capitol Records, Los Angeles, Kalifornien, Anställning Belägen i både Sverige och Kalifornien, Education Law School vid Harvard och Glasgow, The Fooo/Katia Mosally och FOO.

Det svenska rockbandet The Fooo bildades 2013. Oscar “Ozzy” Molander, Felix Sandman, Omar Rudberg och Hossein “Pedro” Alizadeh, medlem i Academicsports, utgjorde bandet. The Fooos ursprungliga plan var att lansera en YouTube-kanal med coverversioner av låtar av välkända artister.

De blev först känd i Sverige efter att deras tolkning av “Baby” av Justin Bieber blev viral. Bandmedlemmarna har sedan dess släppt två studioalbum och ett flertal singlar, varav många har hamnat högt i Sverige.

Katia Mosally samarbetade med Justin Biebers producent som en del av teamet som ansvarade för gruppens lansering och marknadsföring. The Fooos sound är främst bubbelgumpop med inslag av dans- och trancemusik. Off the Hook, deras första album, debuterade som nummer 2 på den svenska albumlistan 2013.

Den juridiska twisten på namnet:

Bandet meddelade 2016 att de kommer att byta namn till FO&O av juridiska skäl, eftersom “The Foo Fighters” var för likt ett redan etablerat band. Däremot fortsatte de att spela shower och släppa musik som The Fooo.

Katia Mosally, som medlem av teamet med juridisk utbildning, har sannolikt deltagit i lagets juridiska strider om namnet. Efter sin framgångsrika tid på The Fooo började Katia Mosally arbeta för de svenska skivbolagen Sony Music och Universal Music. Hon tog sedan nästa logiska steg och började arbeta på Capitol Records i Los Angeles, Kalifornien, USA.

Artister som Katia Mosally har samarbetat med:

Katia har arbetat med Ariana Grande, Lady Gaga, Shawn Mendes, Billie Eilish, Kendrick Lamar och Katy Perry under sin tid på Capitol Records.

Idoldomare i den 17:e månaden:

Mosally gick med i juryn för den senaste säsongen av Swedish Idol och ersatte Nikki Amini.
Här är några vanliga frågor från Katia Mosally: Det finns många frågor om den rika framtiden Katia Mosally som nämns på nätet. Hur är det, Katia Mosally?

Ja, helt enkelt att skriva in Katias namn kommer att få upp hennes Instagram-konto. Hon har för närvarande över 52 000 följare och har lagt upp över 500 bilder av hennes glamorösa vardag.
Wikipedias Katia Mosally, skriven av en finländare.

Ja, en kort Katia Mosally-artikel kan hittas på den encyklopediska webbplatsen. Men du får en bättre uppfattning om henne genom att läsa den här artikeln, eftersom den innehåller mer information om ämnen som du kanske inte är bekant med om henne.

Vilka är föräldrarna till Katia Mosally? Katias föräldrar kommer ursprungligen från Syrien, men de har bosatt sig i Alvik, där Katia också växte upp. Är det sant att Katia Mosally gick på Harvard University? Ja. Katia Mossally har en prestigefylld juridisk utbildning från både Harvard och Glasgow.

Hon är nu kvalificerad att utöva juridik och har nästan säkert haft stor nytta av hennes nyförvärvade förmågor på Capitol Records. Vad är Katia Mosallys kontaktuppgifter? Hon är mer än bara ett telefonnummer som framtidsfokuserad VD för ett av världens mest inflytelserika rederier.

Det finns dock en stor sannolikhet att ingen av dessa skulle spridas brett om hon skulle bli deprimerad en viss dag. Katia Mosally är öppen och ärlig om vem hon är som person, men hon skyddar sitt personliga utrymme.

Hon identifierar inte sina familjemedlemmar med namn och har inte berättat för någon vem hennes pojkvän är så att de kan få sin integritet respekterad. Som ett resultat är dina chanser att få Katia Mosallys telefonnummer ganska små.

En betydande del av Katia Mosallys liv spelas av Usher. På grund av att den amerikanska sångerskan har varit hennes idol sedan hon var en ung flicka, kan hon recitera en rad anekdoter relaterade till killen i fråga, eller mer specifikt till hans musik.

Till exempel den om hur hon, när hon var under 13 år gammal, använde tonfallet “U got it bad” som ringsignal. Något som i sin tur fick andra att associera henne med Usher. Katia berättar om dagen då hon glömde att sätta telefonen på tyst när hon besökte Stockholms stadsbibliotek.

Innan jag hann dra bort honom rusade kylskåpet genom läsesalen. Några sekunder senare smsade en vän mig, “Hej, undrar bara om du är på biblioteket.” Jag har blivit slagen… ja, jag har traumatiserat mina vänner genom att lyssna på Usher i flera år.

FRÅN HOLLYWOOD TILL Idol:

Vi träffas på At Six Hotel på Brunkebergstorg i Stockholm på eftermiddagen där TV4 håller presskonferens för Idol. Katia och resten av juryn har genomfört en rad morgonintervjuer, eller “grillats av kvällspressen” som hon uttrycker det när hon slår sig ner mitt i soffan.

Katia slappar av i ett par ljusblå byxor och en oversized blus, båda från H&M:s senaste Studio-kollektion, medan hon smuttar på sin havrelatte. Även om jag uppskattar mode, har jag alltid haft svårt att satsa på en enda look.

Jag tycker om färg och tycker om att blanda elegant med flashiga och pråliga stycken. Vi vill ha en känsla någonstans mellan Dua Lipa, J.Lo och Billie Eilish när det gäller sexighet. Katia Mosally deltar i serien för första gången den här säsongen; efter att ha arbetat i Los Angeles i fem år, återvänder hon till sin hemstad, om än tillfälligt.

Hon hävdar att Los Angeles är hennes “tveklöst” hemstad, och att efter att Idol är färdigt kommer hon att återvända dit i hopp om att arbeta med ett av de “intressanta” anställningserbjudanden som nyligen har dykt upp. Efter fyra år som internationell marknadschef på Capitol Records är det dags att gå vidare till nya utmaningar.

Katia Mosally Föräldrar

Jag har fått flera spännande förslag som jag inte kan utveckla ännu. Katia sa något hyggligt, “Jag sitter på ett mycket bra kontaktnät som nästan säkert kommer att leda till något bra.”

ALLA RIDDED UP Med Usher:

Låt oss ta en snabb avledning tillbaka till Usher innan vi dyker in i våra nuvarande karriärer. För i ett visst perspektiv börjar hennes förbud med tyrosin. En kommande tävling, planerad av Sony 2012, är en säker satsning.

En resa och konsertbiljetter för att se Usher i London ingår i priset. Katia, en nyligen utbildad advokat, vinner och reser till London med två Sony-representanter världen över. Vi blir Facebook-vänner, och då ser jag att en av dem lade ut ett anställningsmeddelande för en auditionplats på X Factor.

Jag frågar runt men det enda svaret jag får är “du borde inte vara här, du borde vara på Sony Internationals juridiska avdelning” i en intervju. En kollega som inser Katias potential råder henne att söka arbete som advokat med ett nybildat punkband som heter The Fooo, vars koncept har varit en stor framgång.

Katia börjar med juridiskt ansvar, men hon kommer snart att vara ansvarig för allt som omger bandet, inklusive sociala medier, bokning, turnéplanering, internationell marknadsföring, etc. Det slutade med att jag blev en jack-of-all-trade med ett brett sortiment av rullar.

Jag fungerade som mördarnas advokat, psykolog, sekreterare och chaufför. För mig blev det för svårt att enbart förlita sig på lagen när jag agerade på eget initiativ. Jag ser mig själv som en kreativ person som längtar efter att tänka stort och in i framtiden. Jag skulle vilja bygga upp hela idén.

Detta är nyheten som veritas drivkraft:

Katias förmåga att konstruera idéer eller, mer specifikt, konstnärer, framstod som en av hennes största styrkor. The Fooo “sålde ut” branschen efter hennes framgångar med Avicii, och hon har sedan dess samarbetat med armaturer som Ariana Grande, Lady Gaga, Shawn Mendes, Billie Eilish, Troy Sivan.

Och nu är allt komplett med Idol. En karriär som har gått stadigt framåt och uppåt, men inte utan en del hicka och snubbling på vägen. Vilka egenskaper har format dig till den person du är idag? Först och främst är det som motiverar mig att jag kan jobba hårt.

Det överlämnades till mig av mina föräldrar. De har alltid pressat mig att gå på college och förväntat sig att jag skulle lyckas akademiskt och professionellt. Uppåt och uppåt, utan tvekan. Bara det faktum att min mamma blev besviken när min pappa bytte karriär och blev tandläkare istället för läkare säger mycket.

Det är därför min senaste upplysning är en sådan välsignelse för mig. Jag vill veta mer för alltid. Medan de flesta hoppar när de ser en polisbil, går jag till din för att se vad du har. Och sist: Jag är en ädel varelse. Jag vägrar säga nej och kommer istället att vänta på att svaret blir ja.

Hur skulle du betygsätta de bästa delarna av ditt jobb? Att jag får resa så mycket och träffa så många intressanta människor. Jag är inte kapad för skrivbordsarbete; saker måste röra sig och förändras för att jag ska bli lycklig.

Har du någonsin haft ett tydligt formulerat karriärmål? Ja, jag skulle älska att bo i Los Angeles och resa ofta i jobbet. Att hjälpa artister, särskilt unga, ta sig fram i den konkurrensutsatta musikbranschen genom kreativitet och roligt har alltid varit en passion för mig.

Vad gjorde du för att nå ditt mål? Jag har alltid pratat högt och brett om vad jag tror på. Innan jag flyttade till Los Angeles besökte jag din anläggning flera gånger om året för att nätverka. Att jag är bra på att ta och läsa av människor har också varit avgörande.

Alla jag träffar får samma behandling av mig, och jag har en allvarlig allergi mot slickers. Min bakgrund var en viktig faktor för att jag blev anställd av Capitol. Min exponering för olika kulturer har breddats av att mina föräldrar är syrier och att jag har bott i både Boston och Skottland.

Det faktum att jag är flytande i svenska, engelska och arabiska har också varit till hjälp. Generellt sett har jag alltid varit försiktig med mitt matintag. Känns det bra så brukar det vara det.

Katia Mosally Föräldrar
Katia Mosally Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *