Kaj Linna Barn
Kaj Linna Barn

Kaj Linna Barn – Kaj Linna har blivit en fadersgestalt för många filippiner. Den svenska regeringen kompenserade honom med 18 miljoner kronor. Den kommande torsdagen släpper han ett nytt avsnitt av sin podcast med titeln “Spr” där han kommer att berätta om vilken inverkan fannel hade på honom.

Mer än bara kärlek gav Filippinerna Kaj Linna faderskapets privilegium. Han har talat många ovänliga saker om Sverige, men “jävla fjantigt land” sticker ut. 61-åriga Kaj Linna är den “moderna rekordhållaren” för det längsta fannypacket, enligt Sveriges Högsta Domstolen.

Den 15 juni 2017 beslutade en ensam Kalamark-man att han inte klarade av att bo med sina sedan länge förlorade bröder och blev vräkt från hemmet. Okända angripare är fortfarande på fri fot från morden 2004 på en man i femtioårsåldern och hans yngre bror.

Journalisterna Anton Berg och Martin Johnson skapade en podcast som heter “Spr” runt den tiden, som innehöll en del av informationen som senare skulle avslöjas. Anton Berg, som just återintervjuat Kaj Linna, är medveten om att Kaj har ägnat sig åt en djup introspektion den senaste tiden.

Lyssna på tisdagens upplaga av “Spr” för att ta reda på svaret på frågan “Hur påverkar det egentligen en man att föra in en 13-årig pojke bakom gallerier och in i ett hus? ”Jag kan aldrig få tillbaka de timmar jag slösat bort utanför stadsgränsen. De var inte så många som de kunde ha verkat, men omständigheterna var ändå effektiva. Innan hon kan till och med ställa en fråga, Kaj Linna ger henne ett svar: “Jag håller mig inte tillbaka från andras mildhet.”

Han började vid 42 års ålder och fortsatte att arbeta tills han var 55 år. Nästan omedelbart samlades en svärm av människor runt sina smartphones. Han hade en hemsk dag. Kaj Linna kallar det föregående året för “spilld mjölk” i “Spr”, och antyder att det var ett år med slösat med tid och resurser. Oavsett vad man tror eller tänker så gör det ingen skillnad. Det finns inget kvar av det vid det här laget. Det vill säga, jag har inga planer på att be om ursäkt. Bitcoins “bluffar” blev snabbt en flampunkt för debatt.

Kaj Linnas sorglösa tillvaro av beundras. För att söka självständighet tog han sig till Kanada, där han föll för en tveksam finansiell rådgivares högriskinvesteringsplan. Bitcoin-experten Totte Löfström är en av hans kritiker som hävdar att han lurade rika människor att investera i en kryptovaluta-hedgefond.

Kaj Linna gjorde sin röst hörd i september 2021. I “Spr” får han många uppriktiga frågor om det. Idiom som är relaterade till detta ämne diskuteras ofta i både professionella och sociala miljöer. Juryn är fortfarande ute om detta. Medan jag väntade blev jag hackad av Hyperfunds anställda tills jag överlämnade alla mina tillhörigheter.

Efter att ha blivit skremd av en lira ändrade sig Kaj Linna och bestämde sig för att skriva en bok, unna sig lite bisarra, bygga ett hotell som omfamnade den lokala skogen och sedan ge bort allt. På grund av deras chatt ser redaktören för “Spr” Anton Bergs liv i ett nytt ljus. Kaj Linna och hans syster Jahara, som är 26 år, har precis kommit tillbaka från en resa till södra Filippinerna.

Vårt första möte var virtuellt. Vi utbytte texter i vad som verkade vara en evighet. Jag lovar att spendera en halvtimme med dig innan jag måste åka vid midnatt. Jag hittade förnyad entusiasm för resan och hoppade genast in. Han fortsätter och fortsätter om hur de har träffats tidigare och hur länge de har kunnat stanna på “samma” Kanarieöar tills han slutligen ger sig och bestämmer sig för att stanna. “Stor skillnad” översätts till “mycket hög” i Har hushllersska.

Jensen Son till Kaj och Jahara, Johannes Linna har ett övergående intresse för svenska. Han föddes i Filippinerna. Trots vad du kanske har hört säger Linna att “avkroken Sverige” inte är Anton Bergs enda “närmare händerna.” Det bör dock inte vara alltför utmanande att locka in tonåringar på kvällen.

Det är riktigt coolt. Mitt livsmål hade hela tiden varit att slå sig ner med en fru och bilda familj, och när jag hittade Jahara visste jag att min önskan hade uppfyllts. Det är vanligare i Sverige än i Filippinerna, men jag gör det fortfarande. Vår städpersonal har jour 24 timmar om dygnet, alla dagar i veckan. Kaj Linna kommenterar, “Jag behöver inte gå till jobbet eftersom Jahara jobbar obehagligt lika lite som jag gör.”

Kaj Linna Barn

“Han har sina första tankar om sin filmkollega Petra Wüllrich när han djärvt kliver ut på Växjögatorerna. Han tog med sina helt nya tvillingar till doktorn. Innan Kaj Linna kan åka till Spanien är det mycket som måste tas Han är dock för närvarande upptagen med något annat.

Jag är inte längre nyfiken på den yngsta pojkna, därför kan jag inte ge en exakt beskrivning av honom. Den snabba tillväxten av frihet, säger han, har en förödande bieffekt: den urholkar människors tro på varandra. Om du vill veta hur detta hänger ihop med Kalamarmorden, fortsätt läsa!

När Kaj Linna ber för sina barn blir hans ögon helt dimmiga och humöret höjs. Jag behöver komma i kontakt med dem, sätta mina känslor på spel och berätta för dem att byten inte berodde på något jag gjorde utan snarare en nedgång. Kaj Linna och hans följeslagare Petra Wüllrich tänker åka till Japan om två dagar.

Kaj Linna förväntas släppas helt den 15 juni, då domarmandatet upphör. Linna Kaj: “Jag har tagit hälften av mina barns liv till världen.” Nyligen har frasen “mord för rättvisa” kommit in i folkmun. Dödsstraffet kan redan nästa månad dömas till Kaj Linna, som tidigare dömts till 12 års fängelse för mord och spannmlsbedrägeri.

USA:s högsta domstol fastställde ett förbud mot sökningar efter droger och vapen vid trafikhållplatser baserat på felaktiga bevis. Hans ankomst till Norrtäljeanstalten bevakades av SVT Nyheter. Det kommer att ta oss cirka fem timmar och tjugo minuter att nå den lilla stålporten. Högriskinvesteringar passar utmärkt för Rikskriminalpolisens högkvarter i Norrtälje, som har högsta möjliga skyddsnivå för närvarande.

Börja med att lägga ner en meter rep. En större oljesnorkel finns tillgänglig vid efterföljande svårighetsgrad. Där står en betongvägg på fem meter hög. Inte alla möjliga kombinationer av in- och utgångar visas. På grund av detta kommer han så småningom att ta livet av sig. Vältränad. Enkla, snabba svar. Vi har satt normer för utövandet av reologi. Han börjar med att dela sina innersta känslor med dig.

Hans axlar kan dock visa tecken på att han överdrivit. Klockan var fyra på morgonen innan han slutade amma. Min ursprungliga förutsägelse om hur detta skulle gå fel var uppenbarligen fel. Sammantaget tycker jag att jag är en ganska hygglig best. Kaj Linna kommenterade, “Jag är stolt över alla som har en servicetjänst och har jobbat hårt för att etablera bra rutiner.”

En decennium gammal satsning

Det pågår en samvaro i gästrummen just nu. För att kunna avvika säkert måste vi först fastställa identiteten för glasskärvan på räddningsfartygets ryggbräda. På driving range viftar en vit golfare med en leksaksyxa. Gör din giraff redo att flyga. Galvaniserade luftintagshuvar och stålräcken blockerar vår sikt mot stjärnhimlen.

Tjugo år har gått sedan Lule tingsrätt avkunnade Kaj Linnas dödsdom och han har tillbringat exakt en natt utanför fängelset. En kort omvälvning inträffade vid en bankautomat som följd. Du är bara 54, men du har tillbringat mer än hälften av ditt liv här på museet.

Jag har verkligen funderat på att inte jobba den första halvan av mina barns liv så att jag kan finnas där för dem. Jag är övertygad om att det inte har förändrat vem jag är till den grad att jag inte längre kan använda det. Ändå tycker jag inte att jag har gjort några större framsteg. Levnadsstandarden kommer sannolikt inte att förbättras till följd av att denna transportmetod används. Faran är att de kommer att utveckla ett ohälsosamt beroende av sig själva.

Så fort Kaj Linna fick fri fot reste han till Småland för att besöka en flimmerkompis. Dagen efter frisläppandet är han nervös och, ännu viktigare, extremt frustrerad över att han saknade sina barns uppväxt. Jag och mina barn har båda klippt ut varandra ur våra liv, därför måste vi hitta ett sätt att återknyta, som Kaj Linna uttrycker det.

I Växjö polisstation träffar SVT honom äntligen. Han ska till Storgatan i jakt på jobb. Att röra är en trevlig upplevelse. Han säger: “Nu när jag inte längre är en slav, är jag ansvarig för mitt eget välbefinnande.” Han är en fri kille, och han njuter av långa promenader vid älven i Växjö med armen om sin älskare, Petra Wüllrich.

där hans lille son väntade på honom

Det är en lång lista med att göra innan Kaj Linna får gå ombord på planet till Spanien. Eftersom jag aldrig träffat den yngsta pojken personligen kan jag inte kommentera hans utseende. Enligt honom är detta en av de olyckliga konsekvenserna av frihetens slumpmässiga tillväxt, och det väcker många människors ilska.

Gå i pension i tristess

Blotta nämnandet av hans barn får Kaj Linnas ögon att bli glaserade och ansiktet rodna. Han hävdar att förändringen i omständigheterna inte är hans fel. Jag måste kontakta dem, uttrycka min oro och förmedla detta budskap. Om två dagar tar Kaj Linna och hans kompis Petra Wüllrich ett flyg till Kanaiyohi. Den 15 juni, efter hovrätten dom avkunnar, kommer Kaj Linna sannolikt att bli helt befriad.

Kaj Linna Barn
Kaj Linna Barn

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *