Victoria Silvstedt Pojkvän

Victoria Silvstedt Pojkvän
Victoria Silvstedt Pojkvän

Victoria Silvstedt Pojkvän – Victoria Silvstedt, en supermodell, är trött på att gömma sitt privatliv.
Trots att Maurice Dabbah, en betydande annan och gemensam person i hennes liv, har varit en magnet för mediauppmärksamhet under åren fram till idag. Vem är dock den här mannen som kallas “Victorias pojkvän” i media?

Victoria Silvstedt, en 46-årig supermodell, har haft ett fenomenalt intressant liv. Hon tillbringade sin barndom i Bollnäs, Hälsingland, och migrerade senare till USA, där hon blev en känd fotomodell, skateboardåkare och sångare. De ryckte upp sitt liv och flyttade till Monaco, där hon enligt uppgift bor med sin sambon, Maurice Dabbah.

Det är för närvarande vanligt att handla med en mängd olika tillgångar, inklusive valutor och aktier. Victorias familjeliv har varit stabilt under hennes många år i rampljuset. Hon dejtar för närvarande den schweiziska mångmiljonären Maurice Dabbah. Hon var aldrig en som pratade om sina känslor med någon. Jag håller det hemligt för alla utom mina egna släktingar. Även om den typiske mannen inte skulle tro det så har Victoria redan i en intervju sagt till Hänt att jag är extremt privat och självupptagen.

Victoria Dabbah, dotter till Maurice Dabbah

Victoria vill helst inte prata om det även om de är rumskamrater i Monaco. Victoria hade tidigare nämnt i en intervju med Expressen att ett flertal franska publikationer hade kontaktat henne för en kommentar om hennes ex-make, Maurice. Faktum kvarstår: Men det är inget jag ägnar mig åt alls.

Vem är egentligen denna skuggfigur?

Som ett resultat förblir Victoria tyst om sitt privatliv. Victoria har alltid varit privat, men under de senaste två decennierna har hon blivit mycket mer så. Arbetet som gick in i det var litet. Varför ska jag bry mig? Vad har jag att vinna? Även om jag kan se varför vissa människor kan bli fascinerade av Victorias återberättande av historien från Rix morronzoo, för mig blev det snabbt monotont.

Faktum kvarstår:

Efter mitt första klumpiga försök att ge presenter insåg jag mitt fel. Den eran var anmärkningsvärt fri form. Som ett resultat drog jag slutsatsen att det förmodligen var det bästa som jag inte går in på i detalj. När och var kom Maurice Dabbah till denna värld? Maurice blir 59 år idag. Rickard Olsson och hans fru Giselle och deras nyfödda barn — En uppdatering

Hur länge sedan var det som Victoria Silvstedt träffade Maurice Dabbah för första gången?

År 2000 markerade början på Victoria och Maurices förhållande. Vissa historier hävdar att paret inte började dejta på allvar förrän 2009. Så, var får Maurice anställning? Jag tror att Maurice är en av de rikaste individerna i Schweiz. Han har samlat på sig en förmögenhet och han älskar katter.

Victoria Silvstedt är börshaj, och han är en genuin affärsman. Kan detta orsaka monetära spänningar hemma?

De flesta av våra samtal kretsar kring affärsfrågor. Vi är båda överens om att utmaningen är rolig. Victoria har varnat för att människor försummar de positiva aspekterna av livet till förmån för det ytliga. En av Sveriges mest framgångsrika exportörer är Victoria Silvstedt. På grund av titeln “Årets lekkamrat” fick hon internationell stjärnstatus, och hon fortsätter att dra till sig uppmärksamhet även efter att hennes modelldagar är över.

Hans förhållande till kärleken förblir en föredömlig modell. det är den korta mannen som ofta ses stå bakom Victoria på mingelfotografier?

Den schweiziske affärsmannen Maurice Dabbah är den enda andra mannen i hennes liv. De bor för närvarande tillsammans i en lägenhet i Monaco, även om Maurice håller en låg profil. Victoria har meddelat Expressen att Han inte vill prata med media, ett beslut som Victoria säger sig respektera och förstå. Vi är båda överens om att utmaningen är rolig. Positiv förstärkning kan slitas tunt om samtalet aldrig går över ytan.

Dessa bilder avslöjar allt du behöver veta om Helena och Zlatans romans. Maurice har gjort sig ett stort namn i den konkurrensutsatta fastighetsbranschen. Americas Tower, en 211 meter hög skyskrapa i hjärtat av Manhattan, byggdes medan han arbetade ensam.

Vicky Silvstedts slutord: “Det hände att jag var otrogen”

Bilder från Maurice och Victorias vårlovsresa till Saint Tropez börjar dyka upp i världspressen redan i juni. Medan min man arbetade långa timmar i Houston, upptäckte jag att jag inte kunde tolerera att göra ingenting. Ett tag försökte jag rollen som “den idealiska hemmafrun” genom att sköta alla hushållssysslor på egen hand, men till slut gav jag upp på grund av utmattning.

Vi ägnade tre år åt att försöka “lista ut det”, men istället för att komma närmare, fördjupades vår spricka. Ja, det visade sig att jag var udda, sa Victoria till P1 Summertimes lyssnare. Svenska Wonder Woman, Victoria Silvstedt, delar just nu ett hem med sambon Maurice Dabbah. Även om de inte har några för närvarande, kan de besluta sig för att bilda familj i framtiden. Victoria Silvstedt har varit ett inslag i svensk och internationell media sedan hon först blev ryktbar i Fröken Sverige 1993.

Victoria Silvstedt Pojkvän

Hon gjorde en professionell förändring nyligen och spenderar nu mycket tid på valuta- och aktiemarknaderna. Enligt Victoria Silvstedt “kan jag känna att jag blir äldre.” Affärskvinnan Victoria Silvstedt och hennes sambo, Maurice Dabbah, har nyligen flyttat till furstendömet Monaco. Millennieskiftet markerade början på genuina känsloyttringar dem emellan.

Det är därför Victoria Silvstedt undviker att prata om sitt sociala liv.

Arbetet som gick in i det var litet. Varför ska jag bry mig? Vad har jag att vinna? Som Victoria påpekade i Rix morronzoo och fick lov att säga: “Kanske det är intressant för andra, men jag tror att det kommer att bli mycket arbete.” Victoria Silvstedt och Maurice Dabbah stannade till för en fotografering på väg till ett forsränningsäventyr i södra Frankrike.

Efter mitt första klumpiga försök att ge presenter insåg jag mitt fel. Den eran var anmärkningsvärt fri form. Som ett resultat drog jag slutsatsen att det förmodligen var det bästa som jag inte går in på i detalj. Victoria Silvstedt sa nyligen till Expressen att även om de i dagsläget inte har några syskon så är det inte uteslutet att deras familj ska växa i framtiden.

Även om jag inte hade smbarn vid den tiden, minns jag att jag tänkte “tack och lov att jag har friheten” när covid-låsningen förklarades. Jag begränsar mig till en drink var tredje månad när jag är borta. Victoria Silvstedt har gott om gälar. Hon sågs senast vid ett globalt hälsoevenemang i Monte-Carlo.

Här är karriärerna för några kända musiker som du kanske inte är bekant med:

Hon hävdar också att hon inte har ett liv utan barn. Jag tillbringar mycket tid hos honom eftersom min pojkvän är trebarnspappa. Victoria Silvstedt säger: “När jag inte är med hans familj eller min egen, är jag med min egen”, och att det gör att hon känner sig väldigt tillfredsställd trots att hon inte har egna barn.

På några år gick hon från att vara en okänd till den ikoniska Playboy’s Playmate. De två har alltid varit lite mystiska, men alla som har träffat Maurice kommer att intyga hans karisma och självförtroende. Victoria verkade också vara mycket tillfreds i det kompakta Millennium. Paret tittar ofta på paparazzibilder av Saint Tropez, och deras kärlek till varandra växer så stark att de ivrigt väntar på att sexuellt grafiska bilder av fåglar kommer till stränderna.

Med sina känslor för varandra äntligen i det fria, verkar Victoria och Maurice vara beredda att ta sitt förhållande till nästa nivå. Victoria bor nu i Monaco och Maurice har slutat smyga med pojkvännen. Victoria Silvstedt och Maurice Dabbah delar med sig av sina erfarenheter som föräldrar.

När jag var inlåst utan mat minns jag att jag tänkte “Tack och lov att jag har friheten.” Jag begränsar mig till en drink var tredje månad när jag är borta. Jag är dock inte redo att bilda familj just nu, som Victoria Silvstedt nyligen sa till Expressen. Och idag är den första dagen av hennes effektiva barnträningsprogram. Hennes kära Maurice har bildat familj de senaste åren.

Jag tillbringar större delen av min fritid med min pojkvän Maurices tre barn. Victoria Silvstedt, som inte har några egna barn, tillägger: “Jag känner mig alltid omgiven av kärlek” när hon är med någon av våra familjer. Stoppa Graviditeten fortskrider normalt och den lilla Jetset-bebisen kommer snart.
Efter ett hetsigt bråk bröt Victoria Silvstedt och Chris Wragge upp.

“Sommar i P1” är där hon ger sin motivering till detta.

När jag var ung kunde jag alltid lita på att han skulle få mig att le. Hon förklarar, “Jag försökte vara med honom, men jag kunde bara inte göra det.” 2007 bröt Victoria Silvstedt, en supermodell i fyrtioårsåldern, upp med Chris Wragge, en amerikansk tv-personlighet också i fyrtioårsåldern. Sedan dess har hon hittat bestående kärlek och relationsstabilitet. I “Sommar i P1” diskuterar hon öppenhjärtigt uppbrottet i hennes förhållande med Wragge efter 20 år.

Victoria Silvstedt Pojkvän
Victoria Silvstedt Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *