Anna Lindmarker Sjuk
Anna Lindmarker Sjuk

Anna Lindmarker Sjuk – Efter valet fann sig Anna Lindmarker ekonomiskt oberoende och trygg. Hon var inte arbetslös, utan snarare sjuk i borrelios. När vi satte oss för att äta tillsammans tänkte jag kollapsa. Anna Lindmarkers berättelse till Expressen var uppenbarligen utöver det vanliga, eftersom det var så olikt henne. Den 57-åriga programchefen Anna Lindmarker var sliten av sina outtröttliga insatser på valbevakningen.

I en het TV4-partidebatt fick Lindmarker sällskap av Jenny Strömstedt, hans 46-åriga kollega, och statsministern. Hon sände även “Valvakan” på julafton på stationen. Det är förståeligt att hon efter en så frenetisk dag på kontoret skulle känna sig trött och förvirrad. Denna nervositet är dock av ett annat slag. It was a case of “okej, nu har jag tappat den där grejen på golvet och jag måste orka böja mig ner och ta upp den… Å nej, jag orkar inte” . Men det fanns också en känsla för humor. När hon insåg hur het hon var blev hon “häpen”, sa hon till svenska tabloiden Expressen.

“Låt dig inte ramla upp”

Programmeraren sa att hon var mer utmattad än vanligt under veckorna efter valomräkningen, men fortsatte att jobba som vanligt. När vi satte oss för att äta tillsammans tänkte jag kollapsa. I en intervju med pressen sa hon: “Det är inte som jag, så det var ganska uppenbart att detta inte var normen.”

Hon gick till doktorn efter att ha fått veta att hon hade borrelia. Lindmarker är tillbaka på rätt spår efter att ha missat en veckas arbete för att ta penicillin. Men jag har bestämt mig för att det inte är här jag hör hemma permanent. Man behöver bara undersöka sin reflektion för att inse “oj, vad trött jag är.” Det kommer bara inte att hända, enligt mig.

Dessutom måste man gå tillbaka. Detta är vad jag planerar att arbeta med att åstadkomma idag. Idag var en “förtjusande dag” att arbeta med ämnet statlig omstrukturering, sa hon till tidningen. Den ledande programmeraren anser att det är avgörande att övervaka eventuella symtom på sjukdom.

Jämfört med andra människor sätter jag inget högt värde på mig själv. Det är som att säga “ett piss i Mississippi” för att beskriva min borrelia; det är inget. Detta kan dock övertyga fler om att det är extra viktigt att ta hand om sig under årets höga värme. Det tar fyra till åtta veckor efter sänggåendet för borreliossymptom att visa sig, enligt min läkare.

Anna Lindmarkers bortgång har chockat och bedrövat hennes arbetskamrater på TV4, som alla var överens om att de kommer att sakna henne mycket. En älskads död förändrar våra liv på outplånliga sätt. TV4-personligheten Anna Lindmarkers pojkvän för ett år sedan gick bort.

Hon och hennes TV-kollegor är utmattade av att oroa sig igen. I juli 2016 förlorade TV4 en mycket dyrbar person. TV4News-skaparen Lars Weiss dog i sömnen. Tv-legenden har precis firat sin 75-årsdag. Ett annat känt ansikte från TV4 som Lars Weiss var romantiskt inblandad i var Anna Lindmarker.

overlay-clevercloseLogo

Även om de aldrig gav eller fick gåvor av varandra, hänvisade Anna ändå till Lasse som sin “makare”. Lasse är ovillig att dela ut freebies. Det är inte till någon nytta för mig, och jag är inte särskilt nyfiken på det. Han säger hela tiden “nej”, “nej” och “nej”, och sedan lämnar han rummet; Jag har dock inte analyserat detta beteende i någon detalj.

Vi gifte oss för flera år sedan, men jag har tappat koll på banden. Vi kan inte ens minnas datumet för vårt bröllop. Hon berättade tidigare för Aftonbladet att hon och hennes man bara kom ihåg att det i somras var deras 20-åriga bröllopsdag eftersom de hade skrivit ner det i sina kalendrar.

Oro för Anna Lindmarkers TV4-kollegor

Det har gått nästan ett år sedan Anna förlorade sin man. Tragedin har dock gått om TV4-skådespelerskan och hennes kollegor mitt i deras oroande frånvaro. Anna skrev på Instagram om bortgången av en älskad anställd på kanalen. Sedan jag har varit på TV4 har jag haft nöjet att arbeta med en man som är gudaben’dad redaktör – underbar, generös, kreativ, energisk och superbegåvad.

Hennes krävande standarder fick mig att förbättra mig som utvecklare för varje nytt projekt vi tog oss an tillsammans. Hon skriver nu, efter sin oförklarliga död: Annika Marcus, du kommer att vara mycket saknad som go-to-person för hela personalen. Många av Annikas TV-kollegor uttryckte sin oro för henne i kommentarerna efter att hon lämnade programmet.

Enligt Soraya Lavasanis “S fruktansvärt sorgligt”, Saknars order. För att citera Henrik Alsterdal, “så fruktbart försiktig.” Bland annat Tilde de Paula Eby och Martin Järborg är på väg att ge Anna fler omfamningar. Vi uppskattar TV4 och Annas insatser så mycket. Annika är trevlig och sällskaplig. Just nu, som grupp, är våra tankar hos er. Anna Lindmarkers första reaktioner på förlusten av magi. Journalisten Lars Weiss fyllde nyligen 75 år.

Instagramanvändaren Anna Lindmarker skrev nyligen “Sorgen är obeskrivlig.” Från och med tidigare i veckan fick journalisten Lars Weiss lämna på grund av sjukdom. I ett Instagram-inlägg diskuterar 60-åriga Anna Lindmarker sina rädslor och Lars Weiss slutord till henne. Jag har kommit till den här platsen. Dagboksförfattaren, Anna Lindmarker, hävdar att det var hennes framlidne mans sista ord till henne innan han gick bort: “Min underbara kärlek, min älskade kille, min vän.

Anna Lindmarker Sjuk

Vi delade kontor på TV4

Anna Lindmarker var under många år nyhetsankare för Lars Weiss-grundade TV4 Nyheterna. Hon har tidigare sagt till Expressen att Lars Weiss är en stor resurs för att utreda falska påståenden i media. Anna Lindmarker och hennes man Lars Weiss bodde tillsammans i tjugo år. Alla tog in ljudet av Willys horn.

Smärtan går inte att sätta ord på. Enligt ett Instagram-inlägg av Anna Lindmarker, “Vi kommer att sakna honom för alltid.” I kommentarsfältet uttrycker flera av Anna Lindmarkerks vänner och arbetskamrater sitt godkännande av inslaget. “Erkänn din egen och din familjs stora omsorg”, skriver TV4-showrunner Soraya Lavasani. “Kära Anna!” TV4:s huvudskribent, Anders Pihlblad, sänder sina “djupaste tankar och lyckönskningar” till sin nära kompis.

Framstående journalist som har arbetat i många år

På tisdagen spreds ryktet om Lars Weiss förestående avgång. Sedan dess har många av hans tidigare medarbetare och bekanta lugnat honom genom att uttrycka sin oro för honom. Tanken att han kan vara så sjuk slog mig aldrig. Han är bara 75 år gammal, vilket knappast är en gammal mans ålder. Jag har tänkt mycket på hans nära och kära och hur svår den här tiden måste vara för dem. sa journalisten och talkshowvärden Malou von Sivers.

Många säger att de på grund av honom nu tror på att TV4:s nyheter kommer att bli mer tillförlitliga. Jag minns honom som en inspirerande person som tonade ner sin egen betydelse på alla sätt. Enligt TV4-kollegan Bengt Magnusson arbetade han flitigt som nyhetsreporter, men han gjorde det med humor och var snabb på att bli arg och sarkastisk.

Anna Lindmarker, tillverkarens änka, har sålt den vidsträckta Lidingövillan mer än 18 månader efter Lars Weiss död. Lars Weiss, journalist sedan decennier, dog vid 75 års ålder efter en utdragen sjukdom. hans död närmar sig för ett och ett halvt år sedan. TV4:s nyhetspresentatör och livskamrat Anna Lindmarker, 60, redogjorde för parets senaste svårigheter i en uppsats. Det skulle vara jag; Jag är den du har sökt. Några av hans sista ord till henne var “min stora kärlek, min älskade man, min vän – Lasse”, som hon beskrev honom på Instagram.

Hon framhöll:

Smärtan går inte att sätta ord på. Vi kommer alltid att ha ett hål i våra hjärtan för honom. En fantastisk summa betalades för lyx herrgården. Efter långa och lyckliga 20 års äktenskap fick de Willy, nu 15 år gammal. Hon och hennes exman uppfostrade två pojkar, nu 30 och 28 år gamla. Familjens patriark var en seriemördare som ofta använde en yxa för att döda sina offer.

Lindmarker och Weiss tillbringade varje årstid i sitt vackra hem på Lidingö. Det cirka 300 kvadratmeter stora tvåvåningshuset byggdes 1922. Denna fantastiska tom spänner över 3 438 kvadratmeter och levereras komplett med en privat kvarn. Huset ligger på Lidingö, i den lugna stadsdelen Askrike, och bara tio minuter med bil från Stockholms centrum.

Bert sätter stopp för ryktena om att Lotta och Mikael dejtar. Hon har bestämt sig för att sälja bostaden hon och hennes familj haft i många år, vilket tyder på att det kan ha varit svårt för dem att anpassa sig till livet där. Trots att utropspriset för drömfastigheten var 27,5 miljoner kronor hävdar Booli att slutpriset blev 32.

Vi önskar TV4:s favoritjockey lycka till i hennes framtida ansträngningar, inklusive sökandet efter ett nytt hem för henne och hennes familj. Efter Anna Lindmarkers sambós död tröstar hennes medarbetare på TV4 henne. Lars Weiss, mannen som skapade TV4-Nyheterna och gjorde det känt, har avlidit.

Weiss får uppbackning av sina kollegor i yrket när han går igenom denna svåra stund. Han var tidigare gift med TV4-programledaren Anna Lindmarker. Anders Kraft, nyhetsankare på TV4, säger till Femina, “Oerhört ledsamt, jag känner med Anna och barnen.” Efter en lång kamp mot sjukdomen gick journalisten och mediefiguren Lars Weiss bort vid 75 års ålder.

Efter att ha skaffat sig erfarenhet på Sveriges Radio och SVT startade Weiss TV4-Nyheterna. Under de kommande två decennierna var han nyhetschef och profilchef (för personer som Bengt Magnusson) på TV4-Nyheterna. Jag minns honom som en inspirerande person som tonade ner sin egen betydelse på alla sätt. Han lade ner långa timmar på sitt yrke som nyhetsreporter, men enligt Magnussons intervju med Expressen gjorde han det med nöje och fart.

Både Lennart Ekdal och Lars Weiss erkänner att Lars är en av de mest framstående personerna i svensk nyhets-tv. Yvonne Ryding och sambon Mikael Jonassons 20-åriga äktenskap upphörde på grund av detta. Till hans rutin hörde att titta på TV4:s Lars Weiss. De senaste 15 åren har Lars Weiss och hans fru sedan över 20 år, författaren Anna Lindmarker, 60, tagit hand om sonen Willy.

Anna Lindmarker Sjuk
Anna Lindmarker Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *