Jonatan Unge Partner
Jonatan Unge Partner

Jonatan Unge Partner – Eftersom hans mamma är judisk bestämde han sig för att själv bli jude för att visa respekt för hennes religion, som förekommer ofta i hans verk. Han har delat scen med komikerkollegan Aron Flam i flera “kloktiga standup”-föreställningar. Last Word: Quotations and Facts on Death, som han skrev tillsammans med Aron Flam, är en bok han är stolt över.

Stammis i SR P3:s Morgonpasset Sommar den sommaren, han hade även ett framträdande i SVT:s Grillad den våren. Han var med i redaktionen för Tankesmedjans P3-radioprogram från 2010 till 2014. Unge är medlem i, och har varit medlem i, en mängd olika poddar.

2013 skulle komikern och skateboardåkaren Sissela Benn, känd för sitt arbete i TV4-serier som Kontoret, slåss med Jonatan Unge. De välkomnade en flicka 2011 tillsammans. Deras förhållande fungerade som inspiration till P4-komedialbumet Skärvor av ett äktenskap, som de arbetade på tillsammans. Tillsammans med Isabella Rodriguez skapade Unge den svenska komediserien Drugdealer 2021, där han spelade huvudrollen. Han och Cecilia Düringer vann understudieprogrammet det året (2021-2022).

Bland världens

En uppföljning till sportpodden han skapade tillsammans med Simon Svensson och K. Svensson, Podden Della Monde, släpptes under hans namn 2014.

Fruktansvärda Theresa

Medlemmarna i Lilla Drevet diskuterar hur de fördrivit tiden under året, med tonvikt på att röra om politik och populärkultur. Första avsnittet sändes den 9 december 2013. Lilla Drevet gjordes tillgängligt för allmänheten den 28 februari 2019.

Februaripodden

Trots många försök att stänga ner Februaryipodden verkar det vara här för att stanna efter släppet av deras senaste avsnitt den 19 juni 2017. Ämnet om manlig impotens togs upp flera gånger under programmets gång.

I spelet!

Från 27 mars 2016 till 21 december 2018 fokuserade Unges podd tillsammans med Nanna och Daniel Johansson på spel. För att förtydliga diskuterade de spel, där “spel” definierades som “TV-spel, datorspel, smartphonespel och allt däremellan, inklusive brädspel.” Enligt judisk lag var förfallodagen för Unge-Meyers-barnet den 2 juni 2018, och bebisen föddes den 28 mars 2017. Det var fem hurrarop från publiken som helhet.

Hur en storm utvecklas

Ola Söderholms Stormen har en återkommande figur som heter Unge. I podden har han pratat om många olika saker, inklusive covid-19 och korrekt beteende.

Gåvorna från Bianca och Jonatan, båda judar

Sedan juni 2020 har både Unge och Bianca Meyer haft två månatliga releaser. Meyer och Unge svarar på lyssnarfrågor och delar anekdoter om att älska och bli älskad i denna podcast. För det kommande läsåret 2021-22 kommer podden att kallas “Unge Meyer Pod” till hans ära. När det gäller duon var namnet för bra för att slösas bort.

Svenska komedifans kanske känner igen Jonatan Unge. Ta reda på allt du behöver veta om hans berömda föräldrar, äktenskap och yrke här. På den första P Spret 2021 någonsin red Cecilia Düringer och Jonathan Unge, båda 43 år gamla, tjurar och framförde en duett till publikens förtjusning.

Journalisten Jonatan Unges Familj

Svenska Standupgalan 2019-deltagare röstade fram Jonatan Unge till “Sveriges roligaste man.” Stuppkomikern föddes av en sjuttio-nånting journalist/romanförfattare Cecilia Hagen och åttio-något journalist/romanförfattare Ingemar Unge.

Är Jonatan Unge en bra vän?

De bor båda i en Malmölägenhet. Den svenske komikern Jonatan Unge har twittrat om sin spänning över att bli förälder igen.

Efterträdare till Jonatan Unge och Sissela Benn som föräldrar

Trots att de var 42 år gamla samboade komikern och skateboardåkaren Sissela Benn och Jonatan Unge fortfarande 2013. De var medföräldrar till Dalias uppväxt. På grund av uppbrottet mellan Unge och Sissela Benn återupptog hon kontakten med en gammal bekant, Dan, från deras ungdom.

Dan hade också nyligen avslutat sitt äktenskap, så vi visste att det var rätt att börja dejta. Sissela Benn säger till Allas, “Vi ville verkligen ha fler barn, och att det gick så smidigt beror nog på att vi känt varandra lite sedan dess.” Att säga att det moderna paret är nära socialt och professionellt skulle vara en underdrift; de medverkade till och med i en radiokomedi som heter “Skärvor av ett äktenskap” på Sveriges nationella TV-station.

Det är möjligt att vissa läsare tvivlar på svårigheten eller lönsamheten med att arbeta med ett ex. Tvärtom tycker jag att det fungerar utmärkt och är väldigt roligt. Vi kommer underbart överens, och vi anstränger oss extra för att göra livet underbart för vår dotter. När Sissela hävdar: “Vi hittar saker som bara vi tre kan,” överdriver hon inte.

Cecilia Hagen, son till Jonatan Unge, och hennes son är ett härligt par. Hon är lite konstig, men han är en bra person. Vi åker till platsen han tillbringade sin barndom, som råkar ligga granne med Gröna Lund och har en grön vägg. När jag kommer nära det blå huset kan jag urskilja en man i rosa t-shirt som jagar efter en nyfödd get på den leriga gården. Jonatan Unge, är det du?

Jonatan Unge Partner

En kort tid senare såg jag samma man rusa ut ur sitt hus. Frånvarande föräldravård. Nåväl, åtminstone enligt Ungest. Vad är det som händer där? Jag ringer på. Det ligger i Cave Canem, på toppen av en liten sten med utsikt över Dorr’s Knob (eller “Varing for Dogs”). Det fanns inga irriterande hundskall, men det fanns massor av söta spädbarnsljud. Cecilia Hagen, mamma till Jonatan Ung, öppnar upp. Vi ber uppriktigt om ursäkt för förvirringen. Jonatan är ute och skaffar barnmat.

Flickvännen avvisar Sparrow-vinnarna; vägen till psykakuten

Jonatan Unge och Cecilia Düringer spelar huvudrollerna i P Spret. Livet går inte alltid enligt plan. Det är inte längre någon fara. Så länge jag kan undvika att tänka på henne och honom tillsammans borde jag vara okej. En intervju med Cecilia Hagen och Jonatan Unge, Föräldrar.

Komikern Jonatan Unge, 43, har tillsammans med radioprofilen Cecilia Düringer, 42, varit ostoppbar i årets upplaga av SVT-succén På spåret. Radiochefen Ina Lundström, 39 år, och DN-kändisintervjuaren Hanna Hellquist, 41 år, hade ett vardagligt samtal på torsdagskvällen.

Den 36-åriga flickvännen Nanna Johansson bestämde sig snabbt och utan mycket humor för att engagera sig i en slampa och Jonatan följde med henne i ett avgrundsdjupt hol. Det var en natt tillbringad i ett Malmöboende. Jag började känna mig orolig och jag var inte säker på om jag skulle gå till Bishop’s Arms eller akuten.

Nanna Johansson och Sissela Benn, tidigare Jonas Unge. Han bestämde sig för att ta en taxi till Psyka istället. Där kunde han utmana alla tvivel om att han inte var en självmordsbombare. Efter sexakten i Farmen – numera bryter Niklas tystnaden om romansen fick Jonatan ångestframkallande mediciner och sömnterapi, men hans fruktansvärda lott skulle snart förändras.

Det är därför jag aldrig tar livet av mig. Det finns mycket mer än så, för att vara säker. stannar kvar och kvetkar istället.” Lika mycket som det smärtar Jonatan Unge, måste han möta verkligheten att hans ex-flicka Nanna har hittat kärleken med en ny kille. Det är inte längre någon fara. Så länge jag kan undvika att tänka på henne och honom tillsammans borde jag vara okej.


Jonatan och hans mamma, Cecilia, firade nyår i P sp ret. Jonatans omvändelse till judendomen underlättades genom toning. Hans ekonomiska oro kan ha bidragit till hans feldiagnos. Likaså nej. Om det är min ADHD eller bara vem jag är är för mig ett mysterium. Jonatan Unge och Sissela Benn, 41, var tidigare inblandade i sambo.

Det finns nackdelar med må-bra-hormonruset…

Berömd DJ i Radion 42-åriga Cecilia Düringer och den 43-årige komikern och krönikören Jonatan Unge satte upp en fantastisk show med P sp ret 2021. Bland svenskarna var det Jonas unges största genombrott. Men han är också en nybörjarkomiker med många populära poddar som Della Sport.

Jonatan Unges privatliv var dock allt annat än smidigt. Jonatan Unges ångestnivåer sköt i höjden efter att hans tidigare filmskapande partner slutade med deras förhållande. Han ringde en taxi och kördes direkt till psykakuten för att det var så underhållande.

Det var en natt tillbringad i ett Malmöboende. Jag började känna mig orolig och jag var inte säker på om jag skulle gå till Bishop’s Arms eller akuten. Följande är ett utdrag från en intervju han gav till Café 2019: “Jag hade redan varit på Bishops Arms, så det kändes dumt att gå tillbaka dit.”

Faderskapet kommer till Jonatan Unge.

Jonatan har visat extraordinär öppenhet om sin fruktansvärda ekonomiska situation. Han har bara fem kronofogden betalningsmärken, sa han Café under samma intervju. Han skyllde felaktigt sina livslånga ekonomiska problem på en ADHD-diagnos han fick när han var ung.

Jonatan Unge Partner
Jonatan Unge Partner

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *