Isabella Kockarnas Kamp
Isabella Kockarnas Kamp

Isabella Kockarnas Kamp – “I “inte skulle rekomdera till nÅgon” enligt Isabella Morrone, en berömd kock sedan 12 år som sedan dess har gått i pension från restaurangbranschen. Isabella utsätts för sextrakasserier, chefsrädsla och obetald övertid under hela sin anställning i branschen, som hon förklarar i ett övertygande blogginlägg. Hennes senaste tweets om sociala medier har blivit ganska väl mottagna.

Under sin omfattande kulinariska karriär har Isabella Morrone haft turen att arbeta på några av de mest prestigefyllda restaurangerna i Stockholm och runt om i världen. Hon tog tredjeplatsen i höstas på Chefs’ Challenge, ett evenemang där hon tävlade. I ett långt och känsloladdat blogginlägg avslöjar Isabella den mörka sidan av livsmedelsindustrin. Servitörerna fullkomligt avgudade henne, säger hon, och hon arbetade 250 timmar i månaden på en av de berömda kockarnas våningar för ingenting mer än sin vanliga lön.

Enligt Isabella, som säger saker som “Jag har blivit tafsad ett antal gånger”, har sexuella möten också varit en del av hennes dagliga liv. De allra flesta av mina manliga arbetskamrater har skickat mig sexuellt explicita inbjudningar. Dagen efter en natt med stort drickande kommer du sannolikt att agera som en total idiot.

Sedan fortsätter hon:

Jag var rädd att min arga arbetskamrat skulle “gnista en fittan på mig” om jag tackade nej till hans begäran om en kyss. Trots mina bästa ansträngningar att engagera sig i ett meningsfullt samtal med andra kockar om viktiga frågor, skulle just den här kocken istället informera dem, “Gud du är så. Detta beror på att du uppenbarligen inte vill fria till mig genom att gå ner på ett knä. Det verkar som att det kommer att fortsätta för alltid.

I själva verket har Isabellas önskan äntligen uppfyllts. Isabella, som först blev framträdande förra året, är nu redo att gå vidare till nästa kapitel i sitt liv. Hon flyttar till Skåne med sin familj så hon får åka på ridning med sin egen häst, Bella På Österlen. Blogginlägget från tidigare idag har över 3 700 kommentarer och över 850 delningar på Isabellas Facebooksida. Du kan läsa Isabella Morrones hela bloggartikel genom att klicka här.

Tittarna på TV4:s The Kitchen Wars hade stora förhoppningar på Isabella Morrone. Det blir smuts, smuts och tårar i premiären av Köckerarnas läger 2023. Hösten 2023 kommer elva kända kockar att tävla på Köksmästarna. En första, höstavsnittet med titeln “Revanschen” innehåller alla kockar på ett ställe för allra första gången. De officiellt anmälda deltagarna är Alexandra Zazzi, Johan Jureskog, Danyel Couet, Isabella Morrone, Norbert Lang, Michael Björklund, Florencia Abella, Daniel Müllern, och Linnéa Liljedahl.

När kockarna kämpade i den berömda “Rechtan” fungerade viltköttet som en källa till både kött och blod. För att vara berättigad till tävlingen får deltagarna ladda upp ett obegränsat antal lagliga låtar. Med det sagt kommer det inte att vara för evigt. Dessutom behövs ett foto av ditt huvud. Den kvällen åt Michael Björklund sin måltid, som bestod av smörstekt abborre med vin och annat, efter att ha vunnit loppet.

Efter premiären deltog de i en tävling i sociala medier för att öka showens tittarsiffra genom att bevisa sin beskattning. Bland de flera mottagarna av kärleksutflödet finns Isabella Morrone. Enligt TV4-tittarna är “Gör det nu” kommandot. Isabella är faktiskt ganska aktiv på Instagram, där hon delar med sig av sina aptitretande recept och vackra kulinariska bilder många gånger i veckan. Med varje ny bild uttrycker hennes beundrande fans sin största beundran för hennes kulinariska skicklighet.

Nyheten att Isabella ska lansera ett eget matställe i Stockholm har spridit sig som en löpeld. Börja också ladda upp videor till YouTube som visar upp dina färdigheter i matlagning samtidigt. Isabella tror också att hon är skyldig till allt som sagts. Den elfte säsongen av Kockarnas kampturnering är snart över. Tio före detta tävlande som ännu inte fått möjlighet att lösa ut sig välkomnas tillbaka av Österlen för första gången den här säsongen.

Programledaren Pär Lernström:

Trots att det är den tolfte säsongen av “Kockarnas kamp” lyckas den kännas extremt ny i många avseenden. Enligt min mening är ett av de bästa sätten att prestera bra i en turnering att ta pauser då och då. Den här säsongen är det i centrum för uppmärksamheten. Några av de mest spektakulära uppgörelserna i sportens historia väcktes till liv genom att bjuda tillbaka några av de skickligaste och mest tävlingsinriktade konkurrenterna från tidigare säsonger.

Det nya momentet “svarta tavlan” där deltagarna samlar poäng för att vinna den enda guldbongen, inför det tillfälle att stå över en kommande utmaning i detta års säsong. “Kockarnas kamp – Revanschen” återvänder för en andra säsong den 3 oktober i TV4 Play och TV4. Vi har alla deltagare här!

Det här är Alexandria Zazzi, 57 år gammal

Författaren, tv-kock, köksskribent och offentlig talare Alexandra Zazzi har en stor fanskara. Avsnitt 4 av 2015 års “Kockarnas kamp” innehöll henne. I det femte avsnittet gick Alexandra ut för att fira sin födelsedag.

Müllern, Daniel, 49

Restaurangen Tumült i Ystad drivs av Daniel Müllern. 2016 var han med på Kockarnas kamps sjätte pass. Daniel drog sig ur matchen efter att ha skadat sin högra handled och kapat en fingertopp i femte setet.

Dannyel Couet, ett halvt sekel gammal

Danyel Couet är köksmästare på både Gotlandsrestaurangen Burgsvik och Stockholmsrestaurangen Allegrine. 2014, under tredje säsongen av Kockarnas kamp, deltog han. Danyel var en tävlande i den fjärde säsongen av “biffar & filéer”, en utmaningsshow där målet är att gissa vikten av en tårta.

Om Rhoda Abella: 38

Florencia Abella är köksmästare på den mycket uppskattade restaurangen Ekstedt i Stockholm. Hon fick möjligheten att arbeta på kända restauranger över hela världen. Den nionde säsongen av “Kockarnas kamp” ägde rum 2020 och Flemish var en av de tävlande som åkte hem i det fjärde avsnittet.

Isabella Kockarnas Kamp

Lady Flora Morrone, 36 år

Isabella Morrone har ett CV som inkluderar snålar på prisbelönta restauranger i Stockholm och runt om i världen. När nya topphemliga projekt drar igång spelar hon en aktiv roll som gästkock. 2016 var Isabella en av de tävlande på säsong 5 av Kockarnas kamp. Hon återhämtade sig till tredje plats i tävlingen trots att hon var nere på sin sista rätt. Isabella Morrone skulle njuta av lite ensamhet och hemlagade måltider bort från stadens kaos. Ändå var hon tvungen att ta en rondellväg via Italien för att komma tillbaka till Österlen.

När allt kommer omkring sträcker sig Isabella Morrones kulinariska färdigheter utöver att tillfredsställa glupska bestar. En ed för äkta italiensk mat, med en touch av mission. Gästernas förståelse för maten de äter är otillräcklig. Både varför och hur man äter det borde vara känt för dem. Att döda en patient är lika enkelt som att hugga bort blindtarmen på en protes. Det förstör det roliga med att äta mellanmål helt och hållet.

Hon förblir oberörd när andra inte lyder hennes råd. Åven när jag skulle trycka olivolja här frågade någonen olivolja här. De resonerade att det skulle vara en bra idé att hålla den på kartan. Efter det förtydligade jag att farföräldrarna är fria att lägga sig tillbaka på soffan allt de vill, men de får inte monteras upp. Det var tänkt att hällas ut i samma glas som en Barolo och en Brunello. Olivolja är en avgörande ingrediens. Efter 30 månader bör du kunna skörda prosciutto. Kommer avkoppling att vara din plan när du är på båten? Det här är helt löjligt.

Isabella känner hon hur hon säger oss. Hennes italienska far arbetade som hotellpianist i tre år medan hon växte upp i Venedig. Hemma hos sina farföräldrar smakade hon på en mängd olika regionala rätter under sina många sommarlov där. I mitt tidiga hem var måltiderna alltid en anledning till att fira. Det var inte bara solsken och regnbågar; meningsskiljaktigheter dök upp och fördärvade stämningen då och då, men en kvarstod ändå. Ingen tog ens upp möjligheten att någon skulle äta senare eller använda mikrovågsugnen. En del av maten delades mellan dem. Isabella är involverad även i detta ögonblick.

Jag älskar att spendera tid i köket och i köket med att äta. Vi går igenom vad som finns till kvällsmat och frukt nästa dag flera gånger om dagen med min häst. Oavsett hur många gånger vi försöker, verkar vi alltid lyckas. Det räcker inte att bara hålla handen. Oavsett vad, att göra något snällt varje måltid är en viktig aspekt av livet.

Kombinationen av hans passion för matlagning och hans kunskap om hotell- och restaurangprogrammet gjorde honom till en syocon. Isabella, som redan var utmattad från skolan, trodde att hennes lärare försökte tvinga henne att bära en outfit som inte passade. Ändå kände hon inte heller av en grupp människor som delade hennes värderingar på hennes gymnasieskola. Klassens clowner förstod inte hennes mål, och ingen annan delade hennes entusiasm för matlagning. Hon bestämde sig då och då för att bli den bästa kvinnliga kock i världen, efter att redan ha nått sin topp av briljans.

Mina enheter är de på toppen och de på botten. Om jag inte får visa upp mina rörelser i varje situation kommer jag att bli helt uppslukad av min egen värld. Jag hade gått all in på 30% om jag hade gjort det i köket. Den välrenommerade kocken Melker Anderssons restaurang på Fredsgatan 12 i Stockholm erbjöd henne praktik genom en av hennes lärare. Trots kockarnas farhågor vid den första inspektionen vann kringlorna och preussiska planlösningen över inspektörerna. I köket var det kaos.

Isabella tog ett enormt steg för en nykomling som inte ens är tjugo år gammal; efter ett år fick hon sitt första betalda kråkjobb på Operakällaren och har sedan dess jobbat sig uppåt. Vilken lycka det är att jag fick komma till Fredsgatan 12 som ett sött litet barn, sätta mig ner för att lära mig läsa, organisera och strukturera och få en gåva i livet. Plötsligt fick jag den överväldigande känslan att jag också var en del av gruppen.

Under större delen av min existens saknade jag riktning. Vid denna tidpunkt stod det klart att jag inte var ensam. Som vanligt var jag det. Bland dessa tjejer var jag bara den mest aktiva. Även om Isabella är målinriktad och har mött sin beskärda del av svårigheter, har dessa inte varit utan sina nackdelar. En månad efter att hon centrerat sin uppmärksamhet på sin tidigare arbetsplats i tv-programmet Kockarnas Kamp blev hon sjuk och åkte på semester.

Alltid har hon stått sig härt. Att fokusera på vad du kan göra bättre och hur du kan åtgärda dina svagheter kommer inte längre att ta dig dit du vill. Förra sommaren, hemma hos sina föräldrar i Emilia Romagna, gjorde hon och hennes bror Andreas det livsavgörande valet att lämna Stockholm för Skåne från en balkong.

Isabella Kockarnas Kamp
Isabella Kockarnas Kamp

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *