Hector Apelgren Mamma
Hector Apelgren Mamma

Hector Apelgren Mamma – Jag tycker om att se mig själv som en kreativ person, men jag har också en rolig sida. Jag tjänar inte så mycket pengar på försäljning, och jag vill helst inte bli utpekad som källan till mina produkters framgång, men jag måste göra det för att klara mig. Min sida hustle är att sälja dyrt. Jag ska bara göra mig av med tv-apparaterna där inne. Jag har “följt” herr Apelgren ganska länge sedan jag anser honom vara ganska anmärkningsvärd. Kanske är han bara en vanlig person i Sverige, men jag kommer aldrig att bli lika övertygad som Anna om att engagera mig för honom för alltid. Inte

Vem är Peter då?

Född i Johanneberg (Landala), Göteborg, Sverige i februari 1959, är Ulf Peter Apelgren en komiker, designer, konstnär, författare, programmerare och talare. Uppvuxen i en medelklass Ucklum-familj. Hans mamma hette Kerstin och hade en syster som hette. Hans far omkom i en bilolycka när han var tre år gammal. Efter det gick han ombord på ett tåg till Italien där han omgående skrev in sig på konstskola.

Jag har fångat Peter på några shower, först bara lokalt och sedan oftare med konstgalleridelar. Peters radioerfarenhet omfattar bland annat insatser på ett antal svenska stationer, bland annat P3. När han dyker upp i tv-program använder han ofta den improviserade komedin som han är känd för. I serieprogrammet Lycka till, som sänds i Kanal Lokal Göteborg, gestaltade han en parodi på sig själv.

Han målade en snabb imitation av ett Picasso-mästerverk vid öppningsceremonin av Friidrotts-EM 2006 som hölls på Götaplatsen. Apelgren och Hélène Benno triumferade i TV-tävlingen P spret 2011. Såvitt jag kan minnas bodde han hos oss i början av maj. Peter och Anna har tre bostäder: ett i Kärralund, ett i Göteborg och ett på Orust där de har en semestervilla.

Men som många komiker och artister har Peter kämpat med depression. Hans mamma var den första personen han såg uppvisa detta beteende när hon satt tyst under middagen och ibland sög på tummen innan hon skickades till syndhuset. Peters humör försämrades till den grad att han började gråta.

Nej, jag tror inte att det var en bluff under sådana omständigheter. Den här Tore Skogman-tröjan var vad jag sportade. Saker och ting var annorlunda då, men nu när jag är vuxen vet jag bättre. Jag är nu djupt inne i handlingen. Bara chilla på en madrassah just nu. För tillfället kan jag bara ligga här och titta upp mot himlen.

Det var tack vare Anna Mannheimer och andra som han äntligen började ta sin medicin. Det är en underdrift att säga att deras “kärlekshistoria” är anmärkningsvärd. Anna Mannheimer var inte intresserad av Peter från början. Peter var helt kär i henne efter att de spelat “Rally”; han uppvaktade henne i ett år men tyckte att Anna var fruktansvärt ointresserad.

Anna säger, “Han var inte riktigt min typ, jag förväntade mig att träffa en lång, mörk och stilig man.” Peter var dock en osjälvisk man och en far som höll den romantiska diskursen för sig själv. De kunde inte få ett barn biologiskt, så de valde att adoptera. Peters uttalande: “Jag minns att jag efter sommarlovet tänkte på hur underbart det ska bli att återuppta arbetet och återigen träffa Anna.” För att vara helt ärlig så var jag inte så nyfiken. Anna hävdar att Peter blev en mycket mer mogen och ansvarsfull individ efter att ha jobbat som gris.

Efter att ha haft en affär med Kitty Jutbring 2009 är Peter nu stolt pappa till tre barn: sönerna Wilmer och Hector Apelgren och dottern Olga. Christine, hans dotter, föddes 1961, och han gav henne Peter i present. När Annas mamma Carin dog i cancer 2014 var det ett sorgligt slag för Peter och Anna. Peter twittrade efter frågan och svaret, “Ursäkta men jag tar ett litet uppehll.”

Frågan är: hur frågar man?

Peter Apelgren, konstnär och serietecknare, har donerat fyrtio av sina verk till El Sistemas musikprogram. Apelgren deltog i sommaren i skolans sommarprogram “Sida vid sida” för elever från 16 olika nationer och hjälpte dem att etablera en konstnärlig satsning på samarbete. En man med anmärkningsvärd sardonisk humor och oskriven charm och – djup.

Peter Apelgren och hans familj ger ett husdjursfokuserat avsnitt av Barnradio.

Peter Apelgren (64 år), hans son Hector (34 år) och deras son Eros (år 4) tar en djupgående titt på några av de mest populära husdjuren i världen i den nya Barnradio-serien Apelgrens husdjur. Applikationen kommer med en liten Rally-modifiering som en bonus. Radio Play i Sverige sänder premiär den 15 maj.

Det har varit roligt att skapa föreställningar baserade på mina fyra favorithusdjur: en katt, en hund, en kärrråtta och en skunk. Alla djur är underbara, men Hector, Eros och jag kan alla hålla med om att husdjur är de största. Peter Apelgren sa det. Apelgrens många husdjur står i fokus för varje kapitel.

Hector Apelgren Mamma

Förvänta dig frågan, “Varför finns det polska hundar men inga polska katter?” från alla studiospelande trio. När når en sköldpadda hög ålder? Hur, exakt, ser ett äkta pungdjur ut? Resultatet är en förtjusande show som även de yngsta tittarna kan uppskatta, tack vare interaktioner som skickligt kombinerar humor med respekt.

Det har varit jättekul att jobba på dessa program med mina nära och kära. För mig framstår han nu som väldigt hotfull. Det svåraste med att arbeta tillsammans har varit att hindra honom från att svämma över vardagsrummet eller dränka radioutrustningen i varm kakao. I slutet av varje avsnitt ser vi ett montage av floden och lyssnar på en sång om arten som lyftes fram. Något som har fört samman Rallys utvalda musiker, Henrik “Henke” Henriksson och Peter Apelgren, på vänskapliga villkor.

Måndagen den 15 maj klockan 18:43 UTC sänds ovan nämnda nyhetssändning även i Sagor i Barnradion i P4. Den svenske komikern och konstnären Ulf Peter Apelgren föddes i Johannebergs församling i Göteborg den 13 februari 1959. Peter Apelgren tänkte bli ingenjör men bytte huvudämne till konst vid universitetet i Florens. Han har gjort snålar i tv som läsare och serietidning vid sidan av sitt arbete inom konsten.

P3 visade Peter Apelgren som programledare för komediprogrammet Rally under sin karriär. Han är känd i komedivärlden för sin kusliga förmåga att improvisera. I humorprogrammet Lycka till på Kanal Lokal Göteborg (ca 2006-2008) använde han originalmaterial för att producera parodier på vardagliga händelser. Showen sändes till många hem, men sketcherna görs mestadels offentligt.

Han målade en snabb imitation av ett Picasso-mästerverk vid öppningsceremonin av Friidrotts-EM 2006 som hölls på Götaplatsen. Apelgren och Hélène Benno triumferade i TV-tävlingen P spret 2011. Han gjorde framträdanden i SVT1:s kulturdebattprogram Kontrapunkt sommaren 2017 och vintern 2019.

Apelgren, hans son Wilmer Apelgren, komikern Niklas Andersson, och parfymexperten Rolle Andersson har varit värdar för podden The Saltet Podcast (tidigare Apelgren, Andersson & Saltet) sedan mars 2018. 2023 kommer han och sonen Hector Apelgren tillbaka till P spret att delta.

Familj

Peter Apelgrens två pojkar, Hector och Wilmer, är från hans äktenskap med Christine, som ska ha gått bort 2020. Han är sedan 2001 gift med Anna Mannheimer, journalist och programledare, och paret har en dotter. Det var väl känt att Hector Apelgren hade medverkat i Big Brother. Känner du att du har haft ett löst lock på Hector Apelgrens poddkarriär? Inget sätt, inte hur.

Hur gammal är Hector Apelgren egentligen?

Hector Apelgren fyller 36 år i slutet av 2024; han föddes den 21 maj 1988. Är Hector Apelgrens pappa Peter? Hector Apelgren är son till komikern och artisten Peter Apelgren. Peter, Hector och Hectors äldste son producerade en serie med djurtema för den svenska barnradion Barnradion.

Det har varit jättekul att jobba på dessa program med mina nära och kära. För mig framstår han nu som väldigt hotfull. Det svåraste med att arbeta tillsammans har varit att hindra honom från att svämma över vardagsrummet eller dränka radioutrustningen i varm kakao.

Kan någon berätta för mig vem Hector Apelgrens mamma är?

Hectors mamma, Christine Apelgren, dog 2020 i bröstcancer. Är Hector Apelgrens mamma Anna Mannheim? Peter Apelgren, Hectors pappa, har varit i ett förhållande med komikern och showrunnern Anna Mannheimer sedan år 2000. Hon är därmed styvmamma till Hector. Faktum är att Hector och Anna har ett förhållande som heter “Fejden”. Anna Mannheimer önskar att hon kunde presentera sig för Peter Apelgren oftare i podden, som tidigare hette “Fejden i P4” och sändes i Sveriges Radio.

Hector Apelgren-filmen, var är du?

Hector Apelgren är en affärspartner. Ylva och hennes make har etablerat ett långtidsboende i Göteborg. Hectors ex-flickvän är Big Brother 2002-deltagaren Kitty Jutbring, en välkänd kändis i media. Kitty avslöjade för Hälsoliv att hon är fem år äldre än Hector. Enligt Kitty, “Du skulle aldrig ha skrivit om oss om det hade varit att Hector var 32 och jag var 21.” I en intervju med en lokaltidning gjorde hon följande uttalande: “Hela samhället är extremt fast vid åldrarna.”

Det är viktigare än en persons arbete, familj eller allmänna välbefinnande. Berätta för mig var Hector Apelgrens gård ligger. Eros och Rufus Apelgren är avkommor till Hector och hans flickvännen Ylva. Är Hector Apelgren med i På Spåret 2023/2024? Även om Peter redan vunnit SVT-frågesporten gör Hector sin turneringsdebut.

Hector Apelgrens Instagramkonto, har du?

Instagramanvändaren @hectorapa är Hector Apelgren. Ny podcast Fejden i P4 innehåller programledaren, journalisten och komikern Anna Mannheimer och hennes styvson Hector Apelgren som diskuterar vem som har rätt i en mängd olika situationer. Anna och Hector har drivit konceptet konkurrenskraft till nya höjder genom att ställa sina respektive kunskaper mot varandra i en frågesportpodcast. Föräldrar till Peter Apelgren “känner nog inte till att vi startat podd”, enligt dem. Första avsnittet sänds i P4 på nyårsdagen, men du kan lyssna på det nu på Sveriges Radio Play.

Hector Apelgren Mamma
Hector Apelgren Mamma

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *