Darin Zanyar Pojkvän
Darin Zanyar Pojkvän

Darin Zanyar Pojkvän – Darins begäran om en dejt: “Måste vara någon som…”Darin Zanyar, en 35-årig artist, kom ut som homosexuell sommaren 2020. Känner vi till några pojkväns som han kan ha? Vilka egenskaper söker han efter hos en livskamrat? Darin Zanyar, 35 då, vann den allra första säsongen av American Idol 2004. Han slutade tvåa bakom Daniel Lindström men har haft en framgångsrik karriär trots att han känt sig lurad från segern.

Med låtar som “Nobody knows”, “Ja m du leva”, “En säng av rosor” och den europeiska succén “Can’t stay away” har Darin blivit en av Sveriges mest älskade musiker. Idag är Darin och Maja Ivarssons romans lika passionerad som alltid. 2012 medverkade Darin i TV4:s flaggskeppsserie “S mycket bättre”, och nu, två år senare, gör han comeback.

Han kom “The Sounds”-sångerskan Maja Ivarsson nära under sin första säsong, och trots att deras förhållande aldrig utvecklades till något seriöst har Darin insett att deras tid tillsammans bara var “en flirt”. Ja, det ligger något i att vi hade kunnat bli något om det inte vore för alla kameror. På frågan om de romantiska romanerna sa Darin: “Men jag älskar henne, och hon vet det” i en intervju med Nyheter24 i oktober 2012.

2022 kom Darin ut som homosexuell.

Ändå blev Darin och Maja aldrig ett par, och sedan Så mycket bättre 2012 har det runnit mycket vatten under bron. Förmågan att vara stolt och acceptera sin identitet ska vara tillgänglig för alla i världen. Jag är medveten om hur svårt det kan vara. Det tog lite tid för mig, men jag är stolt över att vara gay”, skrev Darin i ett inlägg som snabbt blev viralt på grund av det stora stödet från hans hängivna fanbas.

Var är Darins pojkvän?

Många människor är förvånade över att få veta om Darins civilstånd, men konstnären håller sitt privatliv för sig själv. När föreställningen började var Darin ensam, men han hade en klar uppfattning om vad han letade efter hos en framtida partner.

Någon rolig och öppen och spontan, och någon som tycker om mat. Jag äter alldeles för mycket. Och självklart måste hon njuta av musik också, sa Darin i programmet. En av artisterna som flyttade till Green Gulch under det mycket förbättrade året 2022 är den berömda Maja Francis.

År 2022 kommer att bli fantastiskt; vilka musiker kommer att uppträda då?

Premiären av TV4:s flaggskeppsserie Så mycket bättre är planerad till torsdagen den 22 oktober. Det ser ut att bli en fullspäckad säsong, med kända skådespelare som Darin och Albin Lee Meldau. Molly Hammar är för året en av de mest värdefulla artisterna. Vill du lära dig mer om henne? Här kan du lära dig om Molly Hammars personliga liv, professionella karriär och engagemang i Sååå mycket bättre år 2022.

Insikter i Maja Francis: Längd, bosättning och utveckling I november 1985, medan hon bodde i Ängelholm, såg Maja Francis solen. för första gången. Det gör årets Maja 37 år. Även om Maja har tillbringat en stor del av de senaste åren i Stockholm, ser hon fortfarande Angelholm som sitt sanna hem, som hon sa i en intervju med Sveriges Radio.

Vi vet inte hur lång Maja är med säkerhet, men om vi tittar på den här bilden från Så mycket bättre 2022 kan vi se att hon står en bra bit bredare än säg Mens Zelmerlöw, som enligt uppgift har berättat för medier som t.ex. Expressen och P4 att han i själva verket är 1,80 meter lång (och inte 1,74 meter, som man skulle kunna sluta sig till från en översiktlig Google-sökning). Så vi kanske kan få ett samtal idag om hennes längd?

Darin Zanyar Pojkvän

Kids in Love, This Woman’s Work, Anxious Angel, Show Me Heaven och PMS Party är några av de mest kända låtarna som Maja Francis har skrivit. Även på hösten, enligt Spotify! Har Maja Francis någon annan? För närvarande verkar Maja Francis inte dejta någon som vi känner till. Maja har delat boende med en Johannes de senaste fem åren, men de kunde bara vara goda vänner och inte romantiskt inblandade. Vi vet att hon har en amerikan i sin bakgrund som också var musiker. De turnerade i USA som countryduo och släppte musik på MySpace.

Francis, Maja Familj: Mamma, pappa och systrar och bror

Maja Francis kommer från en musikalisk familj. Hon hävdar att hennes pappa, Thorgny Francis, tidigare var med i en synthgrupp som var vän med bandet Europe och framförde en skivvie för dem. Majas föräldrar sålde en miljon skivor på 50-talet och hennes mormor skrev den första schlagertexten när hon var manager för den svenska popgruppen Hep Stars.

Så sannerligen verkar musiken be ligger och väntar.

Maja Francis är till stor hjälp. Enligt uppgifter från Skatteverket tjänade Maja Francis 8 319 svenska kronor i tjänster och 84 652 kronor i realisationsvinst under beskattningsåret 2021. Flera kvinnor har de senaste veckorna trätt fram med berättelser om sina erfarenheter av sex med Lindemann, 60, på Rammstein-efterfester under påverkan av droger och andra substanser.

En förundersökning om klagarens initiativ har inletts. Schneider är den första bandmedlemmen att kommentera ovannämnda kritik. Schneider skrev också att Lindemanns firande inte borde blandas in med bandets officiella firande, vilket ledde till slutsatsen att sångaren har vuxit ifrån resten av gruppen de senaste åren. Efter att Universal Music drog sin marknadsföring för Rammstein kom meddelandena en dag senare. Arvid Stark har specifikt sagt till Nyheter24 att han var på väg att fly från rättegången innan de blev akuta på grund av ett bombhot.

Och i så fall skulle det inte vara första gången han valde att överge skeppet. Närmare bestämt var Arvid på väg att vara deltagare i “Gift vid första ögonkastet” 2022-studien. Jag såg tillbaka på året och hoppade av vid årets slut. Enligt hans redogörelse var produktionen tillräckligt tjusig för att jag skulle hoppa fartyget en gång till. Detta var anledningen till att Arvid Stark var på väg att hoppa ur “Gift at first sight” 2023.

Arvid Stark var tänkt att dyka upp i avsnitt 8 av “Gift at first sight”. Med andra ord, Arvids romantiska utsikter skulle ha varit mycket mer lovande om han inte hade löst matchmaking-proceduren under föregående säsong. Men varför valde Arvid att avbryta slutspelet? Jag började dejta en annan tjej kort efter att jag gick med i denna procedur, vilket verkar vara rätt. På en annan dejt med flickan sa jag till henne, “Bara så att du vet, du kommer att bli förtjust i en möjligen snart presentman.”

Darin Zanyar Pojkvän
Darin Zanyar Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *