Antranik Idol Ursprung
Antranik Idol Ursprung

Antranik Idol Ursprung – Publiken i Sverige har förälskat sig i Antranik Khantarashian, deltagare på Idol 2023. Djupgående profiler av 19-åringarna som nu driver TV4:s enorma succé. Ladda ner den nya appen från Hänt gratis för att hålla dig uppdaterad om lyckoforskning och senaste nyheter. Linn Ahlborg avslöjar allt om Antranik Khantarashian för Idol 2023. I Idol 2023 går en av de tävlande under namnet Antranik Khantarashian. Antranik har talang, vilket framgår av tittarnas röster vecka efter vecka på American Idol.

När blev Antanrik myndig, och vart kallar han hem nu?

Den 19-årige Antranik Khantarashian besöker rutinmässigt kvarteret Södertälje. Hur länge har Antranik varit bosatt i Sverige? Antranik och hans familj emigrerade till Sverige från Syrien för fem år sedan.

Är du student, Antranik?

Ja, han är med i Stockholmsgymnasiets musikensemble på Södra Latins. Kan du minnas att du hört namnet “Antranik” tidigare? Om han såg det på TV, när var första gången? Det Hänt vet om Idol-upplevelsen kommer från vad Antranik har berättat för honom. Amanda Fondell är en mycket lycklig kvinna sedan hon blev kär när hon tittade på tv. Hur bedömer Antranik när det kommer till romantiska utsikter? Har han någon partner? Han förklarar häftigt: “Det är bara jag, jag är singel.”

När bestämde du dig för att börja dejta?

Efter att ha träffat Micky och uppträtt på scen med honom ångrar jag att jag inte tillbringade mer tid med honom. Hur länge måste Antranik leva? Han är imponerande 168 centimeter lång. Vad är Antraniks sociala medier hantera? Följ med Antraniks Idol-resa på Instagram på @antranik2020.

Antranik är för närvarande en konkurrent på Idol och har bott i Sverige de senaste fem åren.

I Hasakeh, i norra Syrien, började han få ett konstintresse i unga år, och när hans familj fem år senare flyttade till Södertälje, Sverige, fick hans önskemål om att bli konstnär större betydelse. Antranik Khantarashian har tagit sig till säsongsfinalen av American Idol, som sänds nästa fredag kväll.

Den här 19-åringens musikaliska utbildning började i Södertäljes Kulturskolan och fortsätter på Södra Latins gymnasium i Stockholm. På torsdag kväll kommer de återstående utmanarna och vinnaren av idoltävlingen att fastställas. Miriam Bryants Black Car kommer nu att köras av Antranik Khantarashian. I videon ovan får du se Antranik Khantarashians första audition och höra hans intryck av att bo i Södertälje.

Louisa gnäller nu över hur lycklig partnerskapet har gjort henne. Hänt får besked: “När jag vaknar ska jag ringa Anto så att vi kan gå och äta frukost tillsammans.” Ladda ner den nya appen från Hänt gratis för att hålla dig uppdaterad om lyckoforskning och senaste nyheter.

Anders Bagge åker skateboard till sin audition för American Idol. Louisa Hoxha, då bara sexton år gammal, skrev historia när hon uppträdde för första gången på American Idol, och hon har varit en favorit bland fansen sedan dess. Hon är nu i finalen varje fredag och fortsätter att vinna.

Antranik Khantarashian, som också är 19, är en av hennes motståndare, men de två är också vänner. Idol är utmattande för de tävlande eftersom hela deras liv kretsar kring att ta sig till finalen. I det här utdraget diskuterar Louisa Hoxha spänningarna i hennes äktenskap med Ananik. Under en intervju med Hänt berättar Louisa om glädjen över att deltagarna kommer så pass bra överens som de gör.

Vilka kommer du bäst överens med?

Alla andra är tråkiga utom Antratik och Olivia, Louisa hör av sig. Antranik och hans flickvän Louisa är alla uppslukade för en natt på stan i en annan Instagram-bild. Den aktuella relationsstatusen vidarebefordras till Louisa. Han är som en storebrorsfigur för mig. Det känns fantastiskt att vara i en trivsam med någon. Vid första tecken på sömnighet vet hon att hon ska väcka Anto så att de kan gå ut och äta frukost tillsammans.

Verkar det som att någon av årets Idol-konkurrenter kan göra en bra romantisk match?

Det verkar som att vi behandlar varandra som syskon. Vi kunde se när Noa del Castillo, 29, och Deya Boström Säfström, 23, blev kära i Idol 2023. De fortsatte dejta och kommunicera efter att showen var avslutad. Här är en exklusiv intervju med Louisa Hoxha, en tävlande i “American Idol” 2023.

För att parafrasera Antranik Khantarashian, “Lifelong companions” är det bästa sättet att definiera Idol-finalisterna. Både Antranik och Hänt är överens om att Louisa är en nära vän till dem på grund av deras gemensamma värderingar och intressen. Trots den nuvarande betoningen på musikaliskt framförande är de nya vänskaperna en källa till enorm glädje. Han lovar Hänt att de kommer att vara vänner för livet eftersom landskapet är för vackert för att ignorera.

Antranik Idol Ursprung

Södertäljebon De tre domarna i American Idol gav alla sitt godkännande till 19-åriga svenska hoppfulla Antranik Khantarashian och skickade henne till showens livefinaler. Hans kreativa ambitioner kommer snart att vara inom räckhåll. Antranik Khantarashian har försökt komma med i årets säsong av det populära TV-programmet i cirka två månader, ända sedan de träffades på Tidermans café.

Nedan är en lista över finalisterna för 2023 års “Idol”-helgspecial. Just nu pågår auditions för “Idol 2023”. De 22 överlevande som tagit sig till Kvalveckan sammanfattas här. En av dessa anmärkningsvärda personer, Anders Bagge, sa: “Det har varit riktigt tufft att komma över puckeln.” Säsongsfinalen av “Idol” kommer att sändas nu när provspelningarna har avslutats.

Fem på varandra följande måndagskvällar kommer att avgöra säsongens American Idol-mästare. Som en jurymedlem uttryckte det, “Slutaudition innehöll en hel del press, drama och svåra val för oss.” Här är länkar till de tolv bästa böckerna som släppts i år. Den här artikeln innehåller information om Idol 2023-tävlingen, inklusive en komplett lista över tävlande.

Det här är en otrolig smygtitt på Idol-säsongen 2023.

Idol är nu inne på sin elfte säsong (wow), och det har gett oss möjlighet att höra förmågan hos många fantastiska musiker och sångare, som Loreen, Victor Leksell, Tove Styrke, Tusse och Molly Hammar. När tror du att de hittar nästa American Idol? Hela kalendern för nästa år finns här.

På torsdag firar vi avslutningen på ännu ett produktivt år med en gruppmåltid och en drink. Efter en spännande vecka av tävling vet vi nu vilka två lag som möts i söndagens sista match. En av dessa tävlande kommer snart att lämna Avicii Arena som den obestridliga “Idol 2023”.

Antranik Khantarashian

Sedan 19 år tillbaka har mitt hem legat i Södertälje. Han blev glad när han fick veta att Pär Lernström hade kallat honom vid sitt förnamn. Djungeldrog var avgörande för att hitta de första nybyggar utposterna. Efter att ha varit borta i 40 dagar upptäcktes barnen av en grupp colombianska skogsarbetare i Huitoto.

Du är väl på väg att utbilda dig själv om hur dessa geografiskt fokuserade tonåringar fungerar. Henry Guerrero, en av arbetarna på skogsprojektet, säger: “Vi bestämde oss för att ta ayahuasca eftersom det var så svårt att hitta växterna.” Det finns en ny idol! Du kan välja från en mängd olika trendgrafer som täcker hela föregående år.

Programmets chef, 43-årige Pär Lernström, och juryns medlemmar är den 55-årige Anders Bagge, den 36-åriga Katia Mosally, den 51-årige Alexander Kronlund, och den 58 -åriga Kishti Tomita. Det kommer att finnas ett stort antal fräscha ansikten som tävlar om titeln “årets idol” på Idol 2023.

Men motsatsen till ditt resonemang är också sant. Domarna kommer bara att ge de gyllene biljetterna till personer som verkligen imponerar på dem under auditionprocessen. Efter det börjar de slåss om vem som får stanna i kvalveckan. Fredagen den 7 december sänds säsongsfinalen av American Idol och firandet på Avicii Arena börjar den dagen.

Vem klarade sig inte genom tester för Idol 2023?

Tidigare har auditiontävlingen hållits i fem olika städer. Stockholm, Göteborg, Malmö och Lule är de fyra svenska städer som arrangerar Idol årligen. Alla som vill testa för laget kan göra det medan den årliga turneringen hålls i den staden. De kommer att ha möjlighet att fråga och intervjua presumtiva jurymedlemmar som en del av juryvalsprocessen. Personer som har gjort störst framsteg sedan vi senast pratade markeras här.

En annan tävling med “Idol of Fame”-tema sändes i torsdagskvällens program. Chris Kläfford gav en komisk rutin, Oscar Zia gjorde ett överraskande framträdande och andra konkurrenter uppträdde. Låtar som gjordes populära av tidigare Idols Loreen, Darin och Danny sjöngs av de nuvarande utmanarna på torsdagens två säsongsfinaler, som inkluderade ett “Idol of Fame”-tema. Albumdebutanten Oscar Zia spelade sin nya låt “Heartbreakmiljonär” för studiopubliken, där bland annat Grammisvinnaren och Idoldomaren Chris Kläfford ingick. En av kvinnorna rymde efter en särskilt våldsam omröstning.

Showrunner Pär Lernström meddelade att Ayobs utslaget från tävlingen efter att ha hört att hans framförande av Loreens “Tattoo” hade fått minst röster. Chefen för programmeringsteamet, Pär Lernström, varnar för denna situation. Börja planera din flyguppstigning omedelbart. Ayobs sista framträdande på “American Idol” kom den andra torsdagen för säsongen.

Antranik Khantarashian, en framtida sångsensation, kommer att ha en presskonferens i Stockholm, Sverige den 13 februari 2023. På torsdagen höll Antranik Khantarashian en presskonferens med Idol-tävlande, domare och producenter. Köpenhamn, Danmark, Skandinaviens huvudstad Fredrik Strand fick sparken precis innan “Idol” hade premiär. På söndagskvällen gick seriefinalen av “Idol” i TV4. Efter 24 timmar racing fick Fredrik Strand hoppa av.

Ursprung, Antranik Khantarashian

Fredrik Strands arrangemang av Nina Simones “Feeling good” är en lysande nyuppfinning av låten. Ett av mina livslånga mål är att få ett brett erkännande för min musik. Han insåg tydligt att trots mina många styrkor är sång inte en av dem. Denna “premiärfest” innehöll Fredrik Strand, född i Llanca, Spanien, och framförde “Feeling good” av Nina Simone till publikens förtjusning.

Konferensen började utan applåder för alla utom Fredrik Strand och Antranik Khantarashian, som kom sent. Om det var bevisat att Fredrik Strand hade använt den mest direkta vägen kan juryn ändå ha gett honom livstidsstraff eller släppt honom fri. Juryn måste fatta ett enhälligt beslut för att kunna tilldela årets inledande fredag kvällspris.

Trots vår stora beundran för Fredrik och vår glädje av att arbeta med honom, måste vi respektfullt inte hålla med om hans bedömning av denna situation. En jurymedlem, Katia Mosally, sa: “Det är det, jag är tydlig, det kommer inte att finnas fler liv.”

Antranik Idol Ursprung
Antranik Idol Ursprung

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *