Carina Bergfeldt Pojkvän

Carina Bergfeldt Pojkvän
Carina Bergfeldt Pojkvän

Carina Bergfeldt Pojkvän – På alla hjärtans dag gick Carina Bergfeldt ut på Jesper och satte stopp för deras blixtförälskelse. Den svenska journalisten Carina Bergfeldt har mottagit ett flertal priser för sitt arbete. Vi har också haft nöjet att se henne i “Carina Bergfeldts talkshow”, där hon är värd för stimulerande samtal och tar in fascinerande gäster.

På söndagen bytte hon dock roll och låtsades vara en besökare på “Renées brygga”. Carina Bergfeldt är välkänd inom sitt område som journalist och TV-värd. Hon har varit på Aftonbladet, som journalist för amerikanska nyheter, som programchef på SVT och under somrarna på P1 och P2.

Avståndsmätarexpert Carina Bergfeldt

Hon har också vunnit höga utmärkelser och ett prestigefyllt journalistiskt pris för sin insats. Som ett resultat av hennes framgångar som journalist är hon nu välkänd i hela Sverige. Den senaste tiden har vi kunnat hänga med henne i SVT:s “Carina Bergfeldts talkshow”, där hon har intervjuat alla möjliga intressanta personer och tagit upp en lång rad ämnen.

Annika Berglund från Monkberry/SVT tog bilderna.

En kärleksfull mor och hustru, Carinas uppfostrande natur är inte direkt uppenbar. Dessutom går hon varje torsdag till Renée Nybergs “Renées Brygga” för att prata om hur hon och Jesper blev kära vid första ögonkastet. Jesper Zlck 2019 är din att behålla. Efter många lyckliga år tillsammans har Carina och hennes mångårige älskare Jesper Zlck valt att knyta ihop säcken i år.

Efter det välkomnade de sin söta bebis Hamilton till världen, och i somras tog de det livsförändrande beslutet att flytta in i ett nytt hus som en familj. I vårt hushåll slösar vi inte bort någon tid. Efter att ha lämnat Hamilton i skolan igår eftermiddag, åkte jag och min danska rumskamrat för att besöka en potentiell hyra. De två såg de uppenbara fördelarna det skulle ge Hamilton.

De massiva lekplatserna, innerträdgården och jättegräshoppan. Ingår med en komplett fotbollsplan. När Carina var på semester på sommaren skrev han på Instagram: “Han skulle få det så bra där.” Vi har flyttat in i vårt nya hus just nu. Vårt nya hem kommer att bli väldigt roligt. Detta är tilltalande på många plan.

Washingtonmötet där dödsfallen inträffade.

I dagens avsnitt av Renées Brygga minns Carina hur hennes känslor för Jesper utvecklades och sa att deras koppling var “kärlek vid första ögonkastet”. Carina berättar för Renée Nyberg om deras berusade möte i Washington DC. Utredaren åt lunch med Carina och hennes danska vän när hon lade märke till ett bord fullt av personer som hon kände igen som från Danmark. De umgicks med kompisens andra kompisar och Jesper kände sig snabbt hemma bland dem. Hon säger att han var den snyggaste mannen hon någonsin träffat och att de chattade i en och en halv timme i sträck.

Tvistade om varandra.

Även om de hade en rak länk och inget vidare hände den kvällen så hade Carina en genuin koppling. Även om det bara var en “hejd” för mig så hade jag pojkvän, så jag tror att det räknas? Sedan skickade han ett meddelande till mig och frågade om jag hade lust att gå ut och dricka med honom, och jag kände en överväldigande vilja att acceptera.

Men allt jag kunde komma på var “tyvärr jag kan inte, ha ett bra liv.” Som Carina förklarar i presentationen, kämpade hon en gång mot en lyktstolpe och drabbades av svåra blödningar som följd. Detta gjorde det klart för Carina att hon och hennes dupliceringspartner misslyckades. Som ett resultat av hennes ärlighet avslutade de två sitt förhållande.

Efter att ha väntat ett tag gav hon efter för sitt intuitiva hjärtas drag. Jag checkade in för ett flyg till Köpenhamn. Hon bestämde sig snabbt för att skriva en lapp där hon frågade var den fantastiska danska kvinnan var. Ett självsvarsmeddelande i stil med “Hej, åtta månader senare, vill du fortfarande ta den drinken med mig? Carina köpte omedelbart en biljett till Danmark för att vara med sin sanna kärlek efter att ha hört svaret.

overlay-clevercloseLogo

Jag tog en liten resa till Danmark i affärer och för nöjes skull. Och han stod där som alla andra och väntade på mig på flygplatsen, och sedan tog han bara tag i mig, tog upp mig och slog runt mig. Så småningom säger hon, “Och då var vi det”, i slutet av programmet. De har hållit varandra nära sedan dess, och deras kärlek verkar bara ha blivit starkare. Carina Bergfeldt minns sin första dejt med blivande maken Joseph S. Zleck. Carina Bergfeldts nuvarande pojkvän, Jesper Zlck, blev en omedelbar hit hos henne.

Dilemmat?

Hon hade en pojkvän på den tiden. De hade nyligen diskuterat sitt första möte i “Renées brygga” i en SVT-profilshow. Carina Bergfeldts standardsvar är “ja” på alla förfrågningar. Den första träffen var spänd. Carina Bergfeldt, då 42, och den danske författaren Jesper Zlck, då 44, startade ett samtal på en bar i Washington DC 2017. Zlck fick sällskap av Bergfeldts berömda bekant.

Den fiktiva TV-karaktären beskrev honom som “en is som är det sexigaste jag någonsin sett” efter deras två timmar långa samtal. Ett betydande hinder stod dock i vägen. Eftersom jag var på samma pojkvän fanns det inget annat att diskutera. Tydligen behöver du bara “hejd”, åtminstone enligt profilen “Renées brygga”.

Carina Bergfeldt Pojkvän

Zlck skickade prompt fram en romantisk ouvertyr som Bergfeldt senare skulle använda som samlingsrop. Det ligger i min natur att acceptera ditt erbjudande. Tyvärr var allt jag skrev dåliga nyheter; Jag kan aldrig bli lycklig igen. Sedan slogs jag mot en lyktstolpe och började skrika ut mina ögon; efteråt gick jag hem till min omtänksamma pojkvän och förklarade vad som hade hänt.

En långvarig relation mellan Carina Bergfeldt och hennes sambo tog slut. Åtta månader efter attacken fick hon äntligen svar från Jesper Zlck. De har träffats i Danmark; din Bergfeldt har försvunnit. När jag närmade mig tog han tag i mig, skakade mig grovt och lyfte upp mig i luften. Till slut kom vi fram till den punkten.

Skapar ett meddelande att skicka till Carina Bergfeldt via mobiltelefon Det svenska paret gifte sig och är nu föräldrar sex år senare. Carina Bergfeldt berättar att hennes tidigare dåliga relationer med älskare och hennes pappa har gjort det här särskilt svårt. Jag har hoppats på ett uppbrott i alla mina relationer. Jag informerade Jesper mycket i förväg.

Make skickar Carina Bergfeldt samma meddelande som han skickade innan de skildes åt på avstånd: han älskar henne och skulle aldrig överge henne. Bergfeldt skriver i “Renées brygga” att händelsen förändrade hans syn på kärlek och inspirerade honom att ägna sig åt en enda partner.

Jesper Zlck har meddelat sin tv-stjärnfru Carina Bergfeldt att de inte kommer att utöka sin familj. Bergfeldt kommenterar pakten och säger: “Jesper var väldigt tydlig.” När programledaren Carina Bergfeldt träffade Jesper Zlck, SVT:s tidigare USA-reporter, var det kärlek vid första ögonkastet för dem båda.

Bergfeldt tackade respektfullt nej till Zlcks drinkinbjudan eftersom hon redan träffade någon. När jag såg det här meddelandet längtade hela mitt väsen efter att svara positivt. Till vilket jag svarade, “Tyvärr kommer det inte att hända, jag har blivit vuxen nu, lev upp!” “Jag minns att jag stod mittemot en lyktstolpe och bara gnisslade ihop tänderna för det kändes så otroligt fel när jag postade det”, fortsätter hon och förklarar upplevelsen för Femina.

Min trogna pojkvän väntade på mig när jag kom hem, och jag sa till honom: “Han bjöd ut mig, och jag ville säga ja, jag tror att det är ett dåligt omen för oss.” Vi dejtade i cirka fyra eller fem månader innan vi insåg att vi helt enkelt inte var menade att vara tillsammans. Hamilton, deras 2-årige son, föddes på Allhelgonadagen 2020, och paret knöt säcken 2019.

Sonen var väldigt långrandig efter att ha haft svårt att bli förälder till en början, men fler barn bestämmer sig för att inte göra det. gifta sig tills vidare. “Jesper var riktigt cool över att det bara var en bebis”, säger Bergfeldt till Aftonbladet och bekräftar parets beslut att avsluta deras barnafödande.

Oroa dig dock inte; Zlck har två barn från ett tidigare förhållande, och Bergfeldt säger att hon har “svart bälte i logistik” eftersom Hamiltons halvsysko bor i Danmark, så han är inte helt syskonlös. För att skydda deras integritet, utvecklar hon inte de extra betalningar hon har skickat till sina barn, men hon tillägger att stjärnfam generellt sett godkänner sånt här.

Vår kontakt är fantastisk och blomstrande. Hamilton har djupa känslor för sina system på grund av den täta relationen de delar. Enligt Carina Bergfeldt bryr sig tidigare kunder inte om kvinnors karriärer. Carina Bergfeldt tillägger, “Med Jesper har det alltid inte varit några komplikationer.” när hon reflekterar över sina tidigare relationer.

Carina Bergfeldt, då 42 år gammal, dejtade 43-årige Jesper Zlck. Hennes intensiva känslor för Dane (som hon refererar till honom) fick henne att göra slut med sin pojkvän och bjuda ut Jesper Zlck på en drink. Resten, som de säger, är förbi. Hamilton, deras andra barn, kommer att ansluta sig till dem inom kort, så de har en fest till hans ära idag.

Resan till den nyfödda var inte utan sina utmaningar. När provrörsbefruktningen misslyckades tog naturen så småningom överhand. Bebisen föddes år 2020, medan föräldrarna var mitt i en affärsresa, därför kunde namnet “kärleksbebis” vara passande.

Carina Bergfeldt Pojkvän
Carina Bergfeldt Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *