Ann Louise Hanson Sjuk
Ann Louise Hanson Sjuk

Ann Louise Hanson Sjuk – Svenskfödda sångerskan Ann-Louise Hanson (född 1944) har uppträtt professionellt sedan 1956. Hennes cover på Elvis Presleys “Are you lonesome tonight?” 1960 blev en stor hit i Sverige, där den släpptes under titeln “r du ensam i kväll?” Ann-Louise och Bruno Glenmark gifte sig, och nu ingår i familjebandet Glenmarks Brunos systerdotter Karin och systersonen Anders.

Medlemmarna i Bruno Glenmarks Orkester medverkade ofta på hennes soloalbum från 60-talet. GlenDisc, deras interna skivbolag, började massproducera skivor, kassetter och CD-skivor under Hanson-Glenmark Production AB-bandet strax efter. Trots att hon gjort hela tretton försök har Ann-Louise aldrig vunnit Sveriges Melodifestivalens sångtävling.

Både duetten “Bara en enda gng” (med John Ballard) och solon “Kärleken lever” är bland hennes mest kända stycken. Ann-Louise representerade Tyskland vid Eurovision Song Contest 1962. deras hem i Kristianstad, Sverige, långt efter att de hade flyttat till Frankrike med Bruno.

Duva – Flyg igen (Doves – Fly Again), Hansons senaste studioalbum, släpptes 1986 och inkluderade en duett med Billy Preston på “So Good, So Fine” och framträdanden av hennes barn Jessica och Josefin på albumets titellåt. I årets Melodifestivalen sjöng hon “Kärleken finns kvar.” Josefin Glenmark, dotter till Ann-Louise, har precis börjat sin egen musikkarriär.

En hälsouppdatering för Ann-Louise Hanson: äntligen Bruno

De kunde inte ha valt ett bättre ögonblick. De njuter av sin pension tillsammans, och Makarna Ann-Louise Hanson och Bruno Glenmark kunde inte vara gladare över det. På ibland lyckas vi dock riva varandra på nerverna. Sedan slår vi till med en kopp kaffe, en snabb tvåa, och schlagerstjärnan.

Ann-Louise Hanson, schlagerdrottningen, är 78 år och kan se tillbaka på en underbar karriär. Bruno Glenmark, hennes pappa, och hon fyllde båda 56 år i år. Ann-Louise öppnar upp för Hänt om sitt yrke och sin relation till Bruno i ett ärligt och öppet samtal. Hon ger också en hälsouppdatering.

Utan att någonsin göra en stor grej av det är min starkaste egenskap att jag är en generös och snäll person. Som alla andra tenderar jag att hålla mig ansvarig för alla problem som händer. Du kan känna lukten av den ljuvliga frukten. När vi står inför den här utmaningen är det mitt främsta att tänka på mina barn och barnbarn.

Vad tror du att deras nästa steg blir?

För att vara riktigt ärlig så är jag rädd för att bli lämnad. När Bruno inte är i närheten, hur kommer saker och ting att förändras? Jag tycker att den är väldigt söt. Barnen kommer till mamma och berättar att de har planer på att ta hand om henne i händelse av att pappa går bort. Vi har varit tillsammans länge, så berömmet är trevligt men Bruno och jag behöver inte mer tid.

Surströmming tillåter vad som helst. Vi är ett mycket lojalt gäng grizzlies. Här kan du garanterat känna dig bättre snabbt i vattnet. En premiumflaska vin. Mitt favoritställe att ta en promenad på är ön över vattnet från där vi bor i Hägernäs. Bruno är en kär kompis till mig. Vi har etablerat en regelbunden träff för killar som har blivit bra kompisar. Vi har en veckolunch och basketträff.

Min idé om paradiset är ute i Skärgrdens vildmark, på en plats som jag har lärt känna som Lantstället. Nästan fyrtio år har gått under min tid här. Vi har varit där lika mycket som vi har varit i stan. Vi ska bara ta en liten paus hemma för att tanka och träffa familj och vänner.

Nästan var som helst där det finns vatten är en plats jag känner mig hemma i. Simma förbi piren om du måste. Jag tycker väldigt mycket om havet, stranden och allt som har med vatten att göra. Båda mina föräldrar sattes till vila i en kersberga. När jag inte är där tillräckligt ofta ger samvetskval fruktbara resultat. Jag vet att detta bara är en fas som mina barn kommer att växa ur. Ett läger nära vatten, kunskap om att jag är ute i det fria och förmågan att mentalt knyta an till mig är allt nödvändigt.

Hälsningar, Ann-Louise!

Wow, det är bra, jag uppskattar det verkligen. – Jag uppskattar det; det är fantastiskt. Tidigare hade jag mycket problem med astma, men nu vet jag hur jag ska kontrollera det. Jag följer det föreslagna doseringsschemat när jag tar min medicin. Artritiska obehag i båda mina knän och tummar bursit i båda skinkorna. Regelbunden träning är nödvändig för maximal effekt. Jag behöver din fulla hjälp med potatisdimensioneringsprojektet.

Du har inte engagerat dig fullt ut för latsidan som uttrycksmedel. Hittills har sexhundra li räknats upp och femtio har nått toppen av Svensktoppen. Fred kerström och Cornelis Vreeswijk, Siw Malmqvist och Lill-Babs har alla åkt på turné tillsammans förutom att ha uppträtt i 13 Melodifestivalen-finaler. När blev rampljut årets mest spännande period?

Att peka ut en enda person är en svår uppgift. Mänsklighetens ansträngningar har ofta varit förgäves. I Stockholm, Malmö och Göteborg använde jag krogduschar, och var och en var annorlunda än de andra. de ungefär två decennierna av 1960- och 1970-talen. De som är värd för sina egna shower kan avslöja vad de vill. Det var nödvändigt att byta kläder och dubbelkolla allt. Det var alldeles för roligt för att ha varit dålig på något sätt. inkluderar hela mina 23 år som jag arbetat för Sivan och Barbro.

Ann Louise Hanson Sjuk

Hur nära vänner är du nu?

Vi var snabba vänner, så jag antar att det betyder att vi hade omedelbar kemi. Vår stundande undergång blev säkrare. När Barbro gick så plötsligt fick alla panik. Jobbet var inte roligt för Sivan och mig när vi var där. Vi var tre totalt. Vi blev ett par då. Detta, enligt min oinformerade åsikt, är fruktansvärt. Bruno Glenmark, den legendariska skidfilmsproducenten, har alltid stått på din sida.

När och var träffades ni första gången som ett par?

Bandets dirigent, Leif Kronlund, gjorde ett besök en dag. Leif förklarade att en ny trumpetare skulle möjliggöra universell kommunikation. Bruna Glenmark och Ann-Louise Hanson har varit gifta i 56 år och är still going strong.

Skämtar du med mig, Bruno?

Åh, hans blå ögon är så stora och vackra! Kaluf-arten inkluderar den blonda sorten. Orion-sceptern lyser ner sina strålar. Så fort han tog av sig glasögonen blev hans ögon en alarmerande röd nyans.

Vad hände med flodvågen av romantik?

Det är en förståelig hållning att inta. Stora framsteg gjordes i spelet. Bruno delade sovsal med en dansk trumpetare under sin tid på Sköndal. Vi var väldigt nära vänner och Bruno var alltid riktigt snäll mot mig. Under pausen gjorde han dörrar åt sig själv och några andra medlemmar i orkestern. I jazzspelares sammanhang stack han ut som en absolut outlier.

Bröllopet implementerades 1966. Sextiosex år har gått sedan dess! Efter alla dessa år, bryr sig ingen om den händelsen?

“Hej där! Vi sov två hela dagar i sträck. Vi samlades i en ring mitt i kyrkan och blåste i horn. Hanson uttrycker det så här: “D räknar man till tio”, vilket är Brunos formel. Jag undrar vad som håller dig och Bruno ihop så länge. Kärlek är den bindande kraft som håller allt på sin plats. Sedan dess har vi förbättrats avsevärt på att samarbeta med varandra.

Man kan argumentera för deras ståndpunkt utan att nödvändigtvis vara korrekt. Skratt är lika viktigt. Vi delar nu kärleken till många av samma sorters musik, mat, älskade morföräldrar och bedårande barn. Våra vägar kommer så småningom att skiljas åt när vi åldras, precis som de gjorde när jag först blev kär i Bruno.

Har du någonsin ansträngt dig för att ta upp en fiol och ge den ett försök?

Det kan hända vid sällsynta tillfällen. Vid två års ålder måste man ta en kopp kaffe. Då kan vi sätta stopp för det. Speciellt om kakan visar sig vara ett utsökt komplement till ditt morgonkaffe. Bruno är alltid intresserad av att höra om mina galna drömmar.

Det bor för närvarande tre personer i detta hushåll. Allihop, döttrar. Vilka av dina barns födslar var mest minnesvärda, och varför?

Tvillingarnas, som du säkert räknat ut, är arroganta. Det påminde mig om en lugnare, mer innesluten version av ett rasande hav. Bruno, läkaren på Danderyds, har släppt mig från behandling. Efter det gick han till studion för att få lite arbete gjort medan jag slog läger i tre dagar. Sedan, vid rätt tidpunkt, gick han in medan han var förklädd till en skunk.

Du håller med om att historiens klimax var fantastisk, eller hur?

Ja, men en av pojkarna var så liten att han behövde en spjälsäng. Du inser att alla var upptagna av hennes syster, eller hur? Arbetaren förklarade att detta var anledningen till att kvinnan var så kort. Louise Ann Hanson och Josephine Glenmark är deras förnamn. Ann Louise Hanson har uppträtt i Melodifestivalen mer än någon annan artist. Hon har lämnat minst ett dussin gånger. Josefin Glenmark, hennes syster, som hon tävlade med så sent som 2019.

Du föddes verkligen inte med en silversked i munnen, eller hur?

Med ett ord, nej. Mina föräldrar och storebror Lars var där. Vårt huvudkontor låg i den förslappade delen av staden som kallas Kristianstad.

På vilket sätt?

Som ett resultat av många faktorer. Min far arbetade på ett lager och monterade reservdelar till bildelar. Mamma var sjuk länge. Se henne nysta upp på det psykiatriska sjukhuset. Hon var dödligt allergisk mot dammkvalster och kackerlackor och hade en patologisk rädsla för alla bevingade saker.

Ann Louise Hanson Sjuk
Ann Louise Hanson Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *