Amie Bramme Sey Barn
Amie Bramme Sey Barn

Amie Bramme Sey Barn – Ny i Idol-rollen är Amie Bramme Sey. Allt du behöver veta om Pär Lernströms nuvarande fredagskvällspartner, stjärnan, hittar du här. Vill du ha fri glädje och kunskap, ladda ner den senaste versionen av Hänts app direkt. Amie Bramme Sey, 36, har efterträtt Pär Lernström, 43, som Pärs assistent i Idol 2023. Anis Don Demina, en 30-årig före detta skådespelerska, har lämnat över stafettpinnen till Amie.

Hej Bramme, hur har du haft det? Förklarar vad som hände med Eiras syskon. Amie födde barn för första gången 2017. Inför premiären av Idol 2023 sa Amie till Hänt: “Jag är så glad över att min syster kommer.” Enligt Albin Tingwall och Ida Hallquists syn på romantik är det aktuella förhållandena.

Är Amie Bramme Sey singel just nu, eller träffar hon någon?

Det är okänt vilken typ av relation Ami har i sitt privatliv. Som svar på Hänts förfrågan om hennes familjs välbefinnande, svarar hon, ” “Mycket konfidentiellt”, svarar Amie när hon ger dig sin fulla uppmärksamhet. Är Amie Bramme Sey Seinabos flickvän eller pojkvän? En privatsak, Amies storasyster, Fatima Bramme Sey, och hennes halvsyster, Seinabo Sey, kallar båda USA hem. Seinabo är en känd artist över hela världen. Hon fick smeknamnet “Yngre” på grund av hur mycket hon läste.

Vad gjorde Amie Bramme Sey för sitt uppehälle innan hon provade på American Idol?

Amie är välkänd som en ledande showrunner på grund av sin långa historia av att vara värd för stora prisevenemang. Den årliga UNICEF-galan “En natt för alla barn”, som Lotta Engberg är med som värd för, är ett sådant evenemang. Amie har också varit en utvald artist på ELLE-galan och Grammis-galan vid flera tillfällen.

Tidigare har Amie och kocken Fanna Ndow Norrby varit värdar för podden Raseriet. 2022 blev podden inaktiv och några år senare bildade Amie och Fanna en egen grupp. Bakre avsnitt av Spiret och Bäst i testar med Amie om du vill se mer av henne. Två tävlande på American Idol, Amie Bramme Sey och Anis Don Demina, diskuterar sina planer på att dominera showen.

Amie hade redan bestämt sig för att hon ville jobba med Idol, men hon blev ändå förvånad när de erbjöd henne rollen. Ibland undrar jag om jag är för neurotisk, men om jag är det är det inte alls lika illa som vissa av mina kollegor. Känslor av tillfredsställelse och kärlek har ersatt bekymmer som har bestått under lång tid. Hon informerar Hänt att hon är överlycklig över beskedet.

Amie Brammie Sey och hennes man och två barn, samt familjens hund.

Amie Bramme Sey är en populär figur i media som ofta intervjuas. Nyheter24, en svensk nyhetssajt, ger svar på några av de frågor svenska internetanvändare har om Amie Bramme Sey. Amie Bramme Sey är dotter till Maudo Sey och Katarina Bramme; hennes halvsyster är Seinabo Sey. Amie Bramme Sey är hennes mamma. Södertörn hette hennes högskola.

Hon har presiderat flera program för Sveriges Radio, bland annat “Metropolis med Amie” på Metropol 93.8 och “Kulturvalet”, stationens kulturvalsserie 2014. Sedan hon började på Aftonbladet 2015 har hon varit krönikör, redaktör, medprogramledare för radioprogrammet Aftonbladet morgon och 2018 och 2019 programchef för Svenska hjältar-galan.

2015 slog hon ihop med sin kusin, Fanna Ndow Norrby, på poddradion Raseriet som co-driver. Till dokumentärfilmen Amie & Fannas strippa på SVT (2018) reser duon i USA och framför sin varumärkesstriptease samtidigt som de gör djupintervjuer med unga kvinnor från olika bakgrunder om deras erfarenheter inom hiphop.

Bramme Sey och Gunnar Bolin slutade på andra plats under säsongen 2017–18 av Sveriges Televisions P spret. De var bidragsgivare under hela kampanjen 2018-2019. I juni förra året var Bramme Sey med i en Volvokampanj. Guldbaggegalan 2021 var en svensk talkshow som hon var värd för tillsammans med David Sundin.

Bachelor Sverige 2023 kommer att stå som värd av Bramme Sey.

I Idols livesändningar kommer Bramme Sey med Pär Lernström med start sommaren 2023. Hon efterträder Anis Don Demina, som haft tjänsten tidigare. “Innan Eira föddes,” tillägger Amie Bramme Sey, “funderade jag på rasismen hon kommer att möta.” Amie Bramme Sey, 32, programledaren, vill förbereda sin dotter Eira, 3, för ett mer progressivt Sverige: “Det är naivt att tro att hon aldrig kommer att möta rasism.”

Vi på Ami Bramme Seys är särskilt dedikerade till eirex. Hon, liksom andra blivande mammor, funderade över sitt barns utseende och om hon skulle bli utpekad på något sätt eller inte. Amie, å andra sidan, fann ofta sitt sinne vandra. Jag gav hennes hy mycket mental uppmärksamhet innan jag insåg att det faktiskt var Eira som gömde sig där.

Det är komplicerat att förutsäga ett barns tillväxt baserat på hennes hudton. Redan vid tre års ålder har Eira bemästrat all orättvisorinformation som finns tillgänglig för henne. Amie och hennes sambo kommer att behöva välja några filmer och böcker som Eira ska se innan de kan börja prata om rasism. Men du kan fortfarande lita på deras existens.

Jag vet att vissa föräldrar skulle vilja hålla sina barn skyddade från livets hårda sanningar så länge som möjligt, och jag delar det målet, men jag tror att det är bäst att ta ett djupt andetag och slappna av. Bart kommer att vara mer villig att dela information i den miljön. För det är orealistiskt att anta att ingenting kommer att hända; de flesta av mina vänner som har fått missfall har berättelser om det dagliga livet som involverar rasspänningar.

Amie Bramme Sey var orolig för att hennes barn kunde bli utsatta för fördomar på grund av deras hudfärg från det att hon var gravid med dem. Amie och hennes familj har byggt sitt hem i Bagarmossen, ett kvarter i södra Stockholm. Medan de var strandsatta kom det ett bakslag, deras beslut att stanna där var det sanna lackmustestet på deras visdom.

Amie Bramme Sey Barn

Eira behöver gå i en skola där hon kan interagera med människor från många olika bakgrunder och perspektiv. Jag gick i skolan på Södermalm i Stockholm som liten och minns att jag var den enda färgade där. Mina vita bekantas barn utsätts fortfarande för samma meddelanden som jag fick som barn – att det är hemskt att vara brun och att det är obehagligt att ha mycket hår.

Trots fördelarna med Sveriges diversifierade befolkning är många stadsdelar i Stockholm fortfarande helt segregerade. Det är viktigt att ha denna diskussion med barn i unga år och att visa värdet av att lära sig om olika kulturer och språk. Sedan inser Amie att, i jämförelse med många individer i världen, lever hon också ett privilegierat liv.

Jag ska göra vad jag kan för att förklara för Eira vilka faktorer som spelar in i vår lycka. Vi kan omöjligt få plats med alla hennes böcker på den här resan. Hur kom det sig att hon trodde det? Dessa är förbjudna ämnen mycket mer än själva ämnena. Jag hade ett samtal om detta med en niondeklassare för en vecka sedan.

Han var medveten om statistiken som visar att färgade personer är oproportionerligt representerade inom olika områden och att vissa poliser inte tillbringar sin semester med sina familjer. Det kan vara svårt att ge en förklaring till denna händelse på grund av rasismens moraliska avsky.

Att lära sig språket i ett land från vilket många människor har fördrivits på grund av krig är utmanande. Befolkningen behövde gå snabbt. Jag tror att barn kan se om du är uppriktig eller inte. Vem som helst kan fås att svimma av åsynen av Amie Bramme Sey i P Spret. Vi pratade med en daglig nyhetsuppläsare som är djupt rörd av hiphop, moderskap och resor.

Amie Bramme Sey var oberörd av den mediokra journalistutbildning hon fick på Södertörns gymnasium. Amie, som nu är 31 år gammal, har haft ett eget radioprogram och gjort intervjuer för Sveriges Radio och Sveriges Television i Afrika och USA, förutom att ha lett TV3:s program och medverkat i svenska TV:s P Spret.

En konversation med Amie är som att ta en extra dos C-vitamin. Det är meningen att vi ska träffas på ett kafé, så hon rusar in, slår sig ner för att köpa en frukostbakelse och lugnar sedan en stammande hord. Amie valde en populär frukostplats. Det är fantastiska nyheter för Amie, som hoppade över frukosten för att gå med Robert Aschberg, Lena Mellin och Johan Norberg i Aftonbladets Morgon-TV.

Sedan hon var 4 år gammal har Amie informerat Aftonbladet om var och en av hennes graviditeter. Sedan Eiras födelse på Alla hjärtans dag har det gått över fyra år. Två dagar innan vårt möte avslutade Amie inspelningen av Svenska Hjältargalan för TV3 med Peter Settman, och hon är nu tillbaka på jobbet i full fart.

Amie tycker att hon och radiojournalisten Gunnar Bohlin i P’ sp’ret är en bra match eftersom deras respektive stilar komplimangerar varandra. Alla lever i sitt eget parallella universum. Som Amie påpekar, “Gunnar började på radiostationen samma år som jag föddes, 1987, vilket gjorde åldersskillnaden mellan oss 30 år.”

Trots att Amies nyligen flyttat till Aftonbladets tv-avdelning är hon och hennes sambo båda fasta anhängare av radiojournalistik. Amie larmade alla på Metropol i P5 om Rättviseförmedlingen medan hon var på besök där. Därefter blev hon en regelbunden gäst och när programmet behövde en forskare sökte hon tjänsten och anställdes trots bristande erfarenhet av media.

Efter att ha lärt känna programmets chef, Sanna Brding, fick jag full kontroll över verksamheten. Jag gick i en jättebra skola där jag kunde studera radioproduktion tre timmar om dagen. Få de senaste nyheterna om världsomspännande kungliga evenemang genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Varje vecka får du ett nyhetsbrev fullt av lockande recept, nyheter om kungafamiljen och underhållningsbranschen och rekommendationer för trevlig läsning. Prenumerationen på nyhetsbrevet är kostnadsfri.

Amie Bramme Sey Barn
Amie Bramme Sey Barn

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *