Nicci Hernestig Pojkvän

Nicci Hernestig Pojkvän

Nicci Hernestig Pojkvän – Det senaste porträttet av Nicci Hernestig av Andreas Deak har detaljerade detaljer. Love Island-paret Nicci Hernestig och Andreas Deak bröt upp tidigare i veckan. Nicci delade en Instagram-video där hon avslöjade sin graviditet. På Love Island 2023 träffades Nicci Hernestig, då 23, och Andreas Deak, då 26, och blev kära. Duon växte oskiljaktiga så snabbt att det inte spelade någon roll hur många nya som anslöt sig till gnistor.

När de kom hem behöll de sin varma famn, och Nicci avslöjade snart att hon väntade en son. En bomb släpptes därefter över förhållandet, vilket gjorde slut på det för gott. Det är sant att “saker som händer i livet kanske inte alltid är som man själv hade tänkt sig, både på gott och ont”, som Nicci uttryckte det på Instagram.

Sedan fortsätter hon med att säga:

Så mycket som dessa frågor kan kännas som bottenlösa gropar av sorg och ångest just nu, så har jag tilltro till att framtida generationer kommer att se tillbaka på den här tiden och bli förvånade över det mirakel vi kunde skapa. Jag tror fortfarande att den lilla flickan som växer inom mig är det finaste som någonsin har hänt mig, och jag längtar efter henne med hela mitt väsen.

Jag skriver för att låta dig veta att Andreas och jag har gjort slut, och jag hoppas att dessa ord är tillräckliga. På Love Island 2023 träffades Nicci Hernestig, då 23, och Andreas Deak, då 26, och blev kära. Foto av niccihernestig/Instagram används med tillstånd. Till och med Andreas skickade ett foto till sociala medier med en lång bildtext som beskriver vad som hände. Mängden entusiastiska fans var mycket större än väntat.

Bland de många uppriktiga svaren fanns det dock också några tveksamma röster. Allt började med en bild som han laddade upp för en vecka sedan. Tidigare i veckan tackade Nicci Hernestig sina fans för deras “starka stöd” i en video som delades till hennes Instagram-konto i tisdags.

Niccis kommentarsområde är fullt med insiktsfull feedback från allmänheten. Nicci Hernestig och hennes man, Andreas Deak, meddelade sin graviditet i juni. Det är inte längre tid för dokusåpan. Som Hernestig uttrycker det på Instagram, “Man måste göra det bästa av situationen.”

Hernestig avslöjade uppbrottet via ett Instagram-inlägg.

Ändå anser jag att den lilla flickan som växer inom mig är den största välsignelsen i mitt liv, och jag kan inte vänta med att träffa henne. Hon fortsätter med att säga att saker händer i det verkliga livet som de flesta aldrig ens anser vara en möjlighet. Hernestig hoppas nu kunna göra det bästa av en svår omständighet. Oavsett hur mycket smärta och oro dessa saker orsakar dig just nu, kom ihåg att du och dina medmänniskor har åstadkommit något underbart.

Barnets gråt skrämde alla.

Det lyckliga paret berättade att de väntade tre månader efter att programmet avslutats. Graviditeten kom som en överraskning för Nicci Hernestig, har hon tidigare sagt till Aftonbladet. Vi var lika förvånade som de som har tittat på oss på tv och sociala medier. För två veckor sedan, anmärkte hon, knackade vi båda på hakan och funderade på vad det betydde.

Baren kommer att vara öppen till och med nästa års december. Det finns många positiva kommentarer här. “Nicci!!!!! Wow, det var häftigt. Allt löser sig till slut. “kram kram kram!!!!” Du kommer att bli en fantastisk mamma. Det skriver podcastern och ståuppkomikern Johanna Nordström.

Skriker ut “Massor kramar!” Du är på väg att bli en fantastisk mamma, säger den inflytelserika bloggaren Andrea Norrman. Andreas Deak har kommenterat bilden med en hjärtemoji. Aftonbladet har tagit kontakt med Nicci Hernestig för att få hennes åsikt i saken. Nicci Hernestig och Andreas Deak hittade kärleken i TV4:s “Love Island” den här säsongen. Det lyckliga paret meddelade sin graviditet en tid efter att programmet hade avslutats. De har återvänt med en ny förhörslinje.

Nicci Hernestig skrev ett Instagram-inlägg som beskriver händelsen:

Så mycket som dessa frågor kan kännas som bottenlösa gropar av sorg och ångest just nu, så har jag tilltro till att framtida generationer kommer att se tillbaka på den här tiden och bli förvånade över det mirakel vi kunde skapa. Jag tror fortfarande att den lilla flickan som växer inom mig är det finaste som någonsin har hänt mig, och jag längtar efter henne med hela mitt väsen.

Han har också kommenterat Andreas Deak-skandalen i sociala medier:

Det svenska ordspråket säger: “Livet är vad du gör det till.” “Saker och ting är inte alltid som de verkar. Innan historiens slut är det detta som framtiden kommer att göra. vara som, skriver han. Ta en titt på detta Instagram-inlägg, Nicci Hernestig medverkade i TV4-programmet “Förrädarna” nyligen.

Både “Love Island” och “Paradise” har inkluderat henne, och hon har även medverkat i den tidigare nämnda serien. Vi säger farväl till vinterns och vårens tunga rockar och hej till sommarens lätta, luftiga linnekläder. Vintermånaderna är bästa sändningstid för kläder, från klassiska trenchcoats till de senaste skinny jeansen.

Nicci Hernestig Pojkvän

När sommaren lugnar ner sig inleder hösten dess livfulla färger och rikliga skörd. I detta utrymme ska vi njuta av komforten av höstjackor, ett av säsongens mest omtalade och moderiktiga plagg. Låt oss hjälpa dig att välja de perfekta ytterkläderna för de kommande vintermånaderna, från klassiska trenchcoats till rostiga pufferjackor och fashionabla överdimensionerade typer. Använd oss som en resurs medan du letar efter den perfekta semesterjackan för att passa dina egna preferenser och krav.

Snygga hattar för 2023 års skörd

Hattar är en viktig del av vår garderob eftersom de håller oss varma och visar upp vår individuella stil. De tillåter oss att fritt uttrycka vår individualitet genom deras många former av visuell presentation. Oavsett om vi letar efter en klassisk trenchcoat eller en trendig skinnkappa, har vi inga problem med att hitta de ytterkläder som passar oss bäst. Du kan hitta hattar här i alla tänkbara material, design och nyanser.

Beige trenchcoat

En beige kappa är ett klassiskt val; det utstrålar förfining och hållbarhet. Det är en mångsidig häftklammer som kan bäras med ett brett utbud av ensembler och evenemang. Det är ett måste till varje garderob, och om du bär en runt mens kommer din midja att se fantastisk ut.

Nicolai Hernestigi och Andreas Deak

Nicci Hernestig och Andreas Deak kom på tredje plats på Love Island 2023. De fortsatte festen hemma, där de fick beskedet att de väntar sitt första barn. Men det har slutat nu. Skaffa den senaste versionen av Hänts app just nu för gratis glädje och information! Andreas Deak och Nicci Hernestig gick till sista veckan av Love Island Sweden 2023 tillsammans. Men fältet var starkt, och de lyckades bara komma trea.

De två blev ännu mer förälskade när de kom tillbaka till Sverige från Love Island, och de kunde dela den glada nyheten med oss. Kristin Kaspersen avslöjar verkligheten bakom den kontroversiella diagnosen som ställdes av den kända läkaren Filip Lamprecht. Nicci och Andreas tar motsatta inställning till att bli föräldrar.

Andreas och Nicci meddelade sin graviditet i ett Instagram-inlägg.

Att åka till vår nattflyg ger intrycket av att vi avgår en kylig och dyster vinterdag. Vad som ligger bortom horisonten är totalt okänt. Nu lever vi i en fantastisk värld. Vi träffade varandra för första gången på Love Island. Efter vår tid tillsammans är vi redo att ta oss an världen, och du är den vi vill göra det med.

Stormens slutsats har förutsetts, men nu kommer ett mycket hårt slag. Andreas och Nicci har avslutat sitt förhållande för gott. Både det goda och det negativa som inträffar för oss i livet överensstämmer sällan med våra förväntningar. Min inställning är att oavsett hur illa något kan ha gått snett så finns det alltid en silverkant att hitta.

Saker och ting kan kännas hopplösa för tillfället, men i framtiden kommer vi att kunna se tillbaka och bli förvånade över att vi var en del av något så mirakulöst. För att sammanfatta, skriver Nicci, “trots allt tror jag att min lilla flicka i magen är det bästa som någonsin har hänt mig, och jag längtar så mycket efter henne.” Jag hoppas att du kan hjälpa mig att låta Andreas veta att vår vänskap har upphört med dessa medel.

Det verkar som att även Andreas har bidragit:

Inget i livet blir någonsin som du planerar det. Innan framtiden avslöjas, vad den rymmer. Vi lär oss och växer som ett resultat av allt som händer oss. Här är vi helt enkelt dina genomsnittliga snubbar. Vi är separerade från våra kompisar för tillfället men måste förbli så. Under denna svåra tid ber vi dig att behandla oss med värdighet och medkänsla.

Och detsamma gäller för de andra sista Love Island-paren. Celine Axman, 21 år, och Adrian Podde, 32 år, var de lyckliga vinnarna. Men de var inte bara berusade; de delar också en halv miljon svenska kronor i vinster. Men de sa att saker mellan oss var över nu. Tredjeplatsen gick till 22-åringarna Frida Hartman och Emil Renmarker.

De fortsatte med sina sminkpass i bekvämligheten av sitt eget hem, men så småningom började gnistorna blekna. De berättade för oss att de gick sina egna vägar för några veckor sedan. Det här var ett svårt beslut som vi tog som grupp eftersom vi älskar varandra så mycket och är de bästa vännerna. Vi har delat några underbara stunder och idéer tillsammans. Men för tillfället är detta det bästa alternativet för oss båda, säger Frida. Nicci har varit i kontakt med Hänt, men tills vidare vill hon helst inte kommentera.

Nicci Hernestig Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *