Greg Duplantis Grekland
Greg Duplantis Grekland

Greg Duplantis Grekland – Föräldrarna Duplantis om kärlek: “Blev hjärntvättad” Nu berättar svenska Helena Duplantis hur hon träffade sin amerikanske man, Greg Duplantis. Så mycket i SVT-diskussionsprogrammet Carina Bergfeldt tror hon att hon blev hjärntvättad.

I mitten av 1980-talet träffades Armand “Mondo” Duplantis föräldrar och gifte sig. Både Helena Hedlund från Avesta och Greg Duplantis från St. Paul tävlade i läkarlägret. Jag tror verkligen att jag blir hjärntvättad.

Mina föräldrar var där för att fira jul med oss; Helena Duplantis berättar att hennes mamma tyckte att kaninen som hoppade längre bort var särskilt söt och att den kanske var menad för henne. han sa.

Han sa, “Han kör faktiskt en BMW.” Vet du att vi för närvarande finns i USA? Helena Duplantis insisterar: “Du behöver inte betala om han kommer ut med dig på en dejt.” Vad betyder “Var som i Dallas”? Båda personerna beskriver sig själva som fullständiga motsatser när det gäller karaktär och utseende.

Greg Duplantis är tränare för “Mondo” och arbetar även inom oljeindustrin. Oljeraffinaderierna ligger i Texas, så jag måste resa till Houston och Dallas. Det är som TV-programmen Dallas och Yellowstone som alla tittar på just nu.

Uniformerna inkluderar cowboyhattar och stövlar. Återförsäljare brukade göra saker med sina händer, men nu skriver de ner saker på sina servrar, som Greg Duplantis uttrycker det. SVT döpte Gregs frånvarande pappa till “Typisk pappa”; hans namn är EUGENE. Armand Duplantis klarade stavhoppskvalet-provet med glans.

Detsamma gäller inte för Gregs pappa, tyvärr. Han hamnade på SVT när han inte kunde öppna sin iPad för att undersöka Armands initiala hypotes. Det är ett klassiskt fall av en “pappa som kan sin teknik”, säger Armand sarkastiskt.

Gregs mamma fick “Typisk pappa”-behandlingen av SVT. R. DUPLANTIS, ARMAND, Senast uppdaterad kl. 10.57 den 23 juli 2022. Frågan alla ställer om Duplantis, som Philip Gadd ställer: “Kommer det att bli ett världsrekord?” UnmutePauseFullskärm, Nu är klockan 0:23, Tidsperiod: 2:13

Stäng,Greg Duplantis kan inte få sin iPad att öppna. Bild av SVT PLAY. Äntligen kunde de studera humlen. Bild med tillstånd av JOEL MARKLUND / BILDBYRN ,EUGEN. Armand Duplantis klarade stavhoppskvalet-provet med glans.

Detsamma gäller inte för Gregs pappa, tyvärr. Han hamnade på SVT när han inte kunde öppna sin iPad för att undersöka Armands initiala hypotes. Det är ett klassiskt fall av en “pappa som kan sin teknik”, säger Armand sarkastiskt.

Petter Landéns ära Dela Länk till Kopiera, Armand Duplantis var mer pumpad än han anade och förvånade sig själv. Därför såg hans första hopp i stavhoppskvalet på 5,65 ganska oövervakat ut. Duplantis använde en något tyngre stav än han borde ha, men erövrade ändå snabbt höjderna.

Efter det gick han ut för att prata med sin pappa, Greg Duplantis, som också är hans tränare, om vad han hade lärt sig. Det var en komisk vändning där. Greg, som var en bar mygga så att vad han än sa plockades upp av SVT, kunde inte öppna iPaden där de hade filmat rånet. Du kanske hör Armands förklaring till varför han gjorde det i SVT-sändningen.

“Mondo” frågar, “Vet du vad det är för lösenord?” Tryck nu på play-knappen upptill. Greg Duplantis utelämnades från SVT:s filmmaterial. Armand krossade scenariot efter kvalet. Det är mammas iPad, och han kan inte lösenordet. Han försökte öppna den med ansiztsigenkänning, men det hade han inte programmerat in, så det fungerade inte.

Greg Duplantis inser att så är fallet. Därför var den iPaden Helenas. Jag kan lösenordet, men jag glömde det där och där. Men det är Helenas, så det är därför det händer. Det kan tyckas vara den viktigaste frågan i vår tid, men Armand hävdar att hans fars tekniska blunder var en välkommen avledning från pressen från en kris.

allt är till det bästa att något hände; det lugnar ner sakerna lite. Det är ett ganska klassiskt fall av “pappa med teknik”. Greg insåg, tillsammans med sin son, att han hade blivit ansvarig för honom. Gregs reaktion på Duplantis hyllning: “Väldigt betryggande”

Trots teknikbarriären kunde de kika in i tratten och gemensamt dra slutsatsen att Armand skulle byta till en större stav. Han bröt sig igenom sin andra höjd (5,75), och väntar nu på det slutliga resultatet över natten, till måndag på svensk tid.

Nu ska vi gå hem, äta, vila lite och koppla av. Se till att han är förberedd för den stora matchen. Och jag tror att han blir bra snart. Greg säger: “Han är riktigt stark.”

Armand vet att han är i klartext. Jag tror på mina förmågor och mina mål. Samtidigt förstår han värdet av att få sin pappa, Greg, att hoppa på lärkan. Han blir ännu mer upparbetad än jag innan en match, men han har alltid stor tro på mig. Det är otroligt betryggande att ha honom här och att känna hans enorma inflytande på mitt liv.

BERLIN. Ett första Facebook-meddelande utlöste hela händelsen. Sedan var det snabbt gjort. Snabbare än någon kunde ana. Det här är historien om hur 18-årige Armand Duplantis blev Sveriges nya stavkung och bäst i hela Europa.

Världsrekordhållaren Renaud Lavillenie har sagt: “Jag är stolt över honom.” Ett av husen i Lafayette, Louisiana, flaggar med svensk flagg på sin gårdsplan. Det här är platsen där Armand Duplantis föddes och växte upp.

Han är amerikansk, men han talar också svenska. Greg, pappan, är en före detta stavhoppare och Helena, mamman, var en av Sveriges bästa mngkampare på 1980-talet och använde då efternamnet Hedlund. Det finns en stavhoppsmatta utanför huset. Det är i det området där hans “Mondo” blomstrar.

Greg Duplantis Grekland

Han satte sitt första världsrekord i åldersgruppen när han bara var sju år gammal. Sedan fortsatte han att förbättra sitt spel tills han var bäst i världen i sin ålder. Om USA ville att han skulle spela för deras landslag skulle han göra det. Okej, förstår.

Men så kom det där Facebook-meddelandet. Efter att ha fått ett Facebookmeddelande bestämde han sig för Sverige. R. DUPLANTIS, ARMAND Släpptes den 13 augusti 2018, klockan 18:41. Sedan var det snabbt gjort.

Snabbare än någon kunde ana. Det här är historien om hur 18-årige Armand Duplantis blev Sveriges nya stavkung och bäst i hela Europa. Ludvig Holmbergs ära. Dela. Länk till Kopiera. Ett av husen i Lafayette, Louisiana, flaggar med svensk flagg på sin gårdsplan.

Det här är platsen där Armand Duplantis föddes och växte upp. Han är amerikansk, men han talar också svenska. Greg, pappan, är en före detta stavhoppare och Helena, mamman, var en av Sveriges bästa mngkampare på 1980-talet och använde då efternamnet Hedlund.

Det finns en stavhoppsmatta utanför huset. Det är i det området där hans “Mondo” blomstrar. Han satte sitt första världsrekord i åldersgruppen när han bara var sju år gammal. Sedan fortsatte han att förbättra sitt spel tills han var bäst i världen i sin ålder.

Om USA ville att han skulle spela för deras landslag skulle han göra det. Okej, förstår. Men så kom det där Facebook-meddelandet. LÄS MER: Berlins gyllene framgång förkunnas runt om i världen. Jonas Anshelm, tränare för juniorlandslaget, var medveten om Armand Duplantis bakgrund i USA. Och han bad också om att få veta att “Mondos” mamma var svensk.

Ja, hans storebror Andreas hade redan åkt till Sverige. Jag tänkte att det fanns en chans att även lillebror Andreas skulle vara intresserad, som Anshelm berättar, så jag skrev till honom på Facebook. Armand Duplantis svarade riktigt snabbt.

Han åt mitt nej. Men jag upprätthöll kommunikationen med hans far, Greg, och vi utvecklade en riktigt hjärtlig vänskap. Jag tror verkligen att det hjälpte mycket, säger Jonas Anshelm.
Greg insåg, “här har vi direktkontakt med förbundskaptenen!”, Och USA har ett annat tillvägagångssätt för att kvalificera sig för magisterexamen.

Jag är också medveten om att Andreas pratade med “Mondo” om sina erfarenheter av att tävla för Sverige, och att både han och hans mamma Helena var ganska entusiastiska över möjligheten. Till sist sa Gregs pappa: “Mondo har bestämt sig. Han vill tävla för Sverige.

För bara några veckor sedan tävlade han i sin första turnering med hjälp av blå- och gulddraget. Java Virtual Machine i Kalifornien 2015. Och det avgjordes med en guldpjäs, utan tvekan. Det händer oftast när Armand Duplantis hoppar på stolpen.

Tre år senare har han lagt till ytterligare tre guldmedaljer till sin lista över prestationer. Han hade det finaste halsbandet draperat runt halsen. Efter EM 2018 i Berlin är “Mondo” just nu inne i bankvalvet och hämtar sina vinster. Han bär på en oändlig utmaning inom sig själv som han kommer att minnas för resten av sitt liv.

Han vann $6 000,00 första gången han spelade blackjack i sitt liv. Sedan, på sitt första försök, fick han 6,05 också. Jag kan bara svenska än så länge just nu, så jag får avkorta det här. Dessutom rinner munnen av sig själv men hjärnan kan inte kontrollera vad den säger. Duplantis säger att allt kommer att vara en fråga om ord.

Bredvid honom står hans idol, Renaud Lavillenie, som har stöttat honom hela vägen till toppen. Första gången jag träffade honom kunde han knappt hoppa fyra fot, men nu kan han klara sig sex fot och fem tum innan han glider förbi mig. Jag är verkligen stolt över honom; han är som en bror för mig, säger Lavillenie.

Aldrig tidigare har jag varit så glad för att någon ställer upp i en tävling för mina vägnar. Det var fest i Avesta samtidigt. Lars-ke och Ingrid Hedlund håller fortfarande hand många timmar efter den dramatiska EM-finalen.

Det bestämdes att “nu blir det väl en reaktion” efter att han klarat den sjätte kilometern. Men han kunde höja sig ännu mer och hoppa framåt med stor aplomb, som Lars-ke Hedlund uttrycker det.

Greg Duplantis Grekland
Greg Duplantis Grekland

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *