Alexandra Bring Pojkvän

Alexandra Bring Pojkvän
Alexandra Bring Pojkvän

Alexandra Bring Pojkvän – Snart var hon redo att börja styrketräna. Alexandra besöker nu gymmet allt från fyra till fem gånger varje vecka i jakten på sitt nästa självpåtagna träningsmål.Det häftiga är att det alltid finns något att arbeta mot, och jag kan känna mig säker på att jag har förbättrats som person när jag lyckas med utmaningar som jag tidigare inte lyckats övervinna. Jag har inga konkreta mål mer än att förbättra mig på alla områden och bli mer motståndskraftig.

Ersboda uppvuxen

Alexandra växte upp i Ume på Ersboda. Hon brukade träna gymnastik och spela innebandy då. Hans pappa tävlade i bodybuilding och försökte få Alexandra intresserad av styrketräning.
Han försökte få oss att gå till gymmet, men eftersom jag var ung och envis gick det dåligt, som Alexandra klagar.

Att lämna sin hemstad Homestead för Stockholms stad var ett beslut hon tog för över två år sedan.
Jag kände mig sugen på att prova något annat. Jag tillbringade mycket tid i Stockholm och började känna mig som mig själv igen. När jag kom tillbaka till Umeå sträckte jag ut mig.

Träning och hälsa har blivit en integrerad del av Alexandras liv, även utanför gymmet, under den korta tiden efter att hon övergett sina nyårslöften. Om två veckor börjar hon läsa en kurs om mat och kost, som kan fungera som startskottet för hennes framtida karriär.

Det är svårt att förutsäga framtiden, så jag tar bara det som kommer i min väg. Med tanke på att många kvinnor har ett ohälsosamt förhållande till mat tror jag att kost och träning är av största vikt. Många människor äter inte för att de tror att de kommer att krympa, och jag skulle vilja hitta ett sätt att ändra på det.

Hon använder sin blogg och sitt Instagramkonto för detta ändamål, där hon lägger upp bilder på sig själv när hon tränar på glas och sand. Över 70 000 personer hade följt kontot sedan föregående vecka.Jag har undrat varför jag hade så många följare. Jag tror att det beror på att jag är en relaterbar alla.

Bra resultat

Alexandra får ständigt feedback från männen som följer henne på nätet.Detta är ett mycket positivt svar. Många människor som kämpar med ätstörningar har berättat för mig att det har hjälpt dem att övervinna känslor av stress och press att se bilder på mig när jag äter.

Även om jag inte kan stoppa dem fysiskt, är jag glad över att kunna vara till hjälp i rätt riktning.
Jag vet inte säkert, men jag tycker det är jättebra. Bättre att det redan är inne att vara vältränad än inte alls. När du tränar kan du upptäcka att dina matvanor förbättras och att du har mer energi. Tillsammans med sin pojkvän Erik Forsgren, en professionell modell och stjärna i sociala medier, väntar Victoria på att deras första barn ska födas.

Victorias över 800 000 Instagram-följare har delat med sig av spänningen över hennes graviditet, och hon har skrivit på sin blogg att hennes man är säker på att det finns en liten bebis i hennes mage. Något som de märkte vid den senaste rutinmässiga judopasset missades. Vi hittade det perfekta dödningsnamnet och har kallat hunden det i minst två månader nu.

Nu har paret avslöjat “nyheten” att det bara är en liten flicka som de faktiskt anar. Trots det upplevde jag ett kort ögonblick av panik när vi äntligen bekräftade det. Lite hjärtesorg från den lilla pojken vi lämnade kvar där tror jag, haha. Så här är ett tips: gå inte in där, utan tänk istället på ett neutralt namn eller ett roligt namn att kalla bebis innan du ser drottningen.

Kungen spelar ingen liten roll i våra liv oavsett hur du skär den.Metro Mode önskar Victoria och Erik lycka till under graviditeten och ser fram emot att välkomna sin lilla tjej till världen.Victorias nya spännande resa går att följa här på hennes blogg och Instagram.

Alexandra Bring Pojkvän

Alexandra Bring och Victoria Törnegren, två inflytelserika människor i världen, blev båda gravida inom några veckor från varandra. Victoria Törnegren berättade att hon och den inflytelserika personen Erik Forsgren väntade barn först. För bara några veckor sedan kom nyheten att även Systar Alexandra ivrigt väntar på att hennes lilla pojkvän ska komma.

John Guidetti, en spelare för AIK, sågs på Summer On Festival i Bstad redan i juni. Han var där tillsammans med ett antal inflytelserika personer, däribland sin syster Sanna Guidetti.Influencers var bland andra Bianca Ingrosso och Rosanna Charles; denna händelse fångades på film och fotograferades, och mycket har sagts om den sedan den inträffade.

Festivalframträdande av Guidetti och Ingrosso

Bianca Ingrosso har försökt dölja en person i bakgrunden av en bild som hon lagt upp på Instagram med hjälp av en sol-emoji. Denna person, som John Guidetti, sporttatueringar på båda armarna.Ett av Sveriges största träningsbloggargäng, 32-åriga Alexandra Bring har tävlat i bland annat TV4:s Gladiatorerna. Men idag är hon mest känd för sin karriär som influencer, samt podcasten Two Systers and a Podcat, som hon är värd tillsammans med systern Victoria Törnegren.

Och ändå är Alexandra enorm på Instagram. Över en halv miljon människor följer hennes dagliga bedrifter där.Alexandra är redan mamma till två småbarn, så det är väldigt tydligt att familjen behöver lite syskon. Alexandra Bring och Victoria Törngren, två svenska supermodeller, är på topp just nu. Hundratusentals killar följer deras bloggar, Instagram-konto och kollektiva podcast. Nu kan hon gå igenom sina favoritböcker hemma.

Med över 600 000 Instagram-följare har 28-åriga Alexandra Bring en av de största fitnessbloggarna i Sverige. Hon har tävlat i Tv4:s Gladiatorerna och har en egen klädlinje, Bring Sportswear. Alexandra bor för närvarande i den Stockholmslägenhet som hon och hennes sambo flyttade in i året innan med sin 11 månader gamla dotter Lou. Alexandra har beskrivit det som sitt drömhem på sin blogg, komplett med stickstuckaturer, ett fullt fungerande kök och ett vackert blomsterarrangemang.

Jag älskar att komma hem; det är den bästa känslan i världen. Jag har svårt att resa eftersom jag saknar mitt hem. Jag får ett sånt lugn av att bara vara i vår lägenhet, säger Alexandra.Tillsammans med Jotex, Alexandra Bring och Victoria Törnegren.Deltagare i en kampanj för Jotex fick hjälp med att möblera sina hem. När Alexandra tyckte att matsalen var kall och opersonlig stängde hon dörren.

Health and fitness influencers, eller Gör. Alexandrabring.se är bloggen han driver, och hans Instagramkonto @alexandrabring har 607 000 följare och en tvåsysterpodcast. Vänligen bär ditt varumärkes baskläder. Jag tävlade i TV4:s Gladiatorerna.

Matsalen är hjärtat i vårt hem och det vi engagerat oss starkast för. Vi valde att måla rummet vitt eftersom ljuset från bursprket är så himmelskt. Ända sedan vi började leta efter ett boende har vi fantiserat om att ha en plats där alla kan sova bekvämt så att vi kan bjuda runt våra vänner och familj. Ta och gå ganska lätt, säger Alexandra.Victoria Törnegren, 27, är en mode- och resebloggare med fler följare än sin syster. Hon bor tillsammans med sin inflytelserika pappa Erik Forsgren och hans snart 11 månader gamla dotter, Ellie.

Victoria och Erik inreder sitt hem tillsammans och arbetar ofta i en mängd olika stilar och inkluderar vintageelement.Vardagsrummet fungerar som vårt nervcentrum. Det är där vi gör allt vårt dagliga liv, från att arbeta till att göra saker till att äta till att titta på TV med våra barn. När vi är hemma, säger Victoria, spenderar vi den stora majoriteten av vår tid i sängen.

Det luftiga utrymmet var dekorerat med runda rosa mattor, en plyschvit matta och en rund marmorskiva. Slängkuddar och filtar ger en avskild atmosfär. Magdalena Graaf lämnar gärna sin lägenhet i Djursholm för att njuta av stadens öppna gator. Folkes gamla rigg är nu ett andra boende och fungerar dubbelt som ett mobilt kontor.

Hon och hennes kompis köpte bilen sommaren 2022 och det var en Volkswagen Transporter som var sex år gammal. Sedan dess har det blivit många resor till svenska smultronboplatser på platser som Gotland och Baltikum. Före och efter: husbilens makeover.

Människor har fått en välbehövlig ansiktslyftning. Magdalena har ökat mystiskheten i situationen med enkla medel och inuti med mjuk kuddar, plädar och rislampor.Drömfångare, skrymmande trädgårdsmästare och lättsvingande insekter finns i fönstren.Mitt i oktober föregående år gick fitnessinfluencern och profilhållaren Alexandra Bring.

Alexandra Bring Pojkvän
Alexandra Bring Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *