Towa Carson Sjuk
Towa Carson Sjuk

Towa Carson Sjuk – På måndag fyller Towa Carson 85 år. Nu berättas den berömda sångcykeln om ålder, beslutet att sluta sjunga och sökandet efter Bengts mördare. Den har en fruktig, kvardröjande smak som inte försvinner. Jag tror att det kommer att bli mycket värre snart. Redan på 50-talet fick hon kritik för sitt arbete och “De tre klockorna” blev en av hennes första bästsäljare.

Towa Carson var en populär svensk sångerska på 1960-talet; hennes låtar “Alla har glömt”, “Varför är solen s röd?” När jag fyllde 80 proklamerade jag stolt: “Jag blev i alla fall 80.” Människan är gammal nu, och jag, för en, är mer än lite trött.

Jag klarar mig dock bra överlag även om jag har lite muskelmassa och liknande. Känner du någon speciell känsla när du tänker tillbaka på ditt yrkesliv? – Melodifestivalen har varit fantastisk hela tiden. Förra året blev jag invald i Eskilstuna Sports Hall of Fame. Det var en fantastisk upplevelse, men det markerade också slutet på min spelarkarriär.

Sedan dess har jag inte sjungit, och jag har inte för avsikt att göra det igen. Towa Carson och Lasse Lönndahl blev kända namn i mitten av 1960-talet. Inspirerande duetter som “Visa mig hur man gr hem” och “En lilja är vit” var bland de många hits som den duktiga radarduon gjorde när de turnerade tillsammans. Det var en oerhört glad period. Han är en fantastisk vän och vi har aldrig haft några meningsskiljaktigheter, men vi hör fortfarande av varandra varje tisdag.

Men det är så tråkigt att vi aldrig träffas; Jag äger en bil men vägrar köra på motorvägen. Till skillnad från sin musikervän och kollega Siw Malmkvist, fick Towa Carson karriärutmärkelser från både Tyskland och USA. Jag var orolig för att sätta mig där ute, och ibland undrar jag varför jag inte tog steget. Paul Ankas chef var också på plats, men jag vägrade träffa honom av respekt för min mamma. Jag frågade inte, och jag vet inte vad som var roligt, men jag har varit oerhört frånvarande och möjligen lite för mycket hemsk.

Du har enligt uppgift hoppat av turnélivet?

Det var ett stort företag med liten utdelning. På den tiden, när vi gick till campingplatserna, fanns det inte några särskilt trevliga rum tillgängliga. Vi hade tre rum varje natt som vi kunde använda, och jag sov i bilen varje gång vi var där. Towa Carson förlorade sin livskamrat Bengt Anlert för tre år sedan. De träffades äntligen 1957 och höll ihop i mer än 60 år.

Den har en fruktig, kvardröjande smak som inte försvinner. Jag tror att det kommer att bli mycket värre snart. På kvällarna är jag vanligtvis ensam och det finns ingen att prata med när jag tittar på tv. Det är ganska mörkt, och det är definitivt inte kul. Vår hund Loka lämnade oss tre veckor efter att Bengt gjorde det.

Vad gillade du bäst med Bengt?

Bengt var trevlig att vara med; han var hjälpsam och pålitlig. Han var en riktigt bra kille. Alla aktier presterar dock inte som en rak linje. Ni hade sett några rastplatser längs vägen? – Med ett ord, ja. Men vi var på god fot med varandra till slutet. Vi hade faktiskt en fantastisk tid. Towa och Bengt ville desperat ha en familj, men de förlorade båda sina barn vid olika tidpunkter.

– Vårt första barn levde bara några dagar, men han eller hon var redan utrustad med en hjärtfel. Idag skulle lögnarna ha fixat det. Våra andra barn var redan döda när han kom ut. Jag vet inte vad som hände, men jag sprang ner för ett trapphus några dagar innan jag skulle föda. Vid den tiden behandlades ingen någonsin på samma sätt två gånger; istället skulle läkarna bara säga åt dig att försöka igen om du misslyckades första gången.

Vi hade våra hundar med oss genom allt, så allt blev bra. Men jag kan inte låta bli att undra hur mitt liv skulle se ut om jag hade blivit välsignad med en 60-årig son och kanske till och med några barnbarn. Hur ser du för dig den omedelbara framtiden? Jag vet inte om det finns så mycket framtid för mig, så jag tar bara saker dag för dag. Men jag skulle nöja mig med att bara bo här och mata mina fåglar.

Det är lugnt och vackert, och jag har underbara morföräldrar som hjälper mig. Det kunde inte bli mycket bättre för mig. Lasse Lönndahl gick bort i en mogen ålder av 94, som Towa Carson minns. vännen På morgonen den 2 april gick artisten och tonikonen Lasse Lönndahl bort vid en ålder av 94 år. Towa Carson, modell och konstnärsmusa, har öppnat ut om sitt förestående erkännande i en ny intervju med Dagens nyheter. Hon berättar att Lasse var ganska snäll mot alla.

Towa Carson Sjuk

På eftermiddagen den 2 april fick vi besked om att artisten och skridskoåkaren Lasse Lönndahl hade gått bort vid 94 års ålder. Ikonen, ofta kallad Sveriges första riktiga popikon, gick bort på morgonen den 26 december. Den dödliga sjukdomen var bara kort. -levde. Nu har de som minns honom mest ont för honom: hans vänner, familj ochkollegor från Sverige.

Malin Berghagen säger om Lill-Babs i I RAMPLJUSET, “Mycket osäker till utseendet. Lasse Lönndahls omfattande karriär Lasse Lönndahl växte upp på 1930-talet, en tid av stort ekonomiskt elände. Han var en av tre syskonskara som bodde på en institution i Stockholm. för barn kallade ett ”barnrikehus.” När Lasse var barn övergav fadern familjen.

Den musikaliska karriären och intresset började när de var små. Han har dykt sedan han var 11 år gammal. Hans medverkan i amatörrevyn “Vi som vill opp” i Kina, Stockholm, är det som ledde till hans upptäckt. 1949 släppte Lasse sitt första album, Tangokavaljeren, och blev Sveriges svar på Frank Sinatra. Ungdomarna steg fram och visade sin förtjusning. De jagade ner mig direkt efter att jag gick.

Vissa ville ha en frisyr till mig, sa han i en intervju med Dagens nyheter 2013. Lasse Lönndahls söta (och snygga) framtoning bidrog till att göra honom till en fanfavorit. Lasse Lönndahls söta (och stiliga) utseende bidrog till att göra honom till en fansfavorit. På 50-talet jobbade han riktigt hårt. Han var känd som “Sveriges hetaste artist” och skulle ofta uppträda i folkparker och på ltlistorna.

Under sin karriär har han spenderat totalt 37 veckor i toppen av de svenska topplistorna. Han publicerade 38 verk, och över en miljon exemplar av dem såldes. Låt oss ta lite Midnight Slango och några Amsterdam Tulpas när du kommer hem från jobbet. 1970 drabbades han av ett förödande personligt slag när hans dotter Malin och hennes mamma var inblandade i en bilolycka.

Som ett resultat av sin extrema oro och medias obevekliga jakt på honom bestämde sig Lasse för att spontant resa till USA i jakten på personlig frid. För sina “enastående insatser för svensk kultur” tilldelades han Illis kvorummedaljen 1993. Jag sjunger inte längre ett solo för mig själv. När jag tittar på andra artister på tv kommer jag ofta på mig själv med att tänka:

“Vad skönt att slippa det här!” Lasse Lönndahl Lasse Lönndahl beskrev sig en gång som “alltid glad och positiv.” Han satte de saker som uppfyllde honom först, vilket hjälpte hans karriär. Towa Carson, en god vän och artistkollega, berättar om Lassies personlighet och talang i en ny intervju med Dagens nyheter. Här är 5 saker om Lasse Berghagen som du kanske inte vet. Kolla in det här klippet!

Vi träffades genom vårt ömsesidiga intresse för skidracing i början av 1960-talet, och vi simmade tillsammans och gick på turnéer tillsammans under 1971 och blev nära vänner längs vägen. Hon berättar för tidningen att de höll kontakten och att han ringde henne varje vecka vid halv tre-tiden hela året.

Towa Carson Sjuk
Towa Carson Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *