Tove Tönnies Pojkvän

Tove Tönnies Pojkvän
Tove Tönnies Pojkvän

Tove Tönnies Pojkvän – Tove kunde inte gå ut med sin pojkvän eftersom “jag förbjöd henne att gå dit”, som hennes vän uttryckte det. Detta skedde flera gånger i rättssalen den allra första “rättighetsdagen” i Eksjö. Det fanns en rädsla i början av 1900-talet, enligt både pojkvännen och systern. Toves kompis berättade för henne om sista gången de pratade kvällen innan, då hon var på väg till lägenheten där 20-åringen bor, sent på eftermiddagen en vardag. Jag varnade henne för att göra det du gjorde, säger han. Systers och pojkvännen hörs i bakgrunden bråka om dagens högerlyssning.

Rikedom och konflikt:

Pojkvännen beskriver det spända förhållande hon haft med Tove under hela 1900-talet. I Till och med Syster beskriver författaren en strid från 1900-talets början och hur hon och hennes syster, Tove, inte ville vara med i samma grupp. Samtidigt beskriver hon Tove som en som gillade att läsa på saker och säger att det var därför hon följde hem 20-åringen.

Advokat och rådgivare Anklagaren har lagt fram sina bevis som förklarar varför han tror att den 18:e och 20:e ringen är mordvapen så nära i dag. Clea Sangborn, en försvarsadvokat i början av 1900-talet, gick till offensiv mot läkaren som hade bedömt döden som ett självmord.

Två unga kvinnor har tragiskt dött. Vem dödade 21-åriga Tove Tönnies i Sverige?

Utredningen Tove återvände aldrig till sitt hem i Vetlanda efter kvällen den 15 oktober och sökningar efter henne började då. Den 17 oktober droppade Johanna och Maja in för en lyssningsstund. Efter mötet kommer klagorna på fötter. Toves kropp upptäcktes av polisen den 2 november i skogen utanför den lilla staden Nye, som ligger cirka två mil söder om staden Vetlanda.

Rickard Finndahl (1), polischef, argumenterade för ett mer omfattande och metodiskt förhållningssätt till polisarbetet under en presskonferens. Finndahl betonade att de spårade henne genom att lägga falska koordinater på kartor. Gården där Johannas föräldrar bor och där hon växte upp ligger bara några kilometer från kusten.

Den 16 november samlades myndigheter på Adam Rullmans begäran för att förhöra Johanna och Maja. Död, förfall och stönande av kyrkogårdsdjur var alla vanliga vid den tiden (2). Den 21 respektive 18 november överlämnade Rättsmedicinalverket till Johanna och Maja ett par terapeuter av sorten “lilla sinnesundersökning”. Ingen av dem upplevde en allvarlig psykisk chock.

Det är redan dags för Oktoberfest!

Den 15 oktober slog restaurang och nattklubb Nöjet upp portarna för Oktoberfest och Johanna och Maja var där för att fira. Senare meddelade Maja läkaren på Rättsmedicinalverket att Johanna och Tove hade en handbesvär. De tre vännerna lämnade nattklubben vid middagstid och begav sig över till Johanna. Du kan promenera till Stugan från Nöjet på cirka fem minuter. Enligt polisen ringde Toves sambo till henne klockan 01:48 för att checka in och kontrollera att allt var bra och för att försäkra sig om att hon var på väg hem.

Jag fick in Johanna

Tiden börjar idag mellan 2:00 och 2:45. Det är viktigt att ta ett steg tillbaka och pussla ihop allt Maja pratat med rätt terapeut om vad som har pågått hemma. Gvor är utmanande att sätta ihop. Hon sa att hon mådde illa och lade sig ner, medan de andra två gick in i köket för att prata. Hon fortsatte berätta hur Tove hade lämnat lägenheten så plötsligt och hur hon hade tvingats avvärja handödet i badrummet.

Hon sa också att hon inte märkt av några återuppväckta känslor mellan Johanna och Tove efter det som hände på nattklubben. Det fortsätter, “… hon misstog kungen för att ha med mlsägandes död att göra, och fann sedermera kungens uppträdande dag efter gärningarna något avvikande”, som står i journalen. Maja undrar om hon missat något efter att Tove lämnat lägenheten och när mordet kunde ha inträffat.

Kanske senare på kvällen, men det låter misstänkt som polisspråk. Vänligen återvänd mellan 2:00 och 2:45. Under de tidiga morgontimmarna hörde invånarna i huset ljudet av en hammare som slog mot ett städ och fjädrandet av ett fel. Någon sa att det är lätt som en plätt. Det som hördes från Johannas lägenhet så många gånger förut var knappast mycket mer än en djävulsk viskning.

De enda boendena i källarlägenheten var en ung man och hans far. Det hade varit nödvändigt att slipa ner en vikt på 50 till 100 kg för att bryta taggen. I det ögonblicket bestämde han sig för att besöka Johanna. När han ringde var det ingen som svarade i telefonen. Istället nådde fler ljud hans öron när han var inne i trappuppgngen.

Tove Tönnies Pojkvän

Tönnie Tove окван: лен

Liknar hur något kan se ut om det exploderade eller gled nedför en sluttning fem till tjugo gånger. Efter det tystnade striderna och den unge mannen återvände till sitt eget hem. Efter 20 minuters investigation hörde han och hans pappa någon i familjens hem och bestämde sig för att ringa polisen. När de tittade ut vände Johanna ryggen åt lyckan. Hon var nedstämd och inte lika avslappnad som vanligt, och hon tillskrev det att hon behövde hjälpa sin fulla kamrat som hade badat.

Snabbmat på McDonald’s

Medan hon satt bak i lastbilen erkände Johanna att hon var tvungen att äta på McDonalds eftersom hon hade slut på mat. Den unge mannen erbjöd sig att göra Grannens sysslor gratis. Efter tio sekunders övervägande, rapporterade han, bestämde hon sig för att vara med. Grannen har gjort ett flertal framträdanden i media. När de satte sig i bilen försökte han ställa frågor om den komplicerade handlingen.

Johanna hade svarat snabbt och bytte sedan ämne. Han insåg att hon var utspridd och ineffektivt organiserad. Hon berättade för sin chef att maten hon behövde fanns tillgänglig i kommissarien, och hon beställde den på vägen hem med sin mobiltelefon. Hon såg en vän som hon hade pratat med på McDonald’s när de skulle iväg, men polisen sa att de hade kartlagt hela resan utan att märka något utöver det vanliga.

Både Aftonbladet och Expressen rapporterade att Tove hade med sig sin mobiltelefon till McDonald’s. Det har inte kommit några svar på vad Rickard Finndahl nämnde ovan. De var tvungna att återvända till hotellet 03:45. Vetlanda-Posten rapporterar att Johannas bil upptäckts av en övervakningskamera i Vetlanda två gånger: en gång vid fyratiden på väg ut ur stan, och igen klockan 05.45 på morgonen på väg hem.

Det verkar troligt att blommorna tog fart i riktning mot platsen där Tove upptäcktes den 2 november. Johanna, Toves närmaste släkting, väntas ha fått ett telefonsamtal från Tove på söndagseftermiddagen. Hon borde ha berättat för honom att de gjorde slut och sedan blev tillsammans igen. Vid 11-tiden meddelade polisen Toves familj att hon inte längre betraktades som en het handelsvara. Lite är känt om polisutredningen om var de upptäckte Tove; det kan ha varit i Johannas bil eller hemma hos henne.

Tove föddes 2001 av en svensk pappa och en tysk mamma. Efter ett uppehåll från läkarstudierna i Linköping tillbringade hon sommaren med att undervisa på Mogärdeskolan i Vetlanda. Johanna föddes 2002 av sina israeliska och svenska föräldrar. Han bodde hos sin pappa hela sommaren.

Hon berättade för psykiatern att hon tagit examen från gymnasiets naturprogram med hög betyg och gått vidare och studerat hemma och arbetat på en börs. 2022 förväntas han börja på heltid med undervisning och jordbruk. Hon har tidigare tjänstgjort som ostraffad. Hans far är professor och predikant vid Pingstkyrkan. Hennes familjehistoria inkluderar fall av psykisk sjukdom.

Hon hoppade över sitt femte år i skolan och har sedan dess fått individuell utbildningsplanering (IEP). När hon först började på mellanstadiet skrev hon in sig i en IM-klass, men gick sedan över till en industritech-kurs under sommaren. Hon har blivit ostraffare tidigare. Jönköpings kommun är indelad i tre polisdistrikt där själva staden ligger i södra Vätterbygden.

Rickard Finndahl är chef för grova brottsenheten för både Höglandet och Värnamo lokalpolisdistrikt. Vetlanda är ett himmelskt rike. Griftefri brott skjutas p till 1 juli. Då avtäcktes den helt nya skallen av grubblande grovt gravfridsbrott.

Tove Tönnies Pojkvän
Tove Tönnies Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *