Tina Turner Dödsorsak
Tina Turner Dödsorsak

Tina Turner Dödsorsak – Tina Turner är en sångerska, låtskrivare och dansare som har kallats “en av de största sångerskorna genom tiderna” av Rollingstone magazine och “drottningen av rock and roll.” Men hon är mer än så – hon är också en skicklig schackspelare. Turner började sin karriär 1958, och sedan dess har hon blivit en av de mest inflytelserika sångerskorna genom tiderna. Singas privatliv är lika fascinerande som hennes professionella.

Biografi och ålder av Tina Turner

Medan resten av världen har lärt sig att känna igen henne vid hennes artistnamn, Tina Turner, föddes hon som Anna Mae Bullock den 26 november 1939 i Nutbush, Tennessee. Tina Ruby Aillene växte upp med att sjunga i kören med sin storasyster. Hon gick på Flagg Grove Elementary och sedan Carver High. Men hon tog faktiskt examen från Sumner High School.

Efter att ha träffat Ike Turner och hans band, Kings of Rhythm, för första gången på en klubb, fick hon möjligheten att arbeta med Ike, som hon senare gifte sig med. Hennes solokarriär, som började 1974 med släppet av Tina aktiverar landet, var där hon hade sitt största genomslag. 1974. När skivan kom ut var hon fortfarande medlem i Ike & Tina Turner Revue.

Även om hennes debutalbum inte var särskilt framåtsträvande, fick hon ett betydande inflytande med sin release av Acid Queen 1975. Efter albumet lämnade hon sin grupp och släppte Grov (1978) och sedan Love Explosion (1979) utan något framåtblickande uttalande som binder hennes kredit till sig själv. Hans efterföljande album, Private Dancer (1984), blev en stor framgång, liksom de som följde det.

Böcker som Every Rule Is Broken (1986) och Twenty Four Seven är ett måste att läsa. Tina har fått många utmärkelser under sin musikaliska karriär. Hon har nominerats till 25 Grammys och vunnit 11. Hon har också vunnit 3 American Music Awards, 7 Billboard Year-End Charts Awards och 3 IFPI Platinum Europe Awards, bland många fler. Hon är den första artisten som listade topp 40 på 1960-, 1970-, 1980-, 1990-, 2000- och 2010-talen och har blivit invald i Hollywood Walk of Fame, Grammy Hall.

Denna vackra singalong har skänkts två gånger. 1962 knöt hon knuten med Ike Turner, vilket markerade början på hennes första partnerskap. Första gången de träffades var 1955, när hon var 16 år gammal, på St. Louis ‘Club Imperial. Efter att han övertygat henne att gå med i hans band utvecklade de två ett romantiskt förhållande.

Dessförinnan hade Ike blivit väldigt beskyddande av sin mammas fru av rädsla för att hon skulle överge honom. Ike motiverades av mer än bara hat mot henne. Hon bestämde sig 1976 att hon var klar med företaget och fick en skilsmässa som avslutades 1978.

Många år efter att de hade gått skilda vägar fortsatte Turner att försvara sig mot sin exman, som hon önskade att ha en turné med trots hans varningar. Om man ska tro låten så var Ike Turner inte den sortens man som någon kunde förlåta och släppa tillbaka in i sina liv. På frågan om hon fortfarande tänker på sin exman från 2007 erkände hon i en intervju att hon gör det.

Mannen som efterträdde TinasMake efter Erwin Bach namngavs. Även om paret träffades för första gången 1985, var det inte förrän 1986 som de faktiskt började dejta. Efter att ha varit tillsammans i många år som ett älskande par, bestämde sig Tina och Bach, en musikproducent, för att gifta sig 2013. Att Erwin är 17 år äldre än sin syster, men de förblir nära vänner, är något av det mest spännande. om deras vänskap.

Trots att hon inte har några barn med sin nuvarande partner har hon två biologiska barn och två adoptivbarn. Hon hade en affär med Raymond Hill, och det var så hon fick sitt första barn, Craig Raymond Turner. Tyvärr gick Craig bort 2018 av vad som tros vara självmord efter att ha drabbats av en självförvållad krossad skotte.Ronald Renelle Turner är den andra av Ike och Sandra Turners barn.

Värt netto

Tina Turner har funnits ganska länge och har uppnått mycket inom sång, dans och saxofon. På grund av detta har hon inte bara berömmelse utan också en enorm förmögenhet, med ett nettovärde som uppskattas till 250 miljoner dollar. Reynolds gick med i Commodores 1983, två år efter att bandledaren Lionel Richie hade slutat. Han föddes i Cincinnati, Ohio. Han spelade en korsinger i avsnittet “Nightshift” och soundtracket med samma namn.

Några år senare, 1987, rekryterade Earth, Wind & Fire honom som deras gitarrist och sångare. Reynolds tid med det massiva discobandet sträckte ut sig och gav stor utdelning. 1994 nominerades han till en Grammis i kategorin R&B för sitt arbete med gruppen på låten “Sunday morning”. 2002 lämnade Reynolds gruppen.

Sheldon var en fantastisk textförfattare, musikproducent och en varm, omtänksam människa. Philip Bailey, sångare för Earth, Wind & Fire, sa i ett inlägg på sociala medier, “Han kommer att bli ensam.”Det har inte hörts något om en död. Kroppen av Tina Turner, 78.

Tina Turner Dödsorsak

Hon var tidigare gift med Ike Turner, som gick bort den 12 december 2007 vid 78 års ålder. Och de delar en 57-årig son som heter Ronald Renelle Turner. Craig Raymond Turner nådde en ålder av 59. Rock and roll-pionjären Ike Turner har gått bort; han är mest ihågkommen för filmen där Laurence Fishburne klädde sig till Turner och förgrep sig sexuellt på en kvinna.

Även om inga specifika mord har kopplats till Ike Turner, tros han vara epidemins ledare. Han var i sitt 76:e år. Ike Turner hade många frågor att svara på – narkoman, jailbird, fru-beater och mannen som var ansvarig för att göra Tina Turner till en stjärna – men det musikaliska avtryck han lämnade efter sig kommer att bli ihågkommen för alltid.

OK, vi säger det bara för att vi är rädda för att Ike Turners tal ska få oss att sova.Det råder ingen tvekan om att Ike Turner revolutionerade musikens grunder. Den första rock and roll-låten, “Rakett 88”, skrevs av Ike Turner. Ike Turner var den första musiker som uppträdde med en sträckt gitarr.

Ike Turners låtar är en sammanställning av tidiga exempel på hiphop som påverkade genrens utveckling. Beyonce har stulit Ike Turners kreativa koncept för Tina Turners pråliga musik. Kommer du ihåg den där Gorillaz-skivan du gillade i några veckor men nu har glömt bort? Det var Ike Turner som spelade piano på den.

Men det är knappast det första alla tänker på när de hör Ike Turners namn. Nej, det första som kommer att tänka på är Tina Turner-biografin, Vad Har Kärlek Med Det Att Göra, som är som att se Coyote Ugly intercut med varje husmissbruk-scen från julavsnittet 2001 av Eastenders. Världen kommer att minnas Laurence Fishburnes skildring av Ike Turner som inget annat än en drogmissbrukande kvinnomisshandlare för resten av Turners liv.

Så fram emot igår, längst ner och uppe, för det var när Ike Turner var valp.Det har rapporterats att 76-årige Ike Turner har gått bort i sitt hem i San Diego. Det finns ingen känd dödsorsak och inga andra förberedelser har gjorts. Men vad gör Tina Turner med all denna uppmärksamhet? Tina var professionellt aldrig bättre än när hon var under Ike Turners vingar, så hennes känslor för honom måste vara komplicerade eftersom allt går i varv. Tina Turner har enkelt sammanställt en förklaring till Ike Turners död via sin berättare:

Hon har inte pratat med honom på över 35 år. Det kommer inte att läggas till några fler kommentarer.Kanske i döden kommer Ike Turners musik att omvärderas och uppskattas för dess långtgående inverkan. Kanske kommer någon att anpassa Ike Turners självbiografi, Takin’ Back My Name, till en smart Hollywood-film i stil med The Man Who Would Be King. Men uppenbarligen inte. Du vet, han betedde sig verkligen som en liten jävel.

Så låt oss lära känna Ike Turner på det sätt som han passar bäst: som en blomprydd, jetsettande huvud som flyger bakom Tina Turners rygg. Du lämnade världen alldeles för tidigt, Ronnie. Den 83-åriga “Proud Mary”-sångaren delade en bild på sig själv på Instagram den 9 december med texten “I sorg gråter jag och tänker på dig, min älskade son.”

Innan talangscoutens död i december 2007 fick Tina och Ike, som skildes 1978, fyra barn tillsammans. De välkomnade Ronnie 1960, nästan två år innan de splittrades, och båda var redan föräldrar från tidigare förhållanden. Dessförinnan fortsatte musikerna från Tina och Ike Revue att adoptera varandras söner, Craig, Ike Jr. och Michael. Craig och exmaken Raymond Hill delade upp i Nutbush City Limits, medan Ike och Lorraine Taylor gick sina egna vägar med sönerna Ike Jr. och Michael. På torsdagen sörjde Tina Ronnies död, som också överlevdes av sin moster Afida Turner. Hon blev tröstad av sina nära vänner.

Många kändisar, inklusive Naomi Campbell, Loni Kärlek, Holly Robinson Peete och andra, uttryckte sin tacksamhet genom Instagram-kommentarer.Jag beundrar dig så mycket. Vänligen acceptera min största kram; det är allt jag kan ge. Jag är ledaren. ‘ Tina i hennes namne Broadway-musikal spelad av Adrienne Warren, som gick bort i fredags. Den frånvarande skateboardåkarens vresighet bidrog till Ronnies förtvivlan på hans egen fredagskväll.

Afida sa på Instagram, “MIN GUD RONNIE TURNER, EN SANT NGEL, ENORM SJL, HYGGT ANDLIG, MIN MAN, MIN BSTA VN, MIN BABY.” Hon delade sedan bilder på paret, som hade gift sig i mars 2007. Detta är slutet på vägen; Jag kan inte ge dig mer råd. Det här är en mardröm med din bror Craig, din farbror Mike och din faster Aline i paradiset.

Tina Turner Dödsorsak
Tina Turner Dödsorsak

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *