Silas Strand Föräldrar

Silas Strand Föräldrar
Silas Strand Föräldrar

Silas Strand Föräldrar – Vet inte när saker kommer att röra på sig! Otäckt. “Stora” barn kan ha sina första idrottstävlingar som de vill. Silas spelade sin första match, och det var mot Alsira på Halloween-ridningen. Tre timmar gick snabbt på gymmet tack vare två instruktörers fantastiska engagemang. Tjugofem barn, garanterat välmatade och påklädda.

Förenade krafter för att slåss både med och utan hjälp av häst. Medan vi satt och tittade i lugn och ro delade jag och Simon på en flaska kylander medan vi satt i god ro. Alla samlades efteråt för att grilla, och stanken som blev resultatet var allt annat än svensk. Underbart! Fotbollsmatchen mellan Silas och hans rivaler gav mig “riktig fotbollskänsla”, måste jag säga.

Jag borde inte skrika “bravo Silas eller vad som helst” bara för att jag är mamma. Och det finns utan tvekan en spricka i rustningen när det kommer till sjutumshandtag. Säga vad du vill, men att arbeta i den här branschen är absolut inte så. Bestäm själv om något är bra eller dåligt. Tja, de där griphandtagen kommer inte att användas för att göra några korvar.

Att hitta de rätta orden för att beskriva hur tacksam jag är att få uppleva detta med min underbara familj är omöjligt. En form av “resdagbok” är något jag önskar att jag hade tänkt göra till mig själv. Om det här bara är året vi har fruktat, då är det mycket troligt att det här är det som äntligen fastnar. En sån liten åtstramning. Som överallt annars tickar tiden iväg här.

Nu när Silas är hemma känner vi oss som en komplett enhet igen. Jag minns det en kort stund när jag var man. Vi har precis tagit farväl av ett gäng härliga gäster från både Stockholm och Los Angeles, och Simme verkar vara tillbaka på rätt spår efter att ha varit utan uppdrag i minst fyra nätter i rad.

Det finns ett underhållningsvärde i att sitta i soffan med sin 8-månader medan man dricker kaffe, tittar på tv klockan 07.00 på en helg och väntar på leveransen av stödhandtagen. Intressanta debatter, åtminstone när det hände! Vilken fantastiskt briljant idé! Pojkarna hade kul, och jag följde upp med allt som var användbart (lol), och det var väldigt spännande.

Folk pratar om hur bra det är att sova vid 22 istället för 6 mer än något annat. Även om jag kan vara rätt stoisk när tiden är mogen, vilket de som känner mig väl skulle intyga. Eftersom vi nu är fem stycken, och vår kära vän Stenfors också var på plats, kunde vi släppa fantasin fri. Ingen fördel i Palma, om jag får säga så, men vi hade inga problem att hitta en parkeringsplats för vår Audi och ett lyckligt slut för familjen Stenfors.

Uppenbarligen borde alla ha varit närvarande för Silas lagfotografering för, hej, det bjöds på alkohol. Lite på den skuggiga sidan (men inte för mycket), han är fortfarande riktigt snygg. Gick bra; vi stod brett när han underhöll någonstans mellan sextio och sjuttio barn i olika åldrar med sitt varumärke fottling och trixing. Kille, mamma och pappa, du är stolten.

Skål. Att ta hem Silas måste kännas fantastiskt; varje förälder vet hur långt mellan sex veckor kan vara. Det var ett nära samtal. Vi har sett honom och kollat på honom och allt, men ändå. Vi hade inte ens kommit halvvägs till flygplatsen när han meddelade att han ville spela i fler filmer så att vi kunde se dem alla. Inte helt lätt när vi bor här dock…

Men det tog inte mer än ett dygn innan SVT ringde tillbaka, så vi får se ordentligt på vad framtiden har att erbjuda. Att ha presterat på topp varje dag och natt i sex veckor tömmer ens energireserver lika mycket som det fyller på dem. Utan det finaste av kussen hade Silas aldrig löst detta problem.

Tack så mycket! Och vi väntar varje dag efter det på att upp-och-till-rätt bussen ska komma och öka trafiken i området. Massor av kärlek till dig, Vide. Och moster är s stolt för att jag fick äran att “spela mamma” til dig hos tandis. Napp, klockan är snart 17:30 nu, så jag ska väcka stackars Simme, som jag säkert är lite utplånad fråne gym, vinlunchen och konstutställningen.

Det är utmanande att vara arbetslös. Till “Mohikan” från “Bajare”! Eller i alla fall inte bara rött på fotbollsplanen längre, utan rött kött också! Ja, i går kväll presenterade San Franciscos konstakademi världspremiären av Silas på Mallorca. Innan det var dags att gå på planen var killen riktigt orolig.

Men i allra sista sekund gled Simon in i taxin och hasade sig in i det avslappnade upplägget, och det hela försvann i en rökpuff. Så när träningen var klar önskade en stoisk och överlycklig kille att träningen skulle fortsätta i tre timmar till. Hahaha, vår lilla favoritkombattant är så söt och tuff! Det här kommer att gå bra.

Silas Strand Föräldrar

Det var fantastiskt att se hur skickliga de spanska soldaterna som kämpade mot Silas var. När Silas gjorde ett mål gick alla “high fivade” och kramade om. Jag blev riktigt full när jag försökte prata med de äldre fotbollsfansen på andra sidan planen. Det verkar vara en mycket familjeorienterad och social organisation;

Jag hörde några av de andra äldste säga att de brukade träffas på helgerna för att grilla och andra former av friluftsliv. Väldigt coolt! Jag har känt effekterna av språkstress, så jag anmälde mig till en långdistanskurs i spanska idag. Som tur var fanns det plats på mitt program på universitetet, så bravo!

Kom ihåg att du aldrig mer kommer att behöva ta itu med ett “no comprendo morsa”! Den mogna Silas Strand kommer nu att kallas “Hakan Brkan”, och debuterar i sin egen långfilm året därpå. Som i de senaste Sune-filmerna spelar Sissela Benn och Fredrik Hallgren föräldrarna. Yussra El Abdouni porträtterar Hkans dotter Amanda.

“Silas har en unik utgångspunkt och engagerar sig i Hkan på ett fantastiskt sätt.”Andra uppmärksammade figurer i andra skivor inkluderar Eva Rydberg, Per Andersson och Babak Yousefi. Familjebilden “Hakan Brkan”, anpassad efter Sören Olssons och Anders Jacobssons romaner, beskrivs ha mer action än de andra Sune-filmerna.

Hkan måste triumfera i en dataspelstävling och flyr från sin barndoms bil som förberedelse, bara för att hitta själv på kollisionskurs med en inbrottsliga. Ted Kjellson kommer att regissera filmen efter ett manus skrivet av Thobias Hoffmén. Den förväntade utbetalningen av priset är december 2022.

Den här mannen är mycket anmärkningsvärd.

När filmregissören Ted Kjellsson först såg Silas Strand visste han att de hade hittat rätt Hkan och att det var dags att “knipa honom” (direkt döda honom). Don Lägg honom inte någon annanstans, det här är Hkan!” Han har förfinat formuleringen flera gånger om. Nu är han glad att han fick spela i en familjevänlig film där han också kunde uttrycka sin kärlek till klassiska actionfilmer och komedier.

Jag njuter av berättandet av Spielberg och Zemeckis, såväl som Sam Raimi och Edgar Wright, som har tagit mediet till nya höjder. Väldigt snabbt och väldigt swooshing. Se akolyterna Samtidigt sticker filmen ut jämfört med andra former av barnunderhållning.Vi var oroliga eftersom så mycket kunde gå fel. Som mitt korta framträdande som en barncentrerad dansinstruktör skulle jag vilja fokusera på bollarna.

Men vi visade den för några klassrum och lärare, och allt de sa var “ingen fan, behåll den.” Därmed blev vi något förändrade. Filmens sommarmiljö, som Ted Kjellsson uttrycker det, gör den till den perfekta familjefilmen. En uppföljare till “Hakan Brkan” är redan på gång. Det är jävligt gott. Nästa familjefilmkväll blir förmodligen “Rambo” eller “Indiana Jones”, om det här var “Die Hard” för barn. Det är därför jag vill fortsätta jobba i familjefilmbranschen.

Silas Strand Föräldrar
Silas Strand Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *