Sean Banan Längd
Sean Banan Längd

Sean Banan Längd – Den iranskfödda svenska komikern, skateboardåkaren, sångaren och dansaren Sina Samadi (född 7 april 1985) är mer känd under sitt artistnamn, Sean Banan. Samadi och hans familj emigrerade till Sverige från Iran; han bosatte sig ursprungligen i Göteborg men har sedan flyttat till Stockholm. Samadi har tidigare erfarenhet av att arbeta som både dansinstruktör och koreansk översättare.

Biografier om tv- och filmindustrin

2006 deltog Sean Banan i TV3:s dansprogram Floor Filler, där han lärde sig en mängd olika dansstilar, såsom rumba, flamenco, rock ‘n’ roll, cha cha cha, balett och streetdance (på Voice Streetdance skola).

Ett klipp av en intervju från programmet laddades upp på YouTube den 15 maj 2007, och det blev snabbt viralt i Sverige. I juni 2011 blev klippet viralt och fick mer än 50 miljoner visningar. Det var en sensationell skandal även med svenska mått mätt.

2009 och 2010 fungerade han som “reporter” för det Mns Möller-värdade TV4-komediprogrammet Cirkus Möller. Han tävlade även med Motörheads trummisen, Mikkey Dee, i den tredje omgången av Djävulsrallyt på Kanal 5 samma år.

Den 24 juli 2010 besökte han Sommarkrysset och den 4 februari 2011 medverkade han i Let’s Dance. Han har också gett ett mervärde till ett torsdagsradioprogram med Thomas Järvheden som värd. Hans nya singel “Händer i luft” framfördes på Big Brother-finalen.

Sean Banan spelar rollen som Stretch i 2010 års svenska actionfilm Skills. Den 15 februari 2012 hade han premiär för Sean Banan inuti Seanfrika, hans första original långfilm. I den spelar han tillsammans med Kikki Danielsson, Johannes Brost och Dr Alban. Filmen, som hade premiär i Moçambique, har mötts av mest negativa recensioner och har av flera kritiker beskrivits som en av samma svenska filmer som någonsin gjorts.

Filmen kritiserades för att försöka framställa afrikaner i ett negativt ljus. Den 10 november 2012 var han en av de två hemmagästerna på SVT:s Gäster med gester.

Musikkarriär

I maj samma år skrev Samadi på ett publiceringsavtal med Sony Musics Raw Comedy imprint under namnet Sean Banan, och den 16 juni samma år släpptes hans komiska debutsingel “Skaka rumpa” digitalt. Sommaren 2010 var “Skaka rumpa” den mest streamade låten på Spotify och nådde så högt som åttonde plats på listorna i Sverige.

De har gått upp 54 platser på den svenska singellistan. En ny julsingel med titeln “Gott nytt jul” släpptes i slutet av november 2010. I december 2010 låg “Gott nytt jul” högst upp på de svenska Spotifys spellistor. Juni 2011 releasen “Händer i luft”

Samma person tävlade i Melodifestivalen 2012 under artistnamnet Sean Banan. Han vann den första Växjöturneringen han gick in och gick vidare till turneringen “Andra chansen”. Från och med föregående omgång stoppades spelet.

Sony Records släppte Sean Banans första studioalbum, helt enkelt kallat Sean, den 27 februari. Trots att albumet fick mestadels negativa recensioner debuterade albumet som nummer tre på Sveriges albumlista och låg där i en hel vecka.

Romantiken hoppade över till slutet, där den avslutades på ett sexuellt sätt. Under pausen mellan andra och tredje avsnittet av Melodifestivalen 2014 var Sean där för att göra en upptäckt: Herreys Diggi loo diggi ley. 2016 släpptes Gamerz på Steam.

Vid 18 års ålder fördes Sean Banan bort av:

Vid arton års ålder förnekades Sean Banan av sin familj. Nu berättar han för första gången om händelsen där han misshandlades. Han säger i föreställningen “Rum för dig” att det inte är många som känner igen detta.

Artister och biografier Den 31-åriga Sina Samadi, ofta känd som “Sean banan”, var tveksam till att fullfölja sin dröm om att bli sångare. Första gången berättad för första gången på den svenska utsmyckningsshowen “Rum för dig”, med Laila Bagge, 43 som värd.

Samadi beskriver sig själv som en rebellisk ton. Han bosatte sig i Göteborg som ung. I showen förklarar han hur han lyckades behålla kommandot i varje situation.

Det pågick väldigt länge. När jag var runt 18 eller 19 hängde jag på en förslappad anläggning som besöktes av lika förslappade män. I minst två dagar, och kanske längre, blev jag misshandlad och manipulerad mot min vilja, säger han i programmet.

Lyckade flygande Samadi beskriver hur han flydde från sina kidnappare. Jaguarer kan både simma och flyga. I Stockholm, där jag först använde namnet Sean, hämtade min pappa mig och tog mig hem. Det är inte många som kan relatera till detta alls. Det är första gången jag nämner det i svensk tv. Programmet hävdar att hans riktiga namn är Sina.

Han fortsätter med att säga:

Farsan var orolig för att jag skulle börja snarka igen, och han gjorde rätt i att vara orolig. För att börja om på nytt bör du besöka din syster i Stockholm.

Tv-karriären tog fart

Samadi flyttade till Stockholm och har jobbat med tv-produktion sedan dess. Människor som dansare i föreställningen “Floor filler” Han har även medverkat i humorprogrammet “Cirkus Möller” och är nära vän med komikern Mans Möller, nu 41.

Han började utveckla sin karriär som “Sean Banan” 2010, då han var bara 19. Han har tävlat i evenemang som Melodifestivalen och tagit sig hela vägen till finalomgången. Måndagen den 5 september klockan 21:00 sänds Room Service på kanal 3.

Sina Samadi har meddelat Nöjesbladet att han inte vill kommentera de senaste händelserna. Det är så Sean Banan känner; han måste leva med det för alltid. “Sean Banan”, vars riktiga namn är Sina Samadi, är 34 år gammal.

I en lång intervju med tidningen diskuterade Revansch nyligen sin berömmelse, sin humor och sin kamp för att behålla sin popularitet. Han har fått kämpa i hela sitt liv, i större eller mindre utsträckning.

Sean Banan är en komiker, en artist och en masshypnotisör som blev känd över hela Sverige som ett resultat av sitt deltagande i Melodifestivalen.

Sean Banan Längd

Men i en intervju med tidskriften Revansch, som fokuserar på psykologiska hälsofrågor och publiceras av den svenska regeringens Riksförbund för social och psykisk hälsa, presenterar han en annan bild av sig själv.

Sean Banan har begravt sina psykiska problem under lång tid på den där mörka platsen. Jag har kunnat skratta i hela mitt liv. Det gick snabbt när jag först doppade tårna i arbetsvärlden. Det var bara en övergångsfas.

Jag var en konstnär som bodde i en hydda. Efter att min mamma gick bort, uppfostrade jag mina yngre syskon och min syskon på egen hand. Han berättar i en intervju hur han lärde sig att uppskatta sig själv som artist och en person efter att karriären inte blev som planerat.

Mamma har ett schema. Den här 34-årige mannen är född i Västra Frölunda, men han heter egentligen Sina Samadi. När han var 11 år gammal dog hans mamma i cancer. Sean Banans behov av förstärkning sköt i höjden när han fängslades.

Han beskriver hur en mobbare i skolan format hans senare personlighet. Det var många oförskämda kommentarer. När vi var unga var vi ledare. Använd de lärdomar du har lärt dig genom svårigheter på något användbart.

Skaffa lite socialisering innan du kommenterar så här. Efter många års framgångar – under vilka den nu 27-årige artisten släppte både en original långfilm och ett platinasäljande album – upplever musikern just nu en nedgång i popularitet. Det var “Gjorda exakt likadana”

Efter att ha dejtat i fem år avtog hans entusiasm, och han fortsatte att uppvisa samma okänsliga attityd. Jag skrev mest under den eran. Jag blev deprimerad och tappade ur sikte vem jag var, erkänner han i en intervju.

Efter att Sean Banan kollapsade efter ett panikavsnitt började han dansa för att lugna sig. Den stora förändringen började när hans följeslagare började peppa honom. Idag har han en nyvunnen uppskattning för killarna i sitt liv, söker aktivt upp upplevelser som är rika på mening och odlar sina konstnärliga förmågor.

Jag har äntligen kommit till en punkt i mitt liv som jag aldrig har varit förut. Min tur är lägre än för 15 år sedan, men den är mer stabil nu. Jag håller koll på hur jag mår, vad som orsakar det och vad jag kan göra åt det.

Jag har nu ett bredare perspektiv än jag gjorde tidigare. Nu tror jag att om hans mammas död och det efterföljande pöbelupproret aldrig inträffade så skulle Sean Banan aldrig ha funnits, säger han till Revansch.

Sean Banans nya roll i Västers är Djungelboken. Det kommer snart en ny Sean Banan på Västers. Jag har alltid sett mig själv som en konstnär. Skådespelaren som porträtterar Kung Gibbon i nypremiären av det klassiska verket Djungelboken sa till Västers Tidning: “Nu får jag äntligen jobba på en teaterscen; det är så fruktigt och underbart!”

Det har skett en dramatisk förändring i hur män ser på sin egen familj. Ett gäng kända västermusiker släpper en helt ny tolkning av “Djungelboken” i februari. Och en flög ifrån de andra när de alla arbetade tillsammans för att skapa en apa.

Sina Samadi, mer känd som sångaren Sean Banan, gjorde sin musikaliska debut i rollen som Kung Gibbon. Jag var ganska engagerad i teater när jag var yngre, men det här blir helt nytt för mig, säger 37-åringen.

När slog det dig? Oj, det kommer att bli väldigt tufft! Det känns som att någon annan spelar en roll för mig här. Huvudpersonens karaktär påminner om kung Julian I av Madagaskar (vars motto var “I like to move it”). Mycket dans och akrobatik.

För mig är att klibbla som att ha en hand i fickan eller en banan i kilten. Sean Banan har etablerat sig som en go-to-expert inom en mängd olika områden under sin karriär. Även om hans medverkan i Melodifestivalen med låtarna “Sean den förste banan” och “Copacabanana” cementerade hans rykte som musiker, är han känd för mycket mer.

Enligt hans beräkningar var det dags att prova hans vin. För resten av mitt liv tänker jag vara Sean Banan, och jag tänker alltid älska Sean Banan. Även om jag visste att jag behövde göra något annorlunda, var det dags. Det här verkar vara det perfekta första steget mot mitt mål att bli en bättre skateboardåkare.

Han kan nu luta sig tillbaka och njuta av det varmare vädret genom att gömma sig för vintern och läsa om Djungelboken. Under de senaste två och ett halvt åren av pandemin har jag upplevt det otroliga: jag har inte dödat en enda passagerare på ett flyg.

Sean Banan Längd
Sean Banan Längd

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *