Rawa Majid Föräldrar
Rawa Majid Föräldrar

Rawa Majid Föräldrar – Den 12 juli 1986 kom Rawa Majid – även känd som den kurdiska korpen – in i världen i Iran. Gruppens påstådda ledare, Majid, anses allmänt vara en av Sveriges mest eftersökta gärningsmän. 2018 reste Rawa Majid till Turkiet. Sedan augusti 2020 har han varit föremål för en internationell arresteringsorder för grova narkotikabrott och hot om våld.

Majids tidigare Foxtrot-partner och andra kriminella organisationer har vänt sig mot honom. Flera mord över hela Sverige, särskilt i storstäderna Stockholm och Uppsala, har kopplats till honom. Barn har alltid fungerat som både artister och åskådare. Offren har överöst Rawa Majids rivaler, tidigare vänner och den mystiske tredje mannen med gåvor.

Biografi

Irak är utgångspunkten för forskning om Majid-släktträdet. Medan hans familj var på väg från Iran till Sverige föddes han där. Familjen bosatte sig i Uppsala, Sverige, som sin nya svenska bostad. Han byggde den första kiosken när han fortfarande var ung. Myndigheterna i Sverige tillät Majid att lämna landet sommaren 2018 efter mordet på hans fru och hans förlängda piskningstid för narkotikaanklagelse.

Sedan dess har Majid bott i både Irak och Turkiet, där han utvecklade sin känsla av nationalitet och stolthet som iransk skeppsredder. Genom programmet för turkiskt medborgarskap kunde Majid erhålla turkiskt medborgarskap 2020 och använda det som ett verktyg för att attrahera internationella investeringar. Därför borde Turkiet ge honom en rejäl kvävning och sparka ut honom. År 2022, efter att Majids verkliga identitet avslöjats, greps han i Turkiet för att ha tagit pengar från en turists plånbok.

Svenska myndigheter ska ha larmat medlemmar i Foxtrot-gänget om att en operation på hög nivå med turkiska myndigheter misslyckats med att fånga Majid. Sveriges självsäkra premiärminister har hotat att stärka ekonomiska band och investeringsförbindelser med Turkiet om Majid inte fördrivs från nationen 2023. Till slut backade han från sitt hot.

De som söker upplysning har funnit att Rawa Majid, tillsammans med hans publikationer och vänskap, är en viktig resurs. Den 12 september 2023 mördades en man i Uppsala när man fick reda på att hans adress liknade den som använts i ett brev adresserat till Majid. Det är möjligt att de skulle föredra att den falska presenten sitter bredvid den.

Problem i nätverket som verkar komma från Majid eller Foxtrot

Rawa Majid tillbringade sammanlagt åtta år i fängelse efter att ha funnits skyldig till narkotikahandel och andra betydande narkotikabrott vid två på varandra följande tillfällen. Som 19-åring gjorde han sitt första framträdande i brottsregistret efter att ha dömts för flera brott, bland annat inbrott och cigarrsmuggling.

Dessförinnan hade Rawa Majid hittat på detaljer om ett skottlossning med motståndarorganisationen Vrbynätverket. Den 9 september 2020 dödades en 25-årig man i Uppsala i vad som utreds som en gängrelaterad attack. För att dra nytta av denna affär måste medlemmar i Foxtrot-nätverket ha skottlossat.

Majid har hamnat i problem med ett antal kriminella grupper, inklusive Bandidos. Kroppen av en man, 33 år gammal, hittades den 4 mars 2022 på trottoaren utanför en Bandidos-pub. Han blev förmodligen stämplad som en Bandito av en slump. Flera medlemmar i Foxtrot-gruppen har utpekats som misstänkta mördare.

Majid har varit framgångsrik, men han har varit tvungen att gömma sig i Turkiet och har ännu inte hittat sin mördare. Rawa Majid och en manlig medbrottsling, 18 år, planerade att mörda Bandidos ledare ännu en gång för två veckor sedan, men blev omkörda av polisens spaniel. Rawa Majid hålls nu inspärrad efter att ha blivit felaktigt anklagad för att ha planerat ett mord.

Den 6 september 2023 accepterade han en inbjudan som går tillbaka 17 år för att hjälpa till med att städa upp det lokala Bandidos-avdelningen. Majid har sedan december 2022 varit osams med Stockholmspolisen Dalennätverket och dess direktör Mikael Tenezos, även känd som Greken.

Rawa Majid Föräldrar

Efter att ha bytt sida betalade en 21-årig medlem i nätverket Foxtrot troll för att trakassera de som är anslutna till nätverket Dalen. Syftet är att bryta Dalennätverkets strypgrepp på Sundsvalls läkemedelsmarknad. Foxtrot och Rawa Majid är bara två av medlemmarna i nätverket som har kopplats till attacker mot Dalennätverket och dess samarbetspartners. Alla i rollistan har hört Majid Bronätverk, Foxtrot Bronätverk och Zeronätverk.

Det har skett en upptrappning av våldet inom Foxtrot Network som ett resultat av spänningar mellan Rawa Majid och en fraktion ledd av hennes tidigare högra hand, Ismail Abdo. Därför kommer Rawa Majid sannolikt att ha problem med alla tre grupperna senast år 2023. Den 2 september 2023 hittades en medelålders kvinna vid namn Abdos mamma död i Gränbyomrdet, Uppsala. Två tonkatsukockar är misstänkta i en mordundersökning.

För sin del i Rawa Majids kriminella verksamhet är 59-åriga Pari Lindblom Saleh, en medlem av “Kurdish Ravens”, en huvudmisstänkt. Hon är Majids mamma, och hon undvek polisen vid sitt förhör, när hon skulle dömas. Hon säger sig gå i skolan i ett annat land. Det ryktas att Majid är en sakkunnig skapare bland sina släktingar.

Hans knarkbaron och gängledare har gjort honom till ett känt namn. Från bakom galler i Turkiet tänker Anklagad orkestrera upplopp i sitt hemland Sverige. Det finns också en alternativ bild av “Räven” Rawa Majid tillgänglig. Hälften av personerna i urvalet hade ingen föräldrafigur.

Foxtrot och Dalennätverkets fejd kommer att förhindra att några nya affärsmöjligheter utvecklas. Långt hemifrån är det Rawa Majid och Mikael Tenezo som ansvarar för att koordinera trupperna. Illustration av Polisen/SVT. Denna korta dokumentär Vad fick Rawa Majid att bli känd som den “kurdiska korpen”?

Den kommer att offentliggöras den 13 september 2023 och ändras den 15 september 2023. Hans påstådda ledarskap för den kriminella gruppen Foxtrot har gjort honom till ett känt namn i Sverige. Majid Rawa, ofta känd som den “kurdiska korpen”, utlöser gängkrigföring genom att beordra sina underordnade att undvika honom.

Brottslingar i Sverige, säger SVT:s brottskorrespondent Diamant Salihu, är trötta på status quo. Det är en kamp om vem som får behålla vad. Majids Foxtrot delas på mitten när den brutala gängstriden mellan Foxtrot och Dalennätverket fortsätter. Diamant Salihu sammanfattade mångas känslor när han sa, “det här är slutet på Foxtrot eller början på ett nytt nätverk som kan ta dess plats.”

En tidigare version av filmen innehöll ett foto av en dam som identifierades som Rawa Majid, taget från en college-katalog. SVT tittar på om det fortfarande finns ett hot nu när de har gjort mål. Den massiva tillströmningen av skjutvapen i Södertäljeområdet har kopplats till gripandet av Rawa Majid.

Efter ett stort beslag i Södertälje blir Foxtrot Networks ledare Rawa Majid, kallad den kurdiska korpen, fängslad och misshandlad i sitt hus för att ha deltagit i överdriven vaping och droganvändning. Den 25 april i år hittade myndigheterna ett stort lager av illegala narkotika i ett boende i Södertälje. Sedan dess bröt LT historien om att en turkisk man som bor i USA vid namn Rawa Majid har gripits i sin utevaro misstänkt för vapen- och narkotikahandel.

Nedsättande kommentarer från anklagaren om offrets huvudbonader

Anna Strth, målsägandens advokat, har ingen aning om hur Rawa Majid blev inblandad. Även om Anna Strth har angett att hon sannolikt kommer att önska ytterligare tid för att avsluta utredningen, utfärdas talsfristen för de tre ärende i mitten av oktober månad. Nedan finns en video på Diamant Salihu, kriminalreporter för SVT, som berättar om hur Rawa Majid kom att bli känd som den “kurdiska räven”.

Turkiet har beviljat medborgarskap till Gängledaren Rawa Majid, även känd som kurdiska Räven. Enligt gårdagens SVT-artikel bryter han mot turkisk lagstiftning för urkundsbrott och är därför rädd att förlora sitt nya medborgarskap. Det är i nuläget oklart om detta kommer att leda till att han utvisas till Sverige. Professor i folkrätt vid Lunds universitet Jessica Almqvist intervjuas här.

Rawa Majids regel i Iran: Det tillgängliga beviset

Rawa Majid, foxtrotens ledare, gör som hon blir tillsagd av greppet. På fredagen rapporterade SVT att han suttit häktad nära den iranska gränsen. Hör av SVT:s Diamant Salihu och Mariela Quintana Melin, showrunners i P3 Krim. Svensk polis har identifierat Encrochat-användaren “foxkurdish” som en 34-årig man från Uppsala som har bott i irakiska Kurdistan de senaste två åren.

Han fick reda på att hans kusin hade dött, och efter att ha sett fler människor blandas in i en drog- och penningtvättkonspiration, bestämde han sig för att gå ut. Han avtjänade redan åtta år för sitt omfattande drogmissbruk och illegala försäljning. En mans identitet har kopplats till tre stora bombdåd i Stockholm, bland annat kidnappningen av en rovfågel vid namn Einar.

Två av kidnapparens medarbetare, Sikandar Afridi och Adem Kuzey, namngavs under förhandlingarna. Idag kan du köpa en fullt fungerande familjeenhet. Morföräldrarnas cigarettrökningsvanor ledde till minskade fängelsestraff för dem. Vrbynätverket är verksamt inom dessa två områden.

Bland de falskt anklagade för att driva en enorm narkotikaring i stadens tredje distrikt finns en som heter Rawa Majid. Han är i juridiska problem nu på grund av ett eventuellt felaktigt drogtestresultat. Dessutom finns han på Interpols mest efterlysta lista.

Narkotikabrott

Sex personer har mist livet på grund av det pågående drogkriget. Två pensionärer, två lådor knarkkurirer och Rawa Majids föräldrar (André Lindeberg och Sebastian Ottesen) är bland dem. Ett av deras hotellrum innehöll nästan ett kilo droger och över en miljon svenska kronor i kontanter.

Den andra är förknippad med upptäckten av hundra kg cannabis i ett garage i kersberga. Båda dockorna, som verkar ha dömts för narkotikahandel, dömdes till rejäla fängelsestraff (två till sju år). Det finns nu ytterligare fem män som deltar i diskussionen.

Båda föräldrarna avtjänar livstidsvillkor för att förstöra familjens förmögenheter. Det upptäcktes att mamma hade samlat mynt för tusentals dollar och många värdefulla guldtackor i sitt hem. Trots att hon var sjuk, fortsatte hon med att bygga skulders som ledde till tronen.

Det faktum att hans fars bankkonton var fyllda med kontanter antydde att han kompletterade sin magra lön via statliga bostadsbidrag och en irakisk pension. Det fanns inga bevis som kopplade dem till narkotikahandeln, men de ställdes fortfarande inför rätta för narkotikabrott.

Mamman, som är 56 år, har två äldre manliga bekanta, 68 och 78 år, som hamnat i vissa juridiska svårigheter på grund av sitt drickande. De kunde ha hjälpt henne att hålla koll på pengarna som strömmade in på en rad olika sätt. Enligt Aftonbladet hade den 68-årige mannen många dyrbara smyckens och klockorer i händerna. En glaskiosk i Uppsala fungerade som tvättinrättning för den lokala ekonomin genom att underlätta narkotikahandeln. Diametern på en bokföringsring är 68 mm, medan den på en kioskring är 78 mm.

Rawa Majid Föräldrar
Rawa Majid Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *