Alexej Manvelov Fru
Alexej Manvelov Fru

Alexej Manvelov Fru – Alexej Manvelov är en svensk skridskoåkare som föddes den 31 mars 1982 i Moskva, Sovjetunionen (nuvarande Ryssland). I den svenska thrillern Innan vi dör i SVT 2017 spelade han rollen som skurken Davor.

Biografi:

Moskva är där Manvelov föddes. Hans mamma kommer från Ryssland, medan hans pappa är en kurdisk flykting från Syrien. Vid tjugo års ålder flyttade han till Sverige med sin familj från Ryssland. I sin ungdom tillbringade han tid i både Ljungsbro och Linköping.

Han sökte en karriär som skateboardåkare samtidigt som han fick utbildning och erfarenhet inom byggbranschen. Alexej Manvelov om Top dog och hans mystiska personliga relation: Han spelar vanligtvis en gangster i svenska tv-serier, senast i Top dog.

Men vad vet du om Alexei Manvelovs personliga liv? Skdisen berättar för Hänt om sin nyvunna styrka och sin blommande romans. Alexej Manvelov, 38, har varit skdis i 13 år, men det är först på senare tid som han upplevt det stora genombrottet som visas i serier som Innan vi dör, Sthlm rekviem, och Top dog.

Jag är nöjd med serien. Alexej Manvelov säger till Hänt när de träffas att Top Dog är en fantastisk show som han själv skulle vilja se. Du spelar en tuff roll, vilket du har gjort förut. Jag är intresserad av alla aspekter av det mänskliga tillståndet; är det här en roll du skulle vilja spela?

Nu är det här en enorm genre med återkommande karaktärer; om du gör det bra kan du kanske göra det igen. Men så länge jag har något annat att göra, har jag ingen motvilja mot att spela tuffa spel. Gangsterrollen är väldigt rolig att agera. En av de roligaste sakerna någonsin.

Alexej Manvelov är en ensamvarg:

Han spelar gangsters i tv-program, ofta med komplicerade romantiska undertoner. Hur ser dock Alexejs privatliv ut? Jag har ingen familj eftersom jag är singel. Har du någonsin varit i ett förhållande tidigare? Du har inte ett barn?

Inga barn… som jag känner till. – Nej, inga barn. Förlåt, jag var tvungen att gå. Jag är barnlös men har haft romantiska relationer. Och absolut inte just nu. Vill du ha något att äta? Ja, jag gör detta. Jag träffar en ny vän.

Finns det något sådant som en specialitet? Ja, det är det som orsakar det. Men jag skulle inte kalla mig singel heller. Men du vill ha ett förhållande i framtiden, eller hur? Jag vill inte dö ensam; Jag tror inte att någon annan gör det heller.

Har du något favoritsvar på ett troll? Egentligen är jag inte så bra på att vara fysiskt aktiv. – Näää… allts. För att vara ärlig tror jag bara att jag tittar mycket. Det är inte bra hela tiden. Du har inte använt någon “lina” för din nuvarande eld, eller hur? Ja, det har jag!

Du säger till Malou von Sivers i en intervju att du har hybris. Jag tror verkligen att jag föddes som en hybris. Men en persons hybris är inte lika ofta som ett fall. Och vi har alltid levt i ett samhälle som tillåter en hel del hybris, där misstag förbises och en grupp kan triumfera över en annan.

Mitt råd var att hålla koll på din hybris och låta andra veta om du eller de håller på för länge. Vet du om den har några efterklang runt dig som du inte är medveten om?Nej. Men jag kan inte höra rytmen.
Känner du till en fullständig slangterm? Nej, jag har inget roligt namn. De flesta hänvisar helt enkelt till mig som Alexej.

Vilken är din bästa ovana? Jag kan börja prata mycket, ohämmat. Jag tänker inte så mycket på innan jag öppnar munnen och om jag säger något som inte tas emot väl så får jag oroa mig för nedfallet efteråt.

den nuvarande topphunden Sex skäl du måste veta om Alexej Manvelov:

New York Alexej Manvelov Du menar Mikael Persbrandt? Han gick från att vara en doldis som tog statistrollers för några hundra spelare till en stjärnskdespelare som axlade många stora roller i både Sverige och utomlands.

Nu är han mer populär än någonsin tack vare dramaserien Top Dog, anpassad efter böckerna av Jens Lapidus. Top Dog hade premiär på C More den 7 oktober och sänds nu i TV4 söndagen den 18 oktober.

Alexej Manvelov, som på senare tid varit med i många populära filmer och serier, bland annat Tjernobyl och den svenska serien Innan we dör och Sthlm Rekviem, spelar en av seriens huvudkaraktärer.

I SVT-thrillerserien Innan we dör spelade han skurken och gangsterbossen Davor, en roll som gav honom ett stort erkännande. Alexejs Facebook- och Instagramkonton blev virala efter bara några avsnitt av programmet, som lockade miljontals tittare.

Du behöver veta dessa sex saker om Alexej Manvelov:

För att vara mer specifik, vem är Alexej Manvelov och var kommer han ifrån? Vi tittade på frågan om stjärnskottet och sammanställde en lista med sex saker du förmodligen inte visste om Alexej.

Född i Ryssland:

Alexej föddes i Ryssland och växte upp i Moskva tills han var tio år, då flyttade han till Ljungsbro, en liten stad utanför Linköping, tillsammans med sin far. Alexejs pappa är född i Syrien och hans mamma i Ryssland, så han har anor med både ryssarna och kurderna.

Mobbad the Little Boy:

Under de senaste åren har Alexej haft en anmärkningsvärd ökning till framträdande plats, men hans väg dit har inte varit utan dess del av utmaningar. Rasism, mobbning och regressiva sociala attityder har alla påverkat Hans uppväxt. Hans familj var väletablerad i Ryssland, men när han flyttade till Sverige med sin far befann de sig utan samma ekonomiska möjligheter.

Frustrerad i byggzonen:

Alexej är byggutbildad och jobbade i branschen en tid samtidigt som han sökte jobb som skateboardåkare. När han var 25 tog han först kontakt med det östeuropeiska filmproduktionsbolaget Crazy Pictures.

Alexej Manvelov Fru

Fjorton tankar om Tagit

Tro det eller ej, Alexej har tagit några ridlektioner och utvecklat ett intresse för sporten. Bra gjort!
Han beskrev förhållandet mellan tigrar och vargar som “roligt och magiskt” i en intervju med Motala Vadstena Tidning.

Var inte politiker!

Efter att ha spelat en mordmisstänkt i filmen Invasions by Beck, greps han av en polisstyrka som ansåg att hans handlingar var irrationella. Det var högst troligt att hon redan sett filmen flera gånger.

För sjätten, är du singel?

Huruvida Alexei är singel eller inte är ett ämne för tillfällig nyfikenhet för många män. Nej, han är fortfarande barnlös och har ingen partner. Han har utvecklat en smak för kallblodiga brottslingar med vassa knivar och ett huvud fullt av guld. Släpp inte in honom, och Michael Manns Heat 2 kan bli din värsta mardröm.

Den svenska shoppingsäsongen har börjat och med den Fares Fares årliga regionrea. Med Netflix som distributör är inte bara filmens världsomspännande premiär garanterad, utan den gjorde även debut under den svenska titeln En dag och en halv, en bokstavlig översättning av den engelska originaltiteln.

Fares Fares regisserar och spelar huvudrollen som polisen Lukas Malki i detta drama baserat på sanna händelser. Han försökte hindra den unge, kåte Artan (Alexej Manvelov) från att återförenas med sin mamma genom att använda sin ex-flickvän Louise (Alma Pöysti) som bete.

Tillsammans ska ni tre åka genom den svenska landsbygden vid någon ospecificerad framtida tidpunkt i en bil utrustad med den svenska nationalflaggan i full mast. Det är besöksfientligt och fullt av okänsli och klaustrofobi.

Alexej Manvelov ger honom dock en jublande ny identitet som Artan. Efter att ha spelat Alexej i Beck: Invasion var en polis säker på att han var störd och rapporterade att Alexej hade väntat för länge med att uppfylla sin önskan att bli en av hans karaktärer.

Top Dog, In Before We Die, Jack Ryan, Stockholm Requiem, Chernobyl och en rad andra kriminaldramer och thrillers har alla tävlat med varandra under de senaste åren. En film som krävde en och en halv dag att se måste ha varit väldigt känslomässigt påfrestande. Hur fick du ärr på dig själv?

Jag var djupt inne i processen att arbeta med mig själv vid den tiden. Mitt jobb började äntligen kännas som terapi efter en lång period av stress. Min huvudperson är en helt öppen bok; hon berättar som det är och skriver ner allt.

Eftersom jag kunde göra det genom honom var det till stor hjälp för mig. kommer att få min hårda kritik. Jag befinner mig ofta instängd i godtyckliga system för kontrollerad åtkomst och, i förlängningen, självkontroll.

De har en strategi och de kommer inte att slösa några pengar. De är med andra ord tuffa som spikmördare. Här var jag en kattunge som hade skrivit ut det coola verktyget för att få hjälp och var riktigt tuff. Häng med på andras bästa. Det var ett mycket hjärtevärmande minne.

Är den enorma åldersskillnaden mellan dina barn tillräckligt för att du ska sluta gråta? Att sätta upp en show av den här omfattningen kräver mycket uthållighet. Olika skateboardåkare förlitar sig på olika strategier för att undvika att sakta ner.

Alma sov, som ett exempel, mellan taggarna för att lyfta upp dem. Jag kan helt enkelt inte göra det. Det var därför jag blev så förvånad över det. Ändå var det väldigt roligt. Att spela i den här världen är att gå in i en dröm.

Hur var det att ha Fares Fares som skateboardpartner utöver en regissör? Priser är en mängd kunskap. Jag har mycket respekt för honom som regissör. Det krävdes väldigt mycket närhet under de timmarna när han gick in och vi stod axel vid axel.

Historien om herrgården är något invecklad, men han lyckades få den ompackad som en bästsäljare. Filmen är baserad på sanna händelser. Vad skulle du säga till den riktige Artan om du någonsin träffade honom?

Jag undrade hur det gick med hans barn. Vilken röra det blev. Däremot tappade jag inte riktigt bort mig i den riktiga Artan. Jag letade snabbt efter något som alla kunde relatera till. Jag läste rapporten som hans medarbetare hade skrivit om honom (ett patent).

De uppmuntrade de äldre att dricka te med honom och berätta för honom vilken stor mördare han var. Jag vet att du har satt den färdiga filmen. Har du förbättrat din förmåga att utvärdera dig själv allt eftersom åren har gått? Jag såg en gammal Malou-intervju där de tittade på scener från Stockholmsrekviem och kritiserade sig själva för att ha agerat olämpligt.

Nu känner jag att det är normalt att jag kommer att fortsätta att förbättra mig som skridskoåkare för alltid. Så saker och ting har förbättrats under åren. Och en och en halv dag är det bästa jobb jag någonsin har gjort. Vilket fyller mig med stor stolthet.

Du har mycket självförtroende. Du bestämde dig för att bli en skee-ball-spelare, och du gjorde det trots enorma motgångar. Efter att ha arbetat i ett antal olika kapaciteter inom byggbranschen bestämde jag mig för att ge scenografi en chans. Du har aldrig talat ut en enda gång. Den resan du gjorde var otrolig.

Alexej Manvelov Fru
Alexej Manvelov Fru

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *