Rasmus Gozzi Flickvän
Rasmus Gozzi Flickvän

Rasmus Gozzi Flickvän – Nationellt, kulturellt och politiskt är homofobi på uppgång. Om möjligt, gå in igen. Det är bisarrt ur både ett estetiskt och ett socialt perspektiv. Fröken Snusk och Rasmus Gozzi, två av Sveriges mest framgångsrika artister just nu, släppte just sin nya singel “HOMOFIL” idag. Den handlar om en kvinna som känner sig avvisad när en kille inte slår på henne av sexuella skäl. Refrängen i låten är, “Han är en homofob.”

Sedan är en mördare på väg:

Vad sägs om “I’m a homoboy, and I love homoporn”? Det är nedslående att se företag expandera så långsamt. Innan pandemonium bröt ut var jag redan orolig för att nationalistiska homofober skulle kunna dyka upp. Huvudargumentet var att konservativa värderingar drastiskt skulle sänka livskvaliteten i detta land.

Området som helhet var extremt farligt. Huset var varmt och välkomnande. Min gissning är att det bara var en vanlig smitta. Det verkar säkert att lämna huset där. Domens tonfall överraskade mig dock. De är den perfekta familjen. Termen “familj” används vanligtvis av politiker för att hänvisa till en kärnkraftsenhet som inkluderar en mor, far och deras barn.

Så, vad kulminerade från det?

Det är många skisser, jag håller med. Den läskigaste delen av stormen var när en vindpust tog tag i våra bästa snöflingor, de bruna hivningarna. Dessutom gör fascister ofta offentliga uppvisningar av tillgivenhet för sina nära och kära. Ge mig detaljerna om denna perfekta familj. Vikten av att hålla “homofilerna” borta från barn är större än någonsin.

Fascister var upprörda över att dragqueens bjöds in till biblioteket för att läsa för barn under de kalla månaderna. Ett dygn efter att en man i Malmö ledde en liknande demonstration höll Sverigedemokraterna i Trelleborg till. Snabba framsteg med den inhemska väktare.

Jag tyckte att svaren på denna begränsning var överdrivna. Vänner har tagit ledningen för att lösa “kulturkrisen” och lyfta fram identitetsfrågor på arbetsplatsen i ett försök att “vinna tillbaka arbetsplatsen.” Förutom att vara snåla med lägenheterna och andra delar av landskapet har vi också varit snåla med våtmarkerna.

Dessa bekymmer visade sig snabbt ha verkliga konsekvenser, snarare än att bara vara teoretiska. Snurrande Björn Söder, en svensk politiker, gick till Twitter den här veckan för att slå den svenska anpassningen av “RuPaul’s Drag Race”, världens mest populära dokusåpa och en nominerad till en miljon Emmys utan motstycke. Drag queens som slåss om titeln världsmästare i sina respektive kategorier är ett familjevänligt evenemang.

Att bli kär i sig själv är ett tema för föreställningen. Hur kan man annars visa sin tillgivenhet för en annan? Så, vad ger, Björn? Det är svårt att inte vilja spotta på dessa bortskämda homo sapiens. Detta är dock utmanande eftersom de inte är befriade från sina skyldigheter. Dessutom kommer Fröken Snusk och Rasmus Gozzis “HOMOFIL” singel inte att släppas oberoende av varandra.

Och även om jag inte tycker att det är rättvist att extrapolera politisk betydelse från en enda lyssning, kan jag ändå inte låta bli att känna att detta är Sveriges nyaste musikaliska utbud, trots att jag vet att de producerar musik med en blinkning. Föreställ dig ikväll, på barer runt om i landet, alla hbt-tonåringar som firar slutet av läsåret.

Vänta tills regnet kommer om du tror att deras magi kommer att vara användbar nu. Saker och ting kan ha blivit mycket bättre om någon bara hade sagt “skit i it” vid den tiden. Det är ett gäng smutskastning. Sverigedemokraterna har dock visat att detta inte är hela bilden.

Svensk DJ, producent och sångare Rasmus Gozzi. 2016 tog han det medvetna beslutet att ägna sitt liv helt åt sin musik. Han och Louise Andersson Bodin bildade ett partnerskap och har sedan dess släppt flera låtar och album. Tidigare projekt inkluderade ett partnerskap mellan Gozzi och Dogge Doggelito. Hans singel “Strypsex in your garage” toppade de svenska listorna 2021 och placerade sig på plats #6. Fröken Snusk, vars album “Rid mig som en dalahäst” också toppade de svenska listorna 2022, fanns med på hans album.

Rasmus Gozzi gav på samma sätt bort sin dotter till äktenskap vid 16 års ålder. Rasmus, 26 år gammal, har en ny skiva ute och komponerar musik för musiker över hela världen. 2016 tog han beslutet att bara fokusera på sin musikkarriär. De samarbetade på en låt ett år senare, med Sean Kingston.

Han och hans band Gozzina har redan spelat in flera populära album och singlar, och idag lanserar de ännu en hit. Men Uppsalaboen Rasmus Gozzi är inte någon sorts hemlig extremist. Några av mina favoritlåtar är de som får dig att stanna upp och vara uppmärksam. Det är ett nytt album ute av Rasmus Gozzi.

Rasmus Gozzi spelade piano för att hålla barnen sysselsatta. När han var runt 13 eller 14 började han skriva noveller och spela in dem i sin källarstudio. Där är jag som mest säker och tillfreds. Skriv dina idéer på papper. Poesi och rap var vardag när jag växte upp. På gymnasiet började jag uttrycka mig kreativt genom att rappa och skriva, och jag lärde mig senare hur man producerar musik. 2016 bestämde jag mig för att ägna mig helt åt musik.

Rasmus, nu 21 år gammal, satte sig helt tyst och mödosamt skisserade sin vecka. Ens egna plikter var tänkt att vara ens högsta prioritet. Vägen till att försörja sig på musik var tydligt upplagd i mina tankar: “Inom ett år kommer jag att kunna försörja mig på musik.” Jag planerade att släppa en ny låt varje fredag och komma i kontakt med två musiker varje dag för att samarbeta med dem. Det gjorde jag klart för inte så länge sedan.

Samarbeten

Sedan 2016 har över 200 av dessa inträffat. Den genomsnittliga nivån på skrivande och kritiskt tänkande är fortfarande femte klass. Jag har alldeles för många bra idéer för att jag någonsin ska kunna spela in dem alla. Det borde finnas mer tid i veckan för att skriva än vad det finns, men det vill ingen ha.

Rasmus Gozzi Flickvän

Saker och ting kom till sin spets när någon kopplad till Sean Kingston frågade Gozzi om de två kunde “hooka upp ngot”. Det är klart att idén bombade. Samarbetet resulterade i en låt med titeln “Love You Tonight”, som visar upp den svenska sångerskan Lazees talanger. Jag hängde med Dex Famous ett tag dagen efter.

När Rasmus och sångaren Annie Forsberg bildade bandet Gozzina sa han: “Nu tycker jag att det är kul att jobba med artister som är på frammarsch.” Det här måste vara dagen för en kör av “verdos av dig.” Den ursprungliga varaktigheten var det jag gjorde, men vi gjorde några justeringar.

Allt som krävs är intensiva känslor för någon som inte är rätt för dig. Den countryinfluerade popmusiken är upbeat, catchy och somrig, och den fungerar som en sorts uppföljare till den platinasäljande hiten “Galen i dig”, som släpptes föregående vecka.

Kontroversiell

Det är många som gillar Gozzis musik och som prenumererar på hans kanal på YouTube. Rasmus hävdar att han har en anhängare på 100 000 personer bara i Stockholm. Det är otroligt att så många tittar. Att låta varje stockholmare avlyssna mina samtal en gång i månaden är lite oroande. Men om jag lyckas med mina ansträngningar kommer det inte att bero på mitt namnkännedom.

Hur smakar det för dig?

Mja. Jag borde definitivt hålla en låg profil eftersom mina texter ofta fångar folk på osäkerhet. Artiklar som väcker djupa tankar är min specialitet. Jag är inte, upprepa inte, involverad i politik. När radioinslaget med Stefan Löfvéns kabob-videosnutt spelades upp skämtade jag om det. Men jag hörde att Stefan gillar musiken, så jag gick till en park i Nässjö där konserten arrangerades av socialdemokratiska lagstiftare och bestämde mig för att vara framföra lten.

tills Greta kommer, lyckönskningar; “ett hurra till henne”

Men det är inte bara politikerna som har skulden för den här röran. Förutom låtar om “losa tjejer” som “Dirty bitch” har Rasmus Gozzi släppt en låt på Greta Thunberg. En tecknad Greta dyker fram bakom en spaljé och slickar hånfullt om sina läppar i klippet. Men eftersom jag är en prästvigd kan sättet jag sjunger den tolkas som en kärlekssång till henne.

Detta får mig att tro att både läsare och författare har en allmän avsmak för Greta. Däremot kopplar jag ihop hyllning med latent. En video som kanske ger vissa människor smyg, men jag tycker om det när de tar det för långt och blir förolämpade. Ord som “Dirty bitch” och “Haffa guzz” är inte sexistiskt, enligt hans åsikt.

Att göra en försäljning är det yttersta målet. En av mina favoritkänslor är när den dyker upp från ingenstans och ser dig rak i ansiktet. Rasmus är inspirerad av Tony Robbins, världens mest kända livscoach, och ser sig själv först och främst som en entreprenör.

Först och främst är jag dock musiker och företagare. När jag var yngre höll jag fester, tonade och sålde tidningar och godis för att klara mig. Jag har enorma ambitioner, men det känns konstigt att prata om dem. Det är viktigt att vara pålitlig och fullfölja åtaganden. Ändå anser jag att detta bara är början.

Det finns ingen snabbare häst än Fröken Snusk.

Hon är ansvarig för att hälften av människorna utvecklar positiva associationer till dalahästars och har blivit en symbol för hela epadunk-uppgången. Men bara ett fåtal personer vet sanningen om vem hon verkligen är. Fröken Snusk själv har inte för avsikt att ta av sig masken inom kort. Hon presenterar sig som Fröken med kvickhet och grace.

Rosa rnarluvans och långa lösögonfransarna är vanliga arbetsplatsklädsel. Hon har tjugo olika plånböcker, alla från samma butik, men hennes favorit är Louis Vuitton. Det senaste året har frasen “Rid mig som ett dalahäst” exploderat i popularitet över hela Sverige.

Efter att hans videor blev populära på TikTok och a-traktorer började spela dem, fick Fröken Snusk en stor berömmelse över hela landet. Jag lärde mig idag att det finns fler sätt att stava “Dalahäst” än “Främling”, mitt andra norska namn. Min förmåga att sända innehåll varje månad har fördubblats sedan jag började använda det.

Hon har höga förväntningar på att en dag samarbeta med den produktiva och dansgolvsvänliga musikproducenten Rasmus Gozzi. En maskerad kvinna sjöng förföriska sånger för Rasmus Gozzi att njuta av. När de så småningom träffades genom en gemensam bekant sa hon till honom att om han hade tittat runt i skogen lite så hade han hittat sin Fröken Snusk.

“Är snuskig som fan”

Rasmus Gozzi är den kreativa kraften bakom alla dessa fantastiska bitar. Hon erkänner att hon först var ovillig att sjunga om vissa ämnen. Men sedan dess har gränserna flyttats. Nu ser jag att allt var på skämt. Snälla, ta det inte bokstavligt när jag säger att jag anser mig vara en luddit; det är bara ett skämt. Enligt min mening skulle världen alltid kunna använda lite mer snark. Hon är inte blyg för sin “snuskiga” identitet, därför behöver hon inte bära masken.

Rasmus Gozzi Flickvän
Rasmus Gozzi Flickvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *