Fredrik Boltes Sons Mamma
Fredrik Boltes Sons Mamma

Fredrik Boltes Sons Mamma – “Igår kom det ytterligare en till Sverige. Han är helt oförmögen att föra en konversation på svenska. Han är för närvarande arbetslös och det är ganska osannolikt att han kommer in på arbetsmarknaden medan han fortfarande är i tjugoårsåldern på grund av detta. Konstnären Fredrik Boltes inleder ett utökat Facebook-uttalande genom att tacka vänner och familj för deras stöd efter födelsen av hans barn.

Låt oss vara rättfram och diskutera den verkliga kostnaden för integration. Att fostra sin son, hävdar han, kommer att kosta det svenska samhället mycket mer än terrorattacker med ursprung i Syrien. Han behöver inte arbeta eftersom han kan klara sig inom välfärden och använda offentliga tjänster som skolor och sjukhus. Han äter inte som vi gör. Han har varit sliten och kort med andra i flera dagar nu.

Inom några dagar sköt inläggets popularitet i höjden, med över 15 000 likes, och kommentarsfältet fylldes snabbt. Partylets sångare ger en intervju där han diskuterar sitt barns födelse på ett sätt som kan tolkas som både ett glädjefyllt firande av hans familj och en tillrättavisning av dem som ser invandring som en börda. Diskussionen om integrationskostnad är verkligen intressant för mig. Han säger att de är nettopositiva för Sveriges ekonomi eftersom de minskar behovet av att landet spenderar lika mycket på barnomsorg.

“Det är ju en människa”

Jag kanske fortfarande tänker för mig själv, “Vafan, det är en kille, och det är verkligen allt en man måste accepteras av samhället”, även om det inte händer. När jag överväger frågan om vilka personer som är “dyrast”, skulle jag vilja ha en annan persons perspektiv. Bara från vår sanering har skattemyndigheten förlorat tusentals svenska kronor. Han berättar att inga pengar någonsin kommer att behövas för att hjälpa ett barn att lämna Syrien.

“Det handlar om rasism”

Hur har responsen varit på ditt inlägg så här långt? De allra flesta (99%) av de som svarat positivt tyckte också att det var “välformulerat”, för att använda en fras från Fredrik Boltes. Tidigare argument om att “man måste ta hänsyn till kostnaden för invandringen” är nu ogiltiga. Den rasistiska ramsan “värna om den svenska rasen” följer snart. Det är uppenbart att ekonomi inte är kärnan i “hur mycket kostar invandrare?” debatt när rasfrågor tas upp.

Bandet Party inkluderar Gustav Fridolin (MP), som tidigare uttalat sig mot rasism och högerextremism, på deras album “Pinsamt”. 38-årige Fredrik Boltes skrev en uppsats för “Min tjockumentär” om sin erfarenhet av en fetmaoperation med titeln “MNEN IN ARTIKELN: “SVT VERVIKT BEROENDE & MISSBRUK VISA FLER… Premium.” Fredrik Boltes, vars son Bosse var fem kl. tiden insåg att han inte var den sortens förälder han förtjänade när han väl nådde 160 pund och fortsatte att träna.

Han bestämde sig för att få en gastric bypass efter att ha insett att fetmaoperationer var för personer med dålig viljestyrka och skildrar upplevelsen i sin “Min tjockumentär”-serie. Jag har äntligen börjat känna de känslor som länge har ignorerats av mig. Den 38-åriga TV-producenten och komikern tillade också, “Och jag är 65 pund lättare och kan paddla kajak med mitt tonårsbarn.”

Fredrik Boltes, producent för nästa “Boltes feta show” på Scala, träffar gärna potentiella investerare och andra intresserade på Valhallavägens huvudkontor för hans produktionsbolag, Stockholm City Films. Berättelser från tittare av SVT-dokumentärserien som var motiverade att dela sina erfarenheter med honom läggs ofta till i hans aktivitetsflöde.

Fredrik Boltes, har varit ett fan av jojo-banta så länge jag kan minnas. Jag har försökt allt för att bli av med övervikten, men jag är fortfarande 160 pund överviktig, och det gör det svårt att ge min son ett anständigt liv. Äntligen har jag bestämt mig för att genomgå en gastric bypass-operation, men jag är orolig för kostnaden.

Finns det inget annat sätt för mig att vrida tillbaka klockan?

Vilka verkliga effekter har kirurgi? Hur många procent av fansen köper verkligen kalaset? Vänner och kollegor har filmat mig före, under och efter operationen de senaste åtta åren. Den färdiga produktionen är en 30 minuter lång dokumentär om döden. Förutom reggae, satir, expertvideo, stand-up komedi och mer kommer det att finnas lite svamp under bordet.

Att mynta en term: tjockumentary. Påverkad av svaren sa Fredrik Boltes: “Jag vill inte bryta.” Fredrik Bolte, humorist från Jönköping, är föremål för serien “Min tjockumentär”. Fredrik Boltes valde att opereras gastric bypass efter att ha försökt gå ner i vikt i flera år utan framgång.

Fredrik Boltes Sons Mamma

Fredrik Boltes är en producent, sångare och ståuppkomiker bosatt i Stockholm. Han föddes den 25 november 1984 i Jönköping, Kristina församling, Sverige.

Biografi

Efter att ha lett P4:s programstaben i Jönköping gick Fredrik Boltes på Kungliga Konsthögskolan för att studera tv-produktion. Boltes är skribent och producent för den svenska satirshowen svenska nyheter, som sänds i SVT. Den 3 september 2023 sänder SVT play det första av fyra avsnitt av Min tjockumentär, en dokumentärserie om Boltes. Boltes spelar gitarr och sjunger lead för Jönköpings reggaebandet Partyt.

Fredrik Bolts Tjockumentary förtjänar ett erkännande

Med ursprung i Jönköping Den senaste dokumentären från Fredrik Bolte, “Min tjockumentär”, hade premiär på SVT Play idag. På grund av sin vikt hade tv-stjärnan svårt att leva ett vanligt liv med sin son Bosse. Så han bestämde sig för att gå vidare med gastric bypass-operation. Han tappade 65 pund, cyklar nu överallt och använder solenergi för att torka sina kläder.

Just nu drar det mig definitivt. Varje gång jag besöker Jönköping måste jag få en kebabpizza. Efter allt jag har gått igenom borde jag få en hel pizza istället för en skiva. Skratt smittar av sig. Dokumentserien ger en tillfredsställande portion nöje och vördnad. Fredrik Boltes argumenterar för att man inte ska försöka sockra på sanningen utan snarare tvinga folk att konfrontera den så att man kan presentera solida fakta. Tjockumentärskaparen hävdar att allt som behövs för att återställa lugnet och gott humör är en hälsosam dos komedi.

Förolämpande namngivning och skam

Boltes tycker att hans beslut att vara TV-fri vid speciella tillfällen är smart och medvetet. Att hitta en medelväg är viktigt, och jag är bara en genomsnittlig person med en genomsnittlig byggnad. Jag kanske borde sluta försöka dölja min föga tilltalande kropp och omfamna den för vad den är. Media måste sluta framställa nakna kroppar som inget annat än tjocka människor som hatar på sin kropp. Även om Boltes har hört detta många gånger från kvinnor, hävdar han att han aldrig har hört en man faktiskt uttala det.

Reggaebandet Partyt, med Fredrik Boltes i spetsen, har precis släppt sin nya singel “Pinsamt”, en brinnande ode till EU:s immigrationspolitik. Det verkar finnas en stigande trend av förtida leveranser. Antalet saker som ses som daterade har tredubblats under 1980-talet. Ladugårdar behöver byggas ut regelbundet.

Bland svenskar är personer med efternamnet “Johan” överrepresenterade i gastric bypass-populationen. Men seriöst, var hittade de det? Detta beror på att vi institutionaliserade bruket att uppmana människor att äta regelbundet. Erbjudanden: “Sugen p ngot extra?,” “Biltemakorv 5 kr! Ungefär hälften av befolkningen har använt en kombination av sitt eget kiss och vatten för att effektivt avvisa förslag.

Boken “Min tjockumentär” av Fredrik Boltes ger omfattande bevakning av detta ämne. Handlingen hänger på den framgångsrika stölden av en matkasse och har delar gemensamt med romantiska komedier. I ett stycke på fyra och en halv minut på SVT skrattar en reggaesångare och en komiker åt “köttkjol” (extra stora) t-shirts de båda har på sig. Hans sjukhusöverföringar kommer att bli mer transparenta när hans hälsa förbättras.

Det första som störde mig med Solskenshistorien var hur ytligt den fördömde ett samhälle som njöt av att både skämma bort och misshandla sina medlemmar. Vissa människor kommer alltid att vara hungriga oavsett var magsäcken försörjs med det hungersignalerande hormonet ghrelin. “Min tjockumentär” liknar i sin korthet en reklamfilm för gastric bypass (privata medicinska företag som omfamnar magar). Är det någon som tittar på trailern som inte direkt går på en diet för att gå ner 90 kilo?

Trots min oro tycker jag fortfarande att Boltes dokumentär är utmärkt pedagogisk underhållning. Berättelsen om hur Bolt och hans unge åkte motorcyklar genom skogen och krossade byn i en liten upskjute låter för kittlande, och jag tror inte att jag har magen att se den. I grund och botten är “Min tjockumentär” en reklam, om än en mycket effektiv sådan. Magsäckskirurgi är, i motsats till den utbredda opinionen, inte svaret på samhällets alla missförhållanden.

Fredrik Boltes Sons Mamma
Fredrik Boltes Sons Mamma

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *