Keyyo Längd
Keyyo Längd

Keyyo Längd – Kristina Petrushina (alias Keyyo) föddes den 27 februari 1997 i Omsk, Ryssland. Hon är en populär svensk-rysk komiker. Hon har bidragit till ett flertal medieproduktioner, bland annat som tv- och radioprogram.

Uppväxt:

Petrushina föddes i Omsk, den regionala huvudstaden med samma namn som ligger norr om Kazakstan. Hon flyttade till Sverige som liten med sin mamma och sedan till Smedjebacken, Dalarna, när hon var tjugo.

Hennes ursprungliga berömmelse kan spåras tillbaka till hennes komiska YouTube-vloggar. Hon gick på Schillerska gymnasiet i Göteborg för att ta ett estetikprov med inriktning på teatern och flyttade sedan till Stockholm.

Keyyo har inlett sin mediekarriär som en lovande youtuber på YouTube. När hon var tre år gammal började hon göra videor och lägga upp dem på nätet. Hon berättar om sitt dagliga liv, spelar små sketcher med olika karaktärer som ryskan “Natalia”, brittiska “Fredrica” och norska “Per-Erik” och diskuterar hur det är att vara ung nuförtiden.

Keyyos egen komediserie, med titeln Keyyo & Co., hade premiär på SVT Play sommaren 2014. Seriens manus skrevs av komikern Sissela Benn, som också fungerade som programmets exekutiva producent. 2014 vann hon Guldtuben Award för bästa YouTuber.

Keyyo medverkade i SVT-komedispecialen “Valfeber New Year’s Eve 2014” tillsammans med William Spetz, Clara Henry och bandet I Just Want to Be Cool den 31 december 2014. Hösten 2015 återvände Keyyo till SVT Play med ett nytt avsnitt av sin webbserie, nu med titeln Ombytta roller med Keyyo, där han söker sommarjobb.

Under Golden Buzzer-ceremonin 2016 vann hon tre priser: bästa komedikanal (gör henne till den första kvinnan att nomineras till och vinna priset), bästa samarbete (med Clara Henry) och bästa programledare (med Kodjo Akolor).

För sina insatser 2016 vann Keyyo och Carina Berg (som “Barncancergalan”) Svenska Humorpriset. Hon medverkade även i säsongen 2016 av TV4:s Fngarna på Skogsscenen. Säsongen 2017–2018 av Keyyo Talang Sverige på TV4 var programledare av Pär Lernström och han själv.

I augusti 2017 släppte Keyyo och hans assistent Hampus Hedström en komedipodcast som heter Frgar t en kompis. I den här podden diskuterar vi alla tabubelagda ämnen som normalt undviks med ursäkten “Jag vill bara prata med en vän.”

Frågan “Är bröstmjölk vegansk?” har blivit ett slagord i poddgemenskapen. Hon blev befordrad till en av P3:s huvudprogrammerare på Morgonpasset den vintern. I sommar reser Keyyo och Johan Rheborg till Ryssland på ett utlandsstudieprogram för SVT:s Keyyo med Rheborg i Ryssland.

I den sista säsongen av TV4-danstävlingen Let’s Dance 2021 hamnade Keyyo bland de tre bästa. Hennes danspartner i showen var Hugo Gustafsson. Hon ledde den svenska armén det året. Hon tjänstgjorde som jurymedlem i Högsta domstolen 2021-22.

Keyyo var en framtidsinriktad figur bland svenska powerwomen på TV3 år 2021. Scen: Sommaren 2018 debuterade Keyyo med Sverigepremiären av hennes enkvinnasshow, Ryssen kommer!, som hon skrev och som regisserades av Anna Vnuk. Allt efter 2018 fortsatte, inklusive renoveringar.

Kristina “Keyyo” Petrushina: 7 saker du behöver veta. Tittarna på TV4:s succéprogram Talang kommer att känna igen YouTube-stjärnan Keyyo som Pär Lernströms sidekick. Men nu går hon förbi Kristina Petrushina och är en av damerna på SVT:s Bäst i test.

Vem är Keyyo egentligen? Vem eller vilka gjorde henne till en offentlig person, och när hände det? Han ger ett svar. Kristina Petrushinas mest populära YouTube-handtag, Keyyo, kommer att följa henne när hon fortsätter sin karriär som komiker och tv-personlighet.

Keyyo har en utpräglat asiatisk bakgrund; hon föddes i Oman och flyttade till Sverige när hon bara var två år gammal. Hon har känt till idén att spela i humoristiska videor sedan hon var två år gammal, men hon började dela dem online med sina vänner först när hon var tolv.

Hur gammal och lång är Keyyo? För många förblir Keyyos längd ett mysterium. Hon sa till reportrar på en Let’s Dance 2021 presskonferens, “Jag är 163 centimeter lång.” Hälften av varje natt ägnas åt att sova och laga mat med Keyyo.

Keyyo är just nu värd för en inredningsshow på SVT Play. Det är ett halvvardagsrum och kök med mer armbågsutrymme än ett skafferi kan erbjuda. Tanken bakom serien är att Keyyo och hans tre vänner, som alla är trillingar, ska undersöka potentialen i stora rum och på sikt förvandla stora och komplexa bostäder till hem för kloka och kloka urbeningar.

Gå upp ur sängen och skratta tillsammans med SVT Plays originalkomedier med Keyyo och kompani i huvudrollen. 2014 var början på Keyyos tv-karriär. Sänder för närvarande sin egen komediserie på SVT Play som heter “Keyyo & co.”

Tidigare i år återvände Keyyo till SVT med ett nytt avsnitt av sin webbserie; det här avsnittet heter “Ombytta roller med Keyyo.” Handlingen i serien kretsade kring hennes sökande efter en sommaranställning.

Onlinepersonlighet Kristina Petrushina

YouTube Music Awards 2014 vann Keyyo Golden Tube Award vid. Inte bra, men blir bättre snart. Redan på Guldtuben-galan 2016 var hon allmänt erkänd som en av Sveriges mest populära YouTubers.

Talang på TV4! Lyssna på Talang! 2016 vann Kristina Petrushina och Carina Berg Svenska Komedipriset (Cancergalan). Hon medverkade även i TV4:s succéprogram Fngarna p fortet samma år.

Keyyos karriär slungades av möjligheten att arbeta tillsammans med Pär Lernström som medprogramledare i TV4:s Talang 2017 och 2018.\Tokio, Japan, med Rheborg, Ryssland, och en podcast

För att få igång 2019 tar Keyyo och den svenske komikern Johan Rheborg en utlandsresa till Iran. SVT döpte om sin sändning av Keyyo med Rheborg i Ryssland till Rheborg i Ryssland.

Keyyo Längd

2017 släppte jag Frgar t en kompis med Keyyos medgrundare Hampus Hedström. De känner sig trygga nog att diskutera potentiellt splittrande ämnen där.

Vi erbjuder de bästa Bevisa Keyyo i Best i:

SVT:s Bästa i-Test använder invecklade resonemang och cirkelresonemang för att komma fram till sin logiska slutsats. År 2020 kommer en ny grupp forskare att ge bevis som stödjer tillförlitligheten i David Sundins och Babben Larsons bedömning.

Bland paneldeltagarna finns personer som Anders Ankan Johansson, Carin da Silva, Kristoffer Appelquist och Kristina Keyyo Petrushina. Den enda anledningen till att de tävlar är att uppnå högsta möjliga poäng på varje undersökning.

Keyyo, en komiker, blev snabbt berömmelse på YouTube och vann sina tittares hjärtan. Power Women i Sverige har blivit en stapelvara i TV3:s kvällsprogram. Allt vi vet om Kristina “Keyyo” Petrushina kan hittas här.

När Keyyo först började lägga upp roliga videor på nätet tog hans karriär fart. Sedan dess har hon samlat på sig en stadigt växande fanbas tack vare sina lustiga sketcher. Att delta i Let’s Dance och förbereda sig för ett sommarevenemang i juli 2021 gav henne ett brett erkännande.

Och när hon åkte på sin första resa, var kom hon ifrån för att äntligen slappna av? Det här är en Keyyo. Mamma hade träffat en svensk seriemördare på nätet. Hon beskrivs som formidabel i miljön. Vi var bland de sista som kom till området. Hon sa till Svenska Dagbladet att nyheten chockade många eftersom “jag har ett översvenskt namn och ser väldigt etniskt svensk ut.”

Redan ett år efter flytten till Sverige började hon ta del av “tv-spel” online som egentligen var fiktiva. I början hyrde hon kameror av andra människor, men hon tjänade så småningom tillräckligt med pengar på att sälja jultidningar för att köpa sina egna.

Hon startade sin YouTube-kanal när hon var 13 år och höll igång den i flera år. I intervjuer diskuterar hon vardagliga händelser som får en humoristisk snurr. Karaktärer som ryskan “Natalia” och den privilegierade “Fredrica” dyker också upp.

Fler och fler män lär sig om hennes värld. Hon har en ljus framtid framför sig på grund av sin karisma och sin vilja att investera i sig själv. Keyyo är inte den sorten som skyr en snabb prestation. När jag först lanserade YouTube trodde jag aldrig att det skulle bli så allmänt förekommande som det är idag.

Det vore oärligt av mig att låtsas att jag inte alltid är inspirerad av och optimistisk inför den kraft som har tilldelats mig i ljuset av hur härligt det är att få en sådan välsignelse. Det jag fantiserar mest om är dock möjligheten att göra alla spännande saker. Slutligen gick Keyyo för att träffa Femina.

Jag upptäckte på SVT:

Hon och hennes mamma flyttar till Stockholm när hon är redo att börja mellanstadiet. Efter skolan annonserar hon det på Schillerska gymnasiet och fortsätter att ladda upp filmer på sin blogg. Hon reser världen runt utan att någonsin förstå hur någonting fungerar, vilket är premissen för hennes egen show, Keyyo & Co.

Hon fick en helt ny app som heter “Ombytta roller.” Hon planerar att använda denna möjlighet för att försöka säkra en praktikplats genom att pitcha sin egen version av Keyyo-patentet.
Karriären luktar illa.

2016 utsågs hon till Sveriges populäraste YouTuber på Guldtubengalan. Tillsammans med Pär Lernström Talang är hon programmets programchef för 2017 och 2018.

Keyyo Längd
Keyyo Längd

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *