Phil Collins Sjuk
Phil Collins Sjuk

Phil Collins Sjuk – Phil Collins vann sina fans hjärtan: På torsdagskvällen markerade det legendariska bandet Genesis början på en 50-årig karriär med en konsert på Londons 02. Enligt Daily Mail tillbringade bandets ledare, 71-årige Phil Collins, de första minuterna av evenemanget med att sitta ner och diskutera med publiken om han snart skulle behöva få ett riktigt jobb eller inte.

Collins har lidit av allvarliga hälsoproblem under lång tid och har genomgått flera knäoperationer. 2007 blev han biten av ett lejon, vilket gjorde att nerverna i händerna skadades, och han lovade att aldrig mer “knappt kan hlla” en trumpinne.

I mars 2020 meddelade bandet att deras sista turné, med titeln “The Last Domino Tour”, skulle äga rum i Europa och Nordamerika. Turneringen sköts upp med ett år på grund av coronapandemonium.
De tre Mike Rutherford, Tony Banks och Phil Collins kom dock till efter att konserten på söndagskvällen var slutsåld. Phil Collins hälsoskräck har gjort honom ännu mer grinig.

Området har uppgraderats för Genesis-skeppet:

Phil Collins har kämpat mot skateboardåkare i femtio år. Området har nu ordnats om. Genesis-trummus kommer att bli svårare att blåsa innan detta, skriver The Independent. Phil Collins talade senast till sin hängivna publik för ett drygt år sedan.

På Genesis avskedsturné i rullstol gjorde trummisten sitt sista framträdande; istället för att sitta bakom trummofonen, så sjöng han och spelade tamburin. Nya hälsorapporter om stjärnan är på väg från Genesis-gitarristen Mike Rutherford.

Men Mike Rutherford tycker att Phil Collins mår bra trots sina hälsoproblem. Nu när han är hemma vilar han och njuter av livet. Han har jobbat outtröttligt hela sommaren. Jag får intrycket av att han trivs hemma.

2007 Skadade sig: Efter många långa timmar på scen gick Phil Collins bort 2007. Resultatet blev kraftig ångest i händerna. Den 72-årige musikern kan inte spela trummor längre. I ett gripande ögonblick på en Genesis-konsert tog Phil Collins son Nic sin fars plats bakom trumpeten.

Phil Collins sa i september 2021 att han knappt lyckades hålla fast vid en trumpin. Jag är fysiskt begränsad, vilket är ganska frustrerande eftersom jag skulle älska att stå på scen med min son och spela ett musikinstrument med honom.

Nyheten att Genesis kommer att åka på turné igen efter 14 år fick fans över hela världen att bli vansinnig. Coronapandemin slog dock till och Phil Collins delar nu med sig av detaljer om hans försämrade hälsa.

Jag vet inte om jag vill ta mig ut på vägarna igen, säger han i en intervju med BBC morning.
Phil Collins, 70, och Genesis meddelade 2020 att de skulle återförenas och ge sig ut på vägen igen 2021, efter en frånvaro på 14 år.

Men matchen avbröts på grund av coronapandemin och alla var överens om att de skulle återvända så snart de kunde. Men nu slår den ständigt återkommande problemcykeln till igen. Phil Collins drabbades av ett brutet ringfinger i början av 2000-talet, vilket tvingade honom att sluta spela trumpet permanent 2009.

På grund av positionen jag spelar trummor i har min ryggkota sänkt min ryggmärg. Det går tillbaka många år av spelande. Jag verkar inte kunna hålla trumpeterna i ton utan att göra ett racket. Jag använde nallebjörnsnålar på händerna för att få det gjort, sa han då till Daily Mail.

“Jag kan knappt hålla i en trumpet.” Hans 20-årige son, Nicholas Collins, kommer att ta över trumpeterna för den nya säsongen. Musikernas dispyt fortsätter dock att eskalera. Jag är lite fysiskt utmanad med min hälsa, vilket är väldigt frustrerande eftersom jag skulle älska att vara där uppe med min son, säger Phil Collins i en intervju med BBC morning, och han fortsätter:

Jag kan knappt hålla en trumpin med den här handen, så det är en del fysiska saker på väg, fortsätter han. Vi är alla medelålders killar här. Han fortsätter: Jag är inte säker på om jag vill ge mig ut på vägarna igen.

När fansen såg Phil Collins bli skjuten i en rullstol och sedan falla på scenen under hans senaste Not Dead Yet-turné blev de vilda. Trots att han mådde bra efter händelsen, var Phil tvungen att erkänna att han hade ägnat det senaste decenniet åt att slåss mot olika vårdgivare.

80-talsikonens dåliga hälsa sedan en ryggradskada 2007 kan snart göra honom oförmögen att prestera. Men exakt vilken sjukdom har Phil Collins bekämpat? Ju mer du läser, desto mer kommer du att lära dig om hans motiverande livshistoria.

Phil Collins hälsoproblem dyker upp igen från 2007. Phils hälsoproblem började 2007 när han på ett mystiskt sätt flög en kotor in i hans hals när han uppträdde på Genesis-återföreningsturnén. I ett hjärtligt meddelande till sina supportrar förklarade Phil att hans skada var resultatet av år av spelande, och att det hade blivit så smärtsamt att han var tvungen att sluta spela regelbundet.

Även efter ett framgångsrikt ingrepp på min hals, förklarade Phil, har jag fortfarande begränsad användning av mina händer. Kanske om ett eller två år kommer det att förändras, men för tillfället är det omöjligt för mig att spela trumpet eller piano.

Phil Collins Sjuk

Phil insisterade på den tiden att han hanterade situationen väl och använde sig av den filosofiska resonemang att saker händer av en anledning. Tyvärr var Phils skada bara början på hans återhämtning.

Efter Phils ingrepp skildes han och hans fru, Orianne, som nyligen hade fött sitt andra barn och led av förlossningsdepression. Orianne sa att hennes sorg orsakade ytterligare missförstånd och distans mellan henne och hennes man, och att de slutligen avslutade sitt äktenskap 2008.

Phil, ensam och saknad Orianne och barnen, vände sig till alkohol för att ta sig igenom dagen. Phil kom på sig själv att dricka ensam snabbt efter att rockstjärnan lyckats undvika fallgroparna som så många andra kända personer har tvingats utstå under hela sin karriär.

Varje morgon under nästa månad kommer du att dricka vodka direkt från kylskupen och sedan vandra framför barnen, sa han till mig. Hans drickande kulminerade i en akut resa till sjukhuset 2012, där han fick diagnosen akut pankreatit.

Phil visste att han behövde sluta dricka om han ville fortsätta leva, och han gjorde det till slut 2013.
Phils drickande ersattes av tack och kärlek, och efter hans återkomst fick han ett intimt möte med Orianne.

Han bestämde sig för att han ville gå tillbaka på turnén, men han ville ändra saker och ting lite från sitt vanliga bandupplägg. Tidigare operationer för att korrigera hans ryggrad hade lämnat honom med åtta skruvar i ryggraden, vilket gjorde att hans vänstra axel blev stel.

Till sina anhängare sa han “Oroa dig inte, jag kan fortfarande sjunga”, trots att han inte längre kunde stå ut under långa stunder eller använda sina fötterna för att trumma.

Ta en titt på detta Instagram-inlägg:

Kolla in det här häpnadsväckande klippet av Nic Collins som uppträder på trumset på Phil Collins “Still Still Dead Yet Live” World Tour! Ett stort tack till Gretsch och Beatit.tv! Författarnas webbplats är www.beatit.tv/en.beatit.tv. Använd endast med tillstånd.

Tweet av Phil Collins (@officialphilcollins) postat 27 juni 2019, 11:31 PDT. Artikeln fortsätter under annonsen. Så även om Phil fortsätter att häpna publiken med sina ikoniska låtar och fortfarande ganska kraftfulla röster, har hans son Nicholas börjat följa med honom på trumpet på hans konserter.

Tillsammans gav de sig ut på en turné för Phil, som de ironiskt nog kallade “Not Dead Yet Tour”, under vilken Phil satt hela tiden. Han blev avslappnad när publiken svarade bra på hans okonventionella spelstil.

Det betyder att män är fokuserade på musiken, sa han, och det är jag också. Hittills har det inte varit ett problem alls. Det har varit väldigt lovande hittills. Trots en viss återhämtning fortsätter Phil att sälja konserter och visar inga tecken på att sakta ner.

Phil Collins började dricka så mycket efter att ha lämnat musikbranschen för fem år sedan att han nästan dog. Enligt en intervju med Genesis Song i den brittiska tidningen Event är det så. Efter att ha drabbats av svår bukspottskörtelinflammation tvingades Phil Collins ge upp kampen.

Artisten förnekar att han är alkoholist och hävdar att programmet Anonyma Alkoholister inte fungerade för honom. Istället sökte han expertvård i USA och har varit nykt de senaste 18 månaderna.

Saker och ting började gå söderut när hans ex-fru gav honom loppet och tog deras två små barn till Florida. För mina barns skull gick jag i förtidspension. Men, att gå i pension och inte jobba och inte fostra barn hemma.

Phil Collins sa till pressen, “Jag tror att det skapade en tomrum.” Phil Collins, nu 63 år gammal, gick med i Genesis 1970 och har sedan dess haft en framgångsrik solokarriär, särskilt på 1980- och 1990-talen med framgångar som “In the air tonight” och “Another day in paradise”.

Phil Collins Sjuk
Phil Collins Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *