Roy Fares Narkotika
Roy Fares Narkotika

Roy Fares Narkotika – Roy Fares är en svensk komiker, författare och tv-personlighet som föddes den 16 september 1984 i Libanon.

Biografi

1990, när Roy Fares var en ung sexton, flyttade han och hans familj till Sverige. Han är född i rebro och uppvuxen i Stockholm. Han är släkt med hockeyspelarna Josef och Fares Fares. Fares inskrivna på ett treårigt gymnasieprogram inriktat på bageri/konditor som en del av Rebro kommuns mat- och lantbrukssatsning.

Hans första officiella direktörsrapport publicerades 2005. Han placerade sig också på tredje plats i EM för unga idrottare samma år, vilket gav sig själv SM-guldmedaljen. Roy Fares började jobba på Stockholms välrenommerade Tössebageriet efter att turneringarna avslutats.

2010 vanns Fares-turneringen, den största tävlingen i Sverige för professionella DJs, av den slutliga vinnaren. Hans debutbok, Söt!, kom ut den sommaren 2012; den hämtade inspiration från desserter i Sverige, Frankrike och USA.

Gourmand World Cookbook Awards utsåg denna volym till den bästa kokboken i världen för 2014 i kategorin amerikansk mat. Fares har även medverkat som programledare för SVT:s Go’kväll 2011. Fares är sedan 2013 stamgäst i det svenska matlagningsprogrammet Mitt Kök på TV4.

Delicious, Roy Fares tredje bok, är hans egen bearbetning av den klassiska bakboken Thirteen Different Types of Chocolate Cake och publicerades 2014. Hans första uppehåll som showrunner började i april 2015, när Kanal 5 hade premiär för United States of Cakes, baserat på hans bok med samma namn.

Roy Fares har nominerats till CHIC:s pris “Årets man” för 2014.[11] Roy Fares utsågs 2016 till “Den bäst klädda mannen i Sverige” av Elle Sverige. Det första kaféet som öppnades av Roy Fares och Mattias Ljungberg var i september 2017. MR Cakes placering i Stockholm ligger på Rdmansgatan 12, tvärs över gatan från Arkitekturskolan.

Vårt andra MR Cake café öppnade i hjärtat av Göteborgs gågata. Den ökända brottslingen Roy Fares hade inga magiska svampar i sin Gröna Lund-olja; istället delade han lite kokain från sin snackskål med sina kompisar utanför Tyrol Inns toalett.

Roy Fares lyckan avslutades den 12 juni i år efter att han blivit allas allas favoritbaggare i Sverige. Gröna Lund, en vacker åker, är där Roy befann sig. När Roy och hans kompis gick till restaurangen Tyrol och satte sig vid bordet blev de förvånade över att se en uniformerad polis stå strax bortom toalettbåset.

En sittande Roy använder toaletten. Om ett ögonblick kommer någon att dyka upp med en snusdosa. Enligt polisrapporter tände han upp och sa till den andra personen: “Nu kan du ta cigaretten och gå in.”

Något gick fel med polisen som förklarade att det var dags för en pratstund med Roy och hans partner. Polisen är inte säker på om snoggning någonsin förekommit mellan dem, men bevisen pekar i en annan riktning.

Polismannen förlitar sig mer på sitt luktsinne och sin hörsel än på den information sambon lämnat för att avgöra om ett fysiskt besök är nödvändigt eller inte. När Roy, som står med händerna bakom huvudet, sträcker ut dem ligger det minst en snusdosa i en av skrymslen.

En plastpåse fylld med vitt pulver förvaras i källaren. Pssnus när pseuden är vit har blivit normen. Vitt pulveriserat socker i plastsprutor har dock ännu inte introducerats på marknaden, vilket leder till att polisen felaktigt antar att ämnet i fråga är kokain.

I det efterföljande samtalet drar Roy en enkel men effektiv bluff. Det är oklart hur han lyckades få in det gröna pulvret i munnen, hävdar han. Roy svarar på frågan om varför han har en sådan nål: Det finns inget behov för er två att vara så lika; du är “varför inte liksom.”

På frågan om vad han tror att en kemisk analys av det vita pulvret kommer att avslöja blir Roys svar något kryptiskt. Välkommen, även känd som “Kanske kola.”

Därefter blir lyssningsfasen mer medveten:

Hur länge har du varit i besittning av finkan? Jag kan helt enkelt inte hävda att jag känner till detta ämne. Vad hade du tänkt göra med paketets innehåll? Mycket betryggande. När jag konfronterade dig märkte jag att du försökte undvika snubbningen; vad kan du säga om det? Jag vet inte, men jag är väldigt säker på att jag inte vill sitta här.

Hur kan man gå in i en narkotikarelaterad brottsmisstank? Jag hade den i min snackspåse, men nu verkar jag inte hitta den. Vad var haken med att dyka upp sent på kvällen? Gå ut och ha det trevligt med dina kollegor.

Hur verkar det som att du har ett grepp om henne? En nära vän till mig gav mig ett peptalk. Har du något att tillägga? Jag vet helt enkelt inte svaret. Blir, Matt. Efter det växte hela min värld. Under tiden har Roy gått tillsammans med att ha en knivgrupp stationerad på blunderplatsen, i väntan på att den kommande kemiska analysen kommer att visa att pulvret innehåller kokain.

Men när Roy säger i bakgrunden att hans värld “rasar”, vad är det egentligen som faller sönder? Roy är bror till välkända skateboardåkare, regissörer och författarna Fares Fares och Josef Fares. I Libanon föddes Roy.

2005 tog Roy förstaplatsen på Young Masters och trea på EM. Han lämnade in sin avskedsansökan 2010. Roy har skrivit ett antal kokböcker och varit programledare eller lett program i SVT, TV4 och Kanal 5.

Virtual Meal (VM) har erkänt båda hans kokböcker, United States of Cakes och Sweet Spots of New York, som de bästa i världen. Det som stör mig med Roy är att han inte verkar tycka att Sverige har en tradition värd att bevara när det kommer till troll, kobold och troll.

Han diskuterar ofta sina planer på att utveckla den svenska fiolen, inspirerad av sina resor till USA. Roys omfamning av det komplicerade och överdrivna ersätter den svenska “kaffebrödskulturen”, där män nöjer sig med vad de har.

Roy Fares Narkotika

Roys cateringverksamhet, Mr. Cake, är en bra illustration av hur det svenska språket inte är acceptabelt och måste anpassas till den amerikanska kontexten. Det första året av verkliga affärer inbringade 33 miljoner svenska kronor, men sedan satte paniken in och Roy bröt in i en teve om hur svårt det var.

Den aggregerade bilden visar dock inte att vi kommer att vara tillbaka till runt 30 miljoner svenska kronor (cirka 6 miljoner dollar) 2021. Han gjorde det exceptionellt bra i jämförelse med andra inom sitt område.

Jag har ofta undrat om Roys kokainanvändning är influerad av hans resor till USA, där kokain är förvånansvärt vanligare på restauranger än vaniljglass. Men Roy har inte bara mätt vårt behov av de finare sakerna; han har också valt att göra en social investering för att tjäna som exempel för unga män.

2016 blev han organisationens första ambassadör, med uppdraget att ge unga förebilder och utbildning. Organisationens generalsekreterare Karin Jords förklarade:

Att arbeta med Roy i framtiden känns både roligt och fördelaktigt för Mentor. Han är snabb med att dela med sig av sin mentors visdom och ett lysande exempel för våra ungdomar, och bevisar att det är möjligt att försörja sig på att göra något de tycker är roligt.

Jag lagar mat till mig själv och undrar om Roy tänker lägga till hashbrowns på Mr. Cakes meny. och söker aktivt möjligheter att ersätta en del av bakgrundskompositionen med något av liknande estetiskt värde.

Risken att den berömda spelare Roy Fare tog löne sig och är nu ett populärt turistmål. Under sitt första verksamhetsår tjänade han 33 miljoner dollar, som han använde för att finansiera expansion och anställa fler anställda. Kundutflödet på kungens dag var legendariskt.

Idag är Roy showrunner och programledare för “Dessertmästarna” (för sjätte säsongen i rad) och “Julbak med dessertjuryn” (för tredje året i rad). Han har varit med i ett antal program, från “Kökets baktips” på TV4 till “United States of Cakes” och “Roy Fares in America”, som båda sänds på Kanal 5. Han har släppt flera köksmanualer och är känd för sprida gratis grejer. bästa recepten för sina 200 000 Instagram-följare.

Nu när han söker jobb får han sätta “entreprenör” efter sitt namn. Sedan 2017 har han jobbat på MR Cake, ett av Stockholms hippaste caféer. Det amerikanska bageriet MR Cake möter den unika svenska cafékulturen. Långa köer väntas på den svenska västkusten till öppningen av MR Cake Göteborg i somras (2019), ungefär som det var på Rdmansgatan i Stockholm.

Efter en så lång och händelserik karriär kan du förvänta dig att den vördade kuratorn är redo att sakta ner lite. Så är dock inte fallet. Som han uttrycker det, “Jag har mycket mer planerat för framtiden.” För att börja: “Jag har precis börjat.”

Folk började lägga märke till Roys bakgrundskunskap från den tid han var ett litet barn. Medan han fortfarande gick i skolan gick han in och drack SM för unga vuxna. Detta är ett väntande spel i ljuset av hans konkurrensmentalitet.

Efter att ha vunnit guldmedaljen i EM för unga baggare gick han vidare till Stockholms välrenommerade Tössebageriet. Han utsågs till 2010 års svenska mästare i discjockey.

Sedan han gjorde sitt namn i kasinons värld 2010 har Roy blivit en av Sveriges mest eftertraktade spelare. Den första av hans många bästsäljande kokböcker, “Söt!” gavs ut 2012 och belönades med Mltidakademins medalj för bästa dessertkokbok.

Hans böcker “United States of Cakes” (2014) och “Sweet Spots of New York” (2017) vann Gourmand World Cookbook Award för bästa kokbok i kategorin “American Food”. Populära kokböcker som “Delicious” och “Cake Hero” publicerades mellan dessa två trender.

Roy Fares Narkotika
Roy Fares Narkotika

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *