Miriam Bryant Syster Sjukdom

Miriam Bryant Syster Sjukdom
Miriam Bryant Syster Sjukdom

Miriam Bryant Syster Sjukdom – För att citera Miriam Bryant, “ingen hemlighet att jag träffat en person” betyder “absolut ingen tröst i att träffa en person.” Själv tänker jag på en ADHD-diagnos som slutet på ett förhållande och början på något nytt.

Som Miriam Bryant ser det måste vi ha fler samtal om allt. ELLE träffar henne innan jul via Zoom videochatt. Mitt nya vanliga är att ställa upp min dator ovanpå en smyckeskrine, skärmen vänd mot en vägg i mitt vardagsrum.

Intervjuer avsedda för både text och video kräver åtminstone ytterligare förberedelser. Det kanske säger något om min karaktär att det är jag som har rakat mig och byggt upp en kult medan Miriam Bryant ringer upp från en hörsnäcka på grannskapets vietnamesiska restaurang.

Hon beställer en smörgås och inser att hon glömde att vi skulle prata med varandra. Och det är du! Hon blir upprörd när hon ser sig själv i kameran med mig. Det har gått år sedan jag intervjuade henne senast, men det är tydligt att hon fortfarande har ett skarpt sinne för framtiden.

Idag pratade vi för att hon medverkar i en ny Zalando-kampanj som främjar mental hälsa och visar upp sin egen unika känsla för stil. Jag tycker att det är för lite diskussion om psykiska problem i forumen. Jag skulle också vilja betona hur flytande stil kan vara.

Det är direkt relaterat till hur en persons sinne fungerar. Det känns rätt att hitta en annan plattform där jag kan prata fritt och samtidigt problematisera de här frågorna på ett paketerat sätt, säger hon.
Så här skrev Miriam Bryant i Klimt:

“Inspiration kommer inifrån”, säger kampanjtalespersonen Miriam Bryant. Jag är nyfiken på de dagliga manifestationerna av hennes stil och dess möjliga effekter av coronapandemonium. En vanlig dag som idag tänker jag inte så mycket på hur jag ser ut.

Jag känner inte längre ett behov av att sätta ihop mig varje dag genom att välja ut en outfit och klä på mig. Trots detta kommer det säkert att finnas tillfällen då du bara vill para ihop dina trumpeter med dina älgar.

Jag skulle generellt sett säga att det är bra att ha några viktiga saker som man bara behöver bära på sig själv. Lätt att använda, bra basplagg. Hon, precis som vi andra, bombarderas av samhälleliga påtryckningar om hur vi ska se ut.

Trycket var på det ideala, men inställningarna var också bra. Att minnas de gånger hon “jämförde” sig själv, “hatade” sig själv och “anpassade sig” är vad hon skriver om på Instagram. Det är så otroligt typiskt för oss kvinnor att sent på dagen inse att vi har gjort ett misstag.

Jag är för intelligent för att ändra mig för att bli mer lik idealet. För vi har blivit så jäkla bra på det. Det vore dumt att inte anpassa sig på något sätt. Men det blir så paradoxalt! För i slutändan måste jag skydda mig själv. Åh, gud, vad jag hatar mig själv för att jag låter detta påverka mig så mycket.

Instagram-inlägg av Miriam Bryant från IDEAL

Hon har lagt upp några kvinnliga vintageförebilder på Instagram. Det är inte samma skurkar som vi ser på internet idag. Men de förblir perfekta. Allt eftersom tiden går blir det uppenbart att samhället ständigt tar hänsyn till den kvinnliga demografin.

Jag tror att det är avgörande att inse att ideal kan försvinna och att vi ständigt har anpassat oss för att möta dem. Människor har varit fästa vid föreställningar om skönhet i över ett sekel. Bara för att saker och ting har förändrats och vi vänjer oss vid det nya normala betyder det inte att den perfekta situationen aldrig har funnits.

Men jag tror att vi nu är medvetna om dem i en mycket bredare skala på grund av spridningen av sociala medier. Hur hanterar du kunskapen om att du kan påverkas? Mitt intryck är att jag hanterar det riktigt dåligt.

Med jämna mellanrum kan jag övervinnas av en djup känsla av isolering. Och jag ser det runt omkring mig också. Det är som en mental epidemi som sprider sig snabbt. Människor är verkligen bekymrade vid det här laget.

Finns det något botemedel som kan hjälpa? Detta är en mycket bra fråga. Jag tror att verktyget som används är debatt. Vi måste alla ta ansvar. Du bör nog undvika dessa greker om du har en följare skara. Säg att jag är skit och du är skit också. Säg inget mer om det för tillfället.

Funderar du allvarligt på din plikt? Både ja och nej. Dessutom känner jag ett ansvar eftersom jag inser att det är snubbarnas plikt. Det är inte alls vår idé om kul! Behåll outfiten, skriker hon och pickar aggressivt i kameran som för att vända ryggen åt samhället.

Hon fortsätter: Jag gör så bra jag kan genom att prata om det. Jag är helt säker på att det tog mig runt tio år att kunna säga det här med rak ansikte. Men jag tror att jag har nått den punkt där jag inser att det finns folk som följer mig… lite grann.

Nominerad för 2020 P3 GULD Position: MIRIAM BRYANT

Miriam Bryant har haft succé med S mycket bättre, blev den första artisten med placeringar 1-3 på Svensktoppen samtidigt, vann priset för årets vaggvisa på P3-guld 2017, var värd för P3 Music Help-showen och släppte två album och tre EP:s.

Hon har fått två nomineringar för den kommande P3-guldceremonin i januari 2021. Dessutom kommer hon att släppa en ny skiva mycket snart. Oavsett så känner hon sig nere på sig själv just nu och vill bara snabbt uttala ordet “folk”.

Vad exakt är på gång just nu? Jantelagen, jag misstänker… Nej, jag blir inte glad. Folk verkar ta det jag gör på allvar. Men om det visar sig att någon lyssnar kan jag försöka säga något viktigt.

Miriam Bryant Syster Sjukdom

Album av MIRIAM BRYANT PS: I Need You to Upshift Right This Minute:

Miriam Bryant var ursprungligen planerad att släppa ny musik i november 2020. Så det står sig i alla fall i ett antal av de intervjuer jag lyssnade på. Efter att inte hittat någon ny musik att lyssna på på ett tag började jag tvivla på min förmåga att forska.

Men det verkar som att hon valde att slita upp smällen på grund av corona. Inget album släpptes 2020. FYI, jag gillar verkligen dig (titeln). Det gäller hennes tidigare sambo. Är inte det en lite vågad titel?

Det är en catchy titel, enligt mig. Eftersom hon är så känslig. Oavsett hur jag har känt mig för mitt ex så har det alltid fungerat. Ton- och ögonkontakt är svåra att förklara skriftligt. Men hon säger det med en flintig röst.

Är det jättejobbigt att skriva ett album på ett ex? Att ha en tidigare partner är svårare. Att upprätthålla meningsfulla kontakter kräver arbete. Och även om skrivandet blir ett slags medicin för det, så är det bra.

Känner du någon gång att du är mitt i det mesta när du väljer att dra tillbaka gardinen? Det är en riktigt stor uppgift, om jag ska vara ärlig. För jag är så redo att lämna den här filmen bakom mig. Den delen av mig börjar kännas infekterad som en blind lem som jag vet att jag måste operera. Operationsdagen är dagen då jag släpper den här skivan.

MIRIAM BRYANT OCH DAVID NILSSON PÅ INSTAGRAM:

Miriam Bryants Instagram har nyligen svämmat över av bilder på en ny bekantskap. Hon har en tatuerad hand och de fräscha ögonen ser snabbt att det är ett porträtt av David Nilsson.
Är du i nivå? Jag gillar att titta på exakta kvällsscheman.

Jag behöver lite tid att tänka på hur jag ska svara. Ingenting, säger hon och vi skrattar alla högt samtidigt. Lägg ner, jag svarar. Kan du fortsätta följa min story på Instagram? Motsatsen till hon.
Min gissning är att du vill att jag ska styra några fler av dina följare på ditt sätt.

Exakt. Men man kan rimligen dra sina egna slutsatser utifrån vad man observerar. Om du följer mig på Instagram är det ingen tvekan om att jag så småningom kommer att stöta på någon som jag inte har något annat än den högsta aktning om.

Det är allt jag har att säga om den situationen. “DET HAR FUNNITS EN SKAM”: I november avslöjade Miriam Bryant i en kampanj för Brämhults att hon växte upp i en familj med beroendeproblematik. Vissa människor undrade vad de kunde göra med juice, och det är nu rättvist spel för diskussion.

Men för Miriam Bryant handlade det mer om att prata om vad som får så många att känna sig så nere. Jag bidrog till vården av mina och min pappas skallar. Vår relation har alltid varit underbar. Men detta alkoholhot har alltid skymtat över oss.

Inte i den meningen att han är ett monster, men sjukdom har legat väldigt nära till hands. Ett samtal om det har uppstått. Idag känner jag inte för att göra några shamanistiska ritualer. Jag är vuxen nu. Och jag tror att om jag visar att jag är villig att prata om det, även med pappa, så kanske andra människor kommer att bli inspirerade och tycka att det inte är lika hemskt.

ADHD HAR DIAGNOSTISERATS I MIRIAM BRYANT:

Miriam Bryant samarbetade med Helleniusöronen för fem år sedan. Eftersom hon berättade för mig att hon hade väldigt svårt med vardagliga system och rutiner som att betala räkningarna, minns jag att jag skrev en del om programmet.

Hon sa att hon rutinmässigt satt och grät på golvet när hon inte kunde hitta något, som hennes nycklar. Jag har funderat lite på det och jag är nyfiken på hur det ser ut just nu. Fan vad djupt att säga, men det är fortfarande lite så.

Nej, inte alls lika mycket. Jag har haft fem år på mig att fundera över det. Jag har tagit ett ADHD-test och fått diagnosen sjukdomen. Det har hjälpt mig att vara trogen mig själv när jag ser att jag kämpar med vissa tjatande organisatoriska egenheter.

Miriam Bryant Syster Sjukdom
Miriam Bryant Syster Sjukdom

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *