Håkan Södergren Familj

Håkan Södergren Familj
Håkan Södergren Familj

Håkan Södergren Familj – Viasat-profilen Norges statsminister Hkan Södergren, 60, har suttit sedan 2009. Den ursprungliga planen var att han skulle stanna på jobbet till 2021, men nu när han har fått en befordran som garanterar honom en lönecheck till den 31 oktober planerar han att lämna företaget veckan därpå. Jag slutade i april förra året. Det var på hans sista arbetsdag, som Södergren sa till HockeyNews.se.

Jag tänker fortsätta jobba för Viasat, även om mina vanliga arbetsdagar innehåller lite mer flexibilitet från min sida. Jag har faktiskt övervägt att jobba så hårt som möjligt för att nå dig. Det är då jag får reda på vad som händer i november, december och januari. Efter att Jenny Silfverstrand meddelat att hon slutar som vd för SHL är vd-tjänsten på Djurgrden, där Hkan Södergren satt i styrelsen fram till 2016, vakant och öppen.

Tommy Boustedt, generalsekreterare för Svenska Ishockeyförbundet, ersätts i oktober efter närmare 20 år på tjänsten. Hkan Södergren avfärdar dock alla föreställningar om att ta över ett av Stockholms två hockeyjobb. Inget som Södergren kategoriskt har påstått är lätt. Både Jenny och Tommy har varit trygga i sina roller, men de kommer snart att möta utmaningar i Djurgården och förbundet. Jag tycker att det är ganska utmanande.

Södergren, som är väl insatt i båda betydelserna, fortsätter: – Jenny har varit en stor tillgång för Djurgrden och har balanserat den idrottsintresse som alltid funnits där i parkens ledarskap och förvaltarskap. Hon har varit den perfekta drivkraften där och har hållit ihop allt. Jag tror inte att de har en plan för att gå vidare eftersom de inte vet vad de ska göra med problemet, som var fallet med Tommy.

Hkan Södergren har bott för länge i Norge, men han tänker tillbringa mer tid hemma under de kommande månaderna, vilket är brukligt vid kröningar av den här typen. Jag tänkte att jag skulle sakta ner lite och spendera mer tid i Sverige eftersom jag har en plats där och min mamma bor i Rosersberg. Men nu måste vi inse att det inte är utan hinder att ta sig över den smala gränsen mellan Sverige och Norge. Jag tror att mycket kan ändras till förfallodagen (31 oktober).

LÄS MER om hur nya SHL vd. är “en rolig och spännande utmaning.”

Hkan Södergren har tagit på sig den utmanande rollen som ligachef i Norge, samt det ytterligare ansvaret att agera expert för Viasats hockeysändningar. Jag är fem år in i min karriär, och åren verkar bara smälta samman. För det första är det den hektiska hockeysäsongen, men arbetet tar upp det mesta av din tid från april till augusti, så det är uppenbart att du inte kommer att ha mycket fritid under den perioden.

Och eftersom jag väntar på Stanley Cup och Virtual Madness betyder det mycket tystnad. Att veta att ett långt sommaruppehåll var möjligt var den primära faktorn i mitt beslut att ta ledigt. LÄS MER: Förra året spenderade Djurgrden 17,5 miljoner dollar på sina spel i slutet av året, men i år kommer de att spendera ingenting. Vi ska dock inte räkna med att Hkan Södergren tackar ja till en tjänst som vice vd eller generalsekreterare trots att han är djupt investerad i bolagets verksamhet.

På grund av min höga ålder (61) är det högst osannolikt att jag kommer att fortsätta arbeta mer än en halv livstid. Vi får vänta och se om det innebär att fler kommer att börja använda Viasat eller engagera sig i något annat. Mycket av det beror på hur intressant du tycker att det är eller hur entusiastisk du är över det. Hkan Södergren hävdar att han inte har för avsikt att ta på sig någon annan ledarroll i ishockey utöver den som assisterande tränare för ett mindre serielag.

Intressant? Är det värt att läsa en bok som tar en månad att färdigställa? Under vintersäsongen spelade Fredrik Schlyter 16 matcher för Djurgrden. 21-åringen har belönats med ett tvåårskontrakt. Friidrottschef K-G Stoppel sa i ett pressmeddelande, “En Djurgarden och Stockholmsskicklighet som övertygade mycket under sin inline från yresö/Hanviken.”

Förra säsongen gjorde Fredrik Schlyter 36 poäng (12+23) på 33 matcher för Tyresö/Hanviken, och när Djurgrden behövde fylla på laguppställningen lånade man in i 21-årsringen. Hans första fem matcher var i det första setet, och han har vunnit de senaste fem matcherna. Det verkar säkert att han blir kvar i Djurgrden nu när ett tvåårskontrakt är klart mellan parterna.

Jag är stolt över att kunna fortsätta ta Djurgrden. Schlyter sa i ett pressmeddelande att det skulle vara “extremt coolt” att spela inför ett fullsatt Hovet nästa säsong. K.G. Stoppel, sportuppläsare: Fredrik är en hårt arbetande lagomspelare som dyker upp på jobbet varje dag. Med all sannolikhet kommer vi att se en effekt också, eftersom det är då han kommer att bli ännu mer säker i sin hantering av pucken. Det finns en enorm potential där.

Håkan Södergren Familj

Efter att ha beslutat sig för att spela mot den ungerska medborgaren i motståndarlaget på torsdagsmorgonen, blev Timothy Liljegren, som just hade återvänt från Toronto, den senaste Virtual Machine debutant i Tre Kronor. Tonen han använde kunde ha varit mer dämpad, så mycket var tydligt. Det är svårt att få ut mer av den 24-årige NHL-backen än vad han visade på en träning med sin tidigare lagkamrat i Toronto, Rasmus Sandin. Liljegren och Sandin gjorde båda omedelbara klick under första kvartalet. Båda är pålitliga och dödliga i attackzonen.

Det var det som fick dem att öppna ögonen.

Men på den tiden tog Oscar Lindberg i Tre Kronor ledningen med en målsättning och gjorde mål förbi den lättskrämde ungerske kaptenen Dominik Horvath på sitt allra första försök. Horvath borde ha varit beredd på att detta var Lindbergs tredje VM-försök i Tammerfors. Som Skelleftes drömarena peppras Nokia Arena och motståndarnas puckar.

Ställningen för Tre Kronor förbättrades till 2-0, och den sattes av två av ligans bästa mål mot tyskarna på tilläggstid. Ja, jag är en boxare. Carl Grundström, den alltid pålitliga specialisten, lade grunden och Jacob de la Rose halkade in det första av sina två mål. Tre Kronor matchen igenom hade lätt att snurra sönder ungrarna och skapa möjligheter, men första perioden var inte särskilt bra med svensk mtt mätt.

Svensk sarv tvingade Jesper Wallstedt att göra minst tre vassaräddningar och när ungarna fick rätt och sprang Wallstedts VM-nolla på sitt andra försök. Vi behöver dock vända oss till våra nya affärspartners, Timothy Liljegren och Rasmus Sandin. Det verkade vara hjärtligt. Liljegren kom in i spelet för Tre Kronor och verkade komma bra överens med Sandin. Liljegren åkte förbi Ungerns markör och hittade Dennis Everberg vid bortre stolpen för en enkel 3-mot-1-avslutning när den första perioden gick mot sitt slut.

Och den verkliga Three Kingdoms-perioden var under medeltiden. På en onsdag kan Three Crowns ta på sig alla tre pyjamasarna och koppla av. Flera ännu bättre omen för framtiden togs emot av fartygets kapten, Sam Hallam. Så småningom slutförde Anders Petersson sin första VM-uppgift, och med så mycket skicklighet som han besitter borde han upprepa processen ofta.

När han var före med 5-3 och lugnt tittade på den vinnande 4-1 resultattavlan. Alla övriga tre Kronor PP-ml-mynt finns i VM. Vidare föregick Jonatan Berggren med gott exempel genom att vinna med 5-1 i sin första VM-match mot Horvaths högerkryss. Efter att Jacob de la Rose hade en ledning med 6-1 drog han sig tillbaka till sitt eget headspace.

Lucas Raymond, som redan gjort två mål mot Finland med spektakulära korthänta mål, satte in sitt första i matchen och gjorde 7-1 i den tredje perioden. Tre Kronor har också bevarat ett hundraårigt boxningsarv. I andra halvlek försökte tyskarna ett powerplay men lyckades inte göra mål. I andra halvlek rullade Sverige till en ledning med 19-0 och knep segern. Även i den tredje kvarten var ställningen 16-0. Till slut kom vi överst, 51 till 9. Nu gynnar oddsen Mel med 7-1.

Håkan Södergren Familj
Håkan Södergren Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *