Miriam Bryant Pappa
Miriam Bryant Pappa

Miriam Bryant Pappa – När Miriam Bryant jobbar som programledare för SVT:s Skavlan öppnar hon upp sig om sin pappas alkoholism, hur hon känner för alkohol nu, och varför hon vill dricka mycket just nu.

Med tanke på att hans far hade ett alkoholproblem har Miriam Bryant länge förnekat att detta har förändrat hans personlighet. När hon söker efter Skavlan i SVT just nu får hon veta mer om vad som hände och hur det blev lite “hysch hysch” där.

“Det kommer att bli mycket smärta och lidande på grund av detta”, förutspår Miriam Bryant i programmet. Han förstorar allt som är lugnt och vettigt när han faller på ett knä. Idag är Miriams pappa bättre, och på grund av vem han är som person irriterar hon honom med sin generositet.

Han är redan på dåligt humör, därför finns det inga bra saker. Han är bäst i världen, säger hon. Som många andra, efter att ha tryckt, bytte han till en annan person. Han är för närvarande den mest älskvärda och godhjärtade personen i hela världen; Jag beundrar honom över allt annat.

Han är pigg, stadig och mogen under sina år på grundval av hur han tänker på saker och ting. Men efter att ha tryckt så mycket av försvannet sa han till kvinnan och sa: “Han var aldrig något som folk kan beskrivas som blyg eller upprätt, han bara drack i sig och blev en genuint introvert person, och han försvann på samma grund. .”

MELLAN MIRIAM BRYANT OCH ALKOHOL RELATION:

Diskutera Miriam Bryants ursprungliga berättelse medan du dricker. Friktion fanns, den finns idag, och det är något som man lär sig att leva med. Undrar helt “Är det här bra?” Är detta en bra plan? Ska jag omformulera?

Allt beror på att du utför “jungfrumnades” oftare än du skulle vilja, och det finns många av dem. Det är antingen allt eller inget, och jag har nu kommit så långt att jag kan se över det utan att se tillbaka, säger hon.

Hennes medarbetare i studion blev attackerad när hon avslöjade att hon hade planerat att börja dricka alkohol. Vidare säger han att det har gått två månader sedan han senast drack alkohol och att allt nu är klart: “Okej, det är det.

Det är inte så att ingenting har sagts tidigare, men det kommer att bli tydligare för mig.” Vissa dagar gillar jag att skita, säger Miriam Bryant. Berättar om en extremt snabb lyftning till den nedåtgående platsen:

Ett kamerateam följer Miriam Bryants dagliga liv i dokumentären “Miriam Bryant: Can we Say What It Is” (tillgänglig på Dplay). Hon återvänder till sitt familjehem, som är fyllt av trevliga omgivningar. Popsångerskan Miriam Bryant, 29, följdes av ett kamerateam i drygt en hel timme under hela hennes rörliga “Mi amor”-turné.

Den resulterande Dplay-dokumentären, med titeln “Miriam Bryant: Can We Say That?” Hon ansåg inte att det verkligen var lämpligt att bara säga “tack” för ditt deltagande. Jag var lite orolig för att skicka in ett dokument om mig själv till hela publiken. Hon sa till Aftonbladet att hennes stil inte var helt hennes egen; annars hade hon kommit på idén på egen hand.

Var medveten om ladan:

I filmen söker han efter sin far i den svenska staden Utby. Hon har bestämt att att vara på platsen släpper lukten av malm och eukalyptus från hans barndom. Bryant avslöjar att hon har fått behandling ända sedan hon var barn.

Jag har konsekvent haft fel när det gäller vår senaste expansion. Många passerar obemärkt förbi, speciellt när man tonar. Men det är kanske en fördel att ha trappan inne. Det ska inte förväntas vara en bluff.

Hon vill inte gå in på detaljer, men som professionell förstår hon att hon har en skyldighet att diskutera känsliga frågor så att hon kan fungera som ett stödsystem för andra. Utan att säga något verkar det som att majoriteten av människor kan förstå vad som menas med den sortens grejes som är otroligt vanliga men som ändå lyckas skapa problem.

Många tycker att det är onödigt att hålla fast vid sådana vanliga fraser, säger hon. Sedan jag har varit frånvarande har det inträffat incidenter. Innan coronapandemoniet exploderar måste han fortsätta vända omedelbart första veckan i mars.

Hon är glad att de installerade spelen har gjort det möjligt för henne att spendera mer tid i studion. Men hon upptäcker en svag oro i förväg. Jag har haft dagar då jag legat i soffan och känt mig orolig. Jag undrar om detta snart kommer att bli normen igen.

Det är möjligt att konferenser fortsätter att löpa smidigt och kontinuerligt. Jag hoppas mot förhoppningen att det återgår till det vanliga tempot, säger hon. Hon fortsätter sina terapeutiska övningar. Så vitt jag vet har jag under hela mitt liv varit en människa.

Att hoppas över vissa dagar och övervinna andra är verkligen lätt för mig. Det finns ett stort berg och en dal i närheten. Filmen “Miriam Bryant: Can We Say What It Is” hade premiär den 3 juli och finns just nu tillgänglig på Dplay.

Miriam Bryant Pappa

Miriam Bryant är född och uppvuxen i Göteborg av sina engelska och finska föräldrar. Hon har inga planer på att börja skriva finsk poesi samtidigt som han är extremt upprörd över sina egna kragar.
Förutom svenska och engelska behöver du kunna finska.

Vad tror du att din mångkulturella bakgrund betyder för dig? massorna. Jag är i chock över min mosters och mina farföräldrars berättelser om krisen och deras två hemevakueringar. Eftersom Finland flyttade Karelen till Ryssland på 1940-talet kunde de inte återvända efter den första plågan. De förklarade för mig hur det skulle fungera att vara karellier.

De var ganska stolta över sina egna särpräglade kulturtraditioner, inklusive mat och musik. När kommer vi att kunna förvänta oss att höra någon av dina vaggvisor talas på finska? Allt som allt tror jag inte på det.

Jag hoppas kunna arbeta utomlands en dag, och för det specifika syftet kommer engelska att talas. Att skriva på engelska känns mer naturligt för mig. Olika saker jag har samlat på mig under hela mitt liv återspeglas i min musik.

Den nya meningen diskuterar kärlek vid den första ogonkasten, men jag tror att det vore tydligare att skriva om mer innehållsmässiga ämnen. Allt i en människas liv är perfekt precis som det är, och det är smart att bara acceptera det.

Vilket är ditt nuvarande flyg till Finland? — När jag var barn tog jag med mig min sommarkärlek till Finland, och då kunde jag inte ha varit mer motvillig att kalla det landet hem. Min mamma var ganska seriös med sina råd och insisterade på att jag skulle lära mig själv att läsa när jag var barn.

I Sveriges huvudstad Stockholm, där jag gick i en finsk skola, deltog jag i nationalsången. Men det var en period på eftermiddagen då jag inte kunde prata. Varför är det så? – Jag vaknade upp i ett tufft område i Göteborg och blev mobbad för att jag var “jävla finne” i skolan.

Att vara en finsk karel har gett mig en besynnerlig insikt. Idag är jag nöjd med min förståelse av det finska språket, trots att det är ett mycket specialiserat och exotiskt språk som talas av endast en handfull miljoner män över hela världen.

“Mi Amor”-turnén, uppkallad efter Miriam Bryants senaste album, innehöll hennes sista framträdande den 6 mars samma år. Spelet spelades i spelarnas hemstad Göteborg och en uppdaterad version av Skandinavien.

Det hela var en stor bluff. Jag var så otroligt självcentrerad och självisk den dagen. Från den tiden till nu, enligt Miriam Bryant, hade hon alltid erkänt sig själv som en betydande artist. När ett kamerateam följer den 29-årige musikern på hans sista turnéstopp kan de ses framföra “Miriam Bryant: Can we say what it is.”

Tittarna ger också en inblick i konstnärens personliga liv och uppmuntrar besökaren att fortsätta till ett sökande i konstnärens faderns familjehem i Utby, där kraftfulla interiörer får liv. Jag har sett dokumentären, och det är fascinerande att se hur många dagar jag har ägnat åt den.

Det är mycket rörelse både upp och ner. Den sentimentalitet jag uppfattade den dagen var svår att se. Jag tror att han tyckte att det var en väldigt svår dag och att det hade en betydande inverkan på mig.

För att korrekt diagnostisera ADHD:

Hon anser att det är viktigt att sätta en bra snurr på de stora idéerna, men han erkänner att de har sitt ursprung i hemmet, klassrummet och skolan. Hon visade att hon var en svart ny elev på skolan, en som väntade på att få komma in.

En kämpade för att komma tillbaka och lyfte motståndaren. Trots att jag var extremt lyckligt lottad och säker på att jag hörde något någonstans ifrån och kände igen världens största självutpande, kunde jag inte förbättra situationen. Det liknade bekvämt.

Hur gjorde du om det? Jag har varit involverad i terapi nästan hela mitt liv. Trots det, hängningen. Det har varit till stor hjälp och jag har lärt mig själv hur man hanterar olika evenemang som ett resultat. Jag fick nyligen diagnosen ADHD, vilket är ganska frustrerande för mig.

Enligt Miriam Bryant genomgick hon övningen för att hon hade svårt att förbli stilla och tygla impulsiva tendenser, som båda hade blivit värre när hon blev äldre. Den är ganska gammal och känns väldigt tvetydig.

Nu när jag har upplevt en enorm förlust är det mer frustrerande att se min investering återhämta sig. Följande är något som får mig att tro att en person ska komma överens med alla; Jag har bara aldrig pratat med någon så mycket förut.

Jag har tänkt göra ett experiment väldigt länge, men jag kan bara inte avsluta det. Även om jag har påbörjat dessa procedurer verkar det osannolikt att jag kommer att kunna slutföra dem i tid. När ADHD har diagnostiserats är det extremt svårt att tala tydligt eller att avstå från att agera på ett skadligt sätt. Av denna anledning är jag glad över att ha mer självkontroll nu än vad jag hade tidigare.

Miriam Bryant Pappa
Miriam Bryant Pappa

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *