Kosovare Asllani Partner
Kosovare Asllani Partner

Kosovare Asllani Partner – KÄNNER DU VEM ASLLANI R? Den svenska fotbollsproffsspelaren Kosovare Asllani agerar nu med Real Madrid. Asllani kom till Linköpings FC 2007 och lämnade för Chicago Red Stars 2010. Hon har spelat professionellt för flera lag, inklusive Manchester City, Linköpings FC, CD Tacón och Real Madrid, och har nu skrivit på med AC Milan i italienska Serie A.

ASLLANI EN PARTNER I KOSOVARE

Många av Kosovo Asllanis vänner och familj har varit nyfikna på hans relationsstatus i flera år. Hon är en fantastisk tjej, och hon är verkligen omtyckt bland fotbollsfans. Asllani saknar dock någon romantisk entusiasm för sin dagliga tillvaro. Hennes följare kan inte ens gissa hennes relationsstatus baserat på hennes närvaro på sociala medier.

Är det okej att använda Kosovare asllani på nära vänner och familj?

Asllani Kosova är en singel kvinna som har bott i Kosovo i många år. Hon har aldrig diskuterat några romantiska partners i sitt liv tidigare till denna stund. Hennes professionella framträdanden på sociala medier har fått henne mycket uppmärksamhet, men hon håller sitt privatliv och familjeliv hemligt. Läs den här artikeln om du är intresserad av att lära dig mer om köket i Kosovare Asllani.

Familj: FRLDRAR CH SYSKON; Far: SYSKON

Kosovare är föräldrar till kosovare som har emigrerat till Sverige. När hon var ung började hon spela fotboll och steg snabbt i graderna. Trots hennes familjs utvandring till Sverige tappade de aldrig kontakten med sitt Kosovo-arv. Hennes föräldrar var infödda Kosovare och när hon växte upp blev hon utsatt för musiken och kulturen i sitt hemland.

De pratade med henne på hennes modersmål albanska hemma. Hans mellannamn ingår i hans förnamn. Kosovare har också en tatuering av en svart dubbelhornig ugla i låret för att hedra hennes albanska arv. Kosovare anser henne vara av albansk härkomst även om hennes officiella medborgarskap är svenskt. Kosovoerna har en bror som heter Arment Asllani och en syskon som inte heter något namn.

Många Kosovare växte upp med sporten ishockey. Hon hänfördes av både ishockey och fotboll, men bestämde sig till slut för att lämna sportbranschen för att göra karriär någon annanstans. Kosovare är kända för sin öppenhet och vilja att uttrycka sina åsikter om vilket ämne som helst.

Hon har höjt rösten tidigare för att försöka lösa några av fotbollsbranschens mest angelägna frågor. Kosovoerna framställer sig själva som ett exempel för albanerna. Eftersom hon är en av endast fem kosovarer i vanlig fotboll har hennes föräldrar berättat för henne att många unga män stirrar på henne.

Hon mådde bra av sitt besök eftersom hon kunde ge dem något användbart i deras utmanande miljö. Kosovoerna hoppas kunna påverka genom sina fotbollsspelare. Båda männen vill föregå med gott exempel för unga män och är bekväma med att prata öppet om sin kultur.

Översatt från svenska: KOSOVARE ASLLANI LN OCH NETTOFRMGENHET

Kosovos stjärnfotbollsspelare Asllani uppskattas vara värd $500 000 tack vare hennes status som stigande stjärna inom sporten. Hon har tjänat mycket pengar på unga människor som vill bli professionella fotbollsspelare. Var är du, Tanar Kosovare Allanini? Kosovare tycker inte om att diskutera pengar med media.

Du kan anta att hon är en rik person med tanke på hennes imponerande meritlista. Om du följer damfotboll har du förmodligen hört talas om kosovarian Asllani, mer känd av sitt slangnamname “Kosse.” Kosse är en infödd svensk som har spelat för flera framstående klubbar i Europa.

Kosovare Asllani Partner

En sak är säker. Det är ingen överraskning att Kosovo Asllani har så många ballonger på himlen. I den här artikeln täcker vi allt du behöver veta om den svenska fotbollsstjärnan, inklusive om hon har en Kosovo Asllani-vän eller inte, hennes professionella och personliga liv och upp- och nedgångarna i hennes familjeliv.

Hon spelar på kanten för det svenska landslaget och A.C. Milan. Asllani ska ha skrivit på ett tvåårskontrakt med den italienska klubben sommaren 2022. Naturligtvis får du också lära dig mer om kungadömet från Kosovare Asllani. Vi får bollen i rullning med lite lätt men spännande korrespondens.

Många män undrar, “Har kosovoerna upptäckt en assyrisk kulinarisk skatt, eller har de inte?” Du hittar inga bilder på henne med pojkvän eller flickvän på sociala medier eller vid offentliga framträdanden eftersom hon tidigare har gjort det klart att hon vill hålla den delen av sitt liv privat. 2018 bekräftade hon för Expressen att hon var i ett förhållande.

Jag har en fantastisk råtta. Men jag är ganska privat; det finns ingen anledning för mig att prata offentligt om var jag bor eller vem jag umgås med, sa Asllani då. Så, har kosovos en assyrisk smak? Asllani från Kosovo har för närvarande noll romantiskt intresse. Enligt hennes offentliga uttalanden och intervjuer med sportkanaler är det så.

Hon har insett att hon behöver en livslång följare som kan göra justeringar för att hjälpa henne eftersom hon saknar förmågan att förändra sig själv. Asllani, en flykting från Kosovo, avslutade nyligen ett förhållande eftersom hennes sista partner inte kunde anpassa sig till hennes sätt att leva. Medan manliga fotbollsspelare vanligtvis tar med sina familjer till matcher, har kvinnliga spelare mycket svårare att hitta lämplig bostad.

KVAR ASLLN LN

Många är nyfikna på hur mycket pengar Kosovo Asllani har samlat på sig. Enligt uppskattningar från branschen tjänar hon mellan $60 000 och $80 000 per månad i ersättning för sina tjänster. Enligt Aftonbladet tjänade hon ungefär 40 000 dollar per månad i lön medan hon spelade för Linköping FC. Hon nämnde att hon har möjlighet att spela någon annanstans för en högre lön om hon väljer att inte förlänga sitt kontrakt med Real Madrid efter 2021.

Experter säger dock att hennes önskade inkomst bör variera från 60 000 till 81 000 svenska kronor varje månad. Utan en skugga av tvivel är Kosovo Asllani Sveriges tuffaste mlvakt. Det är anmärkningsvärt att han kunde ta en plats i den svenska ligan vid 19 års ålder, ta sitt spel till USA och starta sin professionella karriär med väletablerade klubbar i Europa.

UPPDATERING OCH ALL GAMLA KUNSKAP FÖR SVENSKA

Asllani Kosova föddes den 29 juli 1989 i staden Kristianstad, Sverige. Medan Sverige är där Asllani föddes, är båda hans föräldrar födda i dåvarande Jugoslavien. Asllanis föräldrar är invandrare från Bosnien och Hercegovina. Asllani har äntligen accepterat att hon haft det tufft under uppväxten.

Hon var ett blygt barn, men hon lärde sig att stå upp för sig själv när hon blev äldre för att förhindra att mobbare råkade ut för henne. Hon började mogna till den säkrare versionen av sig själv under hela denna tid. När hon växte upp var fotbollsplanen den plats hon kände sig trygg och hämtade kraft ifrån.

Asllani är väldigt tacksam för att hennes föräldrar immigrerade till Sverige för att hon skulle få växa upp i det här landet. Trots sina djupa känslor för Kosovo har hon en brinnande önskan att spela i den svenska ligan. Det är som att hon har två hem — i Sverige och Kosovo. Enligt hennes intervjuer i Kosovo har hon en blandning av svenska och albanska anor. Hon känner sig ganska svensk i Kosovo, och hon är väl insatt i sitt svenska arv i Sverige. Det finns en stor tacksamhetsskuld till henne från båda länderna.

Familjen är allt för Aslani.

Asllani bor i Kosovo med sin mamma, pappa och tre syskon. Hon har tre bröder. Bröder är en viktig faktor i det utbredda intresset för fotboll. När hon var yngre njöt hon av att vara ute med sina äldre bröder. Hon togs bort från den första hanteringen eftersom hon som barn var särskilt sårbar för åkare.

Istället agerade hon hela tiden som bollfångare och hoppade efter bollar som landade utanför kartan. Hon hade så roligt när hon lekte med mördarna som dödade dem. Hon fortsatte att göra direkta öronreparationer efter det. Definitivt en syn hon sent kommer att glömma. Asllani värderar familjen högt och hon känner ett särskilt nära band till sin mamma. Pengarna hon tjänar som fotbollstränare går främst till att försörja hennes familj.

Hon har delvis möblerat sin mammas hus och gett henne en dator och en mobiltelefon. Hon kommer att ge sin mamma det hon behöver även om hon inte har en aning om vad det är hon vill ha. Motivationen för hennes handlingar är en önskan att kompensera för hennes mammas ogillande när hon var barn. Hon såg hur hårt hennes mamma arbetade och hur much hon offrade för att ta hand om sina fyra barn.

Kosovare Asllani Partner
Kosovare Asllani Partner

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *