Lasse Holm Förmögenhet

Lasse Holm Förmögenhet
Lasse Holm Förmögenhet

Lasse Holm Förmögenhet – Jag har precis fyllt 75, men jag har inte ens tänkt på att gå i pension än. Lasse Holm njuter av livets goda stunder och är stolt över sitt arbete, men han hade inte alltid lika tur. Det finns alltid en kostnad för ens handlingar; Jag sov för lite, åt för mycket, drack för mycket, festade för mycket och jobbade för lite. Lasse Holm är en författare och producent med en framgångsrik och lovande meritlista.

Trots att han har hunnit bli 75 år har han inga aktuella planer på att gå i pension. Det är svårt att gå i pension när man har haft så roligt som jag, säger han. Du kommer att känna dig lika ung som de gör om du arbetar med underbara, fantastiska unga män och bibehåller en positiv attityd och god moral. Tack och kärlek, jag har inga klagomål.

Han upprätthåller också en aktiv livsstil genom att regelbundet träna och äta näringsrik mat. Det är väldigt häftigt och väldigt häftiga saker händer. Nu, vid 42 års ålder, känner jag mig äldre än vad jag gjorde då. Jag var mer destruktiv då och hade inte den träningsmöjlighet som jag har nu. Att tänka på dagliga timmar och utgifter är nu mycket mer optimistiskt.

Tuffa tider som tvingade honom att se allt

Han fortsätter: “Jag sov för lite, åt för mycket, drack för mycket, festade för mycket, jobbade för lite, och det har alltid följt mig.” Det krånglade verkligen i mitt huvud. Under en tid då jag inte mådde så bra gjorde jag vissa förändringar i hur jag levde. Lasse Holm fortsätter att arbeta så länge han vill, med sin hälsosamma livsstil och positiva livssyn. Samtidigt funderar han på hur andra äldre inte har samma möjligheter som han.

Han fortsätter, “Jag har haft mycket tur att ha haft mycket lovande framtider som både producent och textförfattare.” – Det är många män i min ålder som har den där förbaskat knapert, och man borde kanske fundera på med att få tillbaka de pengar som redan är intjänade. Jag har haft turen att ha bra vårdnadshavare, så jag mår bra och är glad, men det får mig inte att sluta tänka på andra människor som är i samma situation. Polisen fick ett tips om att en avklädd man försökte stjäla vid 07:30-tiden på en torsdagsmorgon.

Enligt Mats Eriksson, presstalesman på Stockholmspolisen, har han gjort sig skyldig till “utfall” mot personer och “skadegörelse” mot minst ett och kanske fler än ett fordon. – Han har gjort alla arga. När polisen försökte ingripa uppstod kaos och en polis skadades av en batong. – I samband med ingripandet misshandlas en polis av denna person, får ett jack i pannan, blir tillfälligt medvetslös och måste skickas till sjukhus för omplstring och röntgen.

Hjälp med första hjälpen och ambulans är jour. Personen hjärtstoppades efteråt, enligt polisen. Mannen fick upprörande och lungrensningsbehandlingar innan han skickades till sjukhuset där han dog. Specialiserade -klagarkammaren har begärt testning. Enligt Mats Eriksson är de sammanflätade i utredningen om vem eller vilka som bär ansvaret för detta dödsfall.

Parallellt pågår en polisutredning om skadegörelse och våld mot servicepersonal. Lyssnare är skyddade från skada. Lasse Holm ser 20 år äldre ut än vad han faktiskt är, vilket är det första folk lägger märke till när han går in på kontoret. Han är otroligt vältränad, praktiskt taget utan rynkor och utan fett under huden. När jag säger det ser Lasse lätt obekväm ut. – Tack.

Det är gott och utmanande på samma gång. Jag måste hela tiden försvara mitt ungdomliga utseende. Folk kanske säger saker som “För fasen Lasse, du är 75 bast…” Hur motiverar jag mig själv att göra det här? Lasse tror att han har ett lyckligt äktenskap och kan leva på sina egna anor. Hans pappa var känslig och ung i sinnet. Dessutom finns det spelgener i slacket. En maratonlöpare och olympier, Morfar Thure Bergvall tävlade i Aten 1906 och Stockholm 1912.

Det var ångande 40 grader Fahrenheit i Aten. Han kavlade upp ärmarna när han fick skoskav och släppte ut en barfota. Han plockade upp alla fotsulorna. På den tiden var de hårda krigare. Lasse började sin egen utbildning i Mexiko på 1960-talet. Till Mexiko hade Hans band Moonlighters redan exporterats. Ett riktigt äventyr för en ung vuxen på 18 år. Jag skrev ett brev till min mamma precis innan hon fyllde två.

Jag experimenterade med livet genom att försöka vissadroger och umgås med attraktiva kvinnor. Även om jag var underbar, insåg jag snabbt att jag behövde lite balans i mitt liv. Missbruket av flera kompisar har lett till deras bortgång. Det gör ont att trampa vatten Istället kände Lasse en lust att börja träna. I Mexico City hittade han ett gym på KFUM där han kunde träna på ett rutinmässigt sätt.

Lasse kör nu ett utmanande pass på gymmet fem dagar i veckan. Han brukade få blixtar av artros i knogarna, men sådana känslor har sedan dess bleknat. Jag har faktiskt tagit mig en rask cykeltur. Jag har fått mitt högerknäet slipat de senaste två decennierna. Ingen bro fanns där. Sedan insåg jag att det var över. Ortopeden och kirurgen sa till mig att jag kunde prova att komma tillbaka om jag arbetade hårt, cyklade och lägger vikt på mitt knä.

Lasse Holm Förmögenhet

För några veckor sedan åkte jag skidor nerför Badgasteins svarta pist. Jag är riktigt glad! Jag åkte med min Gällivarianska baseman, som är expert på skidor. Tonen är riktigt positiv. Händerna placerar frenetiskt om yxan. Lasse berättar att han har tre lägenheter. Lägenhet i Vasastan, Stockholm. Semesterbostad på den spanska kusten med utsikt över Gibraltar. Den lilla herrgården utanför Tibro i Västergötland. Släktgrden är botten, och den ligger i en källsjö.

Kerstin föddes i sovrummet hon delar med sina föräldrar och sina syskon. Vi har inga farföräldrar, så jag kan gå ut och göra vad jag vill. Bara lite träd och gräs, väldigt vackert! Att åka långa sträckor är något jag verkligen tycker om att göra. Jag står och står och så dyker en stor älg upp tjugo meter framför mig och springer rakt över staketet. Han har mindre problem i lerpölarna. Det kan bli femtio grader varmare på gräset när de kommer tillbaka från Spanien. – Och jag hatar dem. Jag köpte en robotgräsklippare idag, och den skär ner på ogräset. Det är min stora förmögenhet.

Gå ut med hunden

På morgonen tar Lasse och Kerstin långa promenader genom skogen med sin 1-åriga whippetmix, Heidi, som de delar med sin sons familj. Det är samma ogräs som vi alla använder. Heidi ser ut som en tvättbjörn. Medan jag håller henne hoppar Kerstin ifrån mig runt 400 meter. När hon beter sig som en liten tönt säger jag till henne: “Ta matte!” Svisch! Både han och hans fru i 47 år har varit välgörare.

Han och Lasse Berghagen sprang på varandra medan de stod på sig. Någon gång efter lunch stormade de Bolagets högkvarter i Stockholm. Här ser jag världens största under. Precis som alla andra musiker föraktar jag dans, men ändå gick jag upp dit och sa: “För kärlek?” När det hände sa hon: “Bandet bröts upp för ungefär en timme sedan. Snälla säg att du inte skämtar.

Jag frågade försiktigt om hon ville följa med mig hem och titta på Berghagens etsybutik. Kerstin sa, “Nej tack” när hon försökte resa sig och vagga ut, hon var en skicklig läkare. Kerstin var ökänd för att ge sitt ex nummer till presumtiva arbetsgivare. Och Lasse lyckades få hennes nummer. Jag skulle vara tre eller fyra gånger så gammal, med två eller tre barn, och förmodligen full just nu om jag hade kommit en timme senare. Kerstin är mitt livs jackpot.

En låskvinna, som jag nu är en del av. De kan bekvämt sitta mitt emot varandra i bilen. Kerstin säger ofta vad Lasse tänker på när det gått några minuter. Han kan bara inte tänka sig en bättre kvinna än Kerstin. En fighter som tycker om att dela sina passioner med andra och som tycker om att springa, åka skidor, spela golf och att resa. Kerstin är en extremt pålitlig, tillbakalutad och cool ung dam. Jag är mer italiensk och öppensinnad än en bok.

Som ett resultat skriker hon ofta åt mig. Men jag läste någonstans i ett horoskop att himlen är sådan. Jag är ingen astrolog, men jag tycker att himlen och månen går ganska bra ihop. Lasse drar upp en bild på en blond skönhet på sin telefon. Helt enkelt att vi fortfarande är milt förälskade i varandra. Både hennes inre och yttre skönhet är lika fantastisk. Hur har du lyckats hålla igång ditt förhållande så länge?

Jag bodde i en skådespelarstudio medan Kerstin tog hand om barnen och jobbade, så man kan säga att det är hennes bebis. Tunnelseende var allt jag hade för min karriär då. På 1980-talet åkte Lasse och Carola på turné i Japan. Han levde sitt drömliv i Belgien, England och Nederländerna. – Kerstin säger att det var jobbigt när jag ringde från en limousine i Amsterdam vid midnatt.

Kerstin hörde firandet i bakgrunden när hon satt med ungdomarna och någon gick runt en kolik. Han hade ett hemmakontor i villan. Han satt där från 10 på morgonen till fyra på eftermiddagen. Jag har vunnit Melodifestivalen fem gånger och skickat in arton stycken. Det var en bra affärsplan. Sjuhundra timmars skidtid har redan loggats. Det tog sin egen söta tid, insisterar han. – Kanske såg Kerstin att vi skulle hinna igen. Vi har haft ett underbart liv de senaste 20 åren.

Lasse Holm Förmögenhet
Lasse Holm Förmögenhet

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *