Christopher Da Silva Pappa

Christopher Da Silva Pappa
Christopher Da Silva Pappa

Christopher Da Silva Pappa – Här kan du hitta många guider om hur du enkelt förbereder ditt eget mellanmål för en middagspicknick. Du är redo att anta nya utmaningar och återta kommandot över ditt liv just nu. Du har en enorm drivkraft och entusiasm, som båda kommer att driva dig framåt. Följ dina passioner med mod och en vilja att ta risker. Ta hand om din fysiska hälsa genom att schemalägga regelbundna träningspass och återhämtningstid för dig själv. Du är på väg mot nya spännande möjligheter.

20 april–20 maj: Oxar

Idag kommer att bli en bra dag för din stabilitet och tålamod.Koncentrera dig på att knyta och stärka band, både professionellt och personligt. Ta hand om din ekonomiska situation och lägg en solid grund för framtiden genom att vara välinformerad. Du kanske kan uppnå en välmående framtid.

Säsong av Tvillingarna (21 maj-20 juni)

Din anpassningsförmåga och kommunikationsförmåga granskas idag. Du har förmågan att motivera och intressera andra genom kraften i dina ord. Håll ett öppet sinne för de nya möjligheter och idéer som kan dyka upp. Planera att ägna lite av din tid till självförbättring och utbildning. Det kan vara ett tillfälle att finslipa dina kommunikationsförmåga och skapa meningsfulla band med omgivningen.

Kräftantiden (21 juni–22 juli)

Din omtänksamma och medkännande natur kommer att sättas på prov idag. Du har den medfödda förmågan att skapa ett tryggt och välkomnande utrymme för dig själv och andra.Det är viktigt att hitta ett lyckligt medium mellan jobb och privatliv.

Lejonet (23 juli – 22 augusti)

Idag vill jag att du fokuserar på din egen självförbättring och kreativa energi. Du har förmågan att lyssna och inspirera andra med din medkänsla. Höj ribban för dig själv och arbeta hårt för att nå dina mål. Lär dig att ge och acceptera konstruktiv kritik för att växa som person och i ditt arbete. Se till att varva ner och koppla av ibland också. Du måste vara modig för att fullfölja dina drömmar.

Tiden mellan 23 augusti och 22 september kallas Jungfrun.Dina analytiska och praktiska färdigheter kommer att uppskattas mycket idag. Du är kapabel att organisera och strukturera ditt liv på ett sätt som ger dig sinnesfrid. Lägg lite tid på att tänka på dina mål och ta reda på vad du värdesätter högst. Var villig att förbättra dig själv genom att få nya färdigheter. Det kan vara dags att prioritera din hälsa och lycka.

Säsong av Vgen (23 september-22 oktober)

Din jämvikt och harmoni kommer att vara centrala idag. Du föddes med en medfödd talang för att skapa harmoni och närhet i mellanmänskliga relationer. Försök att skapa en rätt och harmonisk atmosfär runt dig själv. Du bör också veta hur du sätter gränser och tar hand om dig själv. Det kan finnas en möjlighet att få fram mer originalitet och elegans i ditt dagliga liv.

Skorpionen (23 okt-21 nov)

Din intensitet och entusiasm kommer att lysa igenom idag. Du har en djup förståelse för människor och situationer, vilket gör att du framgångsrikt kan övervinna hinder. Var välkomnande av djup introspektion och personlig utveckling. Det kan vara dags att släppa taget om det som inte tjänar dig längre för att ge plats för tillväxt och förändring.

(22 november – 21 december) Skytten

Din naturligt äventyrliga och optimistiska personlighet kommer sannolikt att lysa idag. Du har en stark önskan att söka nya koncept, platser och möjligheter. Var villig att pressa dig själv och ta kalkylerade risker i jakten på dina mål. Tänk på att du också tar dig tid att utveckla din genomtänkta och filosofiska sida. Du har potential att åstadkomma stora saker.

22 december – 19 januari Stenbocken

Din uppmärksamhet och ditt deltagande idag kommer att avgöra resultatet. Du har förmågan att arbeta hårt och driva dig själv mot framgång. Sätt upp rimliga och uppnåeliga mål för dig själv och följ dem sedan med disciplin och uthållighet. Var också kunnig i att hitta en hälsosam balans mellan arbete och privatliv. Lägg lite tid på att vårda dina relationer och uppskatta livets små nöjen.

Januari-februari (Vattumannen)

Idag är dagen då din unika personlighet och framåtanda lyser igenom. Du kan tänka utanför ramarna för att komma på nya lösningar på problem. Var mottaglig för att arbeta med andra för att göra världen till en bättre plats. Lägg lite tid på att odla dina intellektuella passioner och uttrycka din unika kreativitet.

Season of Fiskarna (19 FEB – 20 MAR)

Idag kommer din maginstinkt och inre kunskap att vara de avgörande faktorerna. Du har förmågan att känna och förstå andras behov. Det är en chans att uttrycka dig själv på nya och intressanta sätt och upptäcka dig.

Christopher Da Silva Pappa

Idag är dagen då din intensitet och entusiasm lyser igenom. Du är redo att ta in det med öppna känslor och undersöka vad som finns under ytan. Tillbringa lite tid med att fundera över ditt inre liv och lära dig mer om din utveckling. Njut av mystiken och det andliga lyftet av en midsommarforsränningsresa. Var villig att förändras och utvecklas som person.

(22 november – 21 december) Skytten

Tyngdpunkten i dessa dagar ligger på tillväxt och nya upplevelser. Du är alltid på jakt efter nya upplevelser och insikter. Ta dig tid att vidga dina vyer och utmana ditt sinne. Du kan koppla av och njuta av naturens skönhet och den svenska sommaren under en midsommarforsränning. Var mottaglig för att vidga dina vyer och följa din inre kompass.

22 december – 19 januari Stenbocken

Din självkontroll och målinriktning har äntligen kommit ikapp dig. Du är beredd att anta utmaningar och lägga ner långa timmar för att nå dina mål. Lägg lite tid på att tänka på och arbeta på din karriär och professionella tillväxt. Du kan koppla av och umgås med dina nära och kära över midsommarflottan. Var också väl insatt i att hitta en balans mellan arbete och avkoppling.

Januari-februari (Vattumannen)

Tonvikten idag ligger på samhällsbyggande och nätverkande. Du är van vid att arbeta i team och har förmågan att motivera och påverka andra omkring dig. Tillbringa lite tid med att delta i gruppaktiviteter och chatta med män som delar dina intressen. Du kan skapa nya, meningsfulla förbindelser under midsommarforsränning. Var villig att samarbeta och bidra till gemensamma mål.

Season of Fiskarna (19 FEB – 20 MAR)

Ditt naturligt intuitiva och medkännande jag kommer äntligen till sin rätt idag. Du har empati och förmåga att ge andra tröst och stöd. Lägg lite tid på att tänka på de personer som står dig närmast och visa dem att du bryr dig om dem känslomässigt. Du kan koppla av och varva ner under midsommarforsränningen. Var mottaglig för att lyssna på din inre röst och ge dig själv tid för introspektion.

Benjamin Ingrosso, som påbörjat sin Sverigeturné, kan se fram emot en fullspäckad sommar. Turnén startade i Umeå i juni och avslutas i Linköping i september. Under sommaren bodde konstnären i Benjamins residensprogram, där han lagade mat till invånarna och främjade kreativa samarbetsprojekt. Björn Ulvaeus, legendarisk sångare för den svenska popgruppen Abba, var en av programmets gäster, och han och Ingrosso samarbetade i en låt.

Tredje Benjamins säsong för året var också den sista. Under hela säsongen har han underhållit gäster som Carola, Oskar Linnros och Molly Hammar. Programmet har gett en mängd underhållande och intima berättelser, och det senaste avsnittet var inget undantag. Benjamin Ingrosso ogillade nämligen att hans mamma Pernilla Wahlgren skulle ha privata samtal med Tommy Nilsson. Detta är något som Pernilla efteråt fick tvinga sig själv att glömma.

Bianca Ingrosso, drottningen av att hålla många bollar i luften, ses ofta i samband med nya projekt. På sin egen värld har hon precis börjat renovera sin stermalm lyxlägenhet och ger allt som tyder på att hon har en välmående period av sitt liv.

Jag är en absolut klippa av konsekvens. Jag gick och la mig vid 7-tiden i natt för jag kunde inte sova hela natten, vaknade vid 8-tiden och är absolut inte trött för att jag är så pirrig och så kär, sa hon i en YouTube-video.Efter uppbrottet med Phillipe Cohen har Bianca varit singel när det kommer till dejtingscenen. Det blev uppenbart att paret hade gjort slut i augusti föregående år, efter att ha varit tillsammans i nära två decennier.

Flockmedlemmar tror nu att paret har försonats. Bilden på Bianca som håller i en grön tröja och skriver “Hans skjorta” på Instagram fick många av hennes följare att dra slutsatsen att hopparen i fråga tillhörde Phillipes. Den årliga konferensen Brilliant Minds hölls på Grand Hôtel i Stockholm i söndags.

Som vanligt fanns framstående personer på plats, både för att tala och för att lyssna på andra som bjöd på inspirerande föredrag om en mängd olika ämnen.Melina Criborn, en inflytelserik figur, var en anmärkningsvärd frånvarande från evenemanget. Hon är också bästa vän med artisten Benjamin Ingrosso, som också talade på konferensen, och hon hade ett spännande kvällsmöte med en Hollywoodstjärna.

Lycka till med mötet mellan Benjamin Ingrosso och Jessica Alba

I ett avsnitt av podcasten Inga beiga morsor, som Melina Criborn är programledare tillsammans med sin influencerkollega Ellinor Löfgren, avslöjar Criborn att skådespelerskan Jessica Alba tillbringade helgen på Grand Hôtel.

Melina sa i en intervju, “När jag hoppar in är det första som händer att jag hoppar rakt in, precis som en vanlig typ som gillar att titta på Jessica Alba på TV.”Men hon var inte den enda som hjälpte till på Hollywoods röda matta; Benjamin var också i Jessica Albas närhet.

Christopher Da Silva Pappa
Christopher Da Silva Pappa

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *