Johanna Rytting Kaneryd Familj

Johanna Rytting Kaneryd Familj
Johanna Rytting Kaneryd Familj

Johanna Rytting Kaneryd Familj – När Johanna Rytting Kaneryd når framgångar i England samlas hennes fotbollsälskande familj runt henne. Rachel Daly, Englands vänsterback, blev brutalt uppskjuten av Athenea del Castillo, Spaniens högerback, i kvartsfinalen i EM. Nu kan Johanna Rytting Kaneryd, inför sin pappa Dan Kaneryd, som har fast bostad i England, ge Daly en liknande resa.

Här analyseras hennes investeringar i norska pojkvännen och ex-AIK:aren Anton Salétros. Det är skönt att ha något som vet precis hur jag jobbar, säger Johanna. Semifinalmatchen mellan England och Sverige spelas på Bramall Lane i Sheffield om bara en dag till. Även om engelsmännen har fått ytterligare två dagars semester anser sig den svenska armén (som reser mellan Chester och Sheffield på måndagar) fortfarande vara bäst på att återvända hem.

En spelare som alltid är intressant på och utanför planen är Johann Rytting Kaneryd. Humorn är på topp när hon springer in i en massiv presskonferens med svenska och internationella representanter direkt efter söndagens träning på Carden Park (den sista innan matchen). England har kommit ut väldigt djärvt och förklarat att de är favoriter och är glada att möta oss i strid.

Samtidigt som pressen att vinna är mer än i Sverige, insisterar Rytting Kaneryd på att hans lag har råd att ta en risk eftersom fansen är som en familj. Rytting Kaneryd såg fjärdeplatsmatchen mellan England och Spanien (2-1), där Englands vänsterback Rachel Daly blev uppskjuten en, två och tre gånger av Spaniens målvakt Athenea del Castillo. Särskilt relevant för målen för Spaniens styrande elit. Det var precis det jag såg också, säger Johanna. Kan du ta Daly och liknande semester? Ja definitivt.

Hur specifika är dina anteckningar?

Jag tror att de är en fysiskt stark barriär i backlinjen, men om vi kan smyga förbi dem på kanterna med tillräckligt med eldkraft tror jag att de kommer att få problem. Det är vad jag har analyserat i alla fall. sa Johanna Rytting Kaneryd. Många “en mot en”-dueller, enligt Wikman. Magnus Wikman, den assisterande lagkaptenen, har förutspått att det kommer att bli många “en contre en”-dueller under hela turneringen.

Kanske tänker Wikman specifikt på matchen mellan Daly och Rytting Kaneryd. Johanna har sin strategi klar ifall hon behöver en snabb befordran på Daly. Först och främst får man inte sluta. Att fortsätta kampen för det är det som i slutändan leder till att det händer. Folk sjunger och gör de andra sakerna de är bra på.

Jag fick inte alla bollar mot Belgien nyligen, men vi hörde om många situationer och vi är riktigt bra på att hantera dem. Den här gången kommer även Johannas pappa att vara med vid lärkan. Han missade de första matcherna eftersom han var tvungen att gå och rätta till passningen, något GP berättat om i förväg.

Nu när Dan har varit tillbaka i en vecka har han och Johanna kommit in i sina nya rutiner i svenska EM. Det var underbart att se honom tillsammans med min tvillingbror och min pappas bror, som också var på plats. Det är äntligen över! Det var en resa som alla är bekanta med, som Johanna uttrycker det med ett leende. Är din mamma fortfarande i Grekland? Nej, hon är hemma nu. Vi får se om hon reser sig eller inte (skratt).

Vad säger din pappa så länge? Att han ofta analyserar dina matcher.

Nej, men han är exceptionellt ädel på första och sista plats. Han är väl medveten om svårigheten hos motståndarna han möter. Sedan dess har det funnits gott om möjligheter att resa upp, men överlag är han ganska stolt över mig. Analyser av norska Pojkvännen Johanna Rytting Kaneryds pojkvän, den tidigare AIK-spelaren Anton Salétros, professor i norska Sarpsborg, kan dock inte närvara.

Ja, självklart ville jag att han skulle vara här. Nu är detta uppenbarligen ett specialfall för covidregulatorer. Det är sant att man inte ska gå och jaga efter matcher och liknande, men jag vill ändå ha hans stöd oavsett vad. Enligt Johanna Rytting Kaneryd tittar han flitigt på matcher från hemmet i Häcken.

Hur djupgående är dina diskussioner och utvärderingar av dina matcher?

Alla t! Jämt! Så länge! När vi mötte Portugal var han upptagen med sin egen match, men det slutade med att poängen påverkade honom ändå. Han har slagit alla andra i varje match. Det är skönt att ha något som förstår hur jag jobbar, vad jag ska göra och var mina styrkor finns. Samtidigt är jag min egen hårdaste kritiker, som Johanna säger.

På frågan om Anton kommit med några specifika råd sa Johanna: “Han tycker att det är bra att jag verkligen visade mina fysiska förmågor även i försvaret och när jag växlar upp tempot är det inte alla som hänger med mig.” Så när allt kommer omkring säger Johanna Rytting Kaneryd att hon kommer att fortsätta med det.

Johanna Rytting Kaneryd Familj

Avspark är klockan 21.00 på torsdagskvällen (svensk tid). Den andra semifinalen, mellan Tyskland och Frankrike, spelas på torsdag. Finalen kommer att äga rum på Wembley Stadium söndagen den 31 juli kl 20.00.Oväntade ord från fotbollsstjärnan Johanna Rytting Kaneryd: “Magdans och…Johanna Rytting Kaneryd är en formidabel målvakt i den svenska fotbollsligan.

Hon kommer att spela för VM sommaren 2023. VM kommer att sparka igång sommaren 2023 och spelas i Australien och Nya Zeeland. Söndagen den 23 juli möter ettan mot södra Afrikas första damlandslag i Sydafrika. årets bästa spelare är tveklöst Johanna Rytting Kaneryd, som gjorde kollegial debut på EM 2022.

Johanna Rytting Kaneryd: Var spelar hon?

Svenska mittfältaren Johanna Rytting Kaneryd skrev på ett treårskontrakt med engelska klubben Chelsea FC 2022. Uppväxt och äktenskap i Johanna Rytting Kaneryd Under uppväxten i Kolsva, Köping, startade Johanna Rytting Kaneryds fotbollskarriär i pojklaget med ingen mindre än hennes pappa, Dan Kaneryd, som tränare.

Även där i sjön fanns hennes yngre bror. Efter det blev det snabbt till när den då 14-åringen bjöds in till Halmstads exklusiva umgängeskrets. Efter mycket funderande och funderande bestämde sig Rytting Kaneryd för att lämna småstadslivet och flytta in hos en familj i Stockholm. Efter att Tyresö Fotboll AB tävlat i tävlingen 2014 fortsatte hon till lta, Djurgrden, Rosengrd, och sin nuvarande klubb, BK Häcken. Hon är nära vän med en annan spelare på planen. Detta avslutar vår kunskap om Stina Blackstenius.

Hur gammal är hon?

Johanna Rytting Kaneryd föddes den 12 februari 1997, vilket gör hennes nuvarande ålder 26 år 2023. Vad är hennes längd? Enligt Chelsea FC är mittfältaren Johanna Rytting Kaneryd respektabla 163 centimeter lång. Johanna Rytting Kaneryd, hur hårt jobbar du? Enligt dokument från Skatteverket som Nyheter24 erhållit hade Johanna Rytting Kaneryd en fast årsinkomst på 425 193 kronor 2020.

Stjärnan har tidigare riktat förbittring mot belöningarna i damallsvenskan, bland annat som ett argument för att flytta sin karriär utomlands. Sedan håller jag med om att lönen för kvinnor på svenska är för låg generellt, så det är där vi måste kämpa för förändring. Men på andra håll har de redan tagit kunderna, så det är uppenbart att det säljer.

Vem är Anton Salétros, pojkvän till Johanna Rytting Kaneryd?

I verkligheten är Johanna Rytting Kaneryd lagkamrat med en annan fotbollsspelare, den 27-årige AIK-spelaren Anton Salétros. Hon säger till Dagens Nyheter att han och hennes pappa, Dan, var avgörande för att hon kom över sin prestationsångest. Nu har jag slutat känna mig stressad. Jag var medveten om det tidigare, och det slutade aldrig bra.

Nu, säger hon till DN, tänker hon “Istället för att grotta ner mig ska jag inte ge upp” när hon får en möjlighet. Stjärnan har mycket prat i det. I en intervju med Göteborgs-Posten sa Rytting Kaneryd att hon tappat lite röst i sitt rockband. Hon säger till tidningen att hon kan “magdansa” och “vifta” på en struts, och hon “lägger sig till” att det är dessa “talanger” hon säljer till allmänheten.

Vad är Instagram-handtaget för Johanna Rytting Kaneryd?

De olympiska spelen i Tokyo är officiellt igång och Sverige har briljerat i de två första matcherna. Sveriges landslag besegrade USA:s favoritval, 3-0, i öppningsmatchen. Dagens 4-2-seger över Australien var kulmen på en spänd tävling. Stina Blackstenius, som hjälpte sitt lag att vinna, har gjort tre mål på sina två senaste matcher.

Här är fem saker om fotbollsspelare som du kanske inte visste. Hon är född i Vadstena. Magnus Blackstenius och Lena Wiberg är hans föräldrar. Stinas pappa berättade i en intervju för Expressen att han sett en av sin dotters matcher väldigt identisk med den andra.

Johanna Rytting Kaneryd Familj
Johanna Rytting Kaneryd Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *