Charlotte Von Essen Man
Charlotte Von Essen Man

Charlotte Von Essen Man – Charlotte Agneta Tomsdotter von Essen är en svensk aristokrat, advokat och affärskvinna. Den 8 maj 1963 föddes hon i Värnamo, Jönköpings län. Hon kommer att leda Säpo från och med 1 oktober 2021.

Biografi

Charlotte von Essen skrevs in på Mörbyskolan i Danderyd som student 1982. 1986 tog hon en examen i sociologi vid Stockholms universitet. Vid 31 års ålder klarade hon Stockholms universitets advokatexamen.

Efter avslutad juristexamen arbetade hon som notarie vid Stockholms tingsrätt (svenska: Stockholms tingsrätt; svenska: Länsrätten; svenska: Förvaltningsrätten) från 1994 till 1997. Hon arbetade som biträde vid Stockholms tingsrätt fram till år 2000 .

Med start 2001 som sakunnig befordrades Charlotte von Essen till sakunnig 2011. Hon utsågs till Uppsala Förvaltningsrätten för tal 2015. Hon började den 15 maj 2017 som biträdande säkerhetschef på Polisen (Säpo), med planer på att bli chef för byrån den 26 augusti 2021.

Hon kommer att omfattas av namnreglerna från och med den 1 oktober 2021 och fortsätter under de kommande sex åren. Sedan 1990 är hon gift med Ulrik von Essen som hon har tre barn med. Hon har anslutit sig till den 158:e Essen-broderns bord genom sina ord.

Charlotte von Essen, chef de cuisine på Säpo, hävdar: “Jag tror inte att jag fick det här jobbet för att jag är kvinna.” Hon är den första kvinnan som leder Sveriges säkerhetspolis och hennes främsta uppgift är att förhindra terrorattacker i Sverige.

När Charlotte von Essen inser att hon inte kan skydda landet från utländska inkräktare överväger hon att istället ägna sin tid åt trädgårdsskötsel och studera polisens tidigare metoder. Jag känner mig både stolt och lättad över att ha fått denna möjlighet. I ett telefonsamtal uttrycker Charlotte sin oförmåga att ta hand om något viktigare.

Charlotte är ganska introvert och kan inte tillåta sig själv att bli alltför extrovert. Men vad mer skulle vi vilja höra från chefen för Säkerhetspolisen? Förbered inför mig: “Tunna bl linjen” Charlotte är en person med en stark känsla för rätt och fel; hon ser fram emot lunchen på jobbet och tror att livets oväntade vändningar har slagit väl ut för henne.

När hon inte kör Säkerhetspolisen umgås hon med vänner och familj, sköter sin trädgård eller ger sig ut i skog och mark. Och om du vill ha hennes råd om ett bra tv-program, säger hon till dig att se den franska serien Falsk identitet eller den svenska showen Tunnel bl linjen.

Charlotte, grevinna av Essen. Stockholms läge. Vi är familjen Gift; det finns tre vuxna barn och en hund i vårt hushåll. Fritid Umgås med dina kompisar och familj. Ta pauser i skogen och utomhus medan du arbetar i trädgården.

Bakgrund Utbildad samhällsvetare och jurist. Tidigare arbetade hon som socialsekreterare innan hon bestämde sig för att bli advokat. Tillför Stockholm stadshusvärdupplevelse till bordet. 2001 började hon arbeta på justitiedepartementets juridiska avdelning.

Hon utsågs till institutionsutskottet 2009 och befordrades till tjänsten som chef för rättsfrågor vid justitiedepartementet 2012. Mellan ca 2016 och 2017 arbetade hon som domare i Uppsala förvaltningsrätt. Hon förflyttades till en säkerhetstjänst med hög risk 2017.

Aktuell Med start den 1 oktober 2021 och under de kommande sex åren som chef för Säkerhetspolisen. När Klas Friberg bestämde sig för att avsluta sin privata säkerhetskarriär gick hon på jakt efter honom.

Men i Charlottes nya position är det hopplöst. Säkerhetspolisens uppdrag är att förhindra terrorattentat i Sverige, säkra demokratins framtid och se till att olyckliga händelser inte inträffar. Spännande utmaning.

En spännande men svår utmaning på grund av hennes negativa känslor mot Sverige. Både fientliga främmande nationer och våldsamma inhemska extremister bidrar idag. Värmeindexet förutspår också en ökning under de närmaste åren.

Charlotte understryker med rätta vikten av att så snart som möjligt stoppa expansionen av extremistiska samhällen. Charlotte använder ett fall från Storbritannien där två skolor stängdes på grund av rykten om att barn rekryterades till våldsbejakande extremistgrupper som exempel.

Utbrott i säkerhet. Samtidigt med säkerhet. Säkerhetspolisen har märkt en ökning av fientlighet mot landet, och som ett resultat av detta uppmärksammar alla alla aktiviteter som det finns trovärdiga bevis för.

Säkerhetspolisen har märkt en ökning av fientlighet mot landet, och som ett resultat av detta uppmärksammar alla alla aktiviteter som det finns trovärdiga bevis för. Jag tror att stigande temperaturer och betydande säkerhetsintrång skapar en stor avgrund. Charlotte utvecklar, “Vi vet att roving makt ständigt söker information om svenska hem.”

Överlägset förbättrat

Hon hävdar att vi måste gå all in med tekniska framsteg och ha den nödvändiga kompetensen för att snabbt kunna hitta och läsa krypterat material om ämnen som till exempel attackförberedelser.

Charlotte är tuff och klok utöver sina år; hon framstår som mycket kunnig inom sitt område. Hon är ingen företagsinsider, efter att ha arbetat som chef för företaget först sommaren 2017 efter att ha varit chef för företagets anläggningsavdelning, chef för dess juridiska avdelning och chef för polisen och säkerhetsstyrkorna.

Anledningen till att Charlotte tog över som säkerhetschef vid det här laget är att hennes föregångare, Klas Friberg, bestämde sig för att avgå för tre år sedan av personliga skäl.

En meningslös kackerlacka

Under en presskonferens sa Sveriges utrikesminister Mikael Damberg att regeringen är mycket nöjd med Klas Friberg och beklagade att han beslutat att avgå. Men han forsade också att Charlotte von Essens säkerhetspolis är på väg att få en karismatisk ledare med stort driv och charm. Jag har ingen aning om hur hon känner inför att bli den första kvinnliga Sahag-hövdingen.

Charlotte Von Essen Man

Jag tänker bara inte så mycket. Rollen man spelar är en återspegling av ens sanna jag. Jag tror inte att jag har fått den här chansen på grund av min släktskap. Hon började sin juridiska karriär där 2001, steg i graderna för att bli biträdande divisionschef 2009 och blev så småningom avdelningens chefsdomare 2011.

Att ha arbetat i en annan del av den offentliga sektorn har gett mig ovärderlig inblick i sektorn som helhet. Det är uppenbart att arbete inom ett specifikt område ger en mängd expertis, även utan att ta hänsyn till värdet av ens arbete.

Charlottes beslut att satsa på en karriär inom kock var det längsta ifrån allt hon någonsin hade drömt om. Men hon gör ett jättebra jobb som kocken just nu. En verksamhetsdirektör är enligt hennes uppfattning mer ansvarig för att identifiera de övergripande målen för ett uppdrag än för att mikrostyra dess genomförande.

Det är då problemet kan lösas mest effektivt genom att anställa rätt personer att arbeta med det. Jag förespråkar en ledarstil som ger medarbetarnas attityder och insatser större tyngd. KRÖNIKACharlotte von Essen måste vara ett kraftpaket i regeringen.Släppt 365 dagar senare, den 23 juli 2022Ny stenläggning, avSafety Police Photo for the Press

KRÖNIKA suppt. Charlotte von Essen planerade en sammankomst för dagen för att avskräcka män från att bära PKK-partisymbolen och för att visa stöd för den kurdiska befrielserörelsen. När Säkerhetspolisen kallades in för att utreda farhågor om intrång mötte de inget utöver det vanliga.

Det måste vara det dummaste någon någonsin kan säga. En mer alarmerande men kanske mer realistisk tolkning är att det snart är dags att motivera sina attityder och att förskräckelsen är vad “hemstadspolisen” lever på.

Precis som militären vill ha mer finansiering och börjar anta u-båtar i varje patrull, börjar säkerhetspolisen anta terrorister i varje buss. Vad som händer härnäst är ett mysterium, även om det kan ha något att göra med S.O.S. Vänskapsturné eller med välanpassade unga som vägrar stödja den turkiska regimens terror mot kurderna.

Charlotte von Essens förslag är inte bara insiktsfulla utan också väldigt roliga. I praktiken säger man att en berättelse inklusive en frihetsrörelse mot den turkiska statens behandling av kurder och andra ska behandlas som kriminellt i Sverige. För att höja taket, vifta med flaggan eller hissa banderollen.

Det är knappast en hemlighet att den kommunistiska regeringen älskar denna pjs. Regeringen, förhoppningsvis, skulle ge Säpochefen en bekväm pensionering eller åtminstone ge henne ett avgångsvederlag.

Att se en nätt freak arbeta på ett så avgörande projekt är helt otroligt. Det är dock uppenbart att möjligheten att sådana förslag dyker upp under ett eventuellt regeringsskifte är betydande. En regering bestående av Sverigedemokrater, Moderater, Liberaler (kanske) och kristna skulle inte kunna komma överens om någonting, speciellt om de största jobben låg mellan dem och att Sverige var medlem i Nato.

Symbolernas kraft ska aldrig underskattas. Välj ditt gift: PKK spjut, hammare och svärd; Che Guevara; anarkisternas A. Symboler framkallar en känsla av gemenskap och individuellt erkännande. Det förefaller mig som att Säpo inte är särskilt intresserad av detta område.

Att hantera välorganiserade män är mer utmanande än att hantera oorganiserade. För att förstå den styrka som krävs för att omformulera en kurdisk berättelse krävs bekantskap med det kurdiska folkets historia.

Män uppmuntras att använda sin modersmool och visa sin kultur, trots den svenska regeringens “upptäcktspolitik” mot samers och i turneringar. Men enligt svensk forskning har förföljelserna bara ökat sedan Erdogan tog makten. I en turkisk flygolycka i torsdags dödades alla kurder ombord brutalt.

Detta inkluderade kvinnor och barn. Att undvika en befrielserörelse i ett sådant scenario vore etiskt tveksamt. Det enda som saknas vid det här laget är ett svar på Charlotte von Essens tänkvärda fråga.

Det är dags att testa dina PKK-knivar, pennor, klistermärken och flintlås. Vänner i Rojava-kommittéerna har redan börjat. Och för att citera projektionen som de gjorde för några månader sedan i ett stillsamt Stockholmshem:

“Låt inte i bergen, vi finns överallt.” Utan den sortens resurser som president Erdogan har är det omöjligt för Charlotte von Essen att tro att en fullskalig solidaritetsrörelse är möjlig. Det är dock en genuin oro i fråga här. Hon hade den mörkaste, mest oroande drömmen.

Charlotte Von Essen Man
Charlotte Von Essen Man

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *