Johan Glans Förmögenhet

Johan Glans Förmögenhet
Johan Glans Förmögenhet

Johan Glans Förmögenhet – Innehållet i Johan Glans sommarshow är hundra procent irriterande. Och han är inte särskilt glad i början av konserten, men det lyser upp mot slutet. Niklas Wahllöf skriver, “Vi ger oss ut i sommaren med full glädje.” Detta är en recension. Författaren kommenterar texten. Få mer inloggad DN-info Du är medveten om att ett DN-konto kan skapas utan kostnad, eller hur?

När du är inloggad har du tillgång till en mängd olika användbara funktioner. Följ dina passioner Kanske fanns det bara en bra person i vårt land som kunde ha stoppat regnet som äntligen kom på söndagen efter veckor av ihållande dåligt väder: Johan Glans, som just denna dag var planerad att stå värd för en överdådig sommarfest på sin herrgård i Skansen.

Regnet var inte det enda som gjorde honom arg. När Glans följer rookie-uppkomlingarna Anna Blomberg (håll henne på toppen) och Christoffer Fernis till Sollidenscenen blir 57 % av publiken irriterade utöver att de skräms av de olika rain rock-skapelserna. Det har varit mycket bestörtning över att det tar inte mindre än tre köer att få en plats på den sagolika plasten Solliden, som var och en är längre än Bibeln.

Kanske är det den här sortens förväntningar, som det implicita fundamentala problemet som en bock utanför huset representerar, som gör showens öppning så skakig. Det går ganska snabbt faktiskt. Johan Glans, av alla komiker, har haft svårt att få till det. Ansökningarna är så förutseende att de närliggande dödsskriken från Gröna Lunds kattattraktioner överväldigar oss.

Det är väldigt enkelt men inte speciellt roligt. Och det är skönt med att vara Eslövsonens enda sympatisör. Det finns inget mörkt, hårt, sarkastiskt, politiskt eller rent illvilligt i hans leverans. Han diskuterar dagens mest angelägna frågor samtidigt som han behåller sitt klassiska signum som bakgrund, inklusive följande: köpa skor i Los Angeles som en tonad, blek, out-of-towner;

lider av en katt och sömnstörning; ha en felaktigt applicerad vårmask bland manliga familjemedlemmar; och exakt hur man utreder dessa frågor. Och sedan kommer det att regna ytterligare och översvämma gatorna med tusentals män i blöta kläder. Johan Glans visar hur hans vardagshumor utan direkt ärende har blivit särpräglad i komediscenen.

Men Johan Glans är inte störst i Sverige på något sätt. De initiala svårigheterna är nästan förutbestämda, men han säger till dem direkt (han tar upp dem på sin egen väg): “D fr jag jobba lite hrdare.” Och det gör han. Eftersom han förlitar sig på sin egen attityd, tajming och fis om hans grejer inte uppfyller minimikraven. Han gillar att spankulera sina grejer i matchform. Johan Glans visar med teknik och lättöverskådlig rutin hur hans vardagshumor utan direkt ärende blivit särpräglad i samtida komedi.

Så länge innehållet är lagom intetsägande — till exempel om du fortsätter att prata om Finland och Sanna Marin och Nato och Putin och sommaren och de nordiska språken och solkräm i en röd tonskala — kommer vi att fortsätta att bli irriterade till 100 procent. De började bo tillsammans, och det närmaste en varm säng var en hög med leends som slängdes på golvet.

Johan Glans Förmögenhet : 50 miljoner kronor

Det beror inte på den låga lönen eller bristen på tacksamhet från din sida; det är ärligt arbete. När det är dags för det självklara extranumret, eller i många komikers fall, en lugn femminutersdravel, förstärks allt till en megaupplevelse. Det ska bli Sommar på Skansen. Glans vandrar runt på bänkarna, sjunger som en halv ängel och uppmuntrar oss att göra detsamma med sina kvicka textförändringar av traditionella psalmer.

Johan Glans Förmögenhet

Och det är så Anna Blombergs patenterade Kvarteret Skatan-Gun dyker upp mellan bänkarna och orsakar mild oro bland medelålders. Tydlig förlösning sker när vi smningom släpps ut i milda uppehllsvädret och köerna flyter smidigt förbi öppnade spärrar. Vi är helt nöjda när vi kliver ut i sommaren. Läs mer om upproret och en intervju med Johan Glans här:

“Jag tror inte att folk behöver vara ett modeord.” 1994, vid 48 års ålder, gjorde Johan Glans sin debut på stand-up kretsen och har sedan dess blivit en av Sveriges mest kända komiker. Glans, Vanna Rosenberg, Rachel Molin, Anna Blomberg och David Batra reformerade som “Kvarteret Skatan” för några år sedan.

Jag blev uppriktigt chockad när vi alla sågs igen. Det var en genuin återförening, komplett med mötet med sedan länge förlorade klassofficerare. Glans rapporterade då till SvD, “Sedan dess har det fötts många bebisar och vi har börjat må illa och bli ont i fötter och höfters och snt.”

Pengar från Johan Glan – han har miljoner i företaget

Hans företag, Johan Glans AB, har haft sitt marknadsvärdesjunka stadigt under ett antal år, en trend som tyder på att han har levt sparsamt de senaste åren. Senast detta hände var 2022, då 1 656 000 USD spenderades, men det saknades 1 236 000 USD. Ingen storm verkar vara på väg över Glans. Bolaget har anvisat tillgång till fonder på totalt 45 884 000 svenska kronor.

Det är inte roligt, eller hur? Det ska bli jättekul att komma ut på de svenska vägarna igen, och jag ser fram emot att träffa fans runt om i landet. I ett pressmeddelande sa Johan Glans “Standup och sommar hör ihop, och det hoppas jag att ni alla kommer att känna.” Premiären av turnén ägde rum den 18 juni på Skansens scen i Stockholm och turnén avslutas den 12 augusti på Sofiero Slott i Helsingborg. Ingenting sätter så mycket tilltro till fiktionen som Pentagons påstående att de återfann ett föremål som definitivt inte var en främmande rymdfarkost.

Demens behandlas lätt med medicin. “Dark state” och “dark rym” blir lika mörka som deras konspiratoriska namn. Åtminstone ryssar och kineser om inte rymdvarelsers. Myndigheterna mste dölja ngot ju. Höststormarna över Nordamerika följde ett igenkännligt mönster. När inhemsk bekvämlighetsteknologi stöter på utländska chocker lämnas observatörerna åt sig själva.

När fler ögon börjar vandra kommer en ballong, en raket, en periskope, en tefat att följas av många fler. Det spiralformade föremålet vägde så mycket som tre bussar. Det syntes tydligt från varumärket och blev snart ett politiskt samlingsrop. Amerikas utrikesminister Antony Blinken har planerat sin första resa till Kina på fem år. När det slutligen hände den 18 juni var det en diplomatisk blunder orsakad av växande spänningar mellan USA och Kina.

President Biden beordrade nerskjutning när jumbojeten närmade sig Atlanten i februari. Fler, mindre följde originalet, och även de förstördes av ett amerikanskt bombplan. Militären har gjort allt för att hålla situationen tyst. Flygvapenminister Frank Kendall från USA beskriver ballonger som en obetydlig del av Kinas spionage och kallar dem “en distraktion” i jämförelse med militariseringen av fälgen.

Kinesiska satelliter har snabbt förbättrat sin förmåga att kartlägga markfunktioner. När amerikanska hangarflottor och handelsförbindelser blir lätta mål kommer det geopolitiska spelplanen att förändras. Militära experter som Kendall vill fokusera på hotet från himlen, men när de höga höjderna börjar rulla in följer politikerna med på åkturen.

Johan Glans Förmögenhet
Johan Glans Förmögenhet

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *