Henrik Widegren Familj

Henrik Widegren Familj
Henrik Widegren Familj

Henrik Widegren Familj – Dr Widegren praktiserar otolaryngologi och foniatri vid Lunds uppskattade Universitetssjukhuset. 2010 utmanades hans avhandling, “Medfödda försvarsmekanismer i nasala luftvägar”. Innan Henrik Widegren började på det medicinska området var han engagerad i studentmusiken och nöjeslivet på en rad olika sätt. Han spelade ett antal centrala roller i Lundaspexarnas produktioner under 90-talet, inklusive titelrollen i Uarda ’98, och regisserade även ensemblen vid några olika tillfällen. När musikalen Spel framfördes av Akademiska Föreningen 2001 arbetade han tillsammans med kompositören Joel Bexelius för att finslipa partituret.

Widegren skrev handboken till tivolispexet Shaka Zulu tillsammans med Hugo Carlsson och Ola Bergstrand och ledde sektionen 1998 på Lundakarneval. Han arbetade som filmens sektionschef och skrev manus tillsammans med Anders Andersson till karnevalsfilmen Vaktmästaren och professorn 2002. 2002 och 2006 samarbetade han med Joel Bexelius för att skriva vinnande texter till tivolilåtar.

Två album, Moby Dick (2007) och Den bästa av världar (2008), har spelats in av Lunds musikteater, där Widegren var en av grundarna. Widegren översatte den första av dessa ändringar och skrev originalutkastet till den andra med Hugo Carlssons hjälp. Widegren var också med och grundade musik- och komediakten Last Call, där han uppträder på barytonstämman och skriver en god del av gruppens material.

2007 och 2008 dök Last Call upp på Visfestivalen i Västervik, Sverige. Under lunchen efter sin befordran till läkare i Lund 2008 blev släktprofessorn Tiina Rosenberg så upprörd över en av kvartettens sånger, “Protest Vise Satire” (Folkets rättigheter), att hon avbröt framträdandet genom att gå till fronten och skriva “fuck you. “

Widegrens 2011 popband Verklighetens Folk hade honom tillsammans med Mats Nilsson, Anders Dellson och Jerker Brandt. Verklighetens Folk har definierat Villapop som “en blandning av trärule och Tomas Ledin.” De har spelat på Lund Comedy Festival och Lundakarneval, och deras fyra EPs, Villapop #1–#4, har släppts.

Sedan 2012 släpper Widegren poesi under titeln “sjuka snger”, som fokuserar på psykiska problem. Både Sjukhusläkaren och Widegrens YouTube-kanal uppdaterar ständigt sitt innehåll med nya lärdomar. Pojkarna kan även höras på samlingsalbumen Sjuka snger, Absolute Landsting 2, och Du är inte frisk. Du kommer inte längre att vara en del av den här utredningen.

En enkel Google-sökning ägnade aldrig mycket uppmärksamhet åt dina symtom. Widegren I vinternumret 2017 av den svenska tidningen “Balladen” publicerades författaren JK-anmäld kirurgen Paolo Macchiarini för grovt förtal för en textrad på temat Macchiarinis liv och verk som stjärnkirurg. Efter bara en dags träning bestämde sig JK för att avsluta den.

Widegrens samling av engelska medicinska ballader, Medical Melodies and Surgical Songs, släpptes 2019. Musikvideon till låten “Never Google Your Symptoms” har visats över 4 miljoner gånger på YouTube och över 3 miljoner gånger på Facebook i oktober 2020 2020 gav han ut två album: Doctor Feelgood, med sånger sjungna på engelska, och Nästan normala ltar, med sånger sjungna på svenska om andra ämnen än medicin. 2021 släppte han album som “ron-näsa-halsgodis” och “X-Ray to Hell”.

Widegren har varit bidragsgivare i Dagens Medicin sedan 2016, och samma år gick hon med i Frga Lund-panelen i SVT-programmet. Medicinens sorgliga historia hade världspremiär på Lunds komedifestival 2018. Föreställningen, som vann lovord för sin integration av medicinsk historia och musik, kommer att resa runt i Sverige 2019 och 2020.

Hans tredje soloshow, Bäst före, debuterade vintern 2022 och kommer att resa från 2020 till 2022. Hans andra soloshow, Sjuk, frisk, eller mittemellan, reste från 2020 till 2022. 2023 var Widegren gästartist för Arlövsrevyn. Henrik Daniel Widegren nås på 076-112 41 XX. Han har ett kedjehus i Lund. Han bor för närvarande i ett delat hus med ett antal andra, däribland Jessica Petri Widegren. Hans namnsdag är den 19 januari, men han föddes den 11 maj. Värdet på Hans hus är fastställt till $7 160 000.

Henriks bakgrundsdetaljer

Henrik Widegren är född och uppvuxen i Lund, en stad med 4 353 stycken. Med betalningsanteckningar är Henriks skattesats 2 % på hans årsinkomst på 458 705 USD. Hans postnummer 22649 är där hans hem är. Andelen kvinnor som arbetar här är 76,8 %. För mer Henrik läsning,

Vår kunskap om Henrik hämtas från offentliga och privata källor samt våra egna utredningar. För ytterligare statistisk uppdelning, klicka här. Henrik Widegren är född och uppvuxen i Lund, en stad med 4 353 stycken. Med betalningsanteckningar är Henriks skattesats 2 % på hans årsinkomst på 458 705 USD.

Hans postnummer 22649 är där hans hem är. Till skillnad från Sverige, där kvinnor endast utgör 73,6 procent av arbetskraften, utgör de 76,8 procent av arbetskraften här i landet. Över 100 miljoner människors sökningar görs på Ratsit varje år, och den senaste månaden har användare varit särskilt intresserade av att hitta information om medlemmar i Lunds kommunförvaltning, inklusive Said Delavaran, Christina Rydén och Lina Hading.

Ta en titt på den här toppgooglade listan i Lund. Under de senaste tre månaderna har Henrik Schyffert från Stockholm, Henrik Rydström från Höllviken och Henrik Dorsin från Stockholm varit de tre mest respekterade Henriks i Sverige. Henriks Ratsitkatalogen från Lund, Sverige finns här. Henriks åsikt och instruktioner för en eventuell avgiftshöjning finns på sidan 182.

Vår kunskap om Henrik hämtas från offentliga och privata källor samt våra egna utredningar. För ytterligare statistisk uppdelning, klicka här. Nuvarande boende på Hillebardsgränd 4 i Lund är en man som heter Henrik, född den 11 maj 1971. Han har bott i sin nuvarande villa eller blygsamma hus sedan den 22 juni 2004 — totalt 19 år. I det här huset bor han med Jessica och Sixten.

Henrik har en ökad nyfikenhet. Hittills denna månad har vi försummat att nämna honom 23 gånger. En komplett lista över Henriks tillhörighet, som kan innehålla styrelseposter, finns lite längre ner på sidan. Stockholms stad är där de flesta av våra användare som letar efter Henrik kommer att hitta honom.

Henrik Widegren Familj

Den uppdaterade versionen av din medicinska fil är en markant förbättring jämfört med den du offentliggjorde förra året. Hur mycket tid behöver vi? Ja, men först måste jag sålla bland ett berg av skräppost. Jag och mina producenter Markus Nilsson och Tobias Ekqvist har för vana att träffas en gång i veckan i studion. De är båda duktiga musiker som snabbt kan bedöma situationen och fatta välgrundade beslut. De lägger ner trummor och basar, vilket skapar en livlig arbetsmiljö. Storleks- och atmosfärsmässigt, jämförbar med en park.

Hur kom du in i branschen först?

I Lund skrattade jag tillsammans med de sexistiska skämten. Jobbade väldigt hårt på de där cupcakesna för hand. För flera år sedan etablerade en av mina medarbetare här på företaget ett “sjukhuseftertidsprogram”. Enstaka trubadurvrdvisors är öppningsakten. Det har blåst tillräckligt och frågan är omtvistad. Min dag hittills har bestått av att jag har flygit till flera platser för att uppträda på olika medicinska kongresser.

Var letar du efter idéer när du skriver texter?

Vissa verk är självbiografiska till sin natur. Händelsen som krönikas i “Vrdplatsvalsen” inträffade till exempel när vi skickade en patient till röntgen trots att avdelningen var fullt bemannad. Om du gör en lista över alla patienter som redan vistas på avdelningen kan du enkelt se att det finns gott om plats för framtida inläggningar.

En låt på det nya albumet, med titeln “Google never your symptoms”, har varit centrum för en del kritik. Aftonbladet, Expressen, Mix Megapol och TV4 bevakade det, så svaret är ja. Demonstranter hade redan samlats utanför Sjukhusläkarens hus innan rubriken dök upp i tidningen. Så det var olämpligt att sjunga om att vara läkare på en medicinsk webbplats. Han avslutade meningen med: “Ni kommer att förstöra människors liv med den planen!”

Vilken typ av musik lyssnar du på oftast?

För närvarande är kommersiell musik min favorit, men tidigare har jag lyssnat på allt från jazz till a cappella till opera. Jag brukade sjunga mycket a cappella. Operarösten är ofta erkänd som höjdpunkten av sångförmåga. Det är troligt att ingenting kommer att bli bättre från och med nu. Att arbeta inom telekommunikation innebär att interagera med många nätverk.

Varenda en av mina oroliga patienter är likadana. Vi använder laserkirurgi på struphuvudcancerpatienter så ofta som möjligt, vilket står för ungefär hälften av våra patienter med stämbandsföränderar. De återstående 50% har tweaks som i första hand är estetiska till sin natur. På grund av min förkärlek för vokala uttryck har musik kommit att fungera som en sorts patientstödsgrupp för mig.

Har individuella stilar dykt upp bland sångare?

Det är lika lätt för dem att ge efter för sextryck som det är för vilken annan kille som helst. Den huvudsakliga skillnaden är att de använder stimband när de sjunger. Det är en fråga om hjälp och tillsyn. Mycket av varje. Du har en trubadur-poäng som är vältränad. Jag skulle karakterisera det som akademiskt avancerat. Antalet ettordsförklaringar gjorde mig chockad. Det är lättare att sjunga poplåtar och få visum. Mycket mindre ansträngning krävs.

Oavsett om det är för jobbet eller för skojs skull, vad är din högsta prioritet för närvarande?

Snart har showen “Frga Lund”, där jag är medicinsk expertpanelmedlem, premiär. Det händer mycket och snart är det dags att skicka ut de första utskicket. Det är avgörande att det nya programmet är både tekniskt bra och användarvänligt. Finns det ett nytt album ute nu? Både originalet och det nya albumet har samma spårantal på fem.

Sedan finns det bitar som för närvarande är aktiva och bitar som ännu inte har aktiverats. Repertoarorkestern fortsätter att expandera. Lycka kommer i form av ett färdigförpackat mellanmål i »Absolute Landsting 2«. Det var en gimmick, för att vara säker, men det tjänade sitt syfte. Du kan få dem i både tunna och tjocka former.

Henrik Widegren Familj
Henrik Widegren Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *