Hannah Graaf Pojkvän

Hannah Graaf Pojkvän
Hannah Graaf Pojkvän

Hannah Graaf Pojkvän – Hannah Graaf är ett välkänt namn bland svenskar och har varit det ganska länge. Hon skrev och co-producerade megahiten You Got (What I Want) tillsammans med sin syster Magdalena Graaf, och de två var systrarnas stolthet och glädje på 90-talet. På sitt CV kan Hannah lista artist, fotomodell, entreprenör och tv-personlighet, men hur översätts detta till hennes personliga liv?

Ex-modellen Hannah Graafs skicklighetsmässa fick hela den svenska befolkningen i raseri. Innan de gick sina egna vägar 2018 var Hannah Graaf och Peter Karyd gifta. Många blev häpna över nyheten att Peter och Hannah, som bara hade lämnat Sverige året innan, nu bodde i Marbella på den spanska kusten med sina två unga döttrar, Liv och Vida.

Hannah flyttade till Sigtuna med sina söner William och Mio från tidigare relationer efter uppbrottet, medan Peter blev kvar i Spanien med parets identiska uppsättning avlidna föräldrar. Hannah har bott ensam sedan uppbrottet, men det har nyligen funnits många tecken på att hon kan ha träffat någon. A Prayer for the Future of All Things av Sanna Nielsen Här visar Hannah Graaf sin innerliga hemlighet; hon lämnar landet efter sin uppsägning.

Efter att ha tagit en paus på vägen till New York i början av året började Hannahs följare spekulera i att hon kan ha haft ett romantiskt möte på resan. Hon använde pronomenet “vi” på sin blogg vid flera tillfällen, men hon avslöjade aldrig vem mer som ingick i resegruppen. Även om det är oklart vem denna mystiska person faktiskt är, är det tydligt att hon fortsätter att träffa nya människor på sociala medier.

Hennes täta närvaro vid sociala evenemang som cocktailpartyn och middagsträffar är ett vanligt tema på hennes blogg. Efteråt berättade hon för alla om en bild hon tagit av en mystisk hand vilande på hennes axel. Och nu ger hon tips om denna mystiska man ännu en gång. I sitt senaste blogginlägg beskriver hon specifikt att återvända hem efter en termin fylld av sol, simbassänger, rikliga mängder mat och trevligt sällskap.

Hon nämner också att vara där med sina barn, men bilderna antyder att någon annan också var där. I bakgrunden på ett av bilderna syns vad som verkar vara två personer som tar en drink. “Jag har haft en fantastisk dag med god mat, solsken och ett avkopplande bad.” Hon skriver, “Jag har inte knäppt så mycket, men bilderna talar för sig själva att det var härligt och bra överlag.”

Vem den här lyckliga personen än är får vi fortsätta att se dem. Den 43-åriga Hannah Graaf blev berömmelse på 1990-talet tillsammans med sin syster Magdalena Graaf som en del av den musikaliska duon Graaf, och hon har sedan dess medverkat i många tv-program. Hannah Graaf har sonen William med musikproducenten och Idol-deltagaren Andreas Carlsson, 49, och dottern Mio med sin nuvarande pojkvän, Daniel Boudal, 45.

Graaf var senast begåvad med Peter Karyd, 47, och de delade två dödsfall vid den tiden. 2018 skildes Graaf och hans ex-sambo och sedan dess har han varit officiellt singel. En ny man verkar plötsligt ha dykt upp i hennes liv. Man kan urskilja en man i bakgrunden och två drinkar i förgrunden på en bild som 43-åringen har lagt ut på sin blogg. Graaf skrev nyligen “vi” på sin blogg flera gånger utan att ange vem “vi” syftade på när hon var på resande fot i New York. Vi har slappat runt i huset och njutit av en lugn brunch”, skriver hon.

Mystiska män

För ett tag sedan tog Graaf också en bild på en okänd hand som sitter på hennes skrivbord, som skrivet av Hänt. Ett år efter Peter Karyds skilsmässa sa Graaf följande om sitt kärleksliv: “Ska jag vara helt ärlig s tänker jag nu att jag aldrig kommer att bli kär, att jag aldrig kommer att träffa ngon.” Det har gått ett år, men det känns som att jag gick mina egna vägar på den tiden.

Hannah Graaf Pojkvän

Men om det någonsin händer kommer jag inte låta någon annan röra ihop mina barns liv; istället ska jag hålla det tyst och vara en stoisk förälder. Lev olika liv och håll inte ut och tjata, sa Hannah Graaf. Enligt framställningen har hälften av styrelsen avgått på grund av missnöje med vd:n Ann Adelssons ledarskap. Och under torsdagens lunchtid hölls ett improviserat möte på Gudrun Sjödéns högkvarter för att ta itu med nedfallet från SVT-dokumentären om Expressens grafitti.

Det var helt absurt. Anställda på företagets huvudkontor i rstaberg, Stockholm, rapporterar att de känner sig “krossade” efter fredagens 1,5 timme långa oplanerade möte. Här träffas vi för att diskutera en dokumentär om Expressens utredning om pöbelvåld, rasism och dåligt ledarskap, och vi får inget annat än nya exempel på hur trakasseriernt och hot används för att tysta de som kanske vågar säga ifrån.

Vi har hört från flera källor att en mötesdeltagare hävdade att någon på SVT:s premiär av “Persona non grata” på torsdagskvällen berättade att Ann Adelsson “kastat Gudrun Sjödén” under bussen.”Ann bestämde att vi skulle ha en fest för att fira tillfället. De som vet skulle räcka upp sina händer om de visste att de kunde gå in på hennes kontor och säga vad de behövde säga.

Ann var redan frustrerad, men det faktum att 30-35 procent av dem inte brydde sig gjorde henne ännu mer. Ann Adelsson säger: “Jag är besviken om någon svarade på min fråga som du beskriver, det var inte min avsikt.” Frågan ställdes för att garantera att alla anställda är medvetna om hur man når mig i en nödsituation. Många deltog i det öppna mötet. Arbetarna var förbryllade över hur de skulle förhindra ytterligare rasspänningar.

Ett antal deltagare ansåg att Ann Adelsson inte kunde övertyga dem om att allt möjligt görs för att förhindra sådana fall av rasism i varken ord eller handling när en annan anställd på det improviserade mötet frågade vad som gjordes bakom kulisserna för att säkerställa att detta inte hända. Efter att ha sagt, “Det var ett bra svar på din fråga,” stängde Ann av frågegeneratorn, så att varje hopp om en debatt avslutades.

Jag har ont i magen av skam över hur dåligt vi hanterar rasism- och mångfaldsfrågor och jag känner inte att jag kan fortsätta jobba här, har en i personalen sagt. Ann Adelssons hävdar att hon gjorde påståendet att företaget hade nolltolerans mot rasism och efteråt frågade personalen om så verkligen var fallet. Från Ann Adelsson:

“Allvarliga anklagelser mot mig” Tjugo anställda gick ut under en aprilutredning för att anmäla mobbing, hetta, restriktioner och rasism, och för att säga att de kände sig dåligt ledda av både grundaren och ägaren Gudrun Sjödén och vd:n Ann Adelsson . Arbetsplatssäkerhetsförvaltningen (OSHA) startade efter att en inspektion hos Gudrun Sjödén Design & Production AB avslöjade fyra separata säkerhetsfrågor på arbetsplatsen.

Hannah Graaf Pojkvän
Hannah Graaf Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *