Gert Fylking Neuropati
Gert Fylking Neuropati

Gert Fylking Neuropati – Identiska symtom uppträdde först strax efter tv-strömavbrotten och har sedan dess varat som en kronisk, försvagande sjukdom. Den 78-årige radiopersonligheten Gert Fylking har varit högljudd om sin oro för framtidens sjukvård. Den svenska staden Stockholm (Stockholms län) är där Gert Fylking kom in i världen den 7 oktober 1945.

Författaren och skådespelaren Den Vit Riddaren (1994), Res aldrig på en enkel resa (1987) och Nils Olof Andersson (1989) gjorde honom till ett känt namn. Han var tidigare gift med en kvinna som hette Tanja Fylking. Den svenska skådespelaren, journalisten och politikern (kristdemokraten) Gert ke Fylking (född 7 oktober 1945) är också programledare för radioprogrammet Gerts Värld på Radio 1 101,9 FM.

Hans moniker är “Your Man Fylking of Sweden” eller “Fylking Sverige.” Han har synts på scen, i filmer och på tv ett flertal gånger. Han och hans fru Tanja Fylking och deras sex barn är stockholmare. Robert Aschberg, Hasse Aro, Lennart Jähkel och framlidne Christer Pettersson hörde till hans många livslånga, kära vänner.

Fylking växte upp på de öar som utgör Stockholmsområdet. Han var ung vuxen där länge. Han tog värvning i den svenska militären i Göteborg, anslöt sig till lvsborgs kustartilleriregemente (KA 4). Han befordrades till plutonchef vid Vaxholms Kustartilleriregemente (KA 1) efter genomgången “Kustjägarskola”. Hans föredragna utbildningsinstitution var British Naval Academy. Christer Pettersson, känd kriminell och knarkare, har länge varit knuten till Fylking.

Radio- eller TV-värd

Gert Fylking är nu tillsammans med Titti Schultz och Roger Nordin en av föreställningens ankare. På presskonferensen där han presenterade Gao Xingjians Nobelpris i litteratur 2000 och 2001, gjorde han en hård kommentar (“ntligen!” – vilket betyder: “Äntligen!”). Han slutade använda dem efter att ha gjort upp med Horace Engdahl i luften, men bruket har spridit sig sedan dess. Hon och Engdahl ska ha varit kompisar sedan 2009.

Kontrovers

Fylking drog liknelsen i det 17:e avsnittet av Gerts Värld (Gerts värld) 2012. Med hänvisning till den norske massmördaren sa Fylking, “världen är full av dessa Breivik-karaktärer”, och “Vi har lyckats fånga många andra också.” Serberna, som slaktade hundratals flyktingar och sedan flydde som vildar, är i ett hörn nu, och vi är beredda att sätta stopp för deras blodbad.

Tack och lov lyckades vi få tag på dem. Förstår du att serber ser ner på dem? Men serberna håller dem i högsta aktning. Vilka är då dessa oroliga människor? Ska jag anta att den stora majoriteten av serberna har lika mentala brister som de krigsförbrytare som har ställts inför rätta?

Fylking stoppades på obestämd tid efter att ha fått ett offentligt ramaskri som innefattade ett protestbrev till stationen från Serbiens ambassadör i Stockholm, Duan Crnogor’evi. Fylking tillbringade mycket tid i Stockholms parker och lekplatser när han var liten. Han tog värvning i Göteborgs lvsborgs kustartilleriregemente (KA 4) samma dag som den svenska grundlagen stadfästes 1966.

När han slutade skolan sökte han sig till Vaxholms Kustartilleriakademi (KA 1) och antogs som plutonsbefäl. Kungliga Sjökrigsskolan har nu ansvar för en fylking som manipulerat ordens betydelse och dämpat deras genomslag. Hans befordran föll dock efter att han degraderats för att ha dansat “alltför tätt med prinsessan Sibylla” på en kadettbal.

Redan välkänd är Fylkings förening med den svenska brottslingen och misshandlaren Christer Pettersson. Fylkings syster bröt tystnaden och avslöjade sanningen om sin brors uppriktiga samtal. Fylking har synts flera gånger på Börshuset, där Svenska Akademiens högtidliga offentliggörande av nobelpristagaren i litteratur äger rum, och hans varumärke “ntligen!” kan höras varje gång vinnarens namn proklameras.

Detta var menat som en sarkastisk stöt på hyllningen till dem som vinner priser. Svenska Akademiens ständige sekreterare Horace Engdahl var inte nöjd med att gå med på detta år 2000. 2002 gjorde Horace Engdahl ett omaskerat framträdande och fick veta att han inte längre var välkommen.

Gert Fylking Neuropati

Fylking spelade rollen som den äldre butlern Franz i vinteruppsättningen av The Sound of Music på Göta Lejon 2007. Han har även skrivit uppslagsverket Kolonistugan. Tillsammans med Roger Nordin och Titti Schultz var han känd som “Fylking Sverige” i Rix FM-radioprogrammet RIX MorronZoo från 2000 till 2010.

Han kontrollerade allt som pågick under hela programmet, till och med Gerts freddag fräckis. Den frispråkiga Fylkingen har fått kritik för sina kommentarer i radioprogrammet. Vardagskvällar från 22:00 till 02:00 sändes Gerts värld på Rix FM från vintern 2010 till och med vintern 2011.

Han hade tagit emot samtal från ivriga fans av hans show sedan långt före midnatt. I dess ställe har Radio1 börjat sända Gerts värld varje morgon under sommaren 2012. Sommaren 2009 gick han och Robert Aschberg 190 kilometer (120 mi.) från Ystad till Haparanda för att samla in pengar till prostatacancerforskning. Sedan april 2011 har han varit på Comedy Central Live Radio varje torsdagskväll.

Kontroverser

Yttrandet, den nu berömda dansen Den 17 april 2012 sa Fylking i radioprogrammet Gerts Värld: “Världen är full av sådana Breivikar, vi har fått syn på många andra också.” Vi fick en glimt av serberna, som ansåg sig vara en enda gigantisk gris som bar vikten av tiotusentals trupper på ryggen.

Vi har tagit del av deras existens. Men du tror att serberna dödade dem, eller hur? I själva verket kan serber inte få nog av sin internationella personal. Vad är det för människor egentligen? Kan vi anta att majoriteten av den serbiska befolkningen har utplånats, eller har bara männen rapporterats som dödade i konflikten?

Fylking fick avstängning från arbetet och uppmanades att ge en offentlig ursäkt för sina rasokänsliga uttalanden. Spasoje Marjanovic, tidigare tjänsteman i försvarsdepartementet, valdes nyligen till riddare av Justitia Pax Veritas orden tillsammans med Krister Kronlid, ledamot av socialdemokratiska fullmäktige i Uddevalla och kommunfullmäktige, och Serbiska gevärsförbundet.

Fylkings restriktioner, införda på grund av hans fördomar, togs bort efter att JK kommit in i bilden. Fylking sa: “När det är en liten kattunge och du och din jamar går ut på farstukvisten, ta en sten eller en gädda och smälla katten i huvudet utan nåd, annars blir det sommarkatt.” Detta sades i radioprogrammet Gerts värld den 13 augusti 2013.

Privatliv

Fylkings exfru sedan 15 år, Tanja Fylking, är mamma till deras son. År 2016 tog ett förhållande slut. Det finns fem av hans barn från tidigare förhållanden eller äktenskap. Den 7 oktober 1945 fyllde svenskfödde Gert Fylking 78 år. Termen “rost skater” är en underbar passform för Gert. kändisar som har medverkat i storfilmer som “Bilar”, “Bilar 3” och “Evil Ed”.

Du kan begränsa urvalet av filmer och TV-program med Gert Fylking i huvudrollen genom att använda de medföljande filtren, till exempel den högsta inkomsten eller högst betygsatt av användare av Internet Movie Database. Anlita Gert Fylking som talare. Fylking arbetade tidigare tillsammans med Titti Schultz och Roger Nordin som programledare för Rix FM-radioprogrammet Rix MorronZoo.

Även efter att han valde att gå förbi sina känslor för Horace Engdahl och förlåta och glömma honom, trotsade andra konventionen. Han spankulerar in på gymmet i sin rosa träningsutrustning.

Fylking tillbringade mycket tid i Stockholms parker och lekplatser när han var liten. Han tog värvning i Göteborgs lvsborgs kustartilleriregemente (KA 4) samma dag som den svenska grundlagen stadfästes 1966. När han slutade skolan sökte han sig till Vaxholms Kustartilleriakademi (KA 1) och antogs som plutonsbefäl.

Kungliga Sjökrigsskolan har nu ansvar för en fylking som manipulerat ordens betydelse och dämpat deras genomslag. Hans befordran föll dock efter att han degraderats för att ha dansat “alltför tätt med prinsessan Sibylla” på en kadettbal. Redan välkänd är Fylkings förening med den svenska brottslingen och misshandlaren Christer Pettersson. Fylkings syster bröt tystnaden och avslöjade sanningen om sin brors uppriktiga samtal.

Fylking har synts flera gånger på Börshuset, där Svenska Akademiens högtidliga offentliggörande av nobelpristagaren i litteratur äger rum, och hans varumärke “ntligen!” kan höras varje gång vinnarens namn proklameras. Detta var menat som en sarkastisk stöt på hyllningen till dem som vinner priser. Svenska Akademiens ständige sekreterare Horace Engdahl var inte nöjd med att gå med på detta år 2000.

Gert Fylkings matlagningsprogram Fylkings kök sänds i fem omgångar på 20 minuter. I denna speciella hemma-utgåva får vi sällskap av Erik Dahlin, programledare för podden Samtidigt.
Tänderna är Gerts go-to-verktyg för allt från att hacka grönsaker till att knäcka kod. I första avsnittet använder han sin idé för att lösa mordet på Palme. Joakim Wallerstein, SD:s kommunikationschef, har anklagat dig för att ha fabricerat bevis. När du tänker på party-tv är matlagningsprogram kanske inte det första du tänker på.

Joakim Wallerstein fortsätter att säga:

Vi är glada över potentialen i denna första strävan att utöka vårt utbildningsutbud. Målet är att göra Sverige större. Varför spelar det så stor roll att de svenska socialdemokraterna driver en nationell tv-station? Det är en taktik för att få människor att tänka bredare kring samhällsfrågor. Att dela ett gott skratt kan göra underverk för att föra människor närmare varandra. Formatet är detsamma som US Tonight Show. TV4 är en förebild bland annat för att, enligt Joakim Wallerstein, Samtid & Framtid (där Riksdagen ingår) är en spinoff av Sverigedemokraterna.

Var letar jag efter en sponsor?

Den utelämnades från den första sändningen. Vi är angelägna om att samarbeta med potentiella finansiärer. På grund av den kritiska karaktären hos hamnutrustningen som tillhandahålls av Axa måste vi omedelbart påbörja processen med att ta ut betalning från dem. Nöjesbranschens arbetare och politiska icke-deltagare Gert Fylking håller med: “Det kommer att bli häftigt.”

Min familj och jag har alltid njutit av både högljudda och tysta middagar tillsammans. Jag kan se saker från både ditt och deras perspektiv. Och jag är stolt över att vissa människor fortfarande uppskattar en glad pensionär som jag. Tyvärr tror jag inte att många företag skulle vara intresserade av att anställa mig. Det finns inget sätt att jag kan sitta igenom hela TV4-dokumentären.

Ikväll är det premiär för TV8:s Flashback Band!

En uppdaterad redogörelse för Robert Aschberg och Gert Fylkings resa från Ystad till Haparanda finns i “Ett steg i taget”, en bok skriven av Maritha Johansson. Robert och Gerts projekt “Ett steg i taget” syftar till att samla in pengar till studier av prostatacancer. Anna Täpp, Flashbacks nya sångerska, skapade albumets koncept och Patric Dimander genomförde det.

Efter att ha lärt sig om bandets insatser föreslog TV-nätverket STRIX att använda låten på en CD som skulle säljas för att samla in pengar till forskning om vetenskapliga teman. Söndagen den 19 april kl 19:00 framför Flashbackbandet ett liveprov av sin låt “Ystad-Haparanda” i TV8:s sändning från Gävle, dit vandrarna Robert och Gert har flyttat på sistone.

Gert Fylking Neuropati
Gert Fylking Neuropati

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *