Fredrik Berne Familj
Fredrik Berne Familj

Fredrik Berne Familj – Fredrik är en man, född den 14 oktober 1974 och för närvarande bosatt i Hovas på Amundövik 19. Han flyttade till sin nuvarande villa eller lilla hus för sju år sedan, den 9 december 2015. Där bor tre av dem: Cornelia, Felippa och han. Fredrik är symbolen för ordet “eftersökt.” Hittills den här månaden har vi nämnt honom vid 76 tillfällen.

Se vilka företag detta avser lite längre ner på sidan. Fredrik har innehav i ett antal bolag, bland annat de där han är styrelseuppleant. Majoriteten av de som söker Fredrik på denna tjänst hamnar i Göteborgs stad. Fredrik Berne, MD, och hans klinik, klinik 34, har anmälts till Inspektionen för sjukvården, Ivo, tjugo gånger. Kvinnor klagar över att de tvingas klippa naken, sjuka patienter får tusch för att slappna av och en cancerpatient får kortison.

“Många falskheter har förmedlats från patienter till media, där felrapportering av händelser och operationsbeskrivningar har fått framstå som om de inte stämmer”, skriver han i en mejl. Den 30-åriga kvinnan går in på operationssalen och blir tillsagd att ligga på bordet med armarna hängande över kanten bakom huvudet. Hon säger till narkotikahandlaren: “Det fortsätter i dina axlar”, när han lägger sin hand under hennes högra arm.

Innan hon öppnar upp och säger mer kommer hon att få kritik. När hon skrattar kommer hennes arm ut ur hålet. En kollega på operationssalen kallas in av Berne. Tillsammans undersöker de hur man korrekt flyttar en axel och sätter tillbaka den på plats. Det här berättar en av kvinnorna som anmälde sig till doktor Fredrik Berne och personalen på klinik 34.

Ivo hanterar just nu situationen. Tjugo ivo-registreringar har gjorts hittills. Det kan finnas så många som 18 personer som gömmer sig bakom dessa registreringar; några av dessa personer är anonyma och kan ha anmält sig många gånger. Det har skett tre kollapser i Bern, fyra pågående utredningar och tretton ned-vänster.

Samtidigt är Ivo sedan 2018 ordinarie på Fredrik Bernes anställningsexamen; vid prövningen används flera av de sena ansökningarna som bevis. Enligt chefssköterskan Marie-Lois Ivarsson håller betessäsongen på att krympa. Det är inte klart om detta är farligt för ens hälsa och välbefinnande eller bara ett estetiskt val. Det måste accepteras för vad det är. Men nu finns det en ny lag om sådana här hälso- och skönhetshjälpmedel och jag tror att den gör det möjligt för oss att stå på ett helt annat sätt än vi gjorde tidigare, säger hon.

Cancer behandlad med kortison

Ivo rapporterar till Berne att en kvinna fick diagnosen och behandlades för en hjärntumör med kortison. Patienten skrevs ut först efter sex besök. Det är tragiskt när en patient dukar efter för sjukdom, men ingen kan fastställa när tumören först dök upp. Patienter kom till mig för öronbehandling och skickades till en hudexpert av mig”, konstaterade Fredrik Berne i en promemoria som skickades efter första publiceringen av Expressen.

Angående den kritik som riktats mot honom och kliniken, som Ivo nu har skrivit om: Sedan 2010 har IVO gett mig feedback och förslag på förbättringar inom fyra domäner. Vi förstår att det är ett IVO-paket. Många andra har diskuterat resultatet efter operationen av tunnare hår, oklara resultat och förvrängda kroppsbilder.

Två andra kvinnor har också rapporterat att de känner sig pressade att avbryta sina graviditeter när det enligt deras mening varit onödigt. Två klagomål har skickats till Ivo utanför registreringsprocessen. En av dem är från en kvinna som påstår att Ivo berättade för henne att han och Berne kunde ha en “mystisk” dejt och gå på tjusiga restauranger. En annan patient hävdar att hon var tvungen att ta till fettsugaring av liggsåren.

Fredrik Bernes svar på kritiken och klagomålen

Fredrik Berne, 46, är styrelsecertifierad kirurg som varit föreståndare för Klinik 34 i Göteborg sedan 2010. Kliniken har en historia av att bära blå uniformer. En patient som hade ett felaktigt ingrepp som rapporterats i media gick till en annan läkare för att få hjälp. Den 29-åriga Agnes som Expressen hade ett samtal med betedde sig på liknande sätt.

När SVT Nyheter publicerade flera artiklar om Klinik 34, tog Berne till Instagram för att stämpla media som “falska nyheter.” Hej alla som följer och övervakar mig på internet, det har varit en hektisk vecka för falska nyheter i media. Åt helvete med patienters sekretess i Sverige och resten av världen, sa jag till mig själv i morse.

Fredrik Berne Familj

Expressen har letat efter Fredrik Berne flera gånger. Svaret på min fråga kommer inte till oss förrän i slutet. Vi undrar om den pågående Ivo-relaterade incidenten med patienten som säger sig ha vaknat med axlarna ur bly, och där Fredrik Berne och en kollega ska ha släpat tillbaka axlarna, stämmer. Det låter inte rätt.

Det finns dock inget som heter en heltriskfritt kirurgiskt ingrepp, och det är alltid rapporterbart när en patient upplever komplikationer. Jag har inte lagt om något av hjulen. Jag kan dock bekräfta att en av våra patienter har fått en axelförändring till följd av ett kirurgiskt ingrepp. Vi såg till att hon fick akutvård, röntgen och en specialistutlåtande”, skriver han.

Ett par patienter hävdar att de blev tillsagda att ta bort sina katetrar trots att de inte var sjuka. Ska jag stå väldigt stilla och hålla för näsan för dessa bilder?

Det låter inte rätt. Alla ingrepp som utförs på en patients huvud ska fotograferas. Patienten får bilder både före och efter besöket som en del av uppföljningstiden. Beroende på skickligheten hos artisten i spelet, fotograferas olika områden. En annan person är alltid närvarande i rummet under fotografering. Det görs om patienten begär det, och inga kort ges om patienten inte vill ha några före eller efter behandling. För att uttrycka det på ett annat sätt är det helt och hållet upp till patienten, och vi säger till ingen att gå emot patientens önskemål.

Du har på ditt Instagramkonto hävdat att media sprider “falska nyheter”. Vad är det enligt din mening egentligen som media sprider?

Det har förekommit många felaktigheter som rapporterats av patienter till media, inklusive beskrivningar av händelser och operationer som inte stämmer överens med verkligheten. Patienter har “låtsats” ha fått områden opererade när de inte har gjort det, “låtsats” ha komplikationer när de inte har gjort det och “låtsats” ha beskrivit vårt arbete på ett felaktigt sätt.

Personlig redovisning av Berne

Fredrik Berne hävdar att han har varit måltavla för en onlinekampanj för övergrepp, där många patienter går samman under olika konton och hashtags för att rikta kritik mot honom. Berne och hans advokat har gjort flera polisanmälningar angående grovt förtal och förtryck. Clangern Jacob Hallberg har deltagit i ett antal tester.

Han skriver i ett brev till Expressen att “de allra flesta utredningar har lagts upp utan att någon trovärdig person har avslöjat sin missuppfattning om överträdelsernas karaktär.” Utredningar av ett antal stora Instagramkonton som lagt upp vilseledande information i ett försök att påverka den aktuella valcykeln pågår. Dessa är dock en ledstjärna för den närliggande polisen.

De infödda goterna gick läkarutbildningen vid Medicinareberget och praktiserade på Bors, där de också gav AT-tjänster. Han har alltid varit intresserad av estetik och estetiska behandlingar och han började utforska dessa områden samtidigt med sitt arbete på Sahlgrenska för 20 år sedan. Det var därför han och hans partner, Mona Sedighpour, öppnade klinik 34 i Vasastan för några år sedan.

Jag brukade arbeta med människors rädslor och förhoppningar om världens framtid, men nu handlar det om att förverkliga någons drömmar. Dessutom hade jag aldrig möjlighet att följa upp patienter under min tid på landsbygden. Jag kördes till häst för att träffa människorna som jag hade arbetat med.

Det har gått 21 år sedan det hände. Jag blev helt fängslad av hans berättelse när han berättade att han hade “jour” och planerade att gå in på en titthls-procedur. Jag hoppade av skolan och började söka jobb som läkare istället. En han aldrig varit nöjd med att göra.

Utöver sitt kliniska arbete reser han ofta runt i världen som föreläsare, och under de senaste åren har han besökt mer än sextio olika länder. Förutom skolresorna han tar med sin fru och tre barn, tar han minst en semester per månad. Vanligtvis försöker vi ta oss igenom terminen under vintern eller sommaren.

Vi är också en tennisfamilj; alla i den spelar, och min pappa, mitt barn och jag träffar ofta länkarna på helgerna. Barn hålls sysselsatta och aktiva med cheerleading och fotboll. Helgerna är heliga för Fredrik, och han försöker hlla s mnga som möjligt lediga. Fredrik var inte bortskämd med detta under ren inom landstinget.

Fredrik är trött på att diskutera sitt arbete som estetisk kirurg med sina barn hemma. För att undvika att överdramatisera situationen ska vi prata om det. Inga seriösa män besöker kliniken, och de som inte går därifrån ser ut som Kalle Anka. Men enligt Fredriks uppfattning är det inte mycket farligare än om vi skulle raka oss, färga håret, tatuera oss eller måla ansiktet.

Fredrik Berne Familj
Fredrik Berne Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *