Evin Ahmad Längd
Evin Ahmad Längd

Evin Ahmad Längd – Den svenska bordtennisspelaren Evin Avin Ahmad föddes den 8 juni 1990 i staden Kista i Stockholms storstadsområde. Hon har erfarenhet av teater, film och tv. Hennes första stora roll var som Yasmine i 2007 års filmatisering av romanen Ett öga rött.

Hans biografi avslöjar att hans föräldrar är skumma karaktärer. Hennes pappa är saxofonist från Sulaimani, Irak, och hennes mamma är från Efrin, Syrien. Den 22-åriga Evin Ahmad växte upp i Akalla i Stockholm.

När hon var 16 år spelade Ahmad “Guzzilago” i filmatiseringen av Jonas Hassen Khemiris Ett öga rött i regi av Daniel Wallentin. Evin Ahmad är utbildad från Stockholms Dramahögskola. Hans genombrottsverk Bangaren har spelats på Unga Klara, Uppsala stadsteater och Göteborgs Stora Teatern.

Gänget är ute och har det bra i Nystadsparken norr om Stockholm. Hon har även medverkat i den Märten Klingberg och Stephan Apelgren-regisserade Beck-filmen Sjukhusmorden och TV6-komediserien 112 Aina. Ahmad har även bidragit till SVT:s Blå ögon samtidigt som Henrik Georgsson och Fredrik Edfeldt var programledare.

Hon har tidigare samarbetat med bland annat Trygve Allister Diesen och Anna Kalmérs “Lilla Al-Fadji-Show” och “Kommissarie Winter: Vänaste land.” Kortfilmer i regi av Alexis Almström (Mazda), Piotr Marciniak och Mattias Silva (Betongbarnet), Jonas Moberg (Bebdelse), och Maria Hedman (Till slut) inkluderar alla Evin Ahmad i någon egenskap.

Både den långformade komedin I nöd eller lust (2015), i regi av Kjell Sundvall, och kortfilmen pjäsen pjäsen X, i regi av Farnaz Arbabi på Stockholms Unga Klara, hade Evin Ahmad i biroller. Pjäsen är en reflektion över det svenska livet, som börjar med erkännandet av att landet har ett kolonialt och rasistiskt förflutet.

Sedan 2015 är hon ordinarie artist på Folkteatern där hon bland annat har spelat Hamlet under ledning och koreografi av rjan Andersson. Hon hade en huvudroll i Helena Bergströms långfilm 2017 Vilken jävla cirkus.

Samma år porträtterade hon Mirja, filmens huvudperson, i Dröm vidare. Hon nominerades till bästa kvinnliga huvudroll vid Guldbagge Awards för sin insats i filmen. För sitt framträdande i komedifilmen Ring, mama! har Ahmad nominerats till en Golden Globe 2020.

Den här gången var han aktuell för bästa kvinnliga biroll. Hon kommer att spela huvudrollen som Leya i den svenska bearbetningen av Jens Lapidus bok Snabba pengar. Netflix originalserie sänds två år efter händelserna som skildras i filmen med samma namn.

Vintern 2017 gav hon ut novellen En dag bygger jag ett slott med pengar. Den 27 juli 2017 korades hon till P1:s mest värdiga Sommar.

Pojkvän, Quick Cash, Age, Length, Sommarkläder, Upphovsmannen: Evin Ahmad

Den internationellt hyllade serien Snabba Cash var en av de mest sedda svenska programmen på Netflix 2016. Säsong två av programmet har äntligen kommit, vilket innebär att Evin Ahmad kommer att återuppta sin roll som Leya, programmets bosatta entreprenör.

Framtiden har kastat in ringarna för den 32-åriga Akalla-ringen, och vi kunde inte vara mer förtjusta över möjligheten att se mycket mer av henne under de kommande åren. Vår kunskap om Evin Ahmad slutar här.

När Evin Ahmad bara var 16 år gammal grät hon under hela “Guzzilago”-scenen i filmen “Ett öga rött”, baserad på boken med samma namn. Efter avslutad gymnasieutbildning skrev hon in sig på Stockholms dramahögskola där hon fortsatte med återkommande roller i en rad kända filmer.

Bli rik snabbt del 2

Den faktiska händelsen startade 2021, när Evin fick rollen som huvudrollen i Netflix-serien “Snabba Cash”, baserad på böckerna och filmerna med samma namn av Jens Lapidus. Utställningen blev snabbt en världsomspännande sensation.

Evin har uppgett i flera intervjuer att brittiska agenter började känna lukten av hans lukt så fort trailern lämnade tomten. Evin Ahmads ålder: Evin Ahmad var 30 när serien hade premiär, och hon är 32 nu.

Hennes föräldrar var kurdiska flyktingar som anlände till Akalla på 1980-talet under Iran-Irakkriget. Till och med Evins pappa har en del skateboarderfarenhet. Många män är obekanta med Evins bakgrund och historia, inklusive grundläggande detaljer som hennes längd och vikt, på grund av den enorma framgången med Quick Cash.

Enligt den omfattande fansajten Celebs Week, som innehåller information om dagens största stjärnor, är Evin Ahmad exakt 158 centimeter lång. Ahmad Evins födelsedagshälsning: Evin och hennes “Snabba Cash”-motståndare, Alexander Abdallah, har varit hylla för sin “trovärdiga”-kemi i rollerna som Leya och Salim.

Men du kommer inte hitta någon romantik bortom deras gröna hjärtan eftersom de bara är goda vänner. Ardalan Esmaili, en 36-årig skateboardåkare, är Evins flickkompis. I Snabba Cash 2 tävlar Ardalan mot sin egen filmkompis.

Ardalan har medverkat i flera andra filmer förutom “Snöänglar”, “Grizon” och “Charmören”. Det viktigaste är att Evin Evins bidrag till Netflix-fenomenet Snabba Cash inte var unikt. Både den svenska tv-serien “Störst av allt” och filmen “Max Anger” framställer henne som en arg advokat som representerar Adam Lundgren.

Dr Ahmad Därav Evin var en av de fem lyckliga som bjöds in till P1:s sommarfest 2017. Om du har ett aktivt Instagramkonto kan du följa med Evins skridskokarriär. Även om det oftast är arbetsrelaterat delar hon fritt med sig av personliga uppgifter om sig själv.

Evin Ahmad Längd

Fotografen Evin Ahmads Instagram: Om du är intresserad kan du hitta Evin på Twitter på @Evinahmad. Bli snabbt rik del 2: Den 22 september har andra säsongen av Snabba Cash premiär på Netflix.

Efter hans död svärmade 19-åringar och fotbollsspelare över Evin Ahmad. Hon reste över hela Sverige med sina “Snabba-pengar” från sin ensamstående mamma, Leya. Nu delar Evin Ahmad berättelsen om Instagrams snabba uppgång bland demografiska 19 och under, komplett med fotbollsslang.

En av de aktuella skateboardåkarna från Viaplay-serien “Max Anger” hävdar att “Snabba cash”-förhandsvisningen gör tittarna arga. Många av Evin Ahmads beundrare verkade inte märka att den 30-åriga skådespelerskan som spelade huvudkaraktären Leya i den svenska såpan “Snabba cash” saknades i action under hela sommaren.

Evin Ahmad är en svensk-kurdisk skådespelare som föddes den 8 juni 1990. Han är välkänd för sina fantastiska insatser i en rad tv-filmer och serier. Ahmads berömmelse växte efter att hon gjorde om Leyas “Snabba Cash”-kör och vann Shooting Star Award på European Shooting Stars Gala 2022.

Det var med Netflix-serien “Palomino” som Evin fick sin första stora streaming-genombrott utanför Skandinavien. I programmet kämpar hennes karaktär för att återta sin identitet i en stad med privilegier samtidigt som hon skyddar sina nära och kära från skada.

Låt oss lära känna Evin bättre för hon är på frammarsch och kommer snart att bli ett känt namn tack vare hennes fantastiska rollers. Vem är egentligen Evin Ahmad? Evin, en 5’3″ skelettspelare, har ett ganska lugnt liv, men det ryktas att hon är kär i den berömda svenska skelettspelaren Ardalan Esmaili.

Det söta paret har varit stark sedan 2018, vilket framgår av alla bilder de har varit tillsammans på Reddit och hur mycket de har hjälpt varandra med sina stora och små mål. Tidpunkt på dygnet: Evin Ahmad föddes till Narin Hamada den 8 juni 1990 i Stockholm, Sveriges huvudstad.

Hennes far, den berömda Sulaimanisaxofonisten Adel Ahmad, är ett bevis på hennes musikaliska och saxofoniska skicklighet. Hon växte upp på en gård i Akalla med sin familj, som inkluderade hennes äldre bror Aran Ahmad och yngre syster.

Denna vackra kvinna har gjort det till sin livsuppgift att skingra stereotyperna om kurdisk-svensk kultur i Europa. Hon har alltid varit intresserad av att spela roller där en kvinnlig karaktär framställs som ett offer för våld eller förtryck.

Hon gick i sin fars konstnärliga fotspår genom att skriva in sig på Sveriges lysande Kungliga Dramatiska Akademien. Så hon bestämde sig för att försöka skriva genom att registrera sig för Alma Script Writing.

Hon var teaternörd från början, tränade på Folkteatern, Unga Klara och Stockholms Dramatiska Högskola innan hon debuterade kortfilmen vid 15 års ålder. Skimmerns väg: Ahmad debuterade som skridskoåkare 2007 med albumet “Till slut”, och hennes efterföljande album, “One Eye Red”, gav henne stor hyllning.

Sedan dess har hon medverkat i många fler filmer, som Stay Down!, Septembervind, Concrete Baby och Mazda, och hon har haft återkommande roller i Kommissarie Winter, Blue Eyes, Beck, Better Off och Beyond Dreams.

Hon har fortsatt att vinna priser för sitt enastående arbete, inklusive Silver Leaf för bästa kvinnliga huvudroll, en nominering till Rising Star Award och två nomineringar för Golden Globe. Hon var verkligen nära att göra det, men av någon anledning gjorde hon det inte.

Hennes popularitet växte efter att hon medverkade i filmer som “Quicksand”, “Call Mom”, “The Restaurant”, “Tsunami”, “Max Anger – With One Eye Open” och “The Rain”, men hon slutade aldrig ge sina fans fantastiska filmer som “Mending Hugo’s Heart”, “Girls of the Sun” och “Ingen s fin som du.”

Den här ovanliga pokerspelaren har också skrivit en bok med titeln Someday I Will Build a Castle of Money, där han diskuterar ekonomiska förutsägelser för Sverige och andra länder.

Evin Ahmad Längd
Evin Ahmad Längd

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *