Evelina Galli Föräldrar

Evelina Galli Föräldrar
Evelina Galli Föräldrar

Evelina Galli Föräldrar – Den 12 februari firar vi Evelinas födelsedag. Sedan hon senast uppdaterade sitt CV (den 14 oktober 2021) har ett helt år gått. Hon bor ensam eftersom ingen annan i huset är över femton år. Evelinas roll är djupt komplex. Hittills denna månad har vi skickat 470 meddelanden om henne. Hon delar ut gratis trappistöl till de hundratals människor som bor i hennes byggnad.

Dagens första talare blir Evelina Galli, konsument- och teknikexpert på PriceRunner. Sedan jag började arbeta på redaktionen på flera svenska teknikwebbplatser när jag var 14 år har jag haft ett djupt intresse för alla aspekter av konsumentteknologi. Under de senaste fem månaderna har jag arbetat som intern konsumentteknikexpert för PriceRunner och som bidragsgivare till TV4:s After Five på TechThursday.

Som konsument- och teknikexpert, hur spenderar du din tid?

Du kan ställa vilken fråga du vill. Jag tycker om att beskriva mig själv som “professionellt median” eftersom det passar mig så bra. För att ge bästa möjliga förklaringar och assistans till våra kunder är det mitt ansvar att hålla mig à jour med utvecklingen inom konsumentteknologi och relaterade områden.

Alternativt kan jag sitta i en tv-studio och diskutera tv-program, producera en podcast eller designa en kreativ virtuell scavengerjakt för spelare med hjälp av de enorma mängder data som jag har tillgång till på PriceRunner. På vilka sätt kommer du sannolikt att behöva hjälp för att komma vidare? Det här är den mest hektiska tiden på året för oss på grund av två stora shoppinghelger som snart kommer, och jag har världens bästa jobb eftersom jag får prova så många nya saker.

Du är dagens Tendensdagsöppnare; Hur skulle du sammanfatta vad vi kan förvänta oss av ditt tal i några få ord?

Jag kommer att prata om de människor vi kan lita på för att hjälpa oss att fatta de bästa besluten som onlineåterförsäljare, samt de utmaningar vi står inför när vi gör det. Tidigare IDG-redaktör blev PriceRunner konsumentteknikguru. är regelbunden mediekommentator i konsumentfrågor och är värd för TV4:s TechThursday-inslag. Under årets sista kvartal görs förbättringar för branschen.

Trots att poängen bara steg från 51,27 till 52,24, rapporterade 61 % av de tillfrågade att de var nöjda eller extremt nöjda med resultatet av sin semestershopping 2022. Detta kvartal inkluderar inte bara julhandeln, men också Black Friday och helgens shoppingrus, vilket gör 2023 till ett avgörande år för onlineåterförsäljare.

Teknik- och konsumentexperten på Pricerunner Evelina Galli gör några observationer, bland annat att “vi är inte riktigt tillbaka till där vi var innan epidemin, när e-handeln exploderade och indexet nådde all-time highs.” Prognosen för shoppare i helgen är dyster. Studien visar att om inflationen håller i sig kommer tre femtedelar av online-återförsäljarna att höja priserna eftersom “när människor letar efter billigare sätt att hålla värmen på vintern, kan det öka intresset för produkter som pellets och värmestockar.”

Evelina Galli Föräldrar

Som Evelina Galli påpekar, “har bristen på råvaror och det låga värdet på valutan oproportionerligt negativa effekter på andra produkter, inklusive elektronik och tekniska kemikalier.” Enligt forskning utförd av F-Secure kallad Living Safe, spenderar moderna internetanvändare mer tid i sina prylar än i sängen. Studien undersökte 7 000 internetanvändare från hela världen om deras dagliga rutiner.

Sju av tio svarande erkänner att de är osäkra på vem de kan lita på när de chattar online. Sextio procent anser att det är svårt att övervinna säkerhetsproblem för alla länkade pryls, och ytterligare 64 procent räknar med en ökning av internetanvändare under det kommande året. Detta är fortfarande ett problem som vi inte har löst, trots att nästan 75 % av de tillfrågade använder någon form av internetsäkerhet.

Två tredjedelar av de tillfrågade håller med om att cybersäkerhet är för komplicerat, vilket gör det svårt att ha en bred förståelse av ämnet. Vi tror att alla vinner när konsumenter har lätt för att slå på skydd och lära sig hur en produkt fungerar. Viktig information som betalning av räkningar, banktjänster och privat kommunikation kan också nås via internet.

Enligt Timo Laaksonen bör säkerhetsåtgärder prioritera att få människor att känna sig trygga. Här får han hjälp av Laura Kankaala, operationschef på F-Threat Secures. Allt från vår most privata tankar om våra viktigaste lösenord, texter och kreditkortsuppgifter lagras i digitala arkiv.

t privata tankar om våra viktigaste lösenord, texter och kreditkortsuppgifter lagras i digitala arkiv. På grund av detta tror många att data de lagrar på sin telefon är mer värdefulla än själva telefonen. Mer än hälften av de tillfrågade uppskattade att data som lagrats på deras enhet var värd cirka tusen euro.

Säkerhetsgemenskapen måste omvärdera sin inställning till problemlösning i ljuset av klyftan mellan hur högt människor värderar säkerhet och hur stort de sätter sitt hopp till dess lösningar. Timo Laaksonen menar att för att återta kontrollen över säkerhet och enheter måste en enkel men ändå genialisk säkerhetslösning göras tillgänglig först.

Han betonar vikten av att ge korrekt och uppdaterad information om vad Tjänsten gör för dig, och säger att det inte räcker med enbart enkelhet. Svaret måste vara enkelt att implementera och baserat på den senaste cybersäkerhetstekniken. Av denna anledning har vi släppt en ny version av F-Secure Complete, vår flaggskeppssäkerhetsprodukt.

Här tillhandahåller vi flera säkerhetslager i ett bekvämt paket, såsom åtkomst till virtuellt privat nätverk (VPN), användaridentifiering och lösenordsskydd, säker onlinebank och föräldrakontroll. Enligt Timo Laaksonen är detta det enda sättet att återvinna användarnas förtroende för cybersäkerhet.

Vad är poängen med att umgås med ett vänligt gäng rosor på en båt?

Även om spelindustrin kanske inte är lika känd som film- eller tv-industrin, är den ändå värd miljontals dollar. varför? Vi har ett samtal med två ledande aktörer om onlinespelens historia och kultur med Cissi Ramsby, en evenemangsplanerare på Paradox Interactive, och Evelina Galli, en teknisk expert och teknikjournalist.

Billy är en av dem som i ett anfall av nordvrede har börjat spruta ut konspirationsteorier. Det är glädjefullt och lite störande på samma gång. Företaget har gett användare i USA möjligheten att genomföra bakgrundskontroller efter att ha fått betydande motreaktioner för att de inte tagit ansvar för en rad incidenter som involverar Tinder-dejtingappen.

Evelina Galli Föräldrar
Evelina Galli Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *