Celine Dion 2023
Celine Dion 2023

Celine Dion 2023 – Det är med stor sorg som vi måste meddela att de återstående datumen 2023 och 2024 ställs in för Celine Dions Courage World Tour. Celine har fått behandling för en sjukdom som har gjort att hon inte kan prestera trots att resten av världen har börjat återhämta sig från epidemin.

Celine gör stora framsteg i sin återhämtning, men hon kommer inte att kunna slutföra de återstående datumen för sin turné när som helst snart. Turnén var ursprungligen planerad att börja den 26 augusti 2023 i Amsterdam och avslutas den 4 oktober 2023 i Helsingfors, och sedan återupptas den 6 mars 2024 i Prag och avslutas den 22 april 2024 i London.

Vi önskar att vi kunde berätta att Celine snart kunde besöka alla dessa europeiska platser för att spela för sina otroliga fans, men den tiden är tyvärr inte nu. Hur mycket det än gör mig så måste jag berätta att vi måste ställa in de kommande evenemangen tills jag är redo att återvända till scenen för gott. Jag vill bara att alla ska veta att jag inte ger upp… och jag kan inte vänta tills nästa gång vi träffas! anmärkte Celine.

Epidemin som bröt ut i mars 2020 tvingade Celine att ställa in de återstående 52 evenemangen av hennes Courage World Tour i Nordamerika. Medan underhållningssektorn fortfarande verkade under starka covid-begränsningar i början av 2021, filmade Celine sin debutfilm, Love Again, tillsammans med Priyanka Chopra Jonas och Sam Heughan.

Celine har sedan dess förklarat sin oförmåga att prestera på grund av en sällsynt sjukdom som kallas Stiff Person’s Syndrome, som orsakar svåra och kroniska muskelspasmer. Den medicinska personalen arbetar fortfarande med att diagnostisera och behandla Celine. Det kommer att finnas en full återbetalning tillgänglig för de 42 uppskjutna dagarna vid köptillfället.

Kunder med redan köpta biljetter bör kontakta den platsen för ytterligare frågor eller alternativ. Följande föreställningar på Courage World Tour har skjutits upp: De återstående datumen för Courage världsturné 2023 och 2024 har skrotats på grund av Celine Dions hälsoproblem.

Sångerskan, som avslöjade i december att hon hade fått diagnosen den sällsynta neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, berättade i ett uttalande om ursäkt på fredagen. “Det är med stor sorg som vi måste meddela idag att Courage World Tour inte kommer att äga rum”, skrev hon på sociala medier.

Hur mycket det än gör mig så måste jag berätta att vi måste ställa in de kommande evenemangen tills jag är redo att återvända till scenen för gott. Jag vill bara att alla ska veta att jag inte ger upp…och jag kan inte vänta tills nästa gång vi träffas! När Céline Dion fortsätter att kämpa mot en sällsynt neurologisk sjukdom som kallas Stiff Person Syndrome, har hon ställt in alla sina turnédatum för 2023 och 2024.

Jag är ledsen över att vara den som krossar era hjärtan igen. Den 55-åriga kanadensiska sångerskan sa i ett uttalande på sin hemsida, “Jag jobbar verkligen hårt för att bygga tillbaka min styrka, men att turnera kan vara väldigt svårt även när man är 100 %.” Trots min sorg har jag bestämt att vi ska ställa in de återstående evenemangen tills jag är fysiskt och mentalt förberedd att återvända till scenen. Låt det vara känt att jag inte har gett upp hoppet… och jag kan inte vänta till nästa gång vi träffas!

Sångerskan Céline Dion har avslöjat att hon har ett sällsynt neurologiskt tillstånd.

Efter diagnosen meddelade Dion i en känslosam video i december förra året att den europeiska delen av hennes Courage World Tour kommer att skjutas upp till augusti 2023. I april 2024 var turnén planerad att avslutas i London, efter att ha börjat i Amsterdam. Muskelspasmer och svår stelhet är symtom på denna sjukdom, som drabbar 1–2 miljoner individer globalt och förvärras successivt med tiden.

Dion hävdade i sitt tillkännagivande av diagnosen att spasmerna påverkar “alla aspekter av mitt dagliga liv”, inklusive hennes förmåga att gå och sjunga. Diagnosen kom efter månader av förvärrade hälsoproblem. Mina underbara barn är här för att uppmuntra mig och stödja mig, och min underbara medicinska personal gör allt de kan för att hjälpa mig att återhämta mig.

https://youtu.be/CPxZMVPtxxc
Celine Dion 2023

Det har varit utmanande, men jag jobbar hårt med min stödmedicinska terapeut varje dag för att återfå min styrka och komma tillbaka till där jag var tidigare. I oktober 2021 sa Dion att hon hade upplevt “allvarliga och ihållande” muskelspasmer, vilket fick henne att skjuta upp starten av sin vistelse i Las Vegas. Jag är förkrossad”, utbrast hon.

Att inte kunna debutera vår nya show i november efter att mitt team och jag har jobbat på den i åtta månader är förödande. Medan farmakologisk intervention och immunologisk terapi kan hjälpa, har Stiff Person Syndrome fortfarande inget erkänt botemedel. Sångaren gjordehennes skådespelardebut i den romantiska komedin Priyanka Chopra och Sam Heughan Love Again.

Hon var inte med på några premiärer, trots att hon släppte fem nya låtar till filmen. Dions läger släppte ett uttalande på sin hemsida där det sa: “Vi har alla förhoppningar om att Celine snart kommer att kunna komma till alla dessa städer i Europa för att uppträda för sina fantastiska fans, men den tiden är helt enkelt inte nu.”

Det är med stor sorg som vi måste meddela att de återstående datumen 2023 och 2024 ställs in för Celine Dions Courage World Tour. Celine har fått behandling för en sjukdom som har gjort att hon inte kan prestera trots att resten av världen har börjat återhämta sig från epidemin.

Celine gör stora framsteg i sin återhämtning, men hon kommer inte att kunna slutföra de återstående datumen för sin turné när som helst snart. Turnén var ursprungligen planerad att börja den 26 augusti 2023 i Amsterdam och avslutas den 4 oktober 2023 i Helsingfors, och sedan återupptas den 6 mars 2024 i Prag och avslutas den 22 april 2024 i London.

Vi önskar att vi kunde berätta att Celine snart kunde besöka alla dessa europeiska platser för att spela för sina otroliga fans, men den tiden är tyvärr inte nu. Hur mycket det än gör mig så måste jag berätta att vi måste ställa in de kommande evenemangen tills jag är redo att återvända till scenen för gott.

Jag kämpar fortfarande, och jag kan inte vänta på att se er alla igen! anmärkte Celine. Epidemin som bröt ut i mars 2020 tvingade Celine att ställa in de återstående 52 evenemangen av hennes Courage World Tour i Nordamerika. Medan underhållningssektorn fortfarande verkade under starka covid-begränsningar i början av 2021, filmade Celine sin debutfilm, Love Again, tillsammans med Priyanka Chopra Jonas och Sam Heughan.

Celine har sedan dess förklarat sin oförmåga att prestera på grund av en sällsynt sjukdom som kallas Stiff Person’s Syndrome, som orsakar svåra och kroniska muskelspasmer. Den medicinska personalen arbetar fortfarande med att diagnostisera och behandla Celine. Det kommer att finnas en full återbetalning tillgänglig för de 42 uppskjutna dagarna vid köptillfället. Kunder med redan köpta biljetter bör kontakta den platsen för ytterligare frågor eller alternativ.

Celine Dion 2023
Celine Dion 2023

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *