Petra Mede Barn
Petra Mede Barn

Petra Mede Barn – Carina Bergfeldt är stolt mamma till två små barn som födde i början av augusti. Petra Mede, en 52-årig svensk serietecknare, adopterade ett barn i somras och har varit öppen med detaljerna hittills, trots att hon tidigare avslöjat att hon valt att skaffa barn genom provrörsbefruktning.

Har köpt andra barer med egna pengar

I föreställningen berättar hon att granar hjälpte till att väcka hennes mamma till liv igen. Hon medger också, om än snett, att vissa affärer blandades ihop under hela graviditeten. Hon har tidigare beskrivit detaljerna i sin graviditet som “helt naturligt”, och som svar på det säger hon, “Ja, med hjälp av helt naturlig sprutor och helt naturlig gigantism.”

Petra Mede och hennes man Mattias Gunther har en 10-årig dotter som heter Adeline. Hon avslöjade tidigare i en P4-extraintervju att hon och hennes mamma kommit överens om att hon inte ska tala offentligt om henne eller avslöja sina innersta tankar och känslor. I en intervju förklarar Petra att om hon tror att hon kommer att bli en offentlig person kommer hon att kunna berätta för världen om det efter att hon når en viss storlek.

Tilde de Paula Eby, 49, meddelade förra veckan att hennes 52-åriga syster, Petra Mede, hade fött deras tredje barn. Jag skulle vilja påminna er om vad som kommer att hända nästa torsdag. Tilde meddelade i slutet av sin sändning att den unga mamman Petra Mede kommer att diskutera sin nya talkshow, 50/50.

I sin torsdagsshow diskuterar programledaren Petra Mede bebislyckan för första gången. Om någon ska håna det så borde det vara du, Tilde. Och jag har gett Paula den här lilla flickan – Tilde de Paula, som det visade sig – så att du kan kalla dig själv vid det namnet. För att citera Petra Mede från “Tilde”: “Nu har jag smörat nog.”

Tvåbarnschock

Hon hävdar att ingen faktiskt hade berättat för henne om de enorma förändringarna som sker med två barn tills lilla Paula kom. Det absolut bästa någonsin, även om den har en lätt chokladeftersmak. I mars berättade Petra Mede att hon väntade på sitt andra barn, något hon bestämde sig för att göra på egen hand. Hon sa det då på “Nyhetsmorgon”:

Den populära 52-åriga tv-personligheten Petra Mede väntar sitt andra barn. Det sa hon i en intervju för TV4:s nyhetsprogram på morgonen. Jag är ganska nöjd och uppfylld; Jag känner mig också väldigt privilegierad. En dag spenderas i taget.

Det finns inget som heter en okomplicerad graviditet. I showen säger Petra Mede: “Jag väntar tills vi är i zonen.” Programledaren Jenny Strömstedt frågar henne om det finns en pappa på bilden. Det jag gör här, som med så mycket av det jag gör i livet, görs av mina egna händer, som Petra Mede uttryckte det. Hon avslöjar också att hon är i mens.

fräsch med en ny bok

Nysläppt, “Svindlande stunder i Blackeberg” är Petra Medes självbiografiska blick på hennes uppväxtår. Petra Mede berättar om sina upplevelser som dansare och de fysiska övergrepp hon utsattes för i denna memoarbok. Fem gånger om dagen ser människor sig själva i speglar i olika färger och stilar.

Det är inte bra för dig, säger Petra Mede. Petra Medes dotter föddes för många år sedan och är nu tio. Dotters föräldrar hade bestämt sig för att hålla henne borta från rampljusen ända sedan hon föddes. Renees kommentar om sitt liv med sin dotter finns i ett klipp från hennes novell som publicerades året innan.

Allt förbättras efter att en familj bildats. Hon har gett mig all information jag behöver för att fatta ett beslut, som Mede sa i programmet. Let’s Dance, som hade premiär den 19 mars, har Petra Mede som programledare. Petra Medes (52) senaste graviditet höll henne hemma i hela sex månader. Jag är ganska nöjd och uppfylld; Jag känner mig också väldigt privilegierad.

En dag spenderas i taget. Det finns inget som heter en okomplicerad graviditet. Hon sa i Nyhetsmorgon “Jag väntar tills vi är i ml.” Programledaren Mattias Günther, 44, har en nioårig dotter som heter Adeline. Men på frågan om det var en partner med i bilden den här gången svarade Petra så här: “Nej, jag gör det här själv, som jag gör så mycket annat i livet.”

Petra Mede Barn

Petra Mede om trycket att bli en tvåa

-Barnmamma Paula heter den lilla flickan som kom i mitten av juni. Petra Mede förklarade dock att det var en ännu större chock att vara mamma till två barn istället för ett när hon dök upp i TV4-programmet Efter fem nyligen. När man planerar för barn är allt “gud vad underbart”, men det är mycket att ta till sig. Men nu säger alla att det är bra att ha två barn samtidigt, och ingen pratade om det i förväg, så hon sa: “Det är underbart, men det är lite chockartat.”

Avslutade med Adelines pappa

Men Petra Mede går inte in i detalj om sina döda släktingar eftersom hon vill hålla vissa saker för sig själv. När programledaren frågade Petra Mede vad Adeline visste för att kunna bli storasyster sa hon: “Vi har en överenskommelse om att vi inte pratar om henne.” Adeline, äldsta syskon, återförenades med sin ex-pojkvän, doktor Mattias Günther, och fick tjänsten som programledare.

Det är inte så jag rullar; Jag gör allt själv, inklusive detta. Paula, som nu är 3,5 månader, föddes i somras. Namnet var enligt uppgift inspirerat av favoritprogramledaren Tilde de Paula i den svenska tv-serien “Efter fem”, som Mede hävdade (dock med en antydan av sarkasm).

“Man pratar så mycket”

Som Mede förklarar i programmet har det varit en enorm anpassning att bli mamma igen. Tidigare på sommaren hade jag lite panik. Och sedan, när lilla Paula kom, frågade alla: “Har du någonsin hört talas om schocken med två ladugårdar?” Alla var överens om att det var underbart. Men hon var där, på riktigt. Att få barn är otroligt utmanande; det förändrar allt.

Det Petra Mede säger i “Efter fem” liknar en ny varelse där ingen vet vem kvinnan i fråga egentligen är. Men nu, några månader efter uppbrottet, tycker hon att det var en riktigt charmig tid. Speciellt när hon får “det där lilla svarsleendet” av dotter. Du kan lätt luras att tro att hon är kär i dig på grund av detta. Hon kanske bara gillar att jag gör henne glad, jag vet inte. I alla möjliga scenarier är detta extremt tillfredsställande.

Petra Medes nya pjäs, “50/50”, som hon skrivit själv, går snart i premiärsäsong. Det handlar om hur det är att vara över 50 år. Hon hävdar att hon inte har någon personlig visdom att ge i ämnet åldrande. De bra och dåliga saker hon har lagt märke till med livet efter 50 är, med hennes egna ord: Vid 50 börjar oväntade saker hända. Jag var tidigare 177 centimeter lång men är nu bara 176. När jag var yngre bar jag storlek 40, men nu är jag närmare en 42.

Petra Mede Barn
Petra Mede Barn

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *