Marua Ajouz Pojkvän

Marua Ajouz Pojkvän
Marua Ajouz Pojkvän

Marua Ajouz Pojkvän – Mordet på 18-åriga Marua Ajouz i Malmö har varit olöst i mer än två decennier. Men hennes tidigare pojkvän har av misstag fått skulden för mordet. Enligt utredningsledaren Tomas Olvmyr har det varit en massiv utredning som sträckt sig över flera år och krävt att polisen noggrant följde upp flera ledtrådar och ledtrådar. Sedan Marua Ajouz dödades 2002 har ingen ställts inför rätta för brottet.

Nu har vi namnet på en 42-årig kille som enligt färgningsansökan har eller nyligen haft en relation med den mördade kvinnan Marua Ajouz. Enligt ryktesbruket dödade han Marua i sitt eget hem. Istället för att hjälpa henne och få hennes läkarvård försökte han kvvva henne, vilket fick henne att mista livet under den eran. Nu ska han ställas inför rätta för mord eller åtminstone mordförsök. Även andra möjliga brott kopplade till mordet beskrivs.

År 2004: Satt häktad

Den mördade kvinnan rapporterades försvunnen i januari 2003. Bitar av hennes döda kropp upptäcktes av polisen i oktober samma år. Polisen riktade snabbt sin uppmärksamhet mot den döde 21-årige ex-pojkvännen som hade påbörjat kriminell verksamhet i kölvattnet av mordet. Efter att ha rånat en taxichaufför i mars 2003 greps han samtidigt för Mauras försvinnande.

Polisen upptäckte även Mauras blod i ex-pojkvännens bostad. 2004 försökte ex-pojkvännen och en annan man att frihetsbära, men de slogs snabbt ner och deras misstanka togs bort. Det sägs att han började ett nytt liv efter att han övergav sin fängelseuniform i utbyte mot en taxichaufförsuniform. De senaste åren har han levt ett liv i entreprenörskap i norra Sverige.

Under 2017 upptäcktes fler av Maruas kvarlevor, och jakten var igång igen. Nya bevis för mannens skuld dök upp år 2022 och han greps till slut. Även om det har gått över två decennier sedan mordet, insisterar åklagare Tomas Olvmyr på att bevisningen är överväldigande. Jag är övertygad om att det finns betydande bevis för vad som rättmätigt ägs.

Det finns till exempel en omfattande skriftlig och monetär visning och i slutändan blir det upp till domstolarna att avgöra utgången, som Tomas Olvmyr uppger i ett pressmeddelande. Början av sommaren var ovanligt varm och lugn. Prognosen visar regn från norr till söder, så den senare terminsplanen kan behöva skrotas.

Söndagar kan bli mycket bråkiga i Skne. Räkna med 15 millimeter regn och temperaturer i intervallet 15-16 grader. Enligt Josefine Qvarnesjö-Bergstedt, meteorolog för Storm, kommer det att regna kraftigt på morgonen i Skne och spridas över Halland, Blekinge och Småland vid middagstid. Det finns risk för sol i Göteborg, Jönköping och norra Sverige, även om det regnar lika ofta där.

Regn och moln är på väg, och det kan till och med bli lite isigt. Men när solen är ute kan temperaturen nå 20°C (68°F). De norra delarna av landet är täckt av tunnare skogar. Temperaturer i genomsnitt mellan 15 och 17 grader i mellersta Norrland och längs den sydnorska kusten. Det blir runt 10 grader högre längst i norr. Det verkar inte som att det kommer att bli några ytterligare sommarväderförbättringar.

På måndagen låg molntäcket kvar över Gotland och temperaturerna liknade föregående dag. Det mesta av det uppåtgående vädret kommer att inträffa i Svealand och södra Norge. När solen skiner kan temperaturen stiga till det låga tjugotalet. Extremt hög luftfuktighet, periodvis regn och temperaturer mellan 12 och 15 grader Celsius förväntas uppe i norr. Vädret kommer att vara väldigt lika hela veckan. Enligt Qvarnesjö-Bergstedt ser det ut att regna över landet på torsdag.

Extrem uppvärmning har inträffat.

Temperaturen kan stiga kraftigt nästa vecka. En del varmare vindar blåser in i hela landet, som rapporterats av Josefine Qvarnesjö-Bergstedt, även om de bara står av en slump.
Under den kommande veckan bör vi märka en betydande temperaturökning. Sedan diskuterar vi hur temperaturen kan nå 25 grader i söder och 20 grader i norr.

Marua Ajouz Pojkvän

Utsikterna för veckan verkar vara gynnsamma. Även om vädret stiger är det fortfarande väldigt kallt och dystert ute. Medan många svenskar börjar sin termin på den grekiska ön Rhodos rasar en skogsbrand där. Matilda Nordström och hennes familj anlände till ön i tisdags men tvingades evakuera på torsdagen efter att en brand utbröt i den närliggande staden där de vistades.

Deras hem kokade redan, så de lämnade allt i sina bilar. Enligt Matilda Nordström var det mycket som en spiontelefon. Efter att ha väntat åtta timmar i 40 graders rökfylld värme tvingades familjen evakuera till ett hotell på en annan del av önså att de kunde sova på golvet i lobbyn. Det fanns redan dussintals, om inte hundratals, människor som sov på golvet i lobbyn.

Hon är planerad att åka hem på en resa på tisdag, och haken är att hon inte kan åka tidigare. Alla gör så mycket de kan för att ta sig igenom natten. Mina resor med en fyrbent följeslagare har hittills varit framgångsrika, men upplevelsen som helhet har varit ganska konstig. Människor gnuggar sina foster och drar fingrarna från tangentbordet.

Detta är Solståndsbönen

När ryktet spreds om att människor skulle lämna Lardos-regionen, befann sig Claudia och José Riera precis inom Rhodos stadsgräns, en bit från deras hotell. Det tog dem ungefär en och en halv timme att komma på vilken väg de behövde gå. De tvingades sova på golvet i hotellets solarium bland hundratals andra evakuerade.

De erbjöds möjligheten att sova på golvet i ett konferensrum, men beslutade att det var för mycket folk där. Min man upptäckte en låg och tyst tavla grävd för att skydda oss från kylan på natten. Det är mycket mer än 500 personer här. Människor som är utspridda överallt; sniglar som är fästa på marken. Det är fruktlöst och vi får inga svar.

Claudia Riera säger helt enkelt, “vi får vänta och se.” Allt deras bagage finns kvar på det gamla hotellet. De har inga nycklar, ingen plånbok och ingen tandborstar. De gör vad de kan, och vi vet att det är bra, men vi har inget att visa för det. Allt finns på hotellrummet, och vi har ingen aning om det har brunnit, säger Claudia.

Ha en bra natt!

Den 47-åriga Emma Gustavsson Sandwall och hennes familj, som var på väg till Rhodos med Tui, tvingades evakuera från sitt boende i Pefkos. De lämnade sina tillhörigheter på hotellet och tillbringade natten i ett elegant rum i Archángelos. Det var otroligt fruktigt – det. Vi har tonåringar som har betat hela natten. Och det är inte över; bara två kilometer ifrån äldre, säger Emma Gustavsson Sandwall.

De som var tvungna att evakuera fick sovsäckar, vatten, mat och chips för natten. Familjens returflyg är planerat till torsdag nästa vecka. Familjen letar efter en väg ut ur skyldigheten. Vi vill inte tillbringa dagen på stranden med att sola och bada; istället föredrar vi att stanna hemma. Express pratade med resenärer som var kritiska till bristen på detaljer från researrangörerna.

Svar från Charterbolaget

Apollo och Tui har båda skickat ut SMS till sina kunder på ön, men på grund av problem med förpackningar och el på Rhodos har inte alla meddelanden tagits emot. Krantz, Apollos pressekreterare, sa att företaget har personal fysiskt där för att försöka kommunicera med passagerare.

Nästan 100 av 160 gäster står utan hotellrum, trots att alla deras gäster har kunnat lämna de usla områdena.bvsdfDen sista bussen som skulle hämta våra semesterfirare från Lardos gate ikväll har redan gått. Vi har inte lyckats hitta bostad åt alla som varit tvungna att evakuera. Vi har ett större antal människor som sover ute i natt. De har haft tillgång till taket men inga bostäder.

Situationen förklaras av henne. Att sova på golv i en mottagning är enligt Martina Krantz inget nödvändigt villkor för evakuering. Tui har 2 500 gäster på ön och 80 av dem fick evakueras på torsdagen. Just nu är det ganska spänt. Det primära målet var att hitta en säker plats, och det sekundära målet var att hitta ett hotell eller liknande, enligt kommunikationschef Adam Györki.

Marua Ajouz Pojkvän
Marua Ajouz Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *