Daniela Rathana Pojkvän

Daniela Rathana Pojkvän
Daniela Rathana Pojkvän

Daniela Rathana Pojkvän – Efter ett samarbete med Molly Sandén, en version av “Maggio” som blev viral, två Grammisnomineringar och kritikerrosade “Ansikte” släpper Daniela Rathana äntligen sin singel “Kyss”, som handlar om hennes giftiga förhållande med sin ex-snärta. villian. Efter kvällens sändning av “Kyss” i SVT:s Allsng p Skansen kan fansen se fram emot släppet av cd-skivor och premiären av tv-serien. Daniela Rathana, som är 25 år, är definitivt någon att hålla koll på.

Releasedatum för debutalbumet “Rathana Club” är satt till september. Skivan producerades av Mapei och Oskar Linnros, den sistnämnde som Daniela skrev till när hon gick i gymnasiet för att fråga om råd om att ta sig in i musikbranschen. Oskar skulade och när hon spelade upp sin musik somnade han; därför skrev hon på med hans företag, Dundra.


Idoldyrkan gick ganska snabbt förbi, och nu är jag hans storasyster på jobbet, säger hon med ett leende.Sommarsingeln Havana inspirerade albumet; danslåten föddes ur oförmågan att gå och befinna sig i en tropisk miljö.Det är det enklaste och mest positiva låt jag någonsin skrivit. Hon demonstrerar det visuella språket på skivbolaget, som influerades av kubanska kärleksannonser från 1960-talet.

Även om Danielas albums musik är rotad i hennes barndom, krediterar hon några oväntade källor för dess skapelse, inklusive Tila Tequilas Shot at Love på MTV, Pussycat Dolls och Jersey Shore.En del av min attityd går tillbaka till när jag var 12 år och Tila var onekligen en av mina största förebilder. Samtidigt har Lady Gagas arbete och saker inspirerat mig. Det som naturligt förekommer och verkar rätt för mig fungerar som en inspirationskälla för mig.


Nästa efter kylan Havanna är välkända Kyss. Snart uppträder hon under kvällen Allsong på Skansen.Berättelsen kretsar kring ett en gång romantiskt men nu destruktivt förhållande. Det var svårt för mig att skiljas från henne efter att hon fångade dramafelet. När jag överväger mina olika kopplingar kommer jag alltid tillbaka till henne. Det är vanligt att man glömmer ett litet antal, och för mig var hon sådan. En liten kyss, en drog jag inte kunde släppa taget.


Daniela beskriver hur låten kan ses som ett “final adjö” eller avslutning.Hon ville verkligen att jag skulle skriva om henne, och nu kan hon få vad hon vill, den bortskämda ungen.Daniela har aldrig haft problem med att sova i sexuell ställning. När hon var yngre ifrågasatte hennes föräldrar hela tiden om hon hade fått några vänner eller inte, oavsett om de var manliga eller kvinnor.


De var unga när de blev tillsammans med mig, och vi bodde i ett riktigt konstigt kvarter i Stockholm, där allt var öppet och kristallklart.Det var inte förrän jag blev mycket äldre som jag insåg hur privilegierad jag är och hur utöver det vanliga sådana solskenshistorier är.

Jag gillar att inte behöva söka hjälp på egen hand. Jag skulle förmodligen använda det queer…fullständiga bisexuella formspråket. Jag har dejtat både kvinnor och män vid olika tillfällen i mitt liv. Men jag är inte bra på etiketter. Bisexualitet är allmänt accepterad och till och med hyllad i kulturen. Det finns så många missuppfattningar om bisexualitet att det inte är en legitim sexuell läggning, men jag vill säga det ändå eftersom det är den jag är.

Men vi kan med sanning säga att jag är ett lysande exempel på en bisexuell (skrattar).Vi lättar in i en diskussion om hur tråkigt det är att prata om vad folk har för logi nuförtiden; dels vill vi inte att det ska vara en grej, något som bara är. Även om det är enkelt att märka det som en svensk megalopolis.

Det kommer att dröja väldigt länge. Men mina morföräldrar fortsätter att insistera på att det är en dålig idé att komma ut. Min generation växte upp i en tid då många kunde höra historier och se bilder. Det är avgörande att vi kommunicerar och inte tar saker för givet.

Vi kommer att dyka direkt in i det ämnet i spår 6 till 9 på albumet, som uppmuntrar män att komma ut.Det fanns en tid efter släppet av EP:n föregående år när flera kvinnor skickade direktmeddelanden (DM) till mig och berättade att jag var deras personliga wingman (om än “…but det vet inte min kille”). Sedan lärde jag mig, “Vad fan, gumman; du är antingen homosexuell eller hetero.

Utmaningen med att lyssna är att låta grönsakerna komma ut. Det är inte konstigt eller experimentellt att vilja ha sex. sex med en tjej. Det är helt okej om du vill göra det. Det är ett lagom livligt tempo, och jag kan tänka mig att det stämmer in på tonen de gick efter när de skrev noten till mig (skrattar i huvudet).

Daniela jobbade som körsngerska innan hon släppte sin debutsolo-EP, “Halva vägen fri;” hon stödde artister inklusive Zara Larsson, Sabina Ddumba och Seinabo Sey; hon framförde också Veronica Maggios klassiker, “Satan i porten”.Har Sverige ett hemligt sällskap i musikbranschen.Det är en uppriktig fråga eftersom jag har stått bakom många kvinnliga artister och alltid tagit deras jämställdhet för givet. Det är fantastiskt att kunna hjälpa en annan kvinna, och det gör jag inte.

Daniela Rathana Pojkvän

På röda mattan på Grammisgalan i veckan såg vi Daniela Sörensen, mer känd under sitt artistnamn, Daniela Rathana. Hon ställdes mot HAVAL, Klara Keller och Myra Granberg för “Årets nykomling”, med Mona Masrour som topp.Även om Daniela Rathana inte tog hem mästerskapet, har hon orsakat en stor skandal genom att offentligt diskutera sin relation med lagets startande quarterback, Mats Sandahl.

Pojkvännen gick ner till älvstranden

Bröllopsmottagningen hölls på trendiga Stockholmsrestaurangen Taverna Brillos uteplats på Stureplan. Ringen på Danielas finger är avbildad här; det är silver med en rosa sten satt i mitten.Daniella och Mats vänner och familj är redo att fira sitt bröllop på parets takterrass, vilket kan ses i ett annat klipp.Daniela fortsätter sitt tackbrev med att skriva “Tack mina älskade vänner som har lyckats hlla detta hemligt, tack för att ni firade sönder oss.”

Grattis på födelsedagen, vänner

Stora svenska hushållsnamn poppar upp i artikelns kommentarsfält. Medan Sabina Ddumba lägger upp en rad med sex groteska emojis, skriver Benjamin Ingrosso att han “bölar”.Molly Sandén tillägger, “GRATTIS LSKADE,” och Cherrie skriver, “S s s fint. Bra jobbat, Mats och Bror! Många människor har kommenterat detta, inklusive Ana Diaz, Miriam Bryant, Timbuktu och Linnea Hendrix.

Tolkar, Daniela Rathana Veronika Maggio

Daniela Rathana började sin musikaliska karriär som bakgrundssångerska för artister som Oskar Linnros, Zara Larsson, Seinabo Sey och Kent. Hans första EP, Halva vägen free, kom ut våren 2015 och innehöll singeln “Hata dig”, som har streamats över en miljon gånger på Spotify.

Daniela Rathana började arbeta på “Rathana Club” i studion med producenten Charlie Bernardo, hiphop/r&b-musiker Mapei, och popartisten Oskar Linnros. Målet med det inledande albumet var ambitiöst: att bredda människors förståelse för hur svensk musik kan låta.Det är ett mycket riskabelt album. Förhoppningsvis om några år, säger Daniela Rathana, är alla redo.

Själv lyssnade hon på väldigt lite hemmamusik som ung, med undantag för Oskar Linnros. Deras vägar fortsatte att korsas och kulminerade i att Daniela Rathana blev inbjuden att spela en betydande roll i hans fantasier.

The Friad via Schulman


Även utan att kunna vända har 2021 varit händelserikt. 25-åringen från Stockholm har medverkat i “Allsng p Skansen”, spelat i P3 Guldgalan och blivit grammisnominerad för sin roll i Therese Lindgrens “Dumpad”-serie på Discovery Plus.Daniela Rathana ska ha följt med dem på en restaurang i Stockholm dagen efter en natt med stort drickande. Hon kollar just nu på folks profiler på sociala medier medan hon väntar.

Han reser sig, går fram till köksbänken, lägger handen på Mats axel och säger “Tjena Mats, vi måste småäta lite.” När de börjar prata får jag en ögonöppnande upplevelse i “Inception”-stil och skriver: “Hur fan känner ni varandra.

Jag får yrsel, sedan ställer sig Alex upp igen, tar fram en förfrågan och lägger den på bordet. Mats håller mig nu i sina tankar. Mats skriker “Kom tillbaka!” när han tittar på en film där jag färdas på händer och fötter i ett försök att resa mig uppåt. Men det var ett omisskännligt “ja”, som Daniela Rathana uttrycker det.

Hej, jag är ditt andra jag

Den 24 september, nära flacka havet. Daniela Rathana beskriver att släppa sin första heltidspartner som “att vara i en psykos”.Det har gått så lång tid att jag har utvecklat en panikattack.Rathana sjunger i “Kyss” om ett personligt destruktivt förhållande som hon och hennes partner kämpat med länge innan de slutligen tog slut.

Låten “Havanna” är tillåten som en av hennes “delpersonligheter”, eftersom de är kända inom psykedelika. Efter att ha gått igenom terapi på egen hand har Daniela Rathana kommit över den del av sig själv hon gav till Nikita och nu vill lämna bakom sig.

Daniela Rathana Pojkvän
Daniela Rathana Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *